Pokaż pełną wersje : Czy istnieja dwarfy poza kazodron
Mam jedno pytanie czy dwarfy zyja gdzies w lasach albo podziemiach daleko od Kazodron.
Za kazda pomoc dzienki :) :) :)
PS.sa jakie blisko thais????
:flaga_pl: :flaga_pl:
Niedaleko thais sa w dziurze gdzie sie idzie na spike sword quest, ale sa tylko 2. Jest tez kilka dwarfow w podziemiach zamku elvenbane. Dwarfy soldiery i guardy sa tez w cyclopolis
Propan Butan
03-01-2006, 20:27
@Up a cobedzie mial z zabiciu 2 czy 3 dwarfów
@tipick
wiec po kazz nie malo szwedam ale napewno sa jakies pod kazz a wokul kazz ... jest kilka kopalni i jest ich tam bardzo duzo ja tam skiluje iexpie:)
kopalnie sa na wschód
oto mapka mzoe pomoze , czerwonymi X zaznaczone sa te sensowniejsze kopalnie gdzie mozna poexpic
http://img315.imageshack.us/img315/3511/dwarf4rx.png (http://imageshack.us)
Bjoern Shu
04-01-2006, 12:47
@tipick
wiec po kazz nie malo szwedam ale napewno sa jakies pod kazz a wokul kazz ... jest kilka kopalni i jest ich tam bardzo duzo ja tam skiluje iexpie:)
kopalnie sa na wschód
oto mapka mzoe pomoze , czerwonymi X zaznaczone sa te sensowniejsze kopalnie gdzie mozna poexpic
(ciach) (http://imageshack.us)
lol przeczytales dokladnie temat?
noob plx
Horde_Tauren
04-01-2006, 15:25
@up
lol przeczytales dokladnie regulamin?
@topic
dlaczego nie chcesz expic w kazz tam jest ich najwiecej ! na Dwarf Bridge jest kilka dwarfow i soldkow
Propan Butan
04-01-2006, 15:31
hesus pomyliłem sie , le przeczytałem nietrzeba odrazu od nobów wyzywac :P
btw kopalnie t ow sumei sa poza kazz bo kazz to same miasto :P
Zależy jakie chcesz zwykłe soldy guardy geo ??? bo guardy soldy i zwykłe (niewiem czy jest geomancer bo całego domku nieprzeszukałem) są w Dwarf Guard House (DGH) niedaleko Orc Land a poza DGH dwarf bridge gdzie respią się 2 soldiery i 2 zwykłe więc się nieopłaca i cycloppolis :p ale najbardziej polecam kpalnie w Kazoo
@Bjoern Shu niecytujemy zdjęć za cytowanie zdjęć jest 1 punkt karny X(
@up hesus pomyliłem sie , le przeczytałem nietrzeba odrazu od nobów wyzywac bo rozsądni ludzie najpierw czytają kilka razy by dobrze zrozumieć a potem dopiero wyzywają X( ale dobrze że się przyznałeś do błedu :)
Jest Dwarf Geomancer w Trianle Tower i w podziemiach mount sternum.
Są 2 zwykłe koło spike sword quest. Jest kilka soldków w tzw. hucie niedaleko Of. O reszcie nie wiem :confused:
Dard Septo
12-02-2006, 20:18
Jest jeszcze kopalnia lub 2 chyba na Tquandzie [sry chyba zle :p ]
Tam masz dwarfy :D
Orshabaall
12-02-2006, 21:24
Mam jedno pytanie czy dwarfy zyja gdzies w lasach albo podziemiach daleko od Kazodron.
Istnieje pojedynczy resp dwarfa zwyklego w jednej z tomb na poziomie bodajze -2, ale dokladnie nie pamietam gdzie, wiem tylko ze w tombie jest, bo widzialem go. :p
A czy on sie pyta o zysk? -.-
wiec po kazz nie malo szwedam ale napewno sa jakies pod kazz a wokul kazz ... jest kilka kopalni i jest ich tam bardzo duzo ja tam skiluje iexpie
kopalnie sa na wschód
On sie pytal o dwarfy poza kazz. Offtop ze az glowa boli i uszy swedza. RTFM! Czym ty sie chciales popisac, ze kopalnie znasz? Kazdy noobek tam expi -.- pacca nie masz to jest orgazm na widok kopalni w kaz lól
dlaczego nie chcesz expic w kazz tam jest ich najwiecej ! na Dwarf Bridge jest kilka dwarfow i soldkow
Czytaj ze zrozumieniem, czy on pisal ze chodzi mu o expienie? -.-
btw kopalnie t ow sumei sa poza kazz bo kazz to same miasto
Ale nie o to chodzi gosciowi co zalozyl topic :p
Zależy jakie chcesz zwykłe soldy guardy geo ???
Napisal dwarf a nie poison dwarf to chyba o zwykle mu chodzi co?
a poza DGH dwarf bridge gdzie respią się 2 soldiery i 2 zwykłe więc się nieopłaca
A czy on sie pyta o oplacalnosc? -.-
szymon287
12-02-2006, 22:11
niedaleko hydr sa dwarfy (port hope)
malyjanek
12-02-2006, 23:50
kilka dwarfow (1 guard + 3 soldy) sa blisko Orc fortress w takim podziemnym pokoiku ale pewnie pytasz o jakis wiekszy resp a prawda jest taka ze oprocz kazzodronu to dwarfy wystepuja pozanim w bardzo malych ilosciach takze jak dwarfy to tylko kazzo
Mr.Samochodzik
13-02-2006, 21:49
Istnieje pojedynczy resp dwarfa zwyklego w jednej z tomb na poziomie bodajze -2, ale dokladnie nie pamietam gdzie, wiem tylko ze w tombie jest, bo widzialem go. :p
A czy on sie pyta o zysk? -.-
On sie pytal o dwarfy poza kazz. Offtop ze az glowa boli i uszy swedza. RTFM! Czym ty sie chciales popisac, ze kopalnie znasz? Kazdy noobek tam expi -.- pacca nie masz to jest orgazm na widok kopalni w kaz lól
Czytaj ze zrozumieniem, czy on pisal ze chodzi mu o expienie? -.-
Ale nie o to chodzi gosciowi co zalozyl topic :p
Napisal dwarf a nie poison dwarf to chyba o zwykle mu chodzi co?
A czy on sie pyta o oplacalnosc? -.-
małłły offtop = jeszcze ktoś twierdzi ze to nie poisoner ? niah niah niah ;]
@topic Szukanie ich poza kazzo to strata czasu. Tam są najlepsze respy.
Orshabaall
13-02-2006, 21:56
małłły offtop = jeszcze ktoś twierdzi ze to nie poisoner ? niah niah niah ;]
Co to jest poisoner? 8o
@topic Szukanie ich poza kazzo to strata czasu. Tam są najlepsze respy.
OMG on nie pyta o oplacalnosc tylko chce wiedziec czy sa gdzies jeszcze a wy od razu z gpekami zaczynacie jakby tylko z nich sie tibia skladala -.-
Matrix Ziom
13-02-2006, 22:33
Od nie dawna odkryłem ze na tiquandzie tez sa dwarfy ale uwazajcie sa ludzie ktorzy moga wam zlurac tam hydre :p
Tibusiek
13-02-2006, 22:43
orsh widze odrazu ze to ty POSTIONER poznalem po czytowaniu braku avatara i braku danych o postaci :P
Orshabaall
13-02-2006, 22:45
orsh widze odrazu ze to ty POSTIONER poznalem po czytowaniu braku avatara i braku danych o postaci :P
o ile mnie pamiec nie myli to poisoner mial avatar, ale moge sie mylic, jesli tak poprawcie mnie :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.