Pokaż pełną wersje : Prawdziwa twarz swe i Ares Dragoona
Zemsta88
02-01-2006, 13:48
Otóż dziś się zalogowałem na swoją postać i akurat byłem koło Altar's Lake.... postanowiłem pójśc do dp... ale na swej drodze napotkałem 3 pk .... Badgust ( rzekomy Ares Dragoon) , Paye Elver (19 lvl) i ktoś jeszcze ,lecz ne pamiętam kto... Zobaczyłem ich obok świeżego trupa... Zaczeli oddalać się w kierunku Greenshore i zboczyliw lewo... Szedłem za nimi..Znalazźli kolejną ofiarę ,którą zaczeli bić.... Pisali ,że Badgust to tak naprawdę Ares Dragoon .Pomyslałęm sobie ,że jaja se robi.... jak większośc takich pk'erów.... No i pojawiła się pewna druidka z summonowanym ghulem . Zaczeła ich bic . No to ja też się dołączyłem.Ubiłem Paye Elvera... Dałem sobie spokój... bo nie będę bił takich low lvli jak Badgust ( 7 lvl) Postanowiłem się wycofać i na mojej drodze stanął Kyorgu ( 50 pal ) Zaczął mnie bić.... jakoś zwiałem .Schowałem się do kanałów, a on odpuścił. Gonił mnie cały czas Badgust.Gdy go zgubiłem chciałem schować się w podziemiach. Nie udało mi się gdyż znów pojawił się Kyorgu i tym razem z Hustlah Valanith.Zaczęli razem mnie bić... w morderczej ucieczce uhałem się ostatkiem sił .Dołączyło się paru innych Szwedów.Keeper of the Angel i ktoś jeszcze... Wiedziałem ,że umrę... wypadł mi c armor i c shield.Powiedziałem trudno i wypowiedziałem wojnę Szwedom.Nie pozwolę sobie ,żeby Ares sobie pk'ował ,bo myśli ,że jak ma 115 lvl to nikt mmu nic nie zrobi.Nie pozwolę ,aby Szwedzi się panoszyli i myśleli ,że Polacy sa słabi.Także to nie dotyczy samych Szwedów.Teraz napisze o klanie Shady'ch i Dargonbreaths.Otóż odkąd DPFT wygrali wojną to te klany także zaczęły się okropnie panoszyc.Low lvl z cząstką "shady" w nicku bijąc kogo kolwiek ze skullem głoszą ,że są pod protekcją rodznki Shady'ch i bezkarnie biją słabszych. Ciężko spotkać Shady'ego bez red skulla.Większość z inch pk'uje ,a jak ubijesz już któegoś z nich to "hunted" forever.Mam dość patrzenia na DPFT. Chcę skończyć z DPFT i pragnę ,aby EZ się odrodziło. Może bez Valaisa i innych ,ale tylko oni mogą pomóc.
PS.Sorry za literówki i za kiepską składnie :p ,ale jestem pod wpływem adrenaliny ,której doznałem dzięki SZWEDOM :/
a trzeba sie bylo wtracac?? nic ci nie zrobili a ty ich zaatakowales. bardzo dobrze ze cie zabili i ze ci te itemki wypadlo. w dodatku to nie jest ares dragoon. to byli holendrzy.
Medivh Shady
02-01-2006, 18:21
Widze ze Shady są sławini :D , i co ci da ten temat bo nie mam pojecia
iron aepir
02-01-2006, 18:57
jak bedzie wojna SFEDEN vs POLAND BYM CHCIAL BO NA KAZDYM KROKU BYSMY SIE PK I bysmy mieli calego serva dla siebie bysmy pk'kowali szwedow bo mysle ze polacy nie sa ze bijo polakow musze wywolac wojne sfeden vs poland
yyy
ares to nie swe to tak po 1 wiec wojne swe niewypowiadajk bo raczej ich juz na racani niema;]
a po 2 stara moja zasada jak widzisz ze ktos kogos bije idz dalej przejdz obok i niepytaj why a tymbardziej niedolaczaj sie ;]
@Up
Bo Ty cipka jestes:D
@Topic
Arcania jest skonczona ;p
@Up
Bo Ty cipka jestes:D
@Topic
Arcania jest skonczona ;p
ty za te swoje makra tez;] na kryli
jak cie tylko znajde;]
rotf..skonczona?xDDDDD
Nie rozsmieszac
Od dawna wiedziałem ,że ares dragon to peka, ale do tego stopnia by zabijać polskich karlinowskich Polaków bogu ducha winnych noobików. Eech, ci pekerzy ;\.
Odezwij się do mnie, na Kivarek warlockslayer to jakoś temu zaradzimy a przy dobrym szczęsciu może mu zmniejszymy trochę poziom mocy. Głowa do góry. Pjontka zią.
Raks Ninja
03-01-2006, 11:14
nie chcesz padac od ludzi to idz na non pvp...
Zemsta88
03-01-2006, 11:53
nie chcesz padac od ludzi to idz na non pvp...
Najłatwiej jest pójśc na łatwizne no nie???Pójdę sobie na non pvp i już mne nikt nie ruszy :/ To jest najgorsze co można zrobić w takiej sytuacji... UCIEC .Ja nie chce uciekać tylko walczyć tak jakby o swoje "prawa"
Widze ze Shady są sławini , i co ci da ten temat bo nie mam pojecia
Widzisz.. może i sławni są.... ale nie są lubiani :) Ostatnio zrobiliście z siebie takie pośmiewisko.... ,że nie mżna bylo się przestać śmiać... Otóż klan Shady'ch postanowił zmienić wygląd zewnętrzny i wszyscy "ubrali się" w ostrą czerwień :) wzbudziło to rozbawienie wśród licznego tibijskiego społeczeństwa :D A teraz odnośnie dalszej częście Twej wypowiedzi... Po co mi ten temat??? Może kogoś on poruszy i ten ktoś postanowi walczyć o wolnośc Arcanii???
Medivh Shady
03-01-2006, 14:55
Skad wiesz ze nie jestesmy lubiani ?? A co do stroju to Soul i jego kumple z rl dostosowali outfit do ladnego skulla jaki im wyskoczyl. :)
Zreszta w dupie to mam co o mnie sadza ludzie , kto mnie zna ten mnie zna i wie jak sie zachowuje.
ten temat nie zmieni raczej nic na arcani duzo cwaniaczków tu jest
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.