PDA

Pokaż pełną wersje : Party a PK

urlich grzes
02-01-2006, 13:48
Witam, mam pytanko co do party podczs PKowania.

Czy jak mam z kolegą party i zabijemy gościa (który od kilku dni bardzo uprzykrza nam zycie) i spotka nas jakis koles i zacznie atakowac. Jako iz atakuje PK bedzie mial zolta czaszke, ale czy ta czaszka będzie tylko widoczna dla tego kogo on zaatakowal czy ja np bede mogl bronic kolege tak jak gdyby ten antyPK zaatakowal mnie??

Xavery
02-01-2006, 13:53
Zolta czaszka bedzie widzial tylko ten kogo ten gosc zaatakowal. Czyli np jezeli zaatakuje twojego kolege to ty nie bedziesz widzial tej czaszki.

@edit
tradycyjnie juz, byka znalazlem...

urlich grzes
02-01-2006, 14:29
to po jakiego diabla sa te parrrrty podczas PKowania

Morun Kous
02-01-2006, 15:16
Party masz po to, aby muć sobie z kolegą/koleżanką spokojnie trenic, i nikt niezobaczy u Was czaszek (białych zazwyczaj), a jeśli ktoś Was zaatakuje, a NIE BYŁ w party to On dostaje białą czaszkę, a żółtą widzi ten, który został zaatakowny przez PK. Przykład: typek A i B sobie trenują w party. Przychodzi C (który NIE BYŁ w party) i zaczyna atakować A, i TYLKO A wtedy widzi żółtego skulla....

urlich grzes
02-01-2006, 15:20
no tak, ale czesto na screenach jak ida 2 koledzy na potwory lub na na ludzi (w celu zabijania) daja sobie party, no to tak bez powodu?

...Zeck
02-01-2006, 15:24
to po jakiego diabla sa te parrrrty podczas PKowania
dla zabawy...

urlich grzes
02-01-2006, 16:07
to tak troche glupio :D