Pokaż pełną wersje : Zwykly PK? Chamski noob? Czy zwykly czlowiek?
Paciorek_Paladyn
04-01-2006, 12:42
Co o tym myslicie czy jak tak robie to znaczy ze nice ze mnie noob!
Np. Nie wyszlo mi cos w szkole i dostalem 3 pierwsze co robie jak wroce do domu zasiadam do tibi i ide do jaskini trolli przy carlin, a tam jak wszyscy wiedza jest mnostwo nooba (low lvl) no wiec pierwszego napotkanego pk'uje! Nie waze czy ma 8 czy 14 lvl! Poprostu PK'uje!
Albo jak wkurza mnie jakis noob pod depo sledze jego kroki gdy idzie na expowisko i go zabijam za to ze np. glupio pisze albo robi absurdalne bledy ort.?
Czy jak tak robie to jestem noobem zwyklym wyzywajacym sie dzieciakiem czy poprostu chamskim PK? Czy poprostu wszyscy tak maja!?
Co o tym myslicie?!
jesteś hamulcem, który lubi zabijać niewinnych, w przyszłości zostaniesz killerem -.-
Bjoern Shu
04-01-2006, 12:56
jesteś hamulcem, który lubi zabijać niewinnych, w przyszłości zostaniesz killerem -.-
HAHAHAHAHA
a co do topicu
to fajnie masz jak wyzywasz sie w tibii za jakies niepowodzenie w rl :D:D:D
pozatym ja wole pekowac 30+ a nie jakies 8 lvle xD
Paciorek_Paladyn
04-01-2006, 13:02
HAHAHAHAHA
a co do topicu
to fajnie masz jak wyzywasz sie w tibii za jakies niepowodzenie w rl :D:D:D
pozatym ja wole pekowac 30+ a nie jakies 8 lvle xD
Wiesz na 8 - 14 lvlach to jest prawdziwa wyzywka! Wiesz w ilu hitach ich klade na skillach 56/56! LOL poprostu padaja jak muchy po 3 strzalach!
Po za tym nie nawidze mniemanych h-lvli
Takich pkuje bez wyjatku!
Przyklad z przed 10 minut:
Zaczelo sie od tego ze ukradl mi lotbaga a ja stalem przy ciele 10 lvl ktorego zabilem przed chwila!
13:39 Paciorek Typ: chcesz skonczyc jak ten paladyn?
13:40 Lukasek dupinski zapaszek: NIE NOOBIE
13:40 Paciorek Typ: ja noobem?
13:40 Paciorek Typ: k***a
13:40 Paciorek Typ: 20 lvl
13:40 Paciorek Typ: i noob
13:40 Paciorek Typ: to ty 8 masz hunta
13:40 Paciorek Typ: skncysz jak ten paladyn
13:40 Lukasek dupinski zapaszek: A MOJ
13:40 Lukasek dupinski zapaszek: KOLEGA
13:40 Paciorek Typ: fajnie
13:40 Lukasek dupinski zapaszek: 14
13:40 Lukasek dupinski zapaszek: 104
13:40 Lukasek dupinski zapaszek: ]
13:40 Paciorek Typ: fajnie
13:41 Paciorek Typ: tak samo mowil ten paladyn
13:41 Paciorek Typ: ze ma kumpla na 120
13:41 Paciorek Typ: i ch*j
13:41 Paciorek Typ: i tak go pkle,m
13:41 Lukasek dupinski zapaszek: 104
13:41 Lukasek dupinski zapaszek: DEAD
13:41 Paciorek Typ: on mowil ze zna typa na 120
13:41 Paciorek Typ: i tez go pklem
13:41 Paciorek Typ: no zawolaj
13:41 Lukasek dupinski zapaszek: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
13:41 Paciorek Typ: go niech do mnie wrttnie
13:41 Lukasek dupinski zapaszek: A
13:41 Paciorek Typ: niech napisze
13:41 Paciorek Typ: daej
13:42 Lukasek dupinski zapaszek: DO BRA
I do tej pory sie nie doczekalem! A jak powiedzielm ze go wysledze siedzi cicho i nawet nie odpowiada to jest poprostu zalosne!
Zobaczy taki hlvla na stronie z the best experience i swieci ze zna imiona :)
:cup:
Paciorek_Paladyn
04-01-2006, 13:10
Dodam to:
13:57 Warning! The murder of Lukasek dupinski zapaszek was not justified.
OSTZEGAM PACIOREK ZYJE I JEST UZBROJONY I NIEBEZPIECZNY! :D
$corcerer
04-01-2006, 13:28
Dziecko, które nie potrafi odróżnić gry od prawdziwego świata, i myśli, że odreagowując sobie w grze nie psuje innym zabawy.
Powinienem napisać, że gardzę tobą, ale tak po prowdzie, to żal mi ciebie, wiesz?
Co ty widzisz fajnego w zabijaniu Newbie/Noobów na 10 lvlach? Podnieca cię to jakoś wyjątkowo, a? Sam skończysz jak ten paladin, nie martw się.
Btw. Skoro ktoś jest pkusem to już jest niezwykłym człowiekiem? Tak wywnioskowałem z twojego pierwszego postu.
Jak dla mnie to wolę, żebyś odreagowywał w grze na 8-14 lvlach niż w rlu na 8-14 latkach... Swoją drogą polecam nabić nieco wyższy poziom i pozabijać przeciwników równych/silniejszych od ciebie. Wtedy oprócz odreagowania masz jeszcze rozrywke i satysfakcje ze sprostania wyzwaniu jakim jest zabicie silniejszego od siebie gracza.
Ja tam tu widze typowa walke o to, zeby w vr bylo lepiej niz w rl. W realu pewnie kumple cie klepia, ty jestes od nich slabszy wiecm logujesz sie na tibie i lapiesz o wiele slabszych. Przyklad takiej fali dzialajacen na lini rl-vr
Czarna_Mamba
04-01-2006, 14:04
Żałosne. ( ale się rozgadałam, nie ma co ! )
Miłego dnia.
Ula Guardia
04-01-2006, 14:11
Taaa... Pk'uj se! A w koncu przyjdzie ktos i cie 2 ciosami zmiecie z maina!
Nigdy nie wiadomo jakie maja znajomości!
Poprostu se kpisz z ludzi!
Mimo-vader
04-01-2006, 14:15
Wiesz na 8 - 14 lvlach to jest prawdziwa wyzywka! Wiesz w ilu hitach ich klade na skillach 56/56! LOL poprostu padaja jak muchy po 3 strzalach!
Ale wyczyn. Zabić ziomka na 8 lv na 3 hity z 56/56 ( moja babcia ma lepsze i sie nie chwali -.-) i jeszcze mieć z tego taką podjarę, że aż na forum funstiu sie wypisuje. Już wiem czemu wszyscy myśla Polak=noob.
13:40 Paciorek Typ: ja noobem?
13:40 Paciorek Typ: k***a
13:40 Paciorek Typ: 20 lvl
13:40 Paciorek Typ: i noob
20 lv to ja robie w 1 dzień -.-. Zresztą to nie lv świadczy o tym jakim jesteś graczem. Dla mnie jesteś poprostu noobem nad noobami, powinni ci dać koronę.
Mloda1348
04-01-2006, 14:22
Nie nawidze takich ludzi jak ty ze zbaija dla zabawy albo cos im nie wyszlo w rl pomysl ile ludzie pracuja nad tym zeby zdobyc ten lv.POmyslales mysle ze nie dlatego ci radze.I sie uspokoj bo jak inni mówia wrescie ktos przyjdzie i ciebie zrookuja! X( zygac mi sie chce przez ciebie.
Rabanbar
04-01-2006, 14:24
Takich ludi jak ty nazywam w prosty sposób: Gnojki. Zwykle uzywam ostzrejszych słub ale znowu bym dostal warna za przeklinanie. Jak powiedzial $orc gardze toba i takimi jak ty. Oby tacy ludzie na zawsze znikneli z tibi. Ludzie którzy niscza miesiace pracy innych ludzi bo sa glupi i dostaja zle oceny. Ja tez sie wyzywam ale robie to w gta i nie robie tym nikomu kzywdy.
Duke Dran
04-01-2006, 14:27
ja tam załatwiam nooby jak same pekują :] i się ciesze
Sozemego
04-01-2006, 16:36
Nie mam nic do zabijania, rob sobie co chcesz. Ale naprawde watpie zeby ci bylo lepiej w rl bo sobie jakiegos kretyna z carlin zabijesz -.-
Evil Maul
04-01-2006, 16:42
jezeli tak wyzywasz sie to jest spoko to chyba lepiej u***ac jakis gosci w grze niz na*******ac w morde jakis przechodni . Ale i tak jestes dla mnie bukiet bo ja juz wolalbym isc na siłownie i po nawalac w worek a nie byc nOObem tak ja TY :p
teletoobis
04-01-2006, 16:43
żałosne naprawde wiekszego idioty nie widziałem -.-
1. co nas to obchodzi? chciales sie popisac jaki z ciebie bog ze masz na takim lvlu zalosne skille i pkujesz ludzi na 8-14 lvlu?
2. jak sie nie umie oddzielic rl od tibii to sie gra w simsy
3. wiekszosc twoich postów jest po prostu głupia, durna bez przyszłości
Ja troche pocytuje...
Wiesz w ilu hitach ich klade na skillach 56/56! LOL poprostu padaja jak muchy po 3 strzalach!
Ja bym na twoim miejscu potrenował skille.
Jeśli wyżywasz się na low lvlach za niepowodzenie w RL to naprawdę jesteś bardzo nerwowy. Popracuj nad sobą.
Takich pkuje bez wyjatku!
A jak ci taki h-lvl wyskoczy naprawde? To sie zdziwisz!
Resztę już ci powiedzieli inni. Obnosisz się ze swoim 20 lvlem i tymi "kosmicznymi" skillami, jak gdybyś był da best. Podejdzie ci nawet 30 lev i już leżysz.
nazwa tematu:
Jestes chamskim pk. Jesli odreagowywujesz w tibii to znaczy ze jest cos z toba nie tak. Szkoda mi ciebie ...
Ja to czasem lubie sie lognac na mojego sorcka na Infernie... Dobre PKowanko nie jest złe... ;) Ale leje tylko kolesi, którzy mają lvle wyższe ode mnie :P Nie widzę przyjemności w zabijaniu kolesi, którzy nie mogą się obronić. A ty jesteś zwykły gnojek i tyle.
Dark Sven
04-01-2006, 18:16
O ty śmierdzący gnoju.A żebyś miał deda,vira,hacka,rooka
20 lvl jeeeee-.-skile 56/56 jeeeeeee
zdajesz sobie sprawe ze 10lvl z lepszymi skillami moze cie ubic.To tylko świadczy o twoim noobostwie .Mój najlepszy lvl w tibi to 20 i gram od roku(mialem multum charow)Ale nie lvl świadczy o noobie ale styl gry...
..::QRAS::..
04-01-2006, 18:19
Np. Nie wyszlo mi cos w szkole i dostalem 3 pierwsze co robie jak wroce do domu zasiadam do tibi i ide do jaskini trolli przy carlin, a tam jak wszyscy wiedza jest mnostwo nooba (low lvl) no wiec pierwszego napotkanego pk'uje! Nie waze czy ma 8 czy 14 lvl! Poprostu PK'uje!
Albo jak wkurza mnie jakis noob pod depo sledze jego kroki gdy idzie na expowisko i go zabijam za to ze np. glupio pisze albo robi absurdalne bledy ort.?
Czy jak tak robie to jestem noobem zwyklym wyzywajacym sie dzieciakiem czy poprostu chamskim PK? Czy poprostu wszyscy tak maja!?
Co o tym myslicie?!
zatrudnie cie do mojego filmu pt. "Krwawa siekiera 4"
Dam Ci radę: Jeżeli coś nie idzie w RL, odreaguj w RL :) Z tego co wiem są różne sposoby:
Dynamiczne - kopanie w szafkę, walenie pięścią w ścianę, ew. w coś innego.
Spokojniejsze - bieganie, ćwiczenia...
Czek dis aut ;)
Shein Silvershadow
04-01-2006, 21:19
Według kalkulatora "Damage Calculator" z Tibian Library, przy Twoich skillach, używając nawet magic sworda, hihi, zadasz obrażenia w człowieka około 91, nie wliczając w to zbroi etc. Używając zaś fire sworda, bo jak mniemam ani bright sworda ani niczego lepszego nie masz, obrażenia te wyniosą około 66, po odjęciu uzbrojenia dajmy na to 60(albo i mniej). Fakt faktem, trzy ciosy za ponad 60(8 poziomowiec ma 185 hp) dałyby ci możliwość pokonania takiego ośmiopoziomowca, ale raczej nie sądzę, żeby to ci się przytrafiało aż tak często(a przypominam, że niekoniecznie masz fire sworda).
A po krótkim spojrzeniu na twoją deathlistę, to sądzę, że typowy ~17 poziomowiec potrafiłby cię zabić... z łatwością.
Dark Sven
04-01-2006, 21:44
walenie pięścią w ścianę,
Na ogół jestem spokojny ale gdy sie wnerwie na maxa to działa
Ale pięsci bolą
Fire Necromacer
04-01-2006, 22:05
Hym... napewno dostałeś pewnego razu nieźle w morde i sobie pomyślałeś, że jest tibia i można się wyżyć na kimś innym i dlatego teraz robisz z siebie pajaca na Xanterze,że zabijasz kogoś na 8 levelu... Mam odpowieć na twoje główne pytanie... Tak jesteś n00bem i nie potrafisz grać w tibie!
Ps. masz skille, które spokojnie może miec 13 level ;)
Gry sa stworzone po to by dawac przyjemnosc z grania wiec jezeli lubisz pkowac, sprawia ci to przyjemnosc to, pkuj! Jezeli niechesz byc pkowanym idz na non-pvp, pvp jest po to zeby pkowac masz skulla- moga cie zabic wez to pod uwage rowniez.
Jak sie w****ie nieraz to tez pkuje lubie jak nobki krzycza no plxplxpxlxplxp dlatego przyjemne jest zabijanie low lvli bo oni zawsze krzycza "no plx"
(dla mnie) jezeli boli cie to ze ktos pkuje to niegraj! Taka jest gra masz taka opcje wiec czemu masz niekorzystac? Skoro jeszcze poprawia ci to humor to tym bardziej!
Fire Phoenix Magic mage
04-01-2006, 22:10
Weglug mnie powinienes miec Bana i red skula ^^To prawda noby cie wkurzaja ale oni ...A zabijaj ich sobie :cup:
lol koles jestes po***any rs bedzie mial jak zabije 3 w 24h bana jak 6 innej mozliwosci niema a jak se zabije jednego na dzien jego sprawa ;] jak lubi tak jak wyzej powiedzialem
Człowieku. Po pierwsze idź do psychiatry.
Po drugie. Mam chara na Xantera chetnie cie dorwe moim sorem z sdkami zobaczymy jak wtedy zatańczysz :)
Po trzecie uważaj na klawiature jak ktoś cie ubije to może ona zostać zniszczona w przypływie szału :) A i jak chcesz PK go go go to Inferna :)
up
z*** plix?
powiedz podaj jedne powod czemu ma nie pkowac?
czemu?
skoro jeszcze napotyka takich noobow?
prosze bardzo!
to jest swiat PVP! player vs player wiec ****a pkuj pkuj ile cchcesz tlyko bana nie nabij :P
powiedz podaj jedne powod czemu ma nie pkowac?
Przykładowo "jedne powod" jest taki, że marnuje komuś czas poświęcony na grę, a w pewnym sensie jego życie...:)
Serwery PvP zostały stworzone, żeby pewne problemy można było rozwiązywać za pomocą miecza i magyi (np. złodzieje itp.). Natomiast do PKowania są serwery ePvP...:)
Jerkov Thundersword
05-01-2006, 00:41
Co o tym myslicie?!
Cóż, low lvl to nie noob, jesteś i noobem i pk a także człowiekiem o słabych nerwach.
Btw. Jak ktoś ma coś do mnie w mieście to atakuję go w mieście, a jak mi się nudzi to walczę z silniejszymi postaciami. Jak narazie zabił mnie 1 pk na 40 lvl bo miałem laga, a druidem na 24 lvl łatwo było paść.
Uważasz, że masz dobre skile? To ja cie sprowadzę na ziemię, skille masz nOOberskie, a jeśli uważasz ze 20 lvl to ,,high", też się grubo myslisz. JEsteś po prostu sadystą, który nie myśli, że po drugiej stronie też siedzi człowiek mający uczucia... DObrze, że nie gram na tym serverze co ty, bo zrobiłbym wszystko żebyś powrócił na rooka-do twojej krainy...
Paciorek_Paladyn
05-01-2006, 08:47
Teraz pora zeby sie troche wytlumaczyc!
1.Piszecie ze sie wyzywam na noobach i ze to jest chamstwo!
Pomyslcie o tym ile razy ja bylem takim noobem! I zawsze jak wchodzilem na maina bil mnie jakis 20 lvl! To nic przyjemnego ale ta GRA RODZI TAKA PATOLOGIE :)
2. Nie odrozniam zycia w rl od tibi!? Mam sie wyzywac w rl?
To co mam isc na ulice i nap*******c pierwszemu napotkanemu czlowiekowi?!
A moze poprostu wziasc brata i mu tak wpieprzyc ze do konca zycia mnie popamieta!?
Powieccie mi czemu twierdzicie ze nie odrozniam zwyklego zycia od tibi!?
Bo co?! bo wchodze i sie wyzywam w grze?!
Wam sie nigdy to nie zdarza?! Np. ktos was wkurzyl to nie idziecie do niego nie dajecie mu po mordzie tylko np. wlaczacie jakas naparzanke na kompie?!
Pomyslcie zanim cos napiszecie! Bo widze ze niektore posty sa przemyslane a niektore sa napisane tylko po to zeby cos napisac!!!!
I czy naprawde jak sie wyzyje w grze to jestem psychopata?! Czy lepiej zebym poszedl na ulice i komus napierniczyl!?
P.S Wcale nie mam jakis kompleksow czy cos takiego! W szkole nikt nawet nie mysli o tym zeby mnie gnebic!
Wiec skoro nie macie o tym pojecia jak wygladam i kim jestem to sie lepiej nie odzywacjcie!
ale skoro gra w taka gre w ktorej jest taka opcja to czemu ma niekorzystac?!
tymbardizejz e to przyjemnosc dla niego
Paciorek_Paladyn
05-01-2006, 09:07
ale skoro gra w taka gre w ktorej jest taka opcja to czemu ma niekorzystac?!
Brawo BRAWO BRAWO :) POPROSTU KTOS INTELIGENTNY! :)
A tak naprawde - jaka jest roznica? Czy ty jako twardziel podejdziesz do smarkacza mlodszego 3-4 lata w rl czy zabijesz dziecaka, ktory mimo wszystko ma psychike, potrzeby, doswiadczenia i emocje w Tibii? Przemoc fizyczna kontra przemoc psychiczna - WTD?
To co mam isc na ulice i nap*******c pierwszemu napotkanemu czlowiekowi?!
Najlepiej idz do psychologa. On moze ci wytlumaczy na czym polega twoj paradoks.
A moze poprostu wziasc brata i mu tak wpieprzyc ze do konca zycia mnie popamieta!?
Przykro mi, ze twoj tatus cie napierdziela. Ale tak bywa. Zadzwon na niebieska linie.
Koles - czy ty oby napewno nie jestes ubezwlasnowolniony? Jezeli nie potrafisz panowac nad agresja idz do lekarza. To jest choroba i to sie leczy.
Powieccie mi czemu twierdzicie ze nie odrozniam zwyklego zycia od tibi!?
Ok. Tylko sie nie przeraz: jezeli za to co sie dzieje w realu wyzywasz sie na LUDZIACH w tibii oznacza to, ze nie odruzniasz gry od rzeczywistosci. Jedyna roznica dla Ciebie polega na tym, ze w Tibii nikt ci nie ***nie w pysk.
Wam sie nigdy to nie zdarza?! Np. ktos was wkurzyl to nie idziecie do niego nie dajecie mu po mordzie tylko np. wlaczacie jakas naparzanke na kompie?!
Ba. jasne, ze mi sie zdarza. Ale ja sie wyzyam na Doomie badz grajac w Kwaka przez neta, gdzie nie tworze wlasnej postaci przez kilka dni/miechow itp tylko wchodze gre i wiem, ze zaraz zgine. Rozumiesz roznice?
Pomyslcie zanim cos napiszecie! Bo widze ze niektore posty sa przemyslane a niektore sa napisane tylko po to zeby cos napisac!!!!
A ty pomysl... wogole. To nie boli.
I czy naprawde jak sie wyzyje w grze to jestem psychopata?!
Nie, nie jestes. Ale jezeli robisz to tak czesto i tak tym sie szczycisz jak na tym forum to jest cos z toba nie tak. To raczej jakies zbocxzenie. Moze nawet cie podnieca.
Czy lepiej zebym poszedl na ulice i komus napierniczyl!?
Chociazby. Tam ludzie beda potrafili sie bronic: napluc ci w twarz, uderzyc a jak zaatakujesz smarkacza to zglanuja cie starsi.
P.S Wcale nie mam jakis kompleksow czy cos takiego! W szkole nikt nawet nie mysli o tym zeby mnie gnebic!
A ja z chwili na chwile przsekonuje sie, ze jednak bardzo zle zycie masz.
Wiec skoro nie macie o tym pojecia jak wygladam i kim jestem to sie lepiej nie odzywacjcie!
Twoj sposob pisania i reagowania duzo mowi.
PS: Wiecie, ja tez jestem za tym, zeby na swiecie PVP zabijac ludzi. Ale wszedzie chyba sa jakies normy moralne i spoleczne. Latwo byc twardzielem zabijajac 11 latka z 8-9-10lvl bo on nic nie zrobi. I olalbym ten topic gdyby nie prymitywizm jego autora. Bo to co on pokazuje to najmnormalniejsza dziecinada.
Paciorek_Paladyn
05-01-2006, 11:14
Sami tego chcieliscie! Dzisiaj rano z jednym kumplem magiem na 26 PK knighta na 41!
Po za tym osaczylismy Depo i zabijalismy wszystkich!
zabilem 2 osoby sorcek tez i teraz po resecie kontunujemy swoja idee!
A typek na 41 nazywal sie jakos Arh... cos tam!
Wiem ze kumpel mnial sd a ten glupi knighcik atakowal mnie i ja wszystko bloczylem zamiast maga! :)
Ze tez takie lole sie rodza!
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
hah gz :-) L00t? :> tylko rs nie nabij bo szkoda postaci a na takim lvlu cie prac beda :->
Paciorek_Paladyn
05-01-2006, 11:36
wypadl k armor :))))) Jestem wesol i rad!
Nie nabije bo wlasnie byl ws :) i juz all od nowa :D
Jutro tez juz sie z tym sorckiem umowilem na zez! :)
Nie szalej za bardzo bo sie zabijesz
Wykaz dedow autora topicu:
http://i4.photobucket.com/albums/y119/matek-kiler/Smieci/lol.jpg
Same tuzy cie morduja widze...
urlich grzes
05-01-2006, 12:57
a ja se wczoraj gram (dtur na 17) i widze 15 pala z czacha mysle sobie za dam mu spokoj bo nie wiem czy dam rade i przechodze obok niego, minelismy sie a on zaczyna mnie atakowac boltami, no ale skoro mnie zaatakowal to przez 15lvl nie bede uciekal no i ciach go. Najpierw walil boltami hity kolo 20-30 a trafia 1 na 3 razy. Pomyslalem ze moze byc ciezko zwlaszcza ze mialem tylko polowe many i zadnych runek no ale po okolo 15 boltach zaczal walic spearami :) no to juz go mialem w kieszeni i go pokonalem ale co ciekawe na pozegnanie napisal mi: NOOB - jak mozna byc takim idiota zeby pekowal wyzeszego lvl bez UHow i z 15 boltami :D a do tego wyzywac lepszych od noobow :/
Brawo BRAWO BRAWO POPROSTU KTOS INTELIGENTNY!
Rotfl.
Nie czytałeś mojego posta, widzę...Jak nie chcesz się wyżywać w RL, to pograj sobie w jakieś FPP (polecam Painkillera lub Serious Sam), przynajmniej przez swoje niepowodzenia nie będziesz marnował życia innych ludzi...
A czy przyjemność dla ofiary? Myślenie tylko o sobie.
Ze tez takie lole sie rodza!
Na początku dałem Ci tylko dobrą radę, ale po tym zdaniu dochodze do wniosku, że jesteś beznadziejny...
Petersaber z Julery
05-01-2006, 17:57
Do autora topicu:
Nie wiem, ale coś musi być z Tobą źle :( jesteś raczej "chamskim noobem" niż zwykłym PK/Człowiekiem... Pozwól, że zacytuję
"...po drugiej stronie kabla internetowego też jest człowiek który ma uczycia, potrzeby i swoje emocje..."
Źle Ci idzie w Twoim życiu?? Popieram Cię w tym, że się wyżywasz na grach komputerowych. Ale źle dobrałeś grę ;/ powinieneś nawalać z wściekłości w Dooma albo coś innego Sible Playerowageo, a nie mordować biednych ludzi, prawdziwych ludzi, rujnować ich ciężką pracę, aby zrobić ten 12 lvl.. sam wiem jak to ciężko... I tylko dlatego bo dostało się złą notę w szkole. Wyżywaj się na grach SP, a nie MMORPG...
To wszystko co mam do powiedzenia.
PS: Twoje skille mogą być lepsze. Zostaw mordowanie low-lvl i potrenuj.
PS2: Nie wierzę Ci że zabiłeś tego 41 Knighta... Podaj imię, albo nikt ci nie uwierzy. Nawet jeśli to prawda, to sądzę że ten Knight był na red hp i bez UH, albo kicka miał. I żadny knight na tym lvl nie nosi K-armora, chyba że red-skull :)
ja wszystko bloczylem zamiast maga!
omg, chyba nie chcesz biednego maga posyłać pod wściekłe ostrza potężnego knighta!! :O skubaniec, chciał loota dla siebie :P
sie niepodoba sie niegra wlanczajac tibie znasz jej zasady niehcesz byc pkniety graj na non-pvp/niegraj
Doman'spoxa
05-01-2006, 20:23
Sluchaj paciorek to ja wolkov z xantery shackowali mnie i koles ktory mnie rookowal sam sie zabijal i ty terz mnie zabiles (7 lv druid -.- juz byl prawie zrookowany).Pamietasz jak ja cie mialem bronic przed pk?(21 knight 65/65 4 m lv) teraz masz hunta na xanterze wiec lepiej sie pzrerzucaj na inny swiat bo ja juz mowilem rethronowi zeby wybijal tych co mnbie zabijali(rethron 50+ lv knihgt 80+skille)wiec chlopie nie potrzebnie kupywales tego pacca bo ta postac pada:)
Golden_Ropucha
05-01-2006, 20:38
LOL
jestes poprostu ZIOm i trzymaj tak dalej muhhauhahua
a te barany co ciebie tak najezdzaja pewnie sami graja postaciami na 10lvl i sa ciagle zabijani mhuahuaahuhu przez takich jak ty
Ta gra jest tak zrobiona a jak sie niepodoba to WON na server gdzie nie ma pk! albo won z tibi muhauhauhauuha
Normalnie PK..
17:16 Warning! The murder of Bruno Bakuros was not justified.
Stare jak świat, ale miałem w podpisie chara.
Level 22 zabity przez dwóch nieuzbrojonych 12 leveli. To jest hardkor.
Inne?
30 minutowa samotna walka z 39 sorciem walącym ue, 59 knightem., 23 knightem. Miałem znaleziony bp uh.
Jak chcesz to możemy się sprawdzić w pvp, nie ma sprawy.
A te twoje pk...
To jest porażka, nie pk.
teletoobis
05-01-2006, 21:43
Prosto w twarz: żałosny noob jesteś. Chwalisz się swoją potęgą a jak się patrzy na twoją liste dedow to załamać się można. Ten temat jest tylko po to żeby nam zaimponować. Temat typu "Patrzcie jaki ze mnie bóg no nie?"
tylko że dla mnie na przykład jesteś żałosnym bachorem. Masz jednego fana na tym forum który też się podnieca. Tylko że my (a przynajmniej ja) mamy to wszystko w głębokim poważaniu. Po co takie posty zakładasz? Szkoda że nie grasz na Julerze albo że ja nie gram na Xanterze bo bym bardzo chętnie posadził Ciebie na rooku. Jeden z postów wyżej ma dobry cytat - naucz się go na pamięć i pamiętaj jak rzucałeś się na podłogę i waliłeś klawiaturą w ścianę jak ktoś Cie pierwszy raz zabił i dużo straciłeś. Wniosek: jesteś niewyżytym bachorem o ego większym niż rozum.
P.s. Ale się rozpisałem :cup:
@ golden ropucha
muahuhauhauha ale ty to muhauhuahua jesteś muhauhauhua kolejny dzieciak muhahuah podniecający sie tym muahaha a co do pvp miedzy toba i mna albo miedzy paciorkiem i mna to piszcie o kazdej porze jak wroce do tibii muahauhauhau!!! -.-'
Viereoni
06-01-2006, 06:35
niewyżyty koles z ciebie, wyzywasz sie na innych po swoich niepowodzeniach :))
Paciorek_Paladyn
06-01-2006, 08:13
Sluchaj paciorek to ja wolkov z xantery shackowali mnie i koles ktory mnie rookowal sam sie zabijal i ty terz mnie zabiles (7 lv druid -.- juz byl prawie zrookowany).Pamietasz jak ja cie mialem bronic przed pk?(21 knight 65/65 4 m lv) teraz masz hunta na xanterze wiec lepiej sie pzrerzucaj na inny swiat bo ja juz mowilem rethronowi zeby wybijal tych co mnbie zabijali(rethron 50+ lv knihgt 80+skille)wiec chlopie nie potrzebnie kupywales tego pacca bo ta postac pada:)
Odpowiem tobie! Bo do ciebie czuje potrzebe odpowiedzi!
Tak pamietam ile razy mi pomagales ile razy mnie wyciagales z tarapatow!
Ale kurde skad moglem wiedziec ze to hack!
Stoje sobie w miescie i patrze lecisz z red skullem! Nie ruszylem sie czekalem!
Wlazles do dp i zaczales mnie wyzywac wyzywska napisalem ci na PW, ale mowiles np. cyt. " Matko***co, lachociagu" Po dokloadnie 10 min wyzywski nie wytrzymalem i zabilem cie! Wiec nie miej o to do mnie pretensji!
Dopiero pozinej jak zobacyzlem lvl wolkova to zozumialem ze to hack!
Jezeli rozumiesz i nie masz do mnie urazu to napisz na PW! A jesli nadal jestes wsciekly to rob co chcesz!!
P.S Knightem i tak juz nie gram! Ale skoro mi nie wierzysz to wiesz!
POPROSTU MNIE ZEZWALES OD NAJGORSZYCH I KURCZE NIE WYTRZYMALEM I ZABILEM CIE!
MYSLISZ ZE TAK NORMALNIE BYM SIE NA CIEBIE KURDE RZUCIL!?
Przemysl to sobie!
Doman'spoxa
06-01-2006, 15:46
Jak bym mial knghta swojego to bys nawet nie podskoczyl-.- bym cie ***... to odrazu za 30+ hita:P z jakiegos serpnta wiec sie nie wypowiadaj masz rooka i tyle -.-
Paciorek_Paladyn
06-01-2006, 16:46
A gdybys ty(mysle hacker) nie zezwal mnie od ****ow a co najgorsza wjechal mi na rodzine to bym nie zabil tego Wolkov Druida!
Musialem bronic honoru nie swojego bo znowu tego to duzo nie mam ale honoru mojej rodziny, a ze nie znam cie naprawde i ze nie moglbym ci wklepac w rl to musialem w Tibi! masz uraze to miej!
Zrobilem to co musialem a nie to co chcialem zrobic!
Tibijska*Dziewczyna
06-01-2006, 17:56
Raczej niewyrzyty dzieciak -.-
Dragon of Piorun
06-01-2006, 18:11
Zwykły z ciebie noob, biednych low leveli PKujesz ty noobie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.