zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Gdzie Skilowac na rotach

Maciejd15
03-01-2006, 17:55
Siemka mam pytanie i prosze o szybka odpowiedz gdzie moge skilowac z rotami , moje skile to 60/59 , chce trenic na rotach bo fajnie sie skiluje tylko nie moge znalesc fajnego miejsca gdzie nie chodza jakies nooby - (do 12 lvl ).
Prosze dajcie cos Gram na Calmerze . Przepraszam gdybym gdzies bylo takie pytanie !!

Horuss
03-01-2006, 18:04
ja osobiscie skiluje na rotach w kopalnich kolo kazz (najlepiej te najbardziej na poludnie)
na moim serwie duzo ludzi tam treni ale za to nie noobow

sa tam tez dwarfy, na ktorych jeszcze lepiej sie skiluje :)

Lord'Rayden
03-01-2006, 18:19
Najlepszym miejscem do skilowania na rotach jest fibula. Klucz mozna kupic za 2k u npc - Dermot . Tylko uważaj na ds. ;)

Nietypowy
03-01-2006, 18:30
Może skilluj na rotach tam gdzie one są ?? o.O
Nooby 12 lvl ? Ty masz skille 60/59, więc nie widze problemu ;)

Szkut
03-01-2006, 20:26
a ja widze jak sa glupie to trzeba je ataknoc i masz skulla a przejdzie h-lvl i cie ubije :p kazzo rzadzi

Bjoern Shu
03-01-2006, 20:27
z pacciem na edron
bez pacca - do bramy Ab na lewo nad goblinami jest dziura trzeba zejsc 2 poziomy nizej i jest tam dosyc duzo rotóm malo osob tam chadza wiec nie widze problemu.

djmtv
03-01-2006, 21:48
Najlepszym miejscem do skilowania na rotach jest fibula. Klucz mozna kupic za 2k u npc - Dermot . Tylko uważaj na ds. ;)

no to przeplaciles :D bo ja kupilem za 800gp

a jesli chodzi o miescjowki to jedna jest w greenshore sprawdza sie idealnie
podobna jest kolo northportu nad ab`dendriel

emilok
04-01-2006, 08:55
Może skilluj na rotach tam gdzie one są ?? o.O
Nooby 12 lvl ? Ty masz skille 60/59, więc nie widze problemu ;)
Prosze dajcie cos Gram na Calmerze
mzoe sie upewnij czy na swiecie na ktorym chcesz mordowac jest pvp czasem

a trenuj tam gdzie jest najmniej ludzi:P

Maciejd15
04-01-2006, 10:19
Ej po pierwsze mam takie skile ale nikogo nie dedne bo to swiat Non-Pvp dla tych ktorzy niewiedza , wlasnie przed chwila wbilem skile 61/60 .Moim zdaniem lepiej sie treni na rootwormach mam chec dotrenic do skili 66/65 ale cos niewiem bo dosyc wolno ida , jakie sa zalecane skile na lvl 30 ??
i jak myslicie niedlugo bede mial 50 k co mam kupic .Dla knighta co mam kupic vamp shield czy medusa shield na 24 lvl ??

Paciorek_Paladyn
04-01-2006, 10:43
Kup vamp shield wydaje sie ze to lepsza inwestycja!

Bjoern Shu
04-01-2006, 12:43
Ej po pierwsze mam takie skile ale nikogo nie dedne bo to swiat Non-Pvp dla tych ktorzy niewiedza , wlasnie przed chwila wbilem skile 61/60 .Moim zdaniem lepiej sie treni na rootwormach mam chec dotrenic do skili 66/65 ale cos niewiem bo dosyc wolno ida , jakie sa zalecane skile na lvl 30 ??
i jak myslicie niedlugo bede mial 50 k co mam kupic .Dla knighta co mam kupic vamp shield czy medusa shield na 24 lvl ??
na 30 lvl masz takie skille jakie chcesz miec

Spartakus
04-01-2006, 14:56
Hmmm...

Najlepsza miejscowka jest na Edron na najnizszym poziomie jest mila jaskinia.

Ale jak masz dobry sprzet to idz na slimy. Po updacie szybko sie leczysz, a z dobrym eq tez ci za duzo nei zabiora.

Sliny mozna znalesc na desert albo w black knight house. To sa wedlgu mnie najlepsze miejscowki.

zephon
04-01-2006, 21:36
Szukaj za Venore. Nie powiem Ci gdzie bo to zepsuje zabawę. Powiem tylko, że w pi*** tam rotów :] i mało ludu.

Manrox
05-01-2006, 19:12
Siemka mam pytanie i prosze o szybka odpowiedz gdzie moge skilowac z rotami , moje skile to 60/59 , chce trenic na rotach bo fajnie sie skiluje tylko nie moge znalesc fajnego miejsca gdzie nie chodza jakies nooby - (do 12 lvl ).
Prosze dajcie cos Gram na Calmerze . Przepraszam gdybym gdzies bylo takie pytanie !!

Na tych skillach to ty nie skilluj na rotach, tylko posuwaj na Minosy... Nie mówię że jesteś n00bkiem bo takich dużo się tu pałęta, ale ja bym nie zadawał takiego pytania tylko sprawdził mapę respawnu, którą możesz zobaczyć na www.tibia.pl

helka
05-01-2006, 19:19
ja jednak wole roty od minosów, po prostu spada więcej fooda .. co do miejsca to jak masz pacc zasuwaj na Darashie a jak niemasz to polecam kopy albo Venore
@Spartakus
Black Knight House 50 lvl :P wiec watpie czy by tam wszed ;]

Spartakus
05-01-2006, 20:18
@Spartakus
Black Knight House 50 lvl :P wiec watpie czy by tam wszed ;]

hmmm....

A ja myslalem ze black knight house nie wymaga 50lv, ale za to bramka jest w jego podziemiach...

oO...alez zylem w uludzie. Moja ignorancja...pfff...zawsze ja bede kochal.

ujfry
06-01-2006, 20:55
hmmmm ja skiluje czasem niedaleko Zamku.(Są tam 2 roty).Koło goblinów też jest kopalnia z rotami.Albo w kopalni dwarfów. Polecam!!!!

Crocir
07-01-2006, 00:11
tren sobie na dwarfach i rotach tak do 70/70 albo wiecej,a poza tym to co ty na 30 levelu nie wiesz gdzie sa roty? 8o

Error85
07-01-2006, 00:47

jesli masz pacc to edron jest najlepszym wyjsciem-ludzie w miare (przynajmniej na Harmoni) i nie wybijaja rotow... jesli nie masz pacca to kazo ale tu juz mozesz liczyc na to ze wybija Ci potworki i nic na to nie poradzisz... powodzenia i pozdro

Grzehoo
07-01-2006, 02:27
Jaskinia na wschód od Venore (droga do Elf Fortress) to istny train-cave. Na aldorze zajęta niemal 24h, ale warto próbować.

Oskaliber
07-01-2006, 02:51
Ja skilluje na rotach kolo Venore. Przed mistem jest fajna jaskinia, zwlaszcza w nocy gdy niukogo nie ma :] Za miastem jeszcze jest pare grot.

fluid
07-01-2006, 06:16
@topic Fibula (Kup klucz za 800gp.)
Kopalnie Kazoo (wszystkie jeszcze tam masz dwarfy)

suronrek
07-01-2006, 07:40
Tam gdzie mowil Lord'Rayden-fibula tlykoz e key ksoztuje chyba 800gp...

Lord'Rayden
07-01-2006, 09:54
-Luck-olsztyn: buy key
-Dermot: Do you want to buy the dungeon key for 2000 gold?
Jak mówie że klucz jest u npc Dermota za 2k to tak jest !!! :]

Pearl Agata
08-01-2006, 12:29

Lol...fajnie masz jak skillujesz na rotach na Fibuli...Powodzenia:)

@Co do tematu:
Najlepiej gdybyś popłynął na Darashie albo na Edron jeśli posiadasz pacca...jeśli nie, to proponuję Veno~ (Wychodzisz połudnową bramą z miasta a potem w prawo...wydaje mi się że wiesz o co chodzi:))

Lord'Rayden
08-01-2006, 12:55
Nie wiem o co ci chodzi, ale w jednym masz racje - Fajnie sie tam skiluje.

Pearl Agata
08-01-2006, 13:01
Nie wiem o co ci chodzi, ale w jednym masz racje - Fajnie sie tam skiluje.
Jesli naprawde nie zrozumiałes mojej ironii to gratuluję...wytłumaczę Ci jeszcze raz...Chodzi mi o to że poprostu tylko "idioci" tam skillują :)

Lord'Rayden
08-01-2006, 20:03
Sam jesteś kur*a "idiota" . Ja tam skiluje i nie narzekam. Koleś spytał gdzie mozna skilowac na rotach to mu powiedziałem gdzie WEDŁÓG MNIE jest najlepiej.

domin3x
08-01-2006, 20:40
wg mnie najlepsza miejscowa do treningu dla pacc jest darashia a dla facc venore, na fibuli nie probowalem

@up up
nie wiem dlaczego uwazasz ze ten kto skilluje na fibuli jest idiota, wkoncu kazdy ma swoje zdanie

Pearl Agata
09-01-2006, 18:18
Sam jesteś kur*a "idiota" . Ja tam skiluje i nie narzekam. Koleś spytał gdzie mozna skilowac na rotach to mu powiedziałem gdzie WEDŁÓG MNIE jest najlepiej.

Po 1)
nie jestem chlopakiem
Po 2)
masz racje, nie ma to jak skillowanie na rotach czesciowo afk gdzie ktos moze Ci w kazdej chwili zlurowac ds'a ...
Po 3)
nie sadze bys wiedzial o tym wiecej niz ja
Po 4)
licz sie ze slowami, bo jestes tym kim napisalam

Pozdrowienia dla Ciebie i Twoich ds'ow 8o

szak_
09-01-2006, 18:33
Po 1)
nie jestem chlopakiem
Po 2)
masz racje, nie ma to jak skillowanie na rotach czesciowo afk gdzie ktos moze Ci w kazdej chwili zlurowac ds'a ...
Po 3)
nie sadze bys wiedzial o tym wiecej niz ja
Po 4)
licz sie ze slowami, bo jestes tym kim napisalam

Pozdrowienia dla Ciebie i Twoich ds'ow 8o

Agatka bez przesady z tymi ds'ami. Naprawde żeby je spotkać trzeba iśc dośc daleko ;) Chyba że przyleci jakiś lurer, choć ds "paruje" tam gdzie ja skilowałem ;)

Thunderbrave
09-01-2006, 18:38

Buahahhaahhahah
Tyyy ... bez kitu ... ale jak szalec to szalec - polecam beho (tez Fibula), dla zaawansowanych Dl'e ...

@Topic - Venore roty, albo Edron/Darashia

Lord'Rayden
09-01-2006, 21:16
Nie twierdze ,że o fibuli wiem więcej niz ty , ale wiem dużo. Wystarczjaca duzo aby wiedziec gdzie skilowac aby ds nie doszly do mnie. Dla mnie to jest zaje***ta miejscówa .

Diamonic
09-01-2006, 21:55
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=91823&page=1&pp=15

genialne...

-Diam~

luiss yora
21-01-2006, 12:18
W carlin kolo depo wchodzisz do sciekuw tam gdzie sa bugi caly czas w lewo do samego konca w gure w prawo i w gure
ps musisz miec line
__________________________________________________ _________________
Nie jestem raperem, nie pekerem, nie lurelem, ani UH makerem. z Fs'a pakuje white skulli morduje, przyspiesze ci puls serca choc ja nie morderca.
:) :D
HAKNELI MNIE X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Lord'Nesteloo
21-01-2006, 12:40
A ja widze problem poniewaz on gra na calmerze -non pvp -.-"