Pokaż pełną wersje : Czy pożucić Eternie...
z tego co wyczytuje z waszych postów to na isarze jest najwięcej pl. zatem pozostaje mi tylko pytanie czy opłaca mi sie pożucić eternie i założyć konto na isarze???
ps... BŁAGAM NIECH KTOS SKĄTAKTUJE SIE ZEMNA NA GG 4429953
Piecyk11
27-09-2003, 15:32
najlepsza jest secura mowie ci :D...
doradźcie coś błagam na jakiej jest najwiecej ludzi??
Konan Barbarzynca
29-09-2003, 15:22
Jezlei masz niski lvl to na eterni nia ma sesnu grac.
Na Isarze wieskszosc ludzi to z 15 lvl max wiec bedziesz mial loozy. I w oogle jest tam malo osob koplnie swieca pustkami.
Na eternii fulll ludzi wysokie lvl nie ma sesnu tu dalej zostawac jezlei dopiero co zaczales.
Zalozylem niedawno posta i pytalem o to samo( ludzi tyle mi odpowiedzialooo az 1) i dostalem odpowiedz ze danubia ale nie sprawdzilem jeszcze bo z linuxem sie mecze
Bobercjusz
29-09-2003, 19:45
jak dla mnie lunara jest najlepsza chociaz ostatnio seszla na psy bo jest tam strasznie duzo PK
ale ja mam wszystkie postacie na lunarze
Dark Ice
30-09-2003, 09:10
Najlepsza jest danubia chociaz ostatnio jest troche niebezpiecznie ale......Danubia rulezzzzzz :D
nie wiem jak jest na innych serwach alena novie jest bardzo duzo polakow. w ab miszka ich okolo 90 %, wiec jest luzik, a pk sa i beda wszedzie. wiec to nie argument
Oryginalnie dodany przez Konan Barbarzynca
Jezlei masz niski lvl to na eterni nia ma sesnu grac.
Na Isarze wieskszosc ludzi to z 15 lvl max wiec bedziesz mial loozy. I w oogle jest tam malo osob koplnie swieca pustkami.
Na eternii fulll ludzi wysokie lvl nie ma sesnu tu dalej zostawac jezlei dopiero co zaczales.
No tak, masz racje. Ludzie z niskimi lewelami powinni najpierw trenowac na Calmerze, a potem przenosic sie na swiaty takie jak eternia |)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.