PDA

Pokaż pełną wersje : Dragon Shield z Rata!?

Felux Zarius
01-01-2006, 18:46
Kolega wybierał się na dragi lecz spotkało go coś niezwykłego...
http://rapidshare.de/files/10168730/dragonnnn.rec.html

Patrzcie i komentujcie : O

Fillipex
01-01-2006, 18:53
O QRWAAAAAA........ TY... to bylo dobreeeee......... naprawde dobre....... o.0

wojtasek ziom
01-01-2006, 18:53
jakis bug... bardzo ciekawe xD

edit: i nara ide pohuncic na raty :p

Advocate
01-01-2006, 18:54
Osz kurde xD
Farciaz ! Ja tez tak chce xd

Master Shaolin
01-01-2006, 18:54
Hmmm. na początku myślałem że z kimś tam jaja chcieliście sobie zrobić i ktoś włożyl dragon shielda do padniętego rata(tego obok zabitego przez ciebie) a ty tylko podszedłeś i LOOL. Ale to jest po pierwsze zbyt ryzykowne a po drugie po cholere takie cos robić. No nic, wychodziłoby na to że na prawde wypadła, ale dalej nie moge w to uwierzyć. To musiałby być jakiś gigantyczny bug. OMG sam nie wiem co o tym mysleć:P.

Sir lapciuch knight
01-01-2006, 18:56
LOOOOOOOOOOOL xD

Zovad
01-01-2006, 18:57
mhm ide na raty na rooku ^^

Rabanbar
01-01-2006, 18:57
Ale jaja. Podrzucic tego nie mógł, możliwe ze film jest fakiem. Czegos takiego jeszcze nie widzialem.

@edit Błąd, raz widzialem film w którym typ pokazuje na trade dsl.

Thomas'Dark
01-01-2006, 18:59
Haha! :D

Tera ludzie zamiast na dragi bedą biegać na raty w Kazz xD

patrikozzz
01-01-2006, 19:03
Lmao, i Wy w to wierzycie?

Mam conajmniej 3 powody żeby sądzić, że ktoś rzucił rata na rata, i włożył do niego dragon shield:

1) Dlaczego on bił z HMM? Żeby nie było widać tego co podrzuca.
2) Większość osób jak idzie z kazo to nie otwiera/nie zabija ratów.
3) I akurat by włączył TibiCam na hunt ?

Snicckers
01-01-2006, 19:04
Imposible.. :P nie mam pojęcia jak ale jeżeli to fake to koleś ma talent ;)

sebcio
01-01-2006, 19:08
Ludzie, przeciez sa TibiCam fejki.
I to jest jeden z nich.

patrikozzz
01-01-2006, 19:09
Ludzie, przeciez sa TibiCam fejki.
I to jest jeden z nich.

Ktoś podrzucił ciało rata, a nie fake...

Rabanbar
01-01-2006, 19:10
Jeszcze jedna opcja. Kiedy bylo widac tylko cialo szczorka ktos sie bardzo szybko zalogowal, wrzucil dshielda i wylogowal. Oprucz faka to jedyna opcja.

WielkiSorc
01-01-2006, 19:10
mózg ma nie talent, którego ty nie masz... ktoś stał za zakrętem i podrzucił ciało, dlatego gość szedł, w dół i prawo, żeby podrzucający mógł uciec :)
proste... i logiczne

elder sorecerer
01-01-2006, 19:11
moze i masz racje ale:
1)poprostu chcial nakrecic film od poczatku:]
2)strzelal z hmm dla "picu"
3)zauwaz ze raty sie na niego zucily a takto na kogos innego nie?

Grzybms
01-01-2006, 19:14
heh i co sie tak wszyscy podniecają... wystarczy ze gosc wzial inne cialko rata w ktorym podlozyl wczesniej dragon shielda... Juz padlo wiele uzasadnien np. ze ludzie wychodzący z kazo nie otwierają ratów bo po co...

I TO NIE JEST ZADEN BUG - LUDZIE PRZEJRZYJCIE NA OCZY... :] temat do zamkniecia

elder sorecerer
01-01-2006, 19:14
sorki jesli beda niejasnosci bo niezauwazylemze jest 2 strona :D ale jak mogl sie wlogowac i potem wylogowac skoro mial battle?? choc mogl dac exita i zauwazcie na vipy ze raz jedna osoba sie loga i niewiem jak z respem bo CHYBA niema tam podwojnego respa ;)

Dethmar
01-01-2006, 19:15
moze i masz racje ale:
MIal niewidke?
Proste koles walnal z daleka HMM zeby inny podrzucil rata z dragon shieldem, Rata mozna rzucac na daleką odległosc, wiec koles stal za rogiem i rzucil rata proste :)

Fillipex
01-01-2006, 19:50
Po tych wszystkich komentach obejrzalem jeszcze raz filmik... i widac jest ze bardzo latwo wlasnie ktos mogl podrzucic cialo rata... on walil z hmm zeby byc na odleglosc i zeby tamten nie byl wioczny.. tamten stakl na niewidce zeby go raty nie laly... a po drugie dlatego z hmm bo jakby walil z gsa to o zabiciu odrazu by sprawdzil a on by nie zdazyl bo jakby po chwili sprawdzil i czekal az tamten rzuci to cialo to byloby podejrzane... po 2 to widac dosyc swierza krew... i to jest krew wlasnie tego podrzuconego rata bo musi byc siwerzy rat zeby szybko nie zgnil i zeby draggy shield nie poszedl sie ***** cala filozofia.. jak w to nie wierzycie to obejrzcie jeszcze raz filmik o zobaczycie ze bnardzo latwo tendrugi koles mogl podrzucic to cialo zeby go nie bylo widac na filmie... ;]

bmatrix
01-01-2006, 19:53
No nie wiem czy proste :/. Gdyby ktoś stał za rogiem raty zaatakowałyby jego, a nie Hell'a. Raty się nie przerzucają więc..... chyba że ktoś podszedł za róg kiedy raty atakowały już tamtego, ale to musiałoby być bardzo dobrze zsynchronizowane. Mam na razie mieszane uczucia, chociaż bardziej sądzę że z tego rata wypadł Drag Shield.

Mastersasek
01-01-2006, 19:57
Jego ziomek stoi na niewidce kiedy ten odlazii (zabija z hmm )ten rzuca rata z dragy shieldem.

malyjanek
01-01-2006, 20:03
moim zdaniem on zabil rata a otworzyl tego gnijacego w ktorym czekal juz dragon shield -.-

Kapucha
01-01-2006, 20:08
polewam muhahah banal
jak zabija rata to rat jest na ostatnim polu ekranu prawda? :] ktos podbialgl na utani gran hur do rata z drugiej (niewidocznej strony) i podzucil :S:S a czemu raty go niby nie atakowaly? bo mial niwidke i raty zaatakowaly go :] innej mozliwosci nie ma :P

Etoric
01-01-2006, 20:25
ktos na 1 zabitego rata kladzie rata z d shieldem-proste
ma niewidke włączoną i raty go nie atakują
typek bije raty z hmm'ów..to jest podejrzane conajmniej;] bil by z gs'a, otworzyl by rata i bysmy zobaczyli;] FAKE 100%

Anis
01-01-2006, 20:39
ktos? przeciez on sam kladzie rata z d shieldem na zabitego albo tez otwiera nietego rata, innej opcji niema no chyba ze jakis bug ale to malo prawdopodobne ;x

Sir Emilio
01-01-2006, 20:46

Mam conajmniej 3 powody żeby sądzić, że ktoś rzucił rata na rata, i włożył do niego dragon shield:

Było by to dziwne gdyby miał tych hmm bp, ale on miał jeden hmm i poprostu się bawił. Gdyby to wypadło na rooku poprostu była by cofka (taki shield byłby za mocny). Po pierwszym oglądnięciu myślałem, że to fake po twojej wypowiedzi oglądnołem filmik jeszcze raz. Ktoś podżucil rata - odpada, oba raty które tam leżały były już podgnite, tamten był świeży. Poprostu był to błąd w bazie danych Tibii.

Norek
01-01-2006, 20:47
a moze poprostu wziol wylaczyl film kolega wsadzil dragon shield wlaczyl filmik i otworzyl i tam d shield to tez mozliwe :)

Anis
01-01-2006, 20:54
@up:
to raczej niemozliwe bo gdyby na nowo filma zalaczal mialby pozamykane bpki
a na filmie widac je caly czas otwarte ;)

Worek1992
01-01-2006, 20:54
E Tam Ale Nawet Jesli Go Lootnol To Bug Albo Cos...
Ale Moze Mial Farta i Go Lootnol To Gratz Dla Niego :D

Etoric
01-01-2006, 20:59
Żeby rozwiac wątpliwości
-Nie jest to zadne wlaczenie, wylaczenie od nowa filmu w momencie podlozenia
-Jest to fake! 1rat ginie..2 luruje do góry a osoba z dolu kladzie na 1 trupa, rata z shieldem
-Osoba druga mozliwe ze ma stealth ring, utana vid, albo sie loguje tam w korytarzu i szybko podkłada rata-rzuca go-,-'
-Nie jest to zaden bug czy cos takiego:|

Nequss
01-01-2006, 21:06
NIE DA SIE PODŁOŻYĆ bo byloby widać!!! tibicam ma takie cos, że jak podczas oglądania filmu spróbuje się przejść na inne pole to widać jedną kratkę za ekran a tam defitywnie nikogo nie ma!!! Jak już coś to stał dalej i podrzucił, ale wątpie czy by się dało zza rogu. Istnieje możliwość że ktoś z drugiej strony podrzucił albo sam kolo jakoś wykombinował z bpkami i podrzucił rata (ta opcja najmniej możliwa). Jeśli to nie ustawione to gratzzz farta ;)

SoBo
01-01-2006, 21:19
nie czytałem powyższych postów, wieć nie wiem czy ktoś już o tym wspomniał: specjalnie utrzymywał dystans od rata, żeby jego koleś podrzucił zwłoki szczura (z mega lootem) na tego zabitego rata z hmm.

yeah :d

<KiLLeR>
01-01-2006, 21:25
Looool nie możliwe buga z lootem i to takiego jeszcze nie widziałem w jakiś sposób sprytnie podłozone ciało rata z d shieldem no i czemu walil z hmm -.- 60~~ level raczej tak nie treaci run szczegolnie jak ma gsa w lapie no i raczej nie psrawdza sie loota w ratach -.^

szymon287
01-01-2006, 21:25
ile jeszcze ludzi napisze ,,ktos za rogu podrzucil rata'' -.- narazie 4 strony to to samo :|

Kevlakv
01-01-2006, 21:28
poprostu koles chcial sie zrobic slawny

Mopsmaster
01-01-2006, 21:40
Lol Tam Byly 4 Rat 2 Ktore Koles Zabil A 2 Nie Dokonca Zgnile W 1 Z Nich Byl D Shield Lol A Wy Wierzycie W To Ze Wyltowal Rofl

Kevlakv
01-01-2006, 21:43
musial bym byc debilem zeby w to uwiezyc

Maksim
01-01-2006, 21:57
To nie był rzadzen bug , tylko jaja se koleś z was robi :)
Koles zabił rata a jakiś jego kolega niżej stał , lub MC :D i miał w swoim bp zdechłego rata w ktorym był dragon shield , nastepnie rzucił rata z bp na rata zabitego przez tego kolesia i CAŁA SPRAWA ROZWIAZANA. :D

Magik van Kamikadze
01-01-2006, 22:09
moze i masz racje ale:

z 1 sie zgadzam
z 2 tez
ale z 3 sie nie zgadzam 2 koles mogl byc na niewidce wiec nawet nie bylo by go widac (kawalka tak jak zawszze widac na samym dole)

przecierz mozena otworzyc dedniatego rata tego obok nie co zabil (kto przeszukuje jakies raty przed kazz poprostu dal wczesniej od rata dragonek ii na szybkesa do depo i rec wlaczyl i nagrywal ja moge tak zlotowac k arm z wolfa to jest moje zdanie)

Karat Akus
01-01-2006, 22:18
Nie jestem pewien, ale filmy można robić także na OTSach. Więc co za problem zrobić żeby z ratów lecial d shieldy. Ściągnąc sobie mapke kazo i wuala.

Magik van Kamikadze
01-01-2006, 22:20
Nie jestem pewien, ale filmy można robić także na OTSach. Więc co za problem zrobić żeby z ratów lecial d shieldy. Ściągnąc sobie mapke kazo i wuala.

ERROR nie da sie nagac z otesa filmiku tibia cam bo probowalem :P

patrikozzz
01-01-2006, 22:22
NIE DA SIE PODŁOŻYĆ bo byloby widać!!! tibicam ma takie cos, że jak podczas oglądania filmu spróbuje się przejść na inne pole to widać jedną kratkę za ekran a tam defitywnie nikogo nie ma!!! Jak już coś to stał dalej i podrzucił, ale wątpie czy by się dało zza rogu. Istnieje możliwość że ktoś z drugiej strony podrzucił albo sam kolo jakoś wykombinował z bpkami i podrzucił rata (ta opcja najmniej możliwa). Jeśli to nie ustawione to gratzzz farta ;)

On nie musiał stać 1 kratkę -.- Mógł wziąć zabitego rata do bp, włożyć doń draggy shielda i potem rzucił na tego co zabił ten koleś co nagrywał filmik ;)

Magik van Kamikadze
01-01-2006, 22:23
On nie musiał stać 1 kratkę -.- Mógł wziąć zabitego rata do bp, włożyć doń draggy shielda i potem rzucił na tego co zabił ten koleś co nagrywał filmik ;)

nie mial rata w dp :P

Nightmare87
01-01-2006, 22:23
:baby:

Zacznijmy od tego ze nikt nie chodzi na dragi z bp uh...
Kto strzela w raty z hmm...
Dlaczego po strzeleniu z hmma uciekles do gory ? bales sie ze ten drugi rat Cie zje ?

jednym slowem mowiac to byla zalosna zagrywka.

Tabi~

Chris Master
01-01-2006, 22:24
fajny bug :) moze niedlugo bedzie mpa z rabbita xD albo sie tak zrobiło jak pisze kolega wyzej^^

Magik van Kamikadze
01-01-2006, 22:26
:baby:

Zacznijmy od tego ze nikt nie chodzi na dragi z bp uh...
Kto strzela w raty z hmm...
Dlaczego po strzeleniu z hmma uciekles do gory ? bales sie ze ten drugi rat Cie zje ?

jednym slowem mowiac to byla zalosna zagrywka.

Tabi~
i po co mu byly p legi ? lol na zapas czy co??

Zeb21
01-01-2006, 22:31
A ja mysle ze koles zabil rata zatrzymal film i podzucil dragon shield bo lezal on na 1 miejscu w dedzie a potem wrucil na miejsce w którym zatrzymal film i go wlonczyl. Ale nie wykluczam ze bylo inaczej. Bo taki filmik mozna bylo zrobic na wiele sposbów na pewno nie byl to bug.

Nightmare87
01-01-2006, 22:42
Jesli kazdy ktory w to wierzy wysle mi 10 k do dp ab to wyciagne dla was mpa, demon helmet, g legsy i mms z krokodyla.... :)

Tabi~

patrikozzz
01-01-2006, 22:53
nie mial rata w dp :P

Chodzi mi o kolegę co podrzucał x)

Xaorix
01-01-2006, 22:54
Talent? Kazdego stac na takie cos, w dodatku gre glownego aktora ocenilbym jako conajwyzej srednia. ;) Co tu duzo mowic, pomysl ciekawy, realizacja nie najlepsza. Jednak jak widac wiele osob nabralo sie na to.

Lord von Shadow
01-01-2006, 23:13
Ja nie moge ludzie przecież widać ze to jest zroboione po to aby podniecać nupki które zara bede se marszczyc przy tym :p trzeba by mieć IQ -220 żeby sie na to nabrać... gz dla wszystkich którzy sądzą że to prawda -.- gostek robi was w balona i nie ważne czy było 2 czy 1 poprostu to nie prawda i nie ma po co pisac wiecej postów tutaj... moim zdaniem temat do zamknięcia ;)

Sacred Platinum Dragon
01-01-2006, 23:14
A ja mysle ze koles zabil rata zatrzymal film i podzucil dragon shield bo lezal on na 1 miejscu w dedzie a potem wrucil na miejsce w którym zatrzymal film i go wlonczyl. Ale nie wykluczam ze bylo inaczej. Bo taki filmik mozna bylo zrobic na wiele sposbów na pewno nie byl to bug.

^^Człowieku ci sie mózg zatrzymał

Po pierwsze w tym temacie wiele osób zaczyna powtarzac to samo co powiedzieli inni, niektóre osoby zaczynaja zaprzeczac rzeczom które sa mozliwe do zrobienia, a jeszcze inni zaczynaja wymyślać nie stworzone historie.

A teraz chciałbym zebrac to wszystko w jedna całośc:

jakis bug... bardzo ciekawe xD

edit: i nara ide pohuncic na raty :p
Moim zdaniem nie jest to bug ale kiepsko zrobiona sztuczka, wykorzystująca to ze w tibi mamy ograniczne pole widzenia

Ale jaja. Podrzucic tego nie mógł, możliwe ze film jest fakiem. Czegos takiego jeszcze nie widzialem.

@edit Błąd, raz widzialem film w którym typ pokazuje na trade dsl.

Raczej film nie jest fake, poniewaz ktos kto by zrobil taki fake musiałby byc chory (tyle pracy) Mozna to zrobic w owiele prostszy sposób (pewnie tak zrobili autorzy tego filmu)

Raczej wydaje mi sie rzecza oczywista ze inny char stojacy poza ekranem gracza krecacego film podrzucił cialo innego rata z d shieldem.
Ad1,2 Kto normalny bije raty z hmm i sprawdza ich zawartośc na takim lvl?
Ad3 A co to ma do rzeczy wlaczyl gdzie mu pasowało, wiele jest filmow gdzie tibicam wlacza sie w dp a pozniej przez pol godziny jest pokazana jak char/y zmierzaja do jakiegos tam celu (miejsca)

moze i masz racje ale:

Ad3 A o niewidzialnosci albo ringach na niewidzialnosc nie słyszałes

ktos? przeciez on sam kladzie rata z d shieldem na zabitego albo tez otwiera nietego rata, innej opcji niema no chyba ze jakis bug ale to malo prawdopodobne ;x

I ty masz 70 lvl w tibi to pokaz gdzie on w plecaku miał jakiegos rata zeby mogł go polozyc na tamtego (ktos to musial zrobic i tu nie ma watpliwosci) Innego rata nie mogl otworzyc bo jedyne swieze raty to byly te ktore zabil, innych sie nie dalo otwozyc

a moze poprostu wziol wylaczyl film kolega wsadzil dragon shield wlaczyl filmik i otworzyl i tam d shield to tez mozliwe :)
Tyle ze jak sie wylaczy tibicam to cie wylogowuje (oczywiscie jak sie nie ma battle) a jak spowrotem wlaczymy nagrywanie to nasze plecaki sa zamkniete

Talent? Kazdego stac na takie cos, w dodatku gre glownego aktora ocenilbym jako conajwyzej srednia. ;) Co tu duzo mowic, pomysl ciekawy, realizacja nie najlepsza. Jednak jak widac wiele osob nabralo sie na to.

Srednia tragiczna wykonanie filmu beznadziejne Faktpomysł byl ciekawy ale nad wykonaniem to chyab 5 min siedzieli

Najbardziej podejrzane rzeczy:
-strzelanie z hmm do ratów
-uciekanie przed ratem (mzee to byl boss ratow i sie bal zeby mu combosa za 15hp nie wywalil szkoda exury mu bylo)
-uciekajac przed ratem koles wstawil buzke "xD" ciekawe co to mialo oznaczac , bal sie rata?, potrzebowal czasu zeby kumpel mogł podrzucic innego rata??, czy nie byl pewny czy to zwykly rat?

xarxid
01-01-2006, 23:17
na dole byl gosc ktory rzucil rata na tego ktorego on zabil, wystarczy zobaczyc ile krwi dookola...
Polski narod - naiwny narod....

Bjoern Shu
02-01-2006, 00:08
tak czytam te posty i sie smieje z was :D:D:D:D:D:D:D:D
zamkneli by ten temat bo zaraz znowu ktos cos palnie

D A L I S C I E S I E N A B R A C x)

Vasili
02-01-2006, 09:27
Eeee tam, ale podnieta, ja to juz od dawna dsmy z cave ratow lootuje wiec nie ma czym sie cieszyc xDDD a tak serio to chcialbym zauwazyc ze jest jeszcze opcja zatrzymywania nagrywania i ponowne nagrywanie w jednym filmiq. ;P

Bobcio
02-01-2006, 11:01
Są 2 realne wyjaśnienia:

1. Fake
2. Podrzucenie shielda mądrym sposobem

Kora
02-01-2006, 12:19

Zapewne masz racje :/ to jest chore zeby zijac rata z hmm. A dlaczego z takiej odleglosci? No tak jak to mowil kolega w cytacie ZEBY KTOS PODRZUCIL RATA Z D SHIELDEM! Nie dajcie sie nabrac :/

Ghostko
02-01-2006, 12:21
Jak golądałęm ten filmik to za każdym krokiem postaci szedłem o jedną kretke w dół [mozna tak robić przy filmikach z tibicam] no i nie zobaczyłem nikogo kto mógłby podrzuić to ciało. Może ktoś to zgrabnie zrobil no ale skoro wiemy już, że to fake więc może autor poda sposób ?

Gniew Mroku
02-01-2006, 12:36
@up: po co czekać na autora. To można bardzo łatwo sprawdzić. I oczywiście na tamtym polu leżą 2 martwe raty.

Miłosz
02-01-2006, 13:10
Przecież nawed widac jak podszedł do szczura że w dole świeci się światło od gościa który podrzucił -.-

Sir Emilio
02-01-2006, 13:23
Pozostaje nam tylko pogratulować temu teamowi zgrania i nabrania paru ludzi ( w tym mnie).

Anatol
02-01-2006, 13:24
LOL ! To wszystko było ukartowane jakis gość rzucił innego rata i wszystko.

Fillipex
02-01-2006, 13:25
niech jakis mod zamknie juz ten temat bo wszystko jest wyjasnione... podrzucony inny rat i koniec o.0

Walekifa
02-01-2006, 14:27
JA jeszcze dodam:

1. Ile ten koleś pohuntował by z 1 bp'kiem uhuw??
2. Obok leżała krew,a ciała rata nie było.bo ktoś je zabrał...Rat idzie na hita(może 2 dla 8 lvl'a z pechem) więc doopa.
3.Ogólnie dziwnie się zachowywali,jak ze scenariuszu.Można było poznać po nich,że coś się kręci.kolo dał loga na tibię,i w 2 minutki ruszył już na hunta?? Dziwne.

sebcio
02-01-2006, 14:40
Ktoś podrzucił ciało rata, a nie fake...

Byc moze.
To i to mozliwe.

Pawel The Knight Of Dark
02-01-2006, 14:42
Jakby na otsie sie niedalo ustalic zeby z rata wypadal drag shield

Sir Emilio
02-01-2006, 14:45
Dobra już wszyscy wiemy, że to fake. Nie potrzeba kolejnych 10 stron na których każdy powie, że to fake i przedstawi te same dowody. Niech któryś modek zamknie ten temat.

sk0p0
02-01-2006, 15:17
Zgadzam sie z kolegom powyrzej ..
czy wy w to ludzie wierzycie ???
i filmik sie konczy po wylootowaniu d shielda... w tym filmiku koles idzie tylko po to zeby zabic tego rata .. co . wiedzial ze bedzie d shield ? i dlatego czeba pokazac te raty ?? BEz sensu ....

BtW.. Fajnie zmontowane :))

_______
ur sk0p0

Zuno Ryder
02-01-2006, 15:21
OTS ROxIOR

Harnasiek Selena
02-01-2006, 15:48
oglądalem to 5x (oglądam 6 :P) i faktycznie miales farta szkoda ze exkalibug niewypadl ;> faaaaza a czemu waliles z hmm w rata?
@edit fakt widac swiatlo ziomusia... X(

Sefihi
02-01-2006, 15:53
Skmincie faze za zabijal zhmmow zeby byc na odleglosc.... jak zabil poszedl do gory pare kratek ajakis jego kolega podzucil na cialo rata inne cialko rata z d shieldem wsrodku... zaden bug tylko walek

majlspower
02-01-2006, 16:11
LOLOLOL mi sie wydaje ze to jest prawdziwy film chociarz w pewnym momecie odzedl od rata na taką odległosć że nie było widac co jest dalej więc dało sie do niego wrzucić no ale jak jest prawdziwy to gzzzz

Thristen
02-01-2006, 16:20
Roflt..
Lmao...

Kumpel Zrobil Fake filmiku na ktorym z bsa zrobil Thunder hammera a z vampirki great shielda.. dal to nawet na tibia.de i 50% uwierzylo..
Da sie robic takie faki ze kazdy to widzi nie tylko ty bo masz to w spritach, ale jak sie to robi wyjawic nie wyjawie :D

i ten gosciu zrobil to samo, Ser zmienil w dragonke i cacy filmik, bajera a wy robicie z siebie lolków xD

rocha
02-01-2006, 16:21
fajny pomysl ale niestety fake :P :cup:

Ilnic
02-01-2006, 17:01
Ja wam powiem jak to bylo, a wiec moim zdaniem on sam tego niepodrzucil poniewaz musialby otworzyc bp zeby cos podzucac a jak widac na filmie w bp ni c niema, moim zdaniem ktos wczesniej umowiony albo tam juz czekal ale co bardziej prawdopodobne(jakby czekal raty laly by jego) poszedl ktos za nim i na dedniete cialo zucil wczesniej schowane. Bez problemu mog esprawic z kumplami ze z Deera wypadnie mi e plate

Sir Emilio
02-01-2006, 17:11
Modek zamknij to!!