PDA

Pokaż pełną wersje : Noworoczne filmiki w 3gp

matkow21
01-01-2006, 00:55
PODOBAŁY SIĘ FILMY? CHCESZ WIĘCEJ? ZAPRASZAMY NA NASZE FORUM www.gacek.forumer.pl TU ZNAJDZIECIE WSZYSTKIE NASZE DZIEŁA I NIE TYLKO.

http://rapidshare.de/files/10179366/Film_30_.3gp.html -Dom terroru
http://rapidshare.de/files/10179401/Film_31_.3gp.html -zakład psychiatryczny
http://rapidshare.de/files/10179444/Film_33_.3gp.html -X-men VS Jaggernaut

filmy należy odtwarzaĆ programem Quick Time Player lub innym programem obsługującym pliki 3gp.

Dom Terroru - film opowiada o panu Zdzichu, który został zaproszony do domu terroru przez pana Jurka który okazał się być Szalonym Nurkowcem a jego pupile są bardzo głodne.

Zakład Psychiatryczny - film opowiada o znudzonym swoją pracą w zakładzie psychiatryczym panie Johnnym Billicku który patrzy po raz ostatni na swoich podopopiecznych.

X-men VS Jaggernaut - film opowiada o dzielnym Nightcrawlerze i Wolverinie którzy próbują pokonać Jaggernauta, niestety na próżne. Na szczęście przybywa doktor Charles Xavier.

Życzymy miłego oglądania i szczęśliwego nowego roku!!!!

UWAGA

Wrzócam tu inne filmiki Studia Filmowego : "Gacek"

Filmy Studia Filmowego "Gacek":
"Parodia" Star Warsów:
Epizod 1:
Mroczne Widmo (http://rapidshare.de/files/7926160/widmo.3gp.html)
Epizod 2:
Atak Klonów (http://rapidshare.de/files/7926306/Star_Wars_Epizod_II_Atak_Klon_w.3gp.html)
Epizod 3:
Zemsta Sithów (http://rapidshare.de/files/8070316/Star_Wars_Epizod_III_Zemsta_Sith_w.3gp.html)
Epizod 4:
Nowa Nadzieja (http://rapidshare.de/files/8070419/Star_Wars_Epizod_IV_Nowa_Nadzieja.3gp.html)
Epizod 6:
Powrót Jedi (http://rapidshare.de/files/8070466/Star_Wars_Epizod_VI_Powr_t_Jedi.3gp.html)
filmiki ważą max 1,5MB i były robione z komórki.
Do odtwarzania filmów potrzebny jest program Quick Time lub coś co odtwarza 3GP

A TU ZAMIESZCZAM LINK DO QUICK TIME
http://www.cda.pl/programy/pafiledb.php?action=download&id=123

--------------------------------------------------------------------------------

Ludzie JeŻeli ObejŻeliŚcie Plax O Komenty
Po 2 ProsiŁbym AbyŚcie Dawali Swoje Propozycje FilmÓw My Na Rzyczenie Postaramy SiĘ Je Wykonać A Takrze NicK Osoby ,ktÓra Go ZaroponowaŁa Wymienić Na Podpisie Bo Trudno O PomysŁy A Wasza TwÓrczoŚć Jest Szeroka

@edit Starajcie się aby pomysły były śmieszne oczywiście równiesz z chenciom posłuchamy i tych innego typu ale najwienkszą przyjemnością jest krencenie czegoś komicznego ,śmiesznego.

Magik van Kamikadze
01-01-2006, 01:44
co to jest to 3gp?? jak sciagniecie to mowcie bo jakos nie chce mi sie sciagac

Xameleon
01-01-2006, 01:54
3gp to rozszerzenie, inaczej format pliku jak ***** .avi i inne tylko że ten otwiera tylko Quick Time Player.

matkow21
01-01-2006, 04:34
NIetylko som jeszcze inne.

Anatol
01-01-2006, 05:05
Buhahahaha !!! Stary dawno się tak nei uśmiałem :D nie no najlepszy to był zakład psychiatyczny. POLECAM OBEJRZEĆ !!!

Iron Thief
01-01-2006, 05:19
po 1.Kretyni xD
po 2.Kretyni
po 3.Dom psychiatryczny the best

Rybzor
01-01-2006, 05:26
hahaha ale psychole, koles w psychiatryku mial niezly orgazm xD, reszta filmow tez fajowa omg ;D

matkow21
01-01-2006, 06:02
po 1.Kretyni xD
po 2.Kretyni
po 3.Dom psychiatryczny the best

niezbyt jesteś miły.

-=DanieL=-
01-01-2006, 06:05
.UWAGA : MATKOW21 NIE ZOSTAŁ ZBANOWANY Z POWODU STRONY OBRAZIŁ ON MODERATORA. STRONA JEST JAK NAJBARDZIEJ CZYSTA WIĘC PROSZE SIĘ NIE ZNIECHĘCAĆ TYLKO ODWIEDZAĆ I REJESTROWAĆ SIĘ ZYCZE MIŁEJ ZABAWY :)

Xameleon
01-01-2006, 11:21
trzeba nakrecic nowe filmiki bo ludziom sie podoba :P

Szalony Nurkowiec
01-01-2006, 13:42
Tylko u kogoś musi być wolna chata, bo na dworze źle się kręci.

matkow21
01-01-2006, 15:23
Jeżeli będzie pozytywna opinia u ludzi to będzie się kręciĆ
Zamieszcze niedługo link do quick tima tylko znajde w necie bez wirusa.

Rahim
01-01-2006, 15:45
Na tych waszych filmikach g*wn* słychać. Zróbcie coś z dźwiękiem, oki?

Szalony Nurkowiec
01-01-2006, 16:11
Tak to jest jak się uszy odśnieżarką czyści

Filthy
01-01-2006, 16:19
dla mnie film do dupy... najwiekszy syf jaki kiedykolwiek widzialem... rozumiem ze sobie jaja chcecie porobić, ale jakos WOGÓLE mnie to nie bawi... :|

matkow21
01-01-2006, 16:28
wowowowowowow a czy ktoś mówił żę tobie ma się podobaĆ??Fillmy som jakie som jednym się mogom spodowaĆ 2 nie my chcieliśmy tylko pokazaĆ jak bawiliśmy się w sylwka.Niechce ci zjezdzac bo nie ma po co masz prawo wyrazic swojom opinie ja dostalem juz swoje punkty ostrzerzenia i uwazam ze nieslusznie.Nawet pewnie niezcziles o co chodzilo bo nie masz humoru wienc dzienkuje ci za komenta.A jak nakrecisz lepsze to powiec ja obejze i tez pobawie sie w znajca filmowego zapodaj cos fifi czy jak ci tam.:)

Szalony Nurkowiec
01-01-2006, 17:53
Filthy spórz na poprzednie posty ludzi którym się podobało i pomyśl czy nie jesteś "inny".

Szalony Nurkowiec
01-01-2006, 20:44
Pomyślałem że przydałoby się powiedzieć kto kogo gra w tych filmach, a więc po kolei:

Dom Terroru:
Pan Zdzichu - Matkow21
Szalony Nurkowiec (Pan Jurek) - Szalony Nurkowiec
Małpeczka - Małpeczka :D
Mumia - Xameleon

Zakład Psychiatryczny:
Właściciel - Matkow21
Świr 1 Pan Złota Rączka - Xameleon
Świr 2 Hitler - Małpeczka
Świr 3 Pan Orgazm - Szalony Nurkowiec

X-men VS Jaggernaut:
Nightcrawler - Xameleon
Wolverine - Małpeczka
Jaggernaut - Szalony Nurkowiec
Dr. Charles Xavier - Matkow21

-=DanieL=-
01-01-2006, 20:46
FILMY MAJĄ GŁOS! powtarzam odtwarzać je quick time i bedzie głos ten quick time spakowany zajmuje 18 mega bardzo łatwo go ściągnąć chyba , że ktoś jest zacofany i nieumie tego zrobić....

Rahim
01-01-2006, 20:52
Spytam z ciekawości, mieliście jakiś scenariusz :> ??

-=DanieL=-
01-01-2006, 20:54
Spytam z ciekawości, mieliście jakiś scenariusz :> ??

Zawsze coś ustalamy przed kręceniem filmów co to ma być żeby niewyszło homo niewiadomo :P

Szalony Nurkowiec
01-01-2006, 20:55
Scenariusz mieliśmy ale taki ogólny bardziej, podczas kręcenia filmów każdy dodawał coś od siebie (szczególnie Matkow21 :D). Takie filmy najlepiej nam wychodzą. Niektóre miały ścisły scenariusz co nie wyszło im na dobre, więc teraz nie trzymamy się tak bardzo scenariusza ;)

matkow21
01-01-2006, 21:54
Ludzie JeŻeli ObejŻeliŚcie Plax O Komenty
Po 2 ProsiŁbym AbyŚcie Dawali Swoje Propozycje FilmÓw My Na Rzyczenie Postaramy SiĘ Je Wykonać A Takrze NicK Osoby ,ktÓra Go ZaroponowaŁa Wymienić Na Podpisie Bo Trudno O PomysŁy A Wasza TwÓrczoŚć Jest Szeroka

@edit Starajcie się aby pomysły były śmieszne oczywiście równiesz z chenciom posłuchamy i tych innego typu ale najwienkszą przyjemnością jest krencenie czegoś komicznego ,śmiesznego.

Szalony Nurkowiec
02-01-2006, 14:19
Prawdopodobnie powstanie stronka Gacka na której będzie można pościągać nasze filmy, ale i nie tylko.

Zuno Ryder
02-01-2006, 14:53
Zaklad psychiatryczny r0xi0r xD

Małpeczka
02-01-2006, 15:55
Ej małpki obmyślajcie scenariusz bo w piątek kręcimy bo prawdopodobnie bede miał free haus ;)
Matkow21 nie zapomnij wziac IRDy, Nurkowiec wez sprzet i wkoncu mi Yode oddaj :p

Małpeczka
02-01-2006, 16:06
dla mnie film do dupy... najwiekszy syf jaki kiedykolwiek widzialem... rozumiem ze sobie jaja chcecie porobić, ale jakos WOGÓLE mnie to nie bawi... :|

Ty mi tu fiftaszek nie gadaj ze filmy do dupy bo sa super i wez sie nie wypowiadaj bo sie ludziom podoba, i nurkowiec mial racje ze jestes inny bo sie kazdemu podoba :] i :{ - Pan Wąsik mówi, że źle z tobą, więc zapraszamy do naszego psychiatryka

<M<>R<>Ó<>W<>A>
02-01-2006, 16:16
Filmy wywaliste psyhiatryk roxor heh świetny widok z oczupostaci i świetne komentarze
fithy:ty wcale niemasz racji filmy som wywaliste i mi się bardzo podobajom.
Nikt na forum lepszych nienagrał.

Aval'yah
02-01-2006, 17:26
O ****a. :O

Ale syf.
Naprawdę wg was to jest śmieszne? Żal mi was ;S

Małpeczka
02-01-2006, 18:01
1. Gówno sie znasz
2. Sam jesteś syf
3. Czy wy ku**a nie znacie innych określeń jak syf?? Syf tu syf tam JEEEEEZU

matkow21
02-01-2006, 19:02
małpeczka niznasz takiego czegoś jak edycja??a po 2 karzdy ma prawo myśleĆ jak chce i niewyzywaj innych

Szalony Nurkowiec
02-01-2006, 21:40
O ****a. :O

Ale syf.
Naprawdę wg was to jest śmieszne? Żal mi was ;S

Każdy kto tak powie o naszych filmach zostanie uznany za Wielkiego Brata (już wyjaśniam: mam brata którego też nie śmieszą takie śmieszności no i on jest INNY, bo jakoś większość ludzi to śmieszy).

Grajper
03-01-2006, 14:35
musisz wrzucić jeszcze raz zemste sithów na serwer bo wywalili przez nieściąganie.

matkow21
03-01-2006, 14:42
Aha bo te filmiki już dawno krenciliśmy ale dzienki że powiedziałeś załątwi się.
ps.prosimy o wiencej komentów.

Xameleon
03-01-2006, 15:42
Nie wyzywajcie ludzi ktorym to sie nie podoba. KAzdy moge miec swoje zdanie, ale faktem jest ze wiekszosc ludzi jest pozytywnie nastawiona do naszego studia filmowego. :P:D

Plask
03-01-2006, 16:04
Najlepsze Abratibiomowice ;p

matkow21
04-01-2006, 13:26
Znacie moze jakies inne programy do odtwarzania plików 3gp niż quick time jeśli tak to prosił bym o napisanie jakie to.

Smiti
04-01-2006, 18:42
Pliki te mozna tez bez problemu odtwarzac w wiekszosci nowych telefonow.
Wrzucilem na motke e398 hula jak nie wiem :P

-=DanieL=-
05-01-2006, 13:16
Pliki te mozna tez bez problemu odtwarzac w wiekszosci nowych telefonow.
Wrzucilem na motke e398 hula jak nie wiem :P

tak wkoncu one były kręcone z komórki :P to da się je z telefonów odtwarzać :)

matkow21
07-01-2006, 13:22
Właśnie nasze nowe forum zostało ukończone! Rejestrujcie się! Tu znajdziecie nasze filmiki i nie tylko :) www.gacek.forumer.pl

Filthy
07-01-2006, 14:52
Każdy kto tak powie o naszych filmach zostanie uznany za Wielkiego Brata (już wyjaśniam: mam brata którego też nie śmieszą takie śmieszności no i on jest INNY, bo jakoś większość ludzi to śmieszy).

my po prostu więcej wymagamy. nie bawi nas takie byle co. tak to większość ludzi potrafi . z trafka czy bez. a wyraziłęm swoja opinie zeby wam sie w głowach nie poprzewracało dlatego, że wszystkim sie podoba. wiem ze jestem inny i dobrze mi z tym. śmieje sie z tego typu rzeczy jak np. moi koledzy cos takiego robią albo pare innych tego typu filmików widziałem to mnie smieszyly. ale do waszych jakos nie moge sie przekonać. pozdro dla was.

matkow21
07-01-2006, 16:37
my po prostu więcej wymagamy. nie bawi nas takie byle co. tak to większość ludzi potrafi . z trafka czy bez. a wyraziłęm swoja opinie zeby wam sie w głowach nie poprzewracało dlatego, że wszystkim sie podoba. wiem ze jestem inny i dobrze mi z tym. śmieje sie z tego typu rzeczy jak np. moi koledzy cos takiego robią albo pare innych tego typu filmików widziałem to mnie smieszyly. ale do waszych jakos nie moge sie przekonać. pozdro dla was.

Czyli jednak jesteś "inny" :> ? A po drógie może obejżałeś ze 1-2 filmy i już nasz oceniasz a było ich z 20 : ]

Zuno Ryder
07-01-2006, 17:23

jak ci sie nie podoba to po kiego ... sciagasz...

Skończ Waść, wstydu oszczędź. X(

-=DanieL=-
07-01-2006, 19:33
Wbijajcie na nasze forum dziś dodaliśmy nowe filmy a przede wszystkim rejestrujcie się :) strona jest czysta więc jeśli ktoś napisze że to jakiś virus to pojade i wypatrosze : [[ !!

Szalony Nurkowiec
07-01-2006, 19:50
Nagraliśmy dzisiaj trzy filmy o Harrym Potterze: Kamień Filozoficzny, Komnata Tajemnic i Czara Ognia :D oraz, ze względu na popularność, Zakład Psychiatryczny!! Ale tym razem jeśli chcecie je ściągnąć wbijajcie na nasze forum www.gacek.forumer.pl i rejestrujcie się ;)

Filthy
07-01-2006, 19:56
jak ci sie nie podoba to po kiego ... sciagasz...

Skończ Waść, wstydu oszczędź. X(

w przeciwienstwie do ciebie nie jestem jasnowidzem, który widzi treść przed ściągnięciem... nikt nie jest idealny tak jak TY !
0 samokrytyki panowie... zamiast powiedziec ze przyjeliscie slowa krytyki albo wogóle przemiliczeć mój komentarz to musicie sie wykłucać.

ściągnąłem akurat 3 filmy i żaden mi sie nie podobał, więc nie bede sciągał więcej.

TO JEST TYLKO MÓJ KOMENTARZ !!!

więc nie róbcie z tego całej afery. jak juz napisalem wczesniej napisalem tamten komentarz zeby wam sie w głowie nie poprzewracało od dobrych komentarzy. Czasem jak oglądam coś głupiego to nawet mi sie nie chce tego komentować, ale ten film wg mnie wymagał komentarza.

PS. Przyznaje się do tego, że jestem inny, bo 80 % osób na tym forum to idioci, więc w sumie to jestem dumny z tego, że jestem inny od nich.

-=DanieL=-
07-01-2006, 20:00
w przeciwienstwie do ciebie nie jestem jasnowidzem, który widzi treść przed ściągnięciem... nikt nie jest idealny tak jak TY !
0 samokrytyki panowie... zamiast powiedziec ze przyjeliscie slowa krytyki albo wogóle przemiliczeć mój komentarz to musicie sie wykłucać.

ściągnąłem akurat 3 filmy i żaden mi sie nie podobał, więc nie bede sciągał więcej.

więc nie róbcie z tego całej afery. jak juz napisalem wczesniej napisalem tamten komentarz zeby wam sie w głowie nie poprzewracało od dobrych komentarzy. Czasem jak oglądam coś głupiego to nawet mi sie nie chce tego komentować, ale ten film wg mnie wymagał komentarza.

PS. Przyznaje się do tego, że jestem inny, bo 80 % osób na tym forum to idioci, więc w sumie to jestem dumny z tego, że jestem inny od nich.

Trombusiu tak się składa, że Zuno Ryder nie jest z naszej paczki i wyraził własną opinie na twój temat co niemiało nic wspólnego z nami! więc proszę cie nieobrażaj nas tylko jego ;>

Filthy
07-01-2006, 20:02
nie wiem czy umiesz czytać ze zrozumieniem, ale tam nie ma napisane, że akurat WY jesteście w tych 80 % ;]

-=DanieL=-
07-01-2006, 20:04
nie wiem czy umiesz czytać ze zrozumieniem, ale tam nie ma napisane, że akurat WY jesteście w tych 80 % ;]

"zero samokrytyki panowie" A do kogo to było do 80% ludzi z tego forum cfaniaczku : > ? nie! to było do nas ;)

Szalony Nurkowiec
07-01-2006, 20:08

Nie musisz pisać krytyk żeby nam się w głowie nie poprzewracało bo my będziemy kręcić dalej małpeczko i ty nic nie zmienisz. A tak w ogóle to dlaczego TY nie przemilczysz słów krytyki skoro jesteś taki cwany?? A jeśli chodzi o te twoje czytanie ze zrozumieniem to skoro 80 % ludzi (czyli ci którym podobają się nasze filmy) według ciebie są idiotami to my jeszcze bardziej, już się nie wykręcaj.

Filthy
07-01-2006, 20:10
"zero samokrytyki panowie" A do kogo to było do 80% ludzi z tego forum cfaniaczku : > ? nie! to było do nas ;)

To, że 80 % osób na tym forum to idioci to informacja ogólna, więc nie musze jej do nikogo kierować. Aż sie prosisz żebym przyznał, że się do nich zaliczacie, ale nie jestem chamem i nie będę wyzywał was od "Trąbusiów i cfaniaczków".

-=DanieL=-
07-01-2006, 20:14
To, że 80 % osób na tym forum to idioci to informacja ogólna, więc nie musze jej do nikogo kierować. Aż sie prosisz żebym przyznał, że się do nich zaliczacie, ale nie jestem chamem i nie będę wyzywał was od "Trąbusiów i cfaniaczków".

Nie wykręcaj się tylko powiedz do kogo było to "Zero samo krytyki panowie" bo mówiłeś , że do nas nic niemówiłeś tylko mówisz ogółami a to my jesteśmy "ci źli " ;)

Szalony Nurkowiec
07-01-2006, 20:15
Już się nie wykręcaj bo co za różnica kogo nazwałeś idiotą. I tak jesteś cham i tak (według ciebie). Oczywiście nie mówię że ja nie jestem chamski, ale tutaj to po prostu już się wykręcasz i mieszasz ile wlezie.

Filthy
07-01-2006, 20:18
Nie wykręcaj się tylko powiedz do kogo było to "Zero samo krytyki panowie" bo mówiłeś , że do nas nic niemówiłeś tylko mówisz ogółami a to my jesteśmy "ci źli " ;)
0 krytyki było do was, a jak jest to dla was obraźliwe to jednak stwierdze, że zaliczacie się do tych 80 % :)

Już się nie wykręcaj bo co za różnica kogo nazwałeś idiotą. I tak jesteś cham i tak (według ciebie). Oczywiście nie mówię że ja nie jestem chamski, ale tutaj to po prostu już się wykręcasz i mieszasz ile wlezie.

Kolejny który nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Idiotą nazwałem 80 % tego forum ! A dopiero kilka linijek wyżej pisze, że sie do nich zaliczacie, co stwierdziłem po tym, że nie potraficie przyjąć krytyki tylko musicie sie wykłucić.

-=DanieL=-
07-01-2006, 20:20
0 krytyki było do was, a jak jest to dla was obraźliwe to jednak stwierdze, że zaliczacie się do tych 80 % :)

Kolejny który nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Idiotą nazwałem 80 % tego forum ! A dopiero kilka linijek wyżej pisze, że sie do nich zaliczacie, co stwierdziłem po tym, że nie potraficie przyjąć krytyki tylko musicie sie wykłucić.

Wykłucał się z tobą Zuno Ryder nie ja więc wypraszam sobie

Plastex
07-01-2006, 20:27
Denne te filmy. Wiem czemu wam się tak podoba dom wariatów. Gdy miałem 12 lat też się cieszyłem, że widzę orgazm.

Szalony Nurkowiec
07-01-2006, 20:29

Tak tak tylko że ja napisałem to jak jeszcze tego posta twojego nie było więc nie nie pisz mi tu że nie umiem czytać ze zrozumieniem.

-=DanieL=-
07-01-2006, 20:31
Denne te filmy. Wiem czemu wam się tak podoba dom wariatów. Gdy miałem 12 lat też się cieszyłem, że widzę orgazm.

szkoda że oglądałeś tylko 1 albo 2 a już oceniasz ; > i kolejny forumowicz który mówi ogółami n/c ale to twój komentarz i wcale niemam zamiaru go krytykować

Szalony Nurkowiec
07-01-2006, 20:31
A w jakim wieku cieszyłeś się że MASZ orgazm się z ciekawości zapytam?

matkow21
07-01-2006, 20:40

coś ci niepasuje to się w temacie niwypowiadaj tylko zaśmiecasz is enabijasz posty choĆ już licznika nie ma publicznego a może dla satysfakcji??

@plaxtex czy jak mu tam
Czy my się tym podniecamy??TO był psyhiatryk czyli orbią coś nienormalnego czyli coś co niepodnieca ale jest wręcz chore.Ja wiem że ciebie takie żęczy podniecają ,a lat masz dalej 12 pewnie cfaniaczku i oglondasz prazylijskie orgazmy.

Plastex
07-01-2006, 20:43
szkoda że oglądałeś tylko 1 albo 2 a już oceniasz ; > i kolejny forumowicz który mówi ogółami n/c ale to twój komentarz i wcale niemam zamiaru go krytykować
Obejrzałem 3 pierwsze i mroczne widmo. Kamerzysta mogłby chociaż trzymać tą komórkę prosto to by był jakiś "+" dla tych filmów

matkow21
07-01-2006, 20:54

Jak ci się niepodobajom to wypad.

@Plastex
Ty masz 12 lat i podnieca cie nawet jak siostra pruknie

Filthy
07-01-2006, 21:35
weście juz przestancie naprawde nie potraficie godnie przyjąć krytyki !!! tylko wykłucacie sie o kazdy głupi post !!! szkoda mi was... są ludzie, debile, parapety i WY !

a no i czy to jest normalne siedziec 24 godziny na dobe na swoim temacie odpisując na każdy post ?? idzcie znajdzcie sobie dziewczyne a nie marnujecie sobie zycie...

-=DanieL=-
07-01-2006, 21:41
weście juz przestancie naprawde nie potraficie godnie przyjąć krytyki !!! tylko wykłucacie sie o kazdy głupi post !!! szkoda mi was... są ludzie, debile, parapety i WY !

a no i czy to jest normalne siedziec 24 godziny na dobe na swoim temacie odpisując na każdy post ?? idzcie znajdzcie sobie dziewczyne a nie marnujecie sobie zycie...

ahahahahhahaha AHAHAHAHAHHAAHHA siedze na tym temacie bo mam czas wieczorem a dla twoich wiadomości cały dzień miałem wyłączony komp tylko teraz weszłem bo niebęde się szlajał o tej porze ... niewiem może ty jesteś jakimś menelem ale ja o tej porze w weekendy siedze w domu i gram.... hahahahah naprawde zabiłeś mnie tym textem na serio jesteś "inny" haahhaha

@plastex

myślisz że łatwo trzymać prosto komórke i poruszać się jednocześnie?

Filthy
07-01-2006, 21:49
ale ja o tej porze w weekendy siedze w domu i gram....

bo masz 12 lat i cie mama nie puści lol

a wiesz dlaczego pornoli sie nie tłumaczy ?
bo trudno pisać jedną ręką...

hahahaha xD wybaczcie modkowie za spory offtopic ale ja uwielbiam sie kłócić z ludźmi :D

Szalony Nurkowiec
07-01-2006, 21:52
Wiesz filthy nie sztuka usłyszeć kawał i go przepisać. Wykazałeś się prawdziwą inteligencją.

Filthy
07-01-2006, 21:53
Wiesz filthy nie sztuka usłyszeć kawał i go przepisać. Wykazałeś się prawdziwą inteligencją.
no to czekam na wymyślony przez Ciebie kawał :)) chętnie pośmieje... albo nie sorry zapomnialem jestes taki beznadziejny, że nie potrafisz mnie rozśmieszyć

:p :p :p :p :p

Szalony Nurkowiec
07-01-2006, 21:59
Już lepiej nic nie pisać niż coś skopiować, fenomenie mój ty.

-=DanieL=-
07-01-2006, 22:02
bo masz 12 lat i cie mama nie puści lol

a wiesz dlaczego pornoli sie nie tłumaczy ?
bo trudno pisać jedną ręką...

hahahaha xD wybaczcie modkowie za spory offtopic ale ja uwielbiam sie kłócić z ludźmi :D

Nie, moge wychodzić o której chce to po 1.
po 2 starych niema w domu.
po 3 niemam potrzeby włuczyć się pomieście o tej godzinie jakbym chciał zrobiłbym to

lol a kawał ten o pornolach był fenomenalny mama ci go powiedziała? ;p

Filthy
07-01-2006, 22:09
Nie, moge wychodzić o której chce to po 1.
po 2 starych niema w domu.
po 3 niemam potrzeby włuczyć się pomieście o tej godzinie jakbym chciał zrobiłbym to

lol a kawał ten o pornolach był fenomenalny mama ci go powiedziała? ;p

nie. mama mi kiedys zrobila glupi zart. rano sie budze a ona obok mnie wstaje i mówi ze jestem lepszy od taty.

1. Fajnie ci.
2. Fajnie ci.
3. No w sumie ja tez bylbym troche śpiący

Szalony Nurkowiec
07-01-2006, 22:09
Filthy, ten pierwszy kawał nie miał nawet nic wspólnego z tematem a nawet z tą kłótnią, nie wiem, może masz rozdwojenie jaźni, jako jedna osoba jesteś nudziarzem, a jako druga niewyżytym kolekcjonerem pornoli z oboma rękami w gipsie. A ten twój drugi kawał... aż mi się chciało klnąć na głos że widzę takiego fenomena na forum który myśli że nikt nie czytał to o mamie gdzieś indziej!!! Teraz to się popisałeś fenomenie ty.

Filthy
07-01-2006, 22:11
Filthy, ten kawał nie miał nawet nic wspólnego z tematem a nawet z tą kłótnią, nie wiem, może masz rozdwojenie jaźni, jako jedna osoba jesteś nudziarzem, a jako druga niewyżytym kolekcjonerem pornoli z oboma rękami w gipsie.

a ktora ci sie bardziej podoba ?>

-=DanieL=-
07-01-2006, 22:12
nie. mama mi kiedys zrobila glupi zart. rano sie budze a ona obok mnie wstaje i mówi ze jestem lepszy od taty.

1. Fajnie ci.
2. Fajnie ci.
3. No w sumie ja tez bylbym troche śpiący

Ten kawał był już obrzydliwy. Współczuje tobie albo twojej mamie (niewiem kto kogo na to namawiał ;p)

Filthy
07-01-2006, 22:13
Ten kawał był już obrzydliwy. Współczuje tobie albo twojej mamie (niewiem kto kogo na to namawiał ;p)

nie no jestem zboczony ale nie az do tego stopnia... feeee :P ona wpadla na taki glupi pomysl ;)

Szalony Nurkowiec
07-01-2006, 22:14
Mój ty fenomenie, a szczęście żadna, ale powiedz mi ile już masz dzieci ze swoją mamusią?? Bo skoro twoja własna mamusia cię zgwałciła... gratuluję mamusi! No i jeszcze raz mówię że to o mamusi on skopiował!!!!!! Ja to już dawno czytałem w CD Action!!

Filthy
07-01-2006, 22:15
Mój ty fenomenie, a szczęście żadna, ale powiedz mi ile już masz dzieci ze swoją mamusią?? Bo skoro twoja własna mamusia cię zgwałciła... gratuluję mamusi!

to był żart !! znowu musze Cie zjechać za to że nie potrafisz czytac ze zrozumieniem !!

NOOB !

-=DanieL=-
07-01-2006, 22:15
Mój ty fenomenie, a szczęście żadna, ale powiedz mi ile już masz dzieci ze swoją mamusią?? Bo skoro twoja własna mamusia cię zgwałciła... gratuluję mamusi!

Ja współczuję mamusi : P

Szalony Nurkowiec
07-01-2006, 22:16
A ja cię znowu muszę mój ty fenomenie zjechać bo po raz kolejny skopiowałeś tekst! Chodzi mi o mamusię, bo ja już to dawno czytałem.

Filthy
07-01-2006, 22:17
@up
ale nie miał praw autorskich, więc nie łamie żadnego prawa, więc sie odczep.

Ja współczuję mamusi : P

a mi moja dziewczyna mówiła co innego ;>

Filthy
07-01-2006, 22:20
dobra spadam nie chce mi sie juz z wami kłócic... moze jutro sie jeszce poklucimy ;) nara

-=DanieL=-
07-01-2006, 22:20
@up
ale nie miał praw autorskich, więc nie łamie żadnego prawa, więc sie odczep.

a mi moja dziewczyna mówiła co innego ;>

Ale to oznaka że nieumiesz ruszyć własnymi komórkami w przeciwieństwie do nas by my mamy własne pomysły na filmy

Szalony Nurkowiec
07-01-2006, 22:26
Ja już nie wytrzymam. Filthy! Powiem ci że skończyły ci się "argumenty" i zaczynasz kopiować jakieś głupoty, a to o mamusi i jej żartem to z pół roku temu czytałem w CD - Action. Więc według mnie jesteś po prostu beznadziejny, nie masz sensownych argumentów a jak ci się skończą to pieprzysz głupoty.

Szalony Nurkowiec
07-01-2006, 22:30
to był żart !! znowu musze Cie zjechać za to że nie potrafisz czytac ze zrozumieniem !!

NOOB !
I kto tu mówi o czytaniu ze zrozumieniem?? Skoro czytałem to już kiedyś w CDA to chyba wiadomo że wiem że to był SKOPIOWANY BEZCZELNIE żart! Mój ty fenomenalny chłopcze!! sorki za to że post po poście napisałem ale ten fenomen po prostu mnie zwalił z nóg

matkow21
07-01-2006, 22:52
Fifi CytowaĆ"Mi moja dziewczyna mówiła co innego"
lol taka wyimagowana Zuzia ponczoszanka
Niewiem starasz się komuś pojechaĆ a niemasz jak i kopiujejesz cudze texty.
Zastanów się troche zanim coś napiszesz bo przez ciebie źle się poczyłem.
A tak wogóle wytłumacz mi jak można mieĆ nick Fifi tak jak mój stary pies.

Filthy
08-01-2006, 11:45
Fifi CytowaĆ"Mi moja dziewczyna mówiła co innego"
lol taka wyimagowana Zuzia ponczoszanka
Niewiem starasz się komuś pojechaĆ a niemasz jak i kopiujejesz cudze texty.
Zastanów się troche zanim coś napiszesz bo przez ciebie źle się poczyłem.
A tak wogóle wytłumacz mi jak można mieĆ nick Fifi tak jak mój stary pies.

a ty mi wytłumacz po co zmieniać kolejność literek w nicku żeby przedstawić ile masz lat.

poza tym nie mam argumentów bo nawet nie wiem o co my sie kłócimy panowie... nie angażuje sie zbytnio w rozmowy z takimi imbecylami. po prostu chciałem napisać, że nie potraficie przyjąć krytyki i od razu zjechaliście kogoś kto napisał, że mu sie film nie podoba. powinni zrobić na forum taką opcję przy pisaniu nowego tematu "Nie pokazuj negatywnych komentarzy". na pewno byście ją za każdym razem włączali.

Szalony Nurkowiec
08-01-2006, 15:30
Mój ty fenomenie, my już się nie kłócimy o tą krytykę tylko pokazujemy każdemu że sam nie wiesz co piszesz i jakie głupoty piszesz. Np. tamten żart mamusi, czemu kłamiesz skoro ja to już dawno czytalem w CD Action?? Albo tamten kawał o pornolach ahahaha nie wiedziałeś już co pisać to zacząłeś pieprzyć głupoty. Dzięki tej kłótni każdy ujrzy twoją fenomenalność, mój ty fenomenku!

Filthy
08-01-2006, 16:26
Mój ty fenomenie, my już się nie kłócimy o tą krytykę tylko pokazujemy każdemu że sam nie wiesz co piszesz i jakie głupoty piszesz. Np. tamten żart mamusi, czemu kłamiesz skoro ja to już dawno czytalem w CD Action?? Albo tamten kawał o pornolach ahahaha nie wiedziałeś już co pisać to zacząłeś pieprzyć głupoty. Dzięki tej kłótni każdy ujrzy twoją fenomenalność, mój ty fenomenku!

a tobie radze skorzystać ze słownika wyrazów bliskoznacznych bo innego słowa nawet nie potrafisz znaleźć. Zmieniłem wtedy temat bo już nudne było sie z wami wykłucać o coś o czym nie macie pojęcia.

Zaspany
08-01-2006, 17:02
rehost all .. nic mi nie działa. .:/

Szalony Nurkowiec
08-01-2006, 17:32
a tobie radze skorzystać ze słownika wyrazów bliskoznacznych bo innego słowa nawet nie potrafisz znaleźć. Zmieniłem wtedy temat bo już nudne było sie z wami wykłucać o coś o czym nie macie pojęcia.
Chodzi ci o słowo "fenomen" ?? Ależ mój ty fenomenku! Jesteś taki fenomenalny że po prostu znowu zmieniłeś temat i coś o słowniku zacząłeś pieprzyć, bo twoja fenomenalna główka nie umie pomyśleć!! Gratulacje za kolejny pokaz fenomenalności!

rehost all .. nic mi nie działa. .:/
Sprawdzałem linki i wszystkie działają. Musi być coś nie tak na twoim kompie.

porky
08-01-2006, 17:49
filty lepiej juz sie poddaj bo Nurkowiec i tak miazdzy kazdego twojego posta przecwko niemu. a filmiki na forum gacka som zarombiste, niesle sie usmialem :D szczegolnie harry potter 1 i 4

-=DanieL=-
08-01-2006, 19:21
@porky

kolejny zadowolony klijent :D

Małpeczka
08-01-2006, 20:21
Dobra tam juz przestancie sie kłócić z tym fiftaszkiem czy jak mu tam bo żeby przeczytać całą tą kłótnie musiałem 20 minut poświęcić za co dostałem owal od starszej bo se krócej w pasjansa pograła :p A zresztą każdy ma prawo wyrażać swoją opinię nawet takie totalne bezguście jak fiftaszek (sory ze przekształcam ale nie chce mi sie przepisywać nicku :) ) nobo przecież od tego są przecież fora nie?