PDA

Pokaż pełną wersje : am because of excessive unjustified player killing

Mimichal
01-06-2004, 22:26
Darkness Reality 28lev (Valoria) został zbanowany.
Zabił mnie na Foldzie. Jak przystało na Druida broniłem się posion gazami bo niestety na 0 poziom magi i 8 level nic innego nie wymyśliłem. Po zabiciu odrazu ruszyłem z odsieczą drugą postacią i kumplami ale już za późno. Zgłosiłem do moderatora ctrl+r, że zabił 8 levelowca!
Patrze na drugi dzień rano na jego postać na tibia.com i co widze: until July 1, 2004, 5:26 am because of excessive unjustified player killing
Ucieszyłem się niezmiernie, przynjamniej tak mogłem wynagrodzić sobie sprzęt+plecak warty 7k (dałem sobie od innej postaci). Jeśli macie niski level i pk was zabije to zgłoście to za pomocą klawiszy ctrl+r!

Proszę o przetłumaczenie dokładniej: until July 1, 2004, 5:26 am because of excessive unjustified player killing
Ile to będzie trwało? Jak się skończy to go napewno pozdrowie :D

Podpalacz
01-06-2004, 22:41
lol?

br??

@ Topic

Chodzi o to ze koles jest mass PKey. Nie zbanowal go GM tylko zabil pewnie 6 osob w 1 dzien i dostal bana ( teraz leci automatycznie i nie moge zabijac n00bow:(((((( ).

Bedzie trwalo tyle ile jest napisane w komunikacie, znaczy to "Zbanowany za masowe, nieuzasadnione pkowanie do <data>"

Pozdro

seba1979
07-06-2004, 23:58
i bardzo dobrze niech ma bana nawet na rok PE*** :)

PiXik
08-06-2004, 02:54
Ta on zabił 6 osób reporty raczej nic nie dają ;/niestety
gram na świecie pvp none i tam są lurerzy oni też zabijają ale gm wchodzi raz za kiedy;/i trzeba czekać

Fallorian Thennars
08-06-2004, 14:23
Niestety musze cie zmartwić, Mimichal... ten koleś został zbanowany do pierwszego lipca 2004 roku, do godziny 5:26 (co za dokładność =P). Według mnie powinni za to banować na dwa lata, conajmniej.

Ithelios
08-06-2004, 14:41
Oryginalnie dodany przez Fallorian Thennars
Niestety musze cie zmartwić, Mimichal... ten koleś został zbanowany do pierwszego lipca 2004 roku, do godziny 5:26 (co za dokładność =P). Według mnie powinni za to banować na dwa lata, conajmniej.

Taaa a może na 50 lat od razu co?? "Pk is part of a game" jak to się zwykło mówić.Zresztą uważam że zamiast banów lepszy byłby system więzień ale CIPy nigdy nie ruszą dupą aby stworzyć coś realnego i pasującego do klimatu tylko idą po najprostszej linni oporu X(

Lig@
09-06-2004, 15:34
Jejq, ludzie jak wam pk nie p[asuje to grajcie na Non PvP... Ma on (non-pvp) kilka wad :
-trening 9potfoki i nooby, które je zabijają)
-looterzy
-lurerzy
-i wszytsko inne

Wybór nalezy do was :D

I nie mów o banie na dwa lata... To nie normalne...
Pocieszę was i powiem o hardorowym serverze PvP... Jak ktoś będzie chciał zabijać to pojdzie na chaotice (ma być exp za zabicie better-lvl)

kaziu
09-06-2004, 18:21
Ja tam wole żeby gnębić PK bo mnie pi... zabila na 8 lvl i straciłem 4 k jakie dostałem od kumpla i przy okazji p-armor. X(