Pokaż pełną wersje : Sork, knight, pal
Aldi Virax
04-01-2006, 13:14
Witam wszystkich, mam takie pytanie "kim grac?"
Knight level60+ eq dobre
Sork od nowa
Pal od nowa
Gram juz troche knightem ale troszke sie nudzi :P
Pomuzcie :>
NooB from LW
04-01-2006, 13:24
Głupie pytanie jasne ze knightem -.-
A może nie graj w Tibię...
lukaszby
04-01-2006, 13:52
Kup druida na 10,5lvl i zacznij nim grać. To jedyne wyjście dla Ciebie.
P.S. Pamiętaj żeby zrookować knighta, żeby nie kusiło wrócić do niego.
Aldi Virax
04-01-2006, 14:03
Kup druida na 10,5lvl i zacznij nim grać. To jedyne wyjście dla Ciebie.
P.S. Pamiętaj żeby zrookować knighta, żeby nie kusiło wrócić do niego.
o rokowaniu to przesadziles lol
lukaszby
04-01-2006, 14:36
o rokowaniu to przesadziles lol
Czy istnieje jakiś internetowy znaczek oznaczający ironię? Bo ludzie zazwyczaj niewyczuwają jej (ot ,taki to poziom ironi na naszych forach... albo osób, których niewyczuwają jej)
Aldi Virax
04-01-2006, 15:43
lol filozof sie znalazl :o
Nie filozof tylko normalny człowiek. Kupa ludzi marzy o tym żeby mieć jakąś postać na lvlu 30+ a ty masz na 60+ i narzekasz że ci sie nudzi -.-' to albo jestes pojechany albo sam nie wiem co...
Seventh Son
05-01-2006, 00:58
@up
Osobiście mam nieco bardziej bardziej wygórowane marzenia niż jakakolwiek postać tibijska:)
@topic
Pobaw się poprubuj sam. Może spróbuj zsolować coś co jest kompletnie nieopłacalne. To gra do licha i ma do zabawy służyć:)
lukaszby
05-01-2006, 07:36
Nie filozof tylko normalny człowiek. Kupa ludzi marzy o tym żeby mieć jakąś postać na lvlu 30+ a ty masz na 60+ i narzekasz że ci sie nudzi -.-' to albo jestes pojechany albo sam nie wiem co...
Nie o to mi chodziło nawet, że ma na 60 lvl postać. Chodzi mi o to, żeby sam sobie zobaczył czym mu sie gra najlepiej. Ja miałem rycka na 47lvl, sorc na 24 lvl i palka na 56 lvl. Dlaczego tak? Ano dlatego bo chciałem sobie każdą z profesji wypróbować i zobaczyć czym gra mi się najlepiej. I stwierdzam, że mi najlepiej gra się palkiem.
@Aldi Virax
Dlaczgo próbę przekonania kogoś do tego, że warto samodzielnie pomyśleć nazywasz filozofią?
@Seventh Son
:))
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.