Pokaż pełną wersje : Coś w stylu Orc Raid
-=Melon=-
31-12-2005, 19:07
Wiec...
Dzis expilem sobie druidem na lighhouse, i swierdzilem ze pojde juz do dp. A tu nagle, wyszedlem na poweirzchnie, i zobaczylem orci. Szybko przelogowalem sie na Knighta, i polecialem wybijac, myslalem ze to Orc Raid. Orcow nie bylo duzo, krecily sie kolo lihthouse. Wszedlem wiec do gory. 2 Orc Warriory, 2 Shamany iiii na gorze:
http://i3.photobucket.com/albums/y87/Mcmel/Other/asdasde.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y87/Mcmel/Other/warlordsdie.jpg
I mam tez pytanie :p
Wie ktos moze co to mialo znaczyc? ;)
Szczesliwego Nowego Roku
Mi sie wydaje ze to ots kolo osoby nie skulla a na pasku jest......
Maciek100
31-12-2005, 20:10
Mi sie wydaje ze to ots kolo osoby nie skulla a na pasku jest......
Przyjrzyj się dokładnie '-.-
Topic:
Rzadko, ale jednak, "respią" się tam, może był orc raid, ciebie nie było i akurat tam się też pojawiły(?)...
Zwracam honor....ale dalej cos mi nie pasi czemu jak zabija z exori 2 warlordy to dostaje exp tylko za jednego warlorda??
Angel of Death
31-12-2005, 20:40
Bo ten drugi juz był zabity wcześniej ..
@up
nie byl wczensiej zabity bo widac ze obrazenia dostaly oba naraz.
a jesli zabija sie w tym samym czasie 2 potwory ktore daja tyle samo expa to te liczby sie na siebie nakladaja i wyglada jakby tylko od 1 sie dostalo
Dagiraaz
31-12-2005, 21:17
jestem z przeciw tego waszego zwiosku sam sie kiedys npotkalem na takie cos respi sie ono raz na rok i legendy chodzom ze mozna spotkac tam kolechuwe ktura za uratowanie jej daje ci amazon shield
P.S =sam terz bilem tom light hous i wiem ze to nie orc radi
pozdro dag
Koziolek-Matolek
31-12-2005, 21:32
jestem z przeciw tego waszego zwiosku sam sie kiedys npotkalem na takie cos respi sie ono raz na rok i legendy chodzom ze mozna spotkac tam kolechuwe ktura za uratowanie jej daje ci amazon shield
P.S =sam terz bilem tom light hous i wiem ze to nie orc radi
pozdro dag
No tak po zatym wszyscy zdrowi???? Człowisku jak już coś piszesz to pisz po Polsku, a nie jakąłś łamaną podwórkową gadaniną typu -om, -on.
A co do tematu to ni spotkałem się jeszcze z czymś takim, a często trenie tam na cycach.
~GalahaD~
31-12-2005, 21:45
Dokladnie mi sie to prztrafilło,ale to bylo po ataku OrCów....
Wiec to byl Orc RaiD.
Najzwyklejszy Orc Raid,nie zaden ots,ani legenda ...... ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.