Pokaż pełną wersje : Szczęśliwego Nowego Roku!
Dr. Omader
31-12-2005, 17:34
Szczęśliwego Nowego Roku!
Kolejny rok za nami, można spokojnie powiedzieć, że był to ciekawy rok dla każdego Tibijczyka. Dwa spore updaty Tibii, sporo nowych Game Masterów, program Fansites, pierwsi 200 poziomowcy, nowe serwery, kolejne wojny o władze nad nimi, oraz wiele innych emocjonujących wydarzeń. :)
Wielu zadaje sobie pytanie: Co przyniesie nowy rok? Tego do końca nikt nie wie, ale zespół tibia.pl życzy wam, aby ten nadchodzący 2006 rok przyniósł wam dużo miłości, abyście pamiętali, że tam po drugiej stronie kabla internetowego też siedzi człowiek, który ma uczucia. Niech ten Nowy Rok, przyniesie wam także mnóstwo szczęścia i radości i niech będzie jeszcze ciekawszy od poprzedniego.
Tego wszystkiego życzy wam – tibia.pl team… :)
Wesolego skoq do 2006 roq!!
Nawzajem.
Wesołego nowego roku - roku 2006 !!! I nawzajem :D
Happy New Year 2006 4all. Nawet wrogom ;p
Mam nadzieje że w '06r. Polacy nabiora rozumu choć raz... i przestaną się prać między sobom ;] Cóż... nikłe szanse ale zawsze jest jakaś nadzieja ;)
..::QRAS::..
31-12-2005, 17:51
ile Wurzel Zrobil Skili , Ile Del'toro Fragow Zdobyli , Ilu Ludzi Gra Cachero , Ile Hackow w Ero Zero,ile Expa Bubble Ma,ile Warty Plecak Mpa, Ile Noobow Jest Na Rooku, tyle Zyczen W Nowym Roku
Życzy Qras ;]
Duch Guardi
31-12-2005, 17:51
Dosiego roku !
Wielkich sukcesów , i spełnienia mażeń :)
:( oczywiście ja spędze sylwka sam.... i to w domu...
ale powodzenia innym
OnlyM(PL)
31-12-2005, 17:55
The same to You. Oprocz tego mam nadzieje ze bedzie za***isty. Dostane sie do tego Liceum co chce, dostane gg od takiej jedej fajnej, pojade do londynu, na MŚ i w ogole zeby mialem duzo pkt na testach i na koniec gim. I zycze to wam :*
Rabanbar
31-12-2005, 17:56
Szczesliwego nowego roku wam wszystkim! Wysokich leveli, braku pk i noobów (cuda sie zdarzaja) a dla moderatorów zeby moderowanie tego forum stało sie przyjemniejsze.
Wesołego sylwestra,
Rabanbar
Thimburd
31-12-2005, 17:57
abyście pamiętali, że tam po drugiej stronie kabla internetowego też siedzi człowiek, który ma uczucia.
Życzę wszystkim dokładnie tego samego.
I oczywiście zdrowia, kasy, szczęścia, dobrej dziewczyny/chłopaka i wogóle dobrej zabawy w życiu :)
Sir Emilio
31-12-2005, 17:57
Taki mały wierszyk, autor nie znany
Ile Wurzel zrobil skilli,
Ile Del'Toro fragów zdobyli,
Ile ludzi gra Cachero,
Ile hacków w Era Zero,
Ile expa Bubble ma,
Ile warty plecak MPA,
Ile noobów jest na rooku,
Tyle zyczen w Nowym roku!
Zycze wszystkim tibijczykom wszystkiego najlepszego z okazji nowego roku zeby ten nastepny byl o wiele lepszy od poprzedniego mniej lagów pk dedów wiecej kasy itp. :) :) :D :D :D B) B) B) :cup: :cup: :lucznik:
dziki i tez zycze wszystkim szczesliwego nowego roku, zebyscie nie thiefowali, nie hackowali, nie pkowali z nudow (zabic thiefa rozumiem:D) i zeby wam siem dobrze wiedlo w rl zyciu
See ya!
Delarev
First Doom
31-12-2005, 18:07
Zycze wszystkim tibijczykow udanego roku 2006 a takze w grze , aby wam wszystko szlo ok ! :) Zyczcie mi zebym do konca roku 2006 zrobil 50 lvl na rooku :)
Wszystkiego heavy metalowego!
Obyście nie usłyszeli w tym roku krejzi froga i tokio hotelu! (celowo mała litera)
\m/ SOAD \m/
(widze że tym razem nie ma dopisku typu "sprawcie by ten rok zaczął się szczęśliwie i kupcie pacc, oczywiście przez tibia.pl" :p )
słuszna uwaga.
Heheh dziekuje i również nie dokładam do życzen WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAj......czego tam chcecie ;)
Quezacoatl
31-12-2005, 18:22
Szczęśliwego nowego roku ludziska.
Wszystkiego naj itd.
(widze że tym razem nie ma dopisku typu "sprawcie by ten rok zaczął się szczęśliwie i kupcie pacc, oczywiście przez tibia.pl" :p )
Wesołego Nowego 2006 roku ale dziś w nocy chwiejnego kroku:D
Dwimenor
31-12-2005, 18:26
Taaaak...hmmm...może tak?
Niech SD'eki was unikają
Niech nooby was nie wymęczają
Żeby poziomy szły jak z płatka
Żeby skille wpadały z ranka
Wielkich zniam w życiu
Umiarkowania w piciu
Fajerwerków na żywo
I sztucznych ogni na chodniku
Życzy Dwimenor
Treściwie i krótko,
Szczęśliwego Nowego Roku 2006 :evul:
Thristen
31-12-2005, 18:46
Szczesliwego Nowego Roku !
Feliz ano novo !
:)
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla wszystkich graczy. Pamiętajcie: Noob to też gracz. 8o Aha i Sylwestra spędzonego w miłej atmosferze. Ja oczywiście spędzę go przed Tibią. Specjalne życzenia dla ludzi z Luminery, Celesty i Calmery :]
Przyłączam sie do wszystkich życzeń.
A załodze tibia.pl życzę szybkiego uaktualnienia strony, aby ta strona była nadal
"the best in Poland". :cup:
Hehe ja tez wszystkim życze dużo dobrego. Szczególnie Tibia.pl a tam szczególnie Dromowi żeby mial aż nadmiar PACC do kupowanie:PxD
NooB from LW
31-12-2005, 18:54
SzczĘŚliwego Nowego Roku
Pior'firebladde
31-12-2005, 19:00
wiele ciekawych żeczy w nowym ruku??, mam nadzieje że Seromontis wbije 300 IvI
Zycze szczesliwego nowego rooqu oraz maina.
Arthevariel
31-12-2005, 19:13
Ile Wurzel zrobil skilli,
Ile Del'Torro fragów zdobyli,
Ile ludzi gra Cachero,
Ile hacków w Era Zero,
Ile expa Bubble ma,
Ile warty plecak MPA,
Ile Seromontis expa nawalił,
Ile Cachero w dupe Avrill razy walił
Ile noobów jest na rooku,
TYLE ŻYCZEŃ W NOWYM ROKU
Zyczy Arthevariel :)
...abyście pamiętali, że tam po drugiej stronie kabla internetowego też siedzi człowiek, który ma uczucia.
Święte słowa.
WESOŁEGO NOWEGO ROKU!
Hlip..Hlip.. Wzruszylem sie ;] btw ja neihcce isc do szkoly...;[ Pani od majzy mnie dobija !!! Ale mimo wszystko SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU ;p
Czarna_Mamba
31-12-2005, 20:03
Szczęśliwego Nowego Roku!
zespół tibia.pl życzy wam, aby ten nadchodzący 2006 rok przyniósł wam dużo miłości, abyście pamiętali, że tam po drugiej stronie kabla internetowego też siedzi człowiek, który ma uczucia. .
I za to was lubię!! Dr. Omanderze - ty to dopiero masz dryg, aby przymówić do drugiego człowieka ;)
Życzę Wam dużo ciepła w rodzinnym gronie, miłości i innych przyjemności w tym nowym roku. :D
Mam nadzieję także, że ten rok będzie lepszy (dla mnie B) ) także pod względem ilości upomnień ;) No i żeby jak najmniej banów i noobów było.No co ja tu będę się rozczulać,
Szczęśliwego Nowego Roku życzy Czarna Mamba. :]
@ Raul
I po co mówileś... Przez jeszcze pare dni bym się cieszyła, że jadę w lutym na snowboard a tu prawie całe ferie w podlaskimw Styczniu :/
szczesliwego Nowego Roku!!!!!!!!
taa wesolego nowego roku! xD
milo ze tibia.pl pamienta o tibijczykach :)
Szcześliwego nowego roku 2006. ;) Pozdro :)
Wesołego ! No wiecie :D.
Szczególne podziękowania za ten rok chciałbym złożyć
a) Administratorom i moderatorom za lenistwo oraz prace włożoną w tibia.pl
b) GhostowiNieudanem za kopy, bany, rozmowy, sesje.
c) Drunkowi za prowadzenie wy***istych sesji
d) Kaldowi za kontrolowane doprowadzanie ludzi do skraju wyczerpania oraz za wiele rozmów.
e) Szczególne podziękowania dla slaya który poświęcił mi wiele czasu na rozmowy i za to dzięki
f) Oxysiowi za rozmowy, pocieszanie i pomoc w wielu trudnych sytuacjach
g) Parysowi , Badzowi, Liado, hoomikowi oraz Eileen za zasługi dla mnie i mojego życia
h) Optykowi , ale on wie za co
i) innym osobom, które przyczyniły się do zmian w moim życiu oraz dały mi wiele chwil - niezapomnianych
Tasioreczek
31-12-2005, 20:42
Szęsliwgo nowego roku 2006 ;)
Tibijska*Dziewczyna
31-12-2005, 20:52
A wiec tak:
1) Moderatorom Zeby nooby nie spamowaly :p
2) Tibijczykom
-Ryckom Niesamowicie Duuuzych Skilli i Eq :sword:
-Druta Wysokiego MLVLa I duzo runek :mag:
A tam nowy rok, lepiej napiszcie kiedy Lubelskie ma ferie. :D
A już sam sobie znalazłem:
16 - 29 stycznia:
Dolnośląskie, Łódzkie, Mazowieckie, Opolskie, Zachodniopomorskie,
23 stycznia - 5 lutego:
Podlaskie,
30 stycznia - 12 lutego:
Lubelskie, Podkarpackie, Pomorskie, Śląskie, Warmińsko-Mazurskie,
13 - 26 lutego:
Kujawsko-Pomorskie, Lubuskie, Małopolskie, Świętokrzyskie, Wielkopolskie.
Coż ja mogę powiedzieć? Wszystkiego NAJ NAJ NAJ, spełnienia marzeń(szczególnie tych o Tibii) i czego tam sobie chcecie ;)
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2006 ROKU 4all
Szczesliwego NoWeGo RoKu :) :cup:
Tibijska*Dziewczyna
31-12-2005, 21:36
Zeby GP z nieba spadaly,
Aby skille same sie nabijaly,
Zeby plecak MPA byl po 4k, ( 8o )
Aby z mino loot byl wielki!
Darmowego BP of SD
I prostych questow co loot is good!
Te zyczenia sa do syskich Tiijczykow bych "Newbie" i RookStayerow jak i dla tych co sa na mainie ;)
Aha- I duzo UpDateow ! =***
wszystkiego najlepszego w nowym roku!
cu in tibia :D
Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim graczom kultowej gry Tibia !!
Dla rookslayerow: Najlepszych itemow na rooku, 0 noobow, jak najmniej deadow :kon:.
Dla 1 levelistow: Rzycyc mozna tylko jednego: AWANSOWANIA NA NASTEPNE LEVELE Z DOBRYMI ITEMAMI !! :2handed:.
Dla gosci z conajmniej 10 lvli: Wiecej takich osiagniec ;) przed banem staralem sie o 12 level ale nie wyszlo :( :Ork:.
Dla 100 levelistow 8o :Co w koncu !! Kazdy by chcial taki Level ;) :cup: .
Życzę ci pogody ducha, byś bez viagry panny ruchał. Żeby dziewczę czuło w kroku, że sylwester jest raz w roku. xD
Wszystkiego najlepszego, (bla bla bla) , czyli SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!
Henliken
31-12-2005, 23:06
Nawzajem dla wszystkich. I duzo opłacalnych lootów.
:) ;) :p B) :] :D 8o :cup:
Mój 1 post... <<<OwNeD>>> hehe :D :D :D :D
Wszystkiego najlepszego, obfitych huntów, wiele expa, mega skilli, tańszego pacc'a :P i aby ten rok był lepszy niż poprzedni i w tibii, i przede wszystkim w naszym życiu codziennym.
Regaster
31-12-2005, 23:20
Wesołego chlania xD
I wszyscy razem hurreeeeey xP
szczesliwego i bezkacowego nowego roku ;)
no to szczęśliwego nowego roku zero banów słuchających ludzi gmów no i wszystkiego najlepszego 4 all :D
Green Ninja
31-12-2005, 23:36
Szcześliwego nowego roku i żeby wam się na mózg nie żucił aperetif <ChErRy>
ANALIZER
31-12-2005, 23:37
Życze wszystkim szczęśliwego nowego roku bez lagów banów i kików. Pozdrawiam wszystkich administratorów stronki www.tibia.pl ;) ;) :] :]
Wszystkiego najlepszego w nowym roku;) zyczy lucek z celesty.
juz se petardy wystrzelalem teraz tiibia;p
Mol Reaper
31-12-2005, 23:46
Ja sie dołoże do życzen nie chce mi sie pisac :p :p
Wszyskiego najnajnajnajnajnajanjnajnaj LEPSZEGO!!!!!!! :cup: :cup:
kapusta123
01-01-2006, 00:00
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI SYLWESTRA DLA WSZYSTKICH TIBIANCZYKÓW ŻYCZY Axenia,Daniel Lancelot,Lord Zaris i wszyscy z serva libera
Szczęśliwego nowego roku ;)
ile Wurzel Zrobil Skili , Ile Del'toro Fragow Zdobyli , Ilu Ludzi Gra Cachero , Ile Hackow w Ero Zero,ile Expa Bubble Ma,ile Warty Plecak Mpa, Ile Noobow Jest Na Rooku, tyle Zyczen W Nowym Roku
Życzy Qras ;]
heheheh za***iste zyczenia XD
ja juz lekko trafiony ;d ale tez wam wszytskim zycze wszystkiego najlepszego
no i zeby level szedl bez problemow xD
arekbaksio93
01-01-2006, 00:25
dzienki i nawzajem
co bende durzo pisac :P:P:P i tak nie mam co
i pozdro
Laoor Tlearvel
01-01-2006, 00:25
Wszystkiego dobrego, dużych lvli i wysokich skili życze wszystkim TIBIJCZYKOM żeby wam sie spełniły prezeróżne mażenia w tym obecnym nowym 2006 roku :)
Spuki Pogromca
01-01-2006, 00:29
Jasne Jasne pozdro dla tybijczyków a dla moderatorów nie ma xD wszystkiego najleprzego .. Omader i dzieki za pacca xD mój kolega chyba ma juz dosyc "00:59 Lepperr: O KWRA JA IDE CHYVBA SPC" Jeszcze raz pozdrawiam uzytkowników foróm i gildie GODS !! 8o
Brottor Chalos
01-01-2006, 00:36
Wesolego skoq do 2006 roq!!
Nawzajem.
[B]Wszystkiego najlepszego w tym roku duzo gp :)
Pawel ziomek
01-01-2006, 00:43
Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2006 Roku Życzy Wam Fan Club Pabla Team ^.-
Pozdro
Boner3773
01-01-2006, 00:48
dużo życze wam kurde w morde jeża towaru xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Wszystkiego najlepszego. Żebyściemieli wiecej szczescia w tibii i w rl zyciu niz ja. Pozdro 4 all.
Pawlo182
01-01-2006, 03:49
...aby ten nadchodzący 2006 rok przyniósł wam dużo miłości, abyście pamiętali, że tam po drugiej stronie kabla internetowego też siedzi człowiek, który ma uczucia. Niech ten Nowy Rok, przyniesie wam także mnóstwo szczęścia i radości i niech będzie jeszcze ciekawszy od poprzedniego.
Ja także dołączam się do życzeń i szczególnie proszę wszystkich o pamiętaniu o "osobie z drugiej strony kabla" :)
Poza tym szczególne życzenia śle do naszych wspaniałych twórców stronki Tibia.pl :) (oj ale wazelina... :P) Przecież to oni nas tak wspaniale prowadzą przez tajemniczy świat Tibii :) Więc z całego serca: jak najmniej awarii, coraz więcej nowych pomysłów, żeby każdy pomysł był lepszy od poprzedniego pomysłu i wszystkiego naj w tym 2006 roku :D
Exotic Dragon
01-01-2006, 07:45
Dużo szczescia, pomyslnosci, malo PK i Br w nowym roku dla modow i uzytkowników forum!! B)
Artekszybki
01-01-2006, 07:52
Już cztery razy mnie dedneli w 2006r. :cup: . Jestem chyba narazie najlepszy. Ale dziekowac i nawzajem
majkel :D
01-01-2006, 09:04
WESOŁEGO NOWEGO ROKU I WIELKICH SUKCESOW WSZYSTKIM TIBIJCZYKOM! :p :cup:
Matmnich
01-01-2006, 11:50
Życze wam szczęśliwego roku i mało dedów...ech ja mam takiego pecha że dednełem w wigilie... potem zagrałem w sylwestra miałem 40 h-p bo był jakiś najazd war woffów a nie miałem madny dużo ...(druid) i spotkałem koło blossom bonecrusher jakiegoś 40 lvl druida to powiedziałem"hi" i zapytałem sie 0po angielski czy da uha (usłyszał to ten głupi npc jakbym do niego gadał) druid sie zapytał co sie stało a ja mówie "fuck some invasion near ab and i don't have mana plx men uh me" i ta blossom boncrusher mnie walneła a ja siedziałem zaskoczony przez minute a potem chciało mi sie walić głową w ściane !!! czy to nie jest debilne? żeby npc zabijał?? X( X( X(
HWDCIP-SOFT serio!!!
Utamo Vita
01-01-2006, 12:57
Kupil bym se pacca ale nie ma podpisa to chyba juz nie sprzedajecie :( no trudno ;(
A to je bedzie moj wierszyk:
Szczesliwego nowego roku dla tibia.pl zycze wam bardzo bardzo
i zebyscie byli szczesliwi bardzo.
Pijta dobrom wudke prosze
a nie jakies z mety je**ne k**wa smakosze!
Cala noc nad nim siedzialem qwa :) :cup: :cup:
Życze wszystkim szczęśliwego nowego roku (hepi niu jir) i wszystkiego co najlepsze w tibii.
Sorcers of titania
01-01-2006, 13:39
A to fajne zyczonka z mojej strony ;]
Jak co to ja tego nie wymyslalem :P
"W Nowym Roku życzę Wam ognia w kroku, rwania dupek gdzieś na boku, byście w sobotę i w niedzielę topili ptaszka w innym ciele..."
~Lati
Natalka Bartkowiak
01-01-2006, 14:54
Szczęśliwego nowego roku!!
Już 1 styczeń 2006 rok.
A tak przy okazji.Kiedy napiszecie nowy post? 8o
Mloda1348
01-01-2006, 16:07
Aj bede sie powtarzac ale wszytkiego najlepszego w nowym roku zebyscie mieli jak najwyzsze lv:D i zeby was ni zabijali:D.POzdro dla wszystkich tibijczyków:D :baby:
Wszytkiego nalepszego 4 all B) . Aby wszystkie zyczenia sie spelnily 8o .
Pozdro B)
Z nowym rokiem życzę śle wam życzenia : mało lagów, brak PK, obfitych lootów, wysokich skilów, nowych best hitów i czego sobie jescze życzycie drodzy Tibijczycy
Happy New Year! :D
Mam nadzieje ze sie dobrze bawiliscie tym co z alco i tym co bez;] . Ja z :} .
A wiec tak naszedl new rok i koncze z tibia ;] ( tak wiem ze cala Polska scene pochlonie zaloba etc. emili rose wstanie z grobu i kazdy bendzie blagal zeby master wiktor ppowrocil ) (ale jestem skromny XD ) . Za gre ( takze wspolna ;p ) i tych ktorzy mnie wspierali i z tymi co bylem na huntach etc; ] dziekuje a oto pare waznych i drogich ( 10-15 zl zalzey od imiona XD ) mi nickow : Galszpu ( ganjalfus owener jego jak mial 51 lvl ale sprzedal ;p ) , Sqnszatek ( Royal szatek bo mial nick name ;p ) , Tavin Nire ( fladra i misiek (thx misiek za gre;] ) Hasharii ( Mega owner ;] thx fifiberd;] ) i dla ramzesa ;] .
Oczywisice dla mojego best frienda z tibi ktory nadal gra.... oto on ... nicki :
Death Venti , Ventiqez , Ventixu , ale dla mnie zawsze ten sam swoj chlopaq....Nicola Ventola .
~~The End OF Story...~~
kaarpiik
02-01-2006, 06:26
no ja tez wam zycze duzo szczescia :) i spelnienia tych marzen ktore sie nie udolo spelnic w tym!!
Ah..... noto lecimy do szkoły ; (
Matiz666
02-01-2006, 11:57
Zero deadów, w szczególności account hacków, rzadkiego loota z potworów, zero napotkanych noobów i złodzieji, wolnych expowisk, dużo forsy i itemków w depo, zero lagów, dużo kolegów, zero wojen, zero groźb, najlepszego seta, pokoju(!!!), a przedewrzystkim OGROOOOOOOOMNEJ ZABAWY!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Składa wam ---> Matiz
:) :) :) :) :) :) :) :)
PS: Respect dla Wenezueli w święta, potem to się zobaczy :P
Dziekuje tylko ze juz po nowym ale nic mialem kaca po odpalonej petardzie w domu tak zwanej Achtungiem... :)
yattaman
02-01-2006, 16:16
Do Siego Roku!!
zycze wszystkim (z wyjatkiem noobow) graczom w Tibii
Thx i wzajemnie dla całej Tibi team :D
Ah..... noto lecimy do szkoły ; (
no, niestety ale jak u was jest za ile macie Ferie Zimowe ?? ;)
Wszystkiego Najlepszego w nadchodzącym roku ;)
To ja też zara spadam do szkoły :(
Azil Ashow
03-01-2006, 14:46
a wiec ja tez sie dolacze:
wszytskiego naj dla graczy!!braku pk super hunta i wogle :p
do cip friendow szybciej mocniej lepiej!! szybciej update mocniejsza grafika
lepsza gra :P
do tibia.pl
badzcie szybsi.... kurde troche mnie wkurza ze wolno dzialacie : rozdzki wciaz nie uaktualnione : nie mowimy o zmianie wygladu itemow.... kurde prosze was... ja wiem ze na forum mozna to znalesc ale dla nie zarejestrowanych nic nie ma!!!!! poza tym!! super jestescie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.