Pokaż pełną wersje : Pokonam Bandita??
Ricio of Balera
02-01-2006, 18:58
Jestem sorcem mam 13 lvl i 18 shielding
eq:Plate Set,crown helmet,wand of dragonbreath,dwarven shield,leather boots
i mam 1 pytanie
Czy pokonam bandita??
jassne bandit to lewar lejesz z rozdzki i uciekasz :P
Ricio of Balera
02-01-2006, 19:13
A bez uciekania też bym go pokonał??
Thorin-Debowa Tarcza
02-01-2006, 19:15
No pokonasz bez uciekania ale wiesz...mi na 13 lvlu (najt) troche walil =/
Jakas tam exura gran ci pujdzie <maby> ale tak to luuuz :D
A bez uciekania też bym go pokonał??
A czemu masz nie uciekać ?? Różdżka twoja ma zasięg 3 pola. Wystarczy trzymać dystans 2-3 pól i tyle ...
Moim zdaniem 8-30 level to czas aby zrobic skille mlvl i kupic wmiare dobre eq.
O huntach powinienes myslec jak nabijesz ten 30lvl+. Mowie ze na hunta bo jednak jestes slaby jeszcze i taki potworek to jest jakies wyzwanie dla ciebie.
Powinienes sie narazie zajac expieniem na dwarfah i rotah (kopalnie dwarfow lub kazzo) a puzaniej mozesz chodzic do katedry na te potworki ;].
To moje zdanie na ten temat* :p
Fire Phoenix Magic mage
03-01-2006, 13:51
Uda sie na 100% o ile zaopatrzysz sie na wszeli wypadeh w uh ultimate healing :cup: bo zawsze moze sie cos zdarzyc aha kup sobie troche hmm tak na wszeli wypadek gdyby bylo ich 2 pa B)
Lepiej zamiast w UH zaopatrz się w IH (intense healing) na Twoim lvl (13) masz około 210 HP a UH leczy za 250 - więc to będzie strata UH.
Wybór zależy od Ciebie.
Powodzenia
Pokonasz go na luzie poprostu trzymasz odstep okolo 2-3 kratek i jedziesz...
Dark Alphadron
03-01-2006, 15:00
Lepiej zamiast w UH zaopatrz się w IH (intense healing) na Twoim lvl (13) masz około 210 HP a UH leczy za 250 - więc to będzie strata UH.
Wybór zależy od Ciebie.
Powodzenia
o ile dobrze wiem UH daje od razu full hp. Mój kolega (druid 25 lvl) miał już black HP(czyli około 10), UHnął się i miał full hp.(obliczyłem że druid na 25 lvlu ma około 270 hp).
Co do tematu może spróbuj? Z takim eqpem powinno się udać.Tylko uwaga na smugglery które też się tam kręcą podobno.
Wybór zależy od Ciebie.
Powodzenia
Z doswiadczenia wiem ze odnowienie hp uhem zalezy od poziomu mlvl
Magic tytus
04-01-2006, 14:32
o ile dobrze wiem UH daje od razu full hp. Mój kolega (druid 25 lvl) miał już black HP(czyli około 10), UHnął się i miał full hp.(obliczyłem że druid na 25 lvlu ma około 270 hp).
hahhah człowieku skond ty jestes uhy ihy sd hmm i inne runki zaleza od m lv ( zalamka ze mozna byc takim de*****) powiadasz ze np knight na 240 lvl uzyje uha przy 1 hp to mu cale zycie sie odnowi na max ??nooob plax// X( X( X( :ban: :ban: :ban: :glupek:
apropo tematu dasz rade na 100 % bendziesz uciekal i tyle trzeba byc dalnem zeby tego nie umiec :baby:
Debilne pytanie... mnie na 14lvl praly 2 bandity 3 smugglery i 5 wild warriorow i wyszlem calo tylko troche exur gran spalilem :D
luiss yora
21-01-2006, 12:23
powinienes pokonac :) muj cioteczny brat na 10 lvl knajtem sieknol go sam oczyscil cala dc oprucz slime.
Zala Milis
21-01-2006, 12:29
powinienes pokonac :) muj cioteczny brat na 10 lvl knajtem sieknol go sam oczyscil cala dc oprucz slime.
pewnie mial dobre skille. a tu chodzi sorka (albo druta :P)
całą akurat... pierwszy lepszy assasin po 4 ciosach by go zabił -_-"
Wybraniec Ludzi
27-01-2006, 14:08
Jak to jest prawda to Seromontis jest moim wujkiem. Ja swoim knightem na 20 lvl z fs'a mailem problem z assasinem i dark monkiem wiec nie pier*ol ze twoj cioteczny brat wyrznal cale dc szczegulnie iz pietro nizej nie jest juz tak latwo
@topic
Zabijesz solowialem 2 na 10 lvl za czasów tibii 7.5 (sorcem zecz jasna)
Wybraniec Ludzi
27-01-2006, 14:10
Jak to jest prawda to Seromontis jest moim wujkiem. Ja swoim knightem na 20 lvl z fs'a maiłem problem z assasinem i dark monkiem więc nie pier*ol że twój cioteczny brat wyrżnął całe dc solo szczególnie iż pietro niżej nie jest już tak łatwo
@topic
Zabijesz solowialem 2 na 10 lvl za czasów tibii 7.5 (sorcem żecz jasna)
sry za podwójnego posta ale mam net dziwny wiec kiepsko mi to idzie =/ =/ =/
Pokonasz spokojnie. Ale po co było po takiego idiotycznego potworka new temat robić? Jakby tak wszyscy pisali: Czy zabije rotworma? / Czy zabije dwarfa? MYŚLCIE LUDZIE !!!
Lol ja na 8lvl zabijałem je (16 shielding), na 13 to ja cyklopy na klate brałem a ty sie bandita cykasz... Rozwalisz go na lajcie, tez pytanie -.-"
DC oprócz slime. To ja nie wiem myślisz ze tam najsilniejszy jest slime, a ghost i inne potwory. Na dole już nie ma tak łatwo. Chciałeś zaszpanować nie wyszło...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.