Pokaż pełną wersje : Hmm... a czemu odeszli ?
Tak siedząc i przeglądając forum (już po genialnie zdanej maturze :)) spostrzegłem iż Gewof odszedł i Dejavo jeśli dobrze to rozszyfrowałem... czy ktoś jeszcze odszedł i czemu oni odeszli ?
Hegemmon
02-06-2004, 12:01
Gratz zdania maturki (też mam to już za sobą ale dobiję cię bo jeszcze sporo przed tobą :P ) a co do Gewofa i Dejvo odeszli gdyż niespodobało im się to jak Ciebie potraktowali... :(
Dan the Automator
02-06-2004, 13:25
Oryginalnie dodany przez Hegemmon
a co do Gewofa i Dejvo odeszli gdyż niespodobało im się to jak Ciebie potraktowali... :(
Keee????
Dejvo - odszedł ze względu na mnie, chociaż ja w tym widze inny powód ;)
Gewof - odszedł bo jego kolega również odszedł ;(
Sprawa nie ma związku z Tobą drogi Bosalq ;)
BTW ><((((ş> ><((((ş> ><((((ş> ><((((ş> ><((((ş> ><((((ş> FISHIES SAY CONGRATZ! Za mature :D
Dr. Omader
02-06-2004, 23:53
Gratz bosal, btw. co zdawales
@Hegemmon: buahaha.... na #$@ sie odzywasz jak nie wiesz? zes chlopie teraz walnal z tym txtem....
Odeszli bo odeszli, bedzie mi ich brak ale coz... zycie sie dalej toczy a strona rozwija...
Ehhh... jestem zmuszony do napisania jeszcze jednego posta.
Hegemmon - glupoty piszesz...
Odszedlem dlatego ze z forum odeszlo kilku moich dobrych kolegow, i gdy zrobil to Eerion, ja tez to zrobilem bo po odejsu Dejva powiedzialem mu ze jezeli on to zrobi, to ja tez. No i nadszedl taki moment ze Eerion powiedzial "papa" i wraz z nim ja. I nie ma tu za co obwiniac Eeriona bo byla to moja indywidualna decyzja niezalezna od nikogo. Prawdo podobnie i tak kilka osob zauwazy moj brak i beda to tylko osoby z ktorymi utrzymuje blizszy kontakt. Byc moze kiedys jeszcze powroce na forum i dalej bede "nOOb Killerem" ale narazie nie chcial bym niczego obiecywac. No to tyle co mialem do powiedzenia. Wiec zegam was i pozdrawiam wszystkich moich qmpli... ;(
Gonzo von Krenzel
03-06-2004, 15:08
No dobra - to ja też się skuszę! ;)8o;)
Odszedłem bo miałem powody - z tego co mi wiadomo grono moderatorów + admin wie dlaczego to się stało, choć tego nie jestem pewien ponieważ moje "źródła" są dość marne i nie wiem czy im ufać...;(
Ten kto powinien wiedzieć troszkę bliżej, to wie (3 osoby). To mi wystarczy.
Ehhh... Miałem już nie wspominać o moim odejściu. Szczerze powiedziawszy głupio mi... :(
P.S. Mam wakacje - może z nich wrócę ;).
pozdro 4 all!
BTW bosal gratz zdanej matury :)
Najbardziej szkoda mi Dejvo mi mimotego ze jestem nowym uzytkownikiem to te forum ogladam od 3-4 miesiecy chyba.Wiec widze ze on byl bardzo dobrym grafikiem.Wroc Dejvo,wroc!
Mój brat dzisiaj odszedł (MAJEN), z powodu dużej ilości NOOBÓW, niemógł już wytrzymac tych ich głupich postów.
Majen,Gonzo,Dejvo wrocie prosze bez was to forum nie bedzie takie dobre..
Bosala o to nie prosze wiem ze mial wazny powod ale reszta!
gratz zdania matury bosal.
kurde, nie przezywajcie jak Żyd łapanki - stało się, odeszli, jeśli będą chcieli to wrócą... jak ja bym odszedl to nikt by się tak tym nie przejął (wiem, nie jestem zbyt znany, mam mało postów i siedze na tym forum dopiero 2,5 miech) wręcz przeciwnie - dużo z Was by się cieszyło... co mi tam, ja tu siedziec bede bo mi tu dobrze... :D
pozdrawiam
No tak na tym forum były trzy grupy kiedyś:
-nooby (największa:P)
-sesaje (czyli ci ze śmiesznymi ksywkami:P)
-reszta
A teraz już prawie nie ma sesajów:P Bo odchodzą.
Nie martwcie sie bo ja do was wrocilem :D Nie macie przypadkiem wolnego etatu na moderatora? :rolleyes:
@ Jedi - jak ty zpstaniesz modkiem to ja odejde tez z zycia w realu poleniajac seppuku.
Pzoa tym - superman
Kiedys byly groamdy:
-newbie (duzo)
- nooby (malo)
-madrzy (malo)
Teraz ejst
-newbie (mało )
-nooby (od groma)
- stara gwardia (ostało sie obecnie z tego co widzę 2 ludzi - Gewof i superman).
Jeśli kogoś przeoczyłem to sory.
@ bosal - miło ze maturke zdałeś :)
Co do mojego odejścia- no cóż spodowowało to to zę wsyzsyc odchodzą, tibia.pl sie zmienia, ja mam dosć noobów i ustępuję młodszym (jak to skomentował jeden z modów i znajomi - ludziom ze 100 postami i 2 upomnieniami, ale ja wierzę zę powstanie nowa gwardia).
Żegnam was wszystkich i dziekuję wam za nie pamięć.
Gewof jest w grupie Sesajów! No to może są grupy:
Klan Nowicjuszy
Armia Lamek
Sesaje
Zakon Starych, Mądrych i Białych
może być?
Matheous
05-06-2004, 20:19
Ta jakbym ja zamierzal odejsc to bym zajrzal potem tylko raz zeby zobaczyc ta parade radosci 'Jeee ten glupi noob sie odczepil radujmy sie';)
A tak na powaznie-zaluje ze nie mam IRCa bo o wszystkim dowiaduje sie ostatni...Tak sobie mysle ze kazde odejscie jest najpierw 'obgadywane' na IRCu...mam racje?:P Dowiedzialem sie o odejsciu Bosala(RESPECT!) i Dejvo(RESPECT!) z bycznego newsa na tibia.pl a o Dejvie z jego tematu...O odejsciu Gewofa nie wiedzialem, bo on mial dosc malo postow to nie zauwazylem jego podpisu;) DOpiero przeczytalem czyistam post w jakistam temacie a w jego podpisie bylo 'Gewof wrooooc'...Myslalem ze sie w leb strzele. Wiedzialem, ze te odejscia sa poczatkiem konca tego forum. Z eerionem bylo podobnie-przeczytalem podpis kogostam i wiem... O tym, ze gonzo odchodzi, dowiedzialem sie teraz, po przeczytaniu topica Gewofa(Milo cie miec spowrotem;)'Eerion back?'...No i teraz jeszcze ze Majen... Luuudzieee ja sie poplaaaczeee chcecie byc winnymi placzu nastolatka???:):):)
'To juz jest koniec... I nie ma juz nic...'
;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
...Ide zaktualizowac moj podpis...
Oryginalnie dodany przez eerion
- stara gwardia (ostało sie obecnie z tego co widzę 2 ludzi - Gewof i superman).
A ja to co? Bylem wczesniej niz oni...
Wogole za bardzo to przezywacie... Odeszli to ich sprawa, a wy piszecie posty typu: "wrocie prosze bez was to forum nie bedzie takie dobre.. "
CO za wazelina... Ludzie opanujcie sie. Co to rozwod, ze to tak przezywacie?
:P Normalka. Jedyna osoba po której bym płakał gdyby odeszła z forum to ja. Nie proszę nikogo, żeby wracał ani nic, chociaż nie ukrywam, że taki Dejvo czy Gonzo to fajni kolesie.
Matma pisemna 4
Polski pisemny 3
Polski ustny 4
Fizyka ustna 5
Gratuluję, Bosal. Ładnie matma, fiza jeszcze lepiej: łaaaał! :D
Gonzo von Krenzel
12-08-2004, 16:40
P.S. Mam wakacje - może z nich wrócę ;).
No i wraz z wprowadzeniem nowego forum wracam... Bójcie się ci, którzy powinni się bać!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.