Pokaż pełną wersje : Master Sorcerer....
Master Sorcerer Szymon
01-01-2006, 13:31
Siemka
Chcialbym was zapytac, czy warto kupic pacc i uzbierac na master sorca ? sam nie wiem czy marnowac kase.(gdy bede mial pacca bedzie pisalo w mojim opisie pacc). Więc plzz pomózcie. :)
Powiem ci tylko że na tym levelu nawed nieopłaca się o tykm myślec.
Zaczniesz myślec tylko o tym jaki będziesz odlotowy jako ms i nigdy tego 20 nienabijesz.
Wracając do tematu, jeżeli masz dużo kasy to warto wydac ale jak ledwo stac cie na runy to lepiej poczekac z tym. Promocja to podstawa każdego Pacca, to nie tylko ładniejsza nazwa ale i mniej tracenie skilli po dedzie itp.
Jeżeli naprawde niemasz co zrobic z kasą to kupuj a jeżeli chcesz se na coś pozbierac to poczekaj z tym.
No cóż pacca (o ile masz kasę) kupić warto:) nowe expowiska no i przyśpieszenie:) Nowe czary, qesty, łatwiejsze podróżowanie itd. Promocja to oczywiście duże udogodnienie: mniej strat przy dedzie szybsza regeneracja many po prostu masa nowych możliwości. Kiedy kupić pacca? To zależy ile masz kasy jeśli dla ciebie wydatek rzędu 200 zł to miesiąc kieszonkowego. (dla mnie to 1/3 wypłaty :/) to kupuj nawet od 1 lvlu bo wiadomo nawet na rooku pacc się przydaje :). Jednak jeśli nie jesteś maniakiem tibii grasz dla zabawy 2h dziennie to pożądnie się zastanów czy wydatek rzędu kilkuset(kilkudziesięciu)złotych się opłaci:). Poczekaj do 20 lvlu a nawet do 25 uzbieraj 30k kasy 20 k na promocję 10 k na nowe czary i "drobne wydatki:)" i wtedy kup sobie 3 miesięcznego pacca spróbuj pograć i wtedy sam ocenisz czy to ci się opłaciło:)
Marczyk19
03-01-2006, 09:31
jeśli tak bardzo chcesz PACCA to uzbieraj na promtion i z 20k ( w summie 40k). Za 20k kupujesz promotion, a za następne 20k mana fluidy i robisz runy, ponieważ jak masz PACCA to cholernie szybko soulki ci idą i w ten spoób nie taracisz kasy, a mlvl zyskujesz.(ja tak zrobiłem) Mozesz też mieć moją uwage w d***e i wydać kase na eq lub czary dla PACC. ;) Mam nadzieje że pomogłem :p
Jeśli sporo grasz i masz kasę w rl to kupuj około 20 lvl. Uzbieraj sobie wcześniej jak kolega wyżej mówił te 30k, 10k masz z deserta. Kupujesz promo, czary, domek :P I expisz już sobie spokojnie na pacc area
Thorin-Debowa Tarcza
03-01-2006, 13:32
Jezeli chce ci sie strasznie grac w tibie, siedzisz od 7 rano, ciagle myslisz o tibii to tak, ale jezeli grasz godzinke/2 dziennie to sie nie oplaca, szkoda kasy.
Potito Knight
03-01-2006, 15:17
opłaca sie kupic pacc, i naskladac te 20k na promocje... jak juz kupisz promocje to mana bedzie szybciej szla i ci sie kasa odrobi i nie bedizesz musial godzinami zbierac soul pointsy ...........
Aby kupić promocje to trzeba mieć najpierw 20lvl, o czym chyba nikt nie wspomniał. Sądząc po Twoim temacie jesteś newbie. Może lepiej sie najpierw bardziej zapoznać z Tibią? Btw na mnie złe wrażenie robią niskie levele z pacc, którzy expią w tempie 1lvl na tydzień. Moje zdanie: nie kupuj =]
Iron Thief
03-01-2006, 16:47
1.Jak grasz DUZO w tibie jak niektorzy i myslisz ze zrobisz po powrocie do domu np. Ide na roty, dwarfy itd. To kupuj PACC
2.A jesli grasz 2,3 godzinki dziennie to odpusc sobie lepiej wydac na ksiazki xD
Przy pt.1 kupuj promocje jak zdobedziesz 20lvl, przejdziesz desserta, i zdobedziesz 20k
Przy pt.2 widaomo ze nie kupisz promocji bez PACC. To sie poucz na nowo kupionych ksiazkach xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.