Pokaż pełną wersje : Wojna Polacy vs. Szwedzi
Gitovoru
04-01-2006, 15:02
Siemanko.
Mam prośbe w imieniu wszystkich moich ziomów z Kyry. Każdy kto chce pomoc w wojnie w kazdy mozliwy sposob, przede wszystkim walczyc ale nie musicie zaraz walczyc aby pomoc, prosze was o wszystko co mozecie dac: runki,ringi,kase,manasy. Jezeli ktos z was moze cos wyslac niech podpisze kto to wyslal na Lablu albo Letterze. All mozecie wyslac na nick: Hythe na Edron. To jest wojna o server jezeli wolicie byc wyganiani z cavow albo huntowani za byle co to wasz wybor ale mam nadzieje ze ktos pomorze ;/ Bo prawda jest taka ze musimy wygrac ;/ Wiec prosze ;/
Jezeli chcesz sie dolaczyc do wojny gadajcie do mnie na priv msg. I sie dogadamy ;/ Jeszcze raz prosze ;/
Z gory Thx...
Hythe
A sa juz jakies glidie czy to taka "cicha wojna" znajac zycie polacy dostana ale na kyrze jest kilka h-lvl polakow....
Gitovoru
04-01-2006, 15:10
Wojna zacznie sie dzis :P Wiec ja juz wole napisac postac poniewaz wojna bedzie ciezka. Przynajmniej tak sadze.
Zrób film i daj na forum plx :)
Gitovoru
04-01-2006, 15:20
Jasna sprawa. Tylko ze ja tu nie chce robic filmow i je dawac na forum tylko szukamy pomocy :P
@topic można było się tego spodziewać że prędzej czy później dojdzie do wojny Polacy vs swe/br :) .To wisiało w powietrzu od powstania serva :) a pozatym kilku na forum pisała że będą chcieli się pozbyć br i swe z Kyry :)
@Gitiviru Wojna zacznie sie dzis Wiec ja juz wole napisac postac poniewaz wojna bedzie ciezka. Przynajmniej tak sadze. każda wojna jest ciężka a szczególnie jak idzie cała gildia bo ja brałem udział w 2-3 wojnach gildi to my mieliśmy 30 lvl+ i przyszło donas 4 MS na 40lvl+ i zaczęło się dziać B) ale nas było 15 a leader EK 55 lvl jechał masterów jak chciał ale każdy miał w tym udział :) Jasna sprawa. Tylko ze ja tu nie chce robic filmow i je dawac na forum tylko szukamy pomocy sorka ale niemam na Kyrze chara ale uwież mi jak bym miał chara to bym pomógł bo br i swe to nooby :evul:
Ludwix Trimera
04-01-2006, 15:41
@Gito~
Czy ty przypadkiem nie grales na Trimera? (offtop taki :P)
@Topic
Jakos nie za bardzo wierze w to, ze jak Polacy wygraja to bedzie lepiej...
Moge nawet powiedziec, ze moze byc gorzej (nic nie wiadomo), Polak Polakowi nie równy.
P.S
Ah uwielbiam jak ktos pisze Br vs Polacy albo Swe vs Br lub Swe vs Polacy :D:D
@up
a pozatym kilku na forum pisała że będą chcieli się pozbyć br i swe z Kyry :)
A potem piszecie, ze chcecie zrobic Kyre wolna od PA itd itp. Ja sie tym Swe/Br nie dziwie, jak ludzie pisza takie zeczy''ze chca sie pozbyc br i swe z Kyry''
sorka ale niemam na Kyrze chara ale uwież mi jak bym miał chara to bym pomógł bo br i swe to nooby :evul:
Nastepny bardzo mądry text ... jesli oni to nooby, to Polacy kim sa, SUPER MEGA nooby? ;/
To sie już robi śmieszne powoli... -.-
sir Tifejo
04-01-2006, 16:01
No jasne, najlepiej powiedziec "przyslijcie mi plx, bo jak wygramy t bedzie fajny server". Po 1: nie sadze zebyscie wygrali ta wojne, wiekszosc wojen byla przegrywana (pol vs swe) (oczywiscie bylo pare wyjatkow). Po 2: i tak jesli polacy wygraja ta wojne to i tak bedzie PA na serverze, niezaleznie czy polacy czy szwedzi wygraja. Nasi wygraja - powstanie gildia zlozona z samych polakow ktorzy beda trzesli serverem; Szwedzi wygraja - zrobia gildie zlozona z samych szwedow i wszyscy beda sie ich bali. I to nie sa moje refleksje, tylko fakty z innych swiatow. Zarowno tych starych jak i mlodyszych.
Na pewno wiele osob sie ze mna nie zgodzi, ale czas pokaze. I wtedy bedziecie MUSIELI mi przyznac racje, albo siedziec cicho.
Btw, topic zawiewajacy na "fri itens plx"...
Pozdro,
T.
Prezes-Portas
04-01-2006, 16:18
Na furorze tez rzadzili polacy teraz mozecie sobie zobaczyc co sie tam dzieje.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=50940
witam.
do kogo po stronie szwedzkiej moge przesylac fajne itemy , runy i kase?
nie chce dopuscic, by banda polskich abluzerow i nubow przejela kontrole nad tym serwerem..
zgadzam sie z xianti'm, jesli Polacy zapanuja na Kyrze,bedzie to porazka dla calego serwa :(
Jak was czytam to mi sie plakac chce... Widzieliscie kiedys na kyrze jakiegos polaka PA? Bo ja jakos nie, jak narazie dostaje same skargi na swe, ktorzy wywalaja kazdego z respa i zabijaja za nic.
Dobrze, dobrze pomozcie swe wygrac, zobaczycie potem jak wam do dupy nakopia.
Tak jak większość powiedziała to nie ma znaczenia kto wygra. PA było, jest i będzie... Przykładem jest dzisiejsza sytuacja. Koleś mnie wygonił z kopalni, chociaż byłem pierwszy. Oczywiście był to polak, ale szwedzi to też nie świętoszki. ; )
Robcie jak chcecie ... pomagajcie sobie swe chociaz jestescie polakami ... zobaczycie co zrobia z servem swe jak wygraja !! i dopiero pozniej zrozumiecie !! lepiej pomuc wczesniej i wygrac niz pozniej bedziecie nazekac i zalowac ze teraz nie pomogliscie zastanowcie sie :) Poland rox Zycze wygranej Soulblades
Ludzie nie pomagajcie Swe wygrać, bo zapanują nad serverem i będą wiedzieli i rządzili każdym waszym krokiem.
Tak widzialem na kyrze Polskiego pa na wlasnej skorze tego nieodczulaem ale kolega mowie o oczywiscie... Tetro :-)
Ludwix Trimera
04-01-2006, 21:00
Ja nie mowie ze Polacy sa zli, ale napewno nie sa lepsi od Swe, walcyzlem na Aurea po stronie Swe i nie zaluje, nieraz widzialem jak bilismy kolesi z wrogiej gildi a ich koledzy stali w pz zamiast pomoc (mowie o Polakach) bylo wiele takich sytuacji, Swe przynajmniej wiedza co to teamplay.
Oczywiscie jest tez bardzo duzo wartosciowych Polaków na Kyra czy chodzby Aurea.
Oczywiscie nie jestem prorokiem i nie wiem co bedzie jak wygraja Polacy czy Swe, mam nadzieje,ze jesli padnie na nas to serv ten bedzie chociaz w miare
spokojny.
Oczywiscie jest to tlyko moja opinia. Jest ona spowodowana zachowaniem Polakow na Aurea, nie wiem jak jest na innych servach. (Na Trimerze poznałem bardzo dużo Polaków,swietni ludzie i gracze. :) )
Protarus
04-01-2006, 21:08
Wedlug mnie najlepiej by bylo gdyby panowala ruwnowaga miedzy swe i pl wtedy mozliwe by bylo w miare normalne granie dla low leveli.
no i jest ta wojna czy nima?
tetro bedzie po stronie pl?
Lord Mati
05-01-2006, 04:15
Jak chcesz wiedziec to najczesciej z tombuw i kopaln wywalaja mnie polacy nawet na daramie w kopalni z rotami za***al mnie polak bo nie wyszlem X(
no tak polacy ( niektorzy ) zachowuja sie jak by ten swiat nalezal do nich ! to jest troche denerwujace sam to nie raz przezylem ale swe zobaczycie co z wami zrobi nie slyszeliscie juz o tym ?!?!?! Swe bedzie tepic all polakow !! Mannow ( obsidia ) powiedzial ze z tamtad wypedzi all polakow !! i na Kyrze bedzie to samo ( bo tez gra ) i swe wykopie all polakow ;(
lisek-lisu
05-01-2006, 07:20
Na nebuli też jest wojna polsko szwedzka i ja sie nie martwie bo polacy wygrywaja ! yeah :D
więc...To nie jest wojna polacy vs. szwedzi.Wogule to teraz nie ma żadnej wojny, lecz powoli widac że wszystko ku temu zmierza.
Pomagac Polakom! Polska rulez! Swe to n00by! Znam takiego swe z rl, to jest gówniarz X(
Daos Krisus
05-01-2006, 16:46
Jak jarazie to tylko z jaskin mnie wywalali Polacy anie szwedzi.A jesli to wojny dojdzie to pewnie nikt na tym nie zyska ,tylko ci co bedą w niej uczestniczyc stracą.
****a dobijaja mnie posty tych noobow, ktorych "polack" wy***al z troli boszzzzz. Ludzie my tu mowiomy o PA, a nie noob PA, ze wy sie boicie 10lv, ktory was wywala z troli,waspow etc. to n/c. Tylko *******ciie jak to bylo na innych servach etc.
Btw. Mannow o ile wiem jest kumplem shyana z arcani, a shyan jest po naszej stronie, wiec mannow rowniez.
@ludwix: trimera to 1 wielka noobolandia, nie ma tam polakow PA, bo zara by im dupe FS skopalo.
Pozdro dla all noobow!!!
Btw. Mannow o ile wiem jest kumplem shyana z arcani, a shyan jest po naszej stronie, wiec mannow rowniez.
chciałbys... ;]
Moze cos konkretniej powiesz, bo twoja wypowiedz wiele nie wniosla.
Winkler ! co Ty mannowa nie znasz Gedd powiedz mu jaki on jest huahua :P bo byles z nim w gildi przykro mi ze straciles chara ;( ale mannow nigdy nie bedzie po stronie polakow ... nigdy ( tak mi sie wydaje ) a Shyan jaki ma lev i voc ? tak myslalem ze ng tutaj bedzie grac ;d Rhargar ciekawe czy ma bana jeszcze i czy gra tutaj Pozdro Ez forever:)
/Pragnienie\
05-01-2006, 18:32
Gram na kyrze, zaraz 20 druid ale moim zdaniem i tak przegramy ze szwedami, a tak wogule to po co ta wojna moz ebardziej pokojowo
p.s.
tak wogole to ty masz sobie wszytsko wziac czy dla kogo beda te runki etc ( i tak nie przysle)
n00bem to byl ten typek co napisal ze chce zeby mu przyslac darmowe itemki na wojne :baby: kolejne n00by to typki ktore krzycza ze polska koniecznie musi przejac ten serwer, wygramy wojne, itp... no ja mam tylko takie male pytanie, czy wy wogole gracie na kyrze, i czy ktorys z was wogole bral udzial kiedys w wojnie?? X(
nie mozna zrobic gilldi z lapanki, ktora bylaby zgrana, a tak prubuja polacy... to jest dopiero n00bish, ktos up wspomnial o mannowie z Next Generation, i to jest dobry przyklad zgranej gilldi, ja od dwoch lat o nich slysze, i od dwoch lat sa to praktycznie ci sami ludzie, no moze z kilkoma wyjatkami, i oni sie bardzo dobrze znaja, i wiedza czego moga sie po sobie spodziewac, i na tym opiera sie ich mocne PvP, czego moze doswiadczyc ostatnio Obsydia, na ktorej gralem zanim musialem dac sobie spokoj z tibia (szkola... :/ )
jak polacy chca wygrac, to przedewszystkim zaczac juz myslec o wojnie na powaznie, zaczac rekrutacje mocnych graczy, opracowywac taktyki, i trenowac PvP, oraz wspolne zgranie, musicie tez obrac dobrego stratega jako dowodce, najlepiej jakiegos weterana wielu wojen, no i oczywiscie wszyscy musza sie go bezapelacyjnie sluchac, jakby byl dla nich samym bogiem ;) to moze bedziecie mieli szanse z swe, sam ich strasznie nie lubie, ale trzeba im przyznac ze ich odsetek dobrze grajacych ludzi jest znacznie wiekszy niz dobrze grajacych polakow
Asgard masz calkowita racje ... niech te 3 gildie ( polskie Soulblades True itp ) sie polacza w jedna i niech wybiara jedna osobe ktora bedzie kierowac all i ktora ma dobre pvp :)
Zrozumcie, ze to nie jest jakies prosze o fri itanz plx, tylko fundusze - jesli mozna to tak nazwac, na wojne (bylo powiedziane, ze jesli sami sie boicie walczyc to chociaz pomozcie w postaci dawania runek etc.).
Pozatym widac, ze za***iscie na czasie jestescie, soulblades polaczylo sie z forsaken...
A dla wiadomosci tego wielce zorientowanego pana asgarda, next generation to poczesci forsaken ;)
Protarus
05-01-2006, 19:34
Pamientajcie tez ze forsaken to nie tylko polacy. Muwie to zeby uswiadomic wam ze nie wszyscy szwedzi sa "ble" a polacy "Oh i ah" wspaniali i uczciwi.
Hehehe;p nie macie pojecia o czym piszecie ;pp Zabawne to forum ;d
Forsaken to gildia Hiszpana z NG;p
Wiekszosc NG jest w LI ;p
Soulblades sie rozlecialo, pouciekali noby ;d
przyznam szczerze ze na dzisiejszej polityce tibii sie nie znam, poniewaz od dluzszego czasu juz w nia nie gralem, co jednak nie zminenia ze NG posiada dobre PvP, i o to mi glownie chodzilo
Do ziomka ktory zalozyl ten tamat moge skierowac tylko takie slowa: umiesz liczyc, licz na siebie, nie masz co sie nastawiac na jakas pomoc ze strony swoich rodakow, bo my zadko pomagamy sobie na wzajem, a jesli juz sobie pomagamy to to czesciej szkodzi niz ma jakis pozytywny efekt ;) ale na prowadzeniu wojny w tibii sie znam, oczywiscie nie jestem jakims mega strategiem, ale potrafie to i tamto, i w niejednej wojnie uczestniczylem, a to za przekonania, a to dla czystej checi zyku, badz z blizej nikomu nie znanych powodow :D oczywiscie jak wiadomo jezeli sie czegos dlugo nie robi, zapomina sie o tym, i tu znowu odzywa sie moja przerwa... (przekleta matura X( ) i poprostu chcialem ci pomoc, wiesz lepiej dostac jedna krytyke, od rzyczliwego czlowieka, niz milion pochwal od dupolizow
jezeli polacy wygraja to wojne, w co jednak zdrowy rozsadek kaze watpic, chodzby patrzac na statystyke to prosze tylko o to zebyscie nie zapomnieli o tym ze na tym serwerze sa takrze inni gracze, kiedys pewien madry czlowiek ,a mianowicie Cyceron powiedzial: "Silent enim leges inter arma" - milkna bowiem prawa podczas wojny, moze przynajmniej wy o prawach nie zapomnicie
ale sie rozpisalem ;) pozdro dla ludzi z Furorki, Arkanii, Obsidii :)
Hehehe;p nie macie pojecia o czym piszecie ;pp Zabawne to forum ;d
Forsaken to gildia Hiszpana z NG;p
Wiekszosc NG jest w LI ;p
Soulblades sie rozlecialo, pouciekali noby ;d
1 slowo czlowieku do ciebie: WYJDZ!
Soublades rozwiazalem i kazdy, co do 1 czlonka zostal invited do forsaken (i prawie wszyscy dolaczyli, moze jakies pojedyncze przypadki nie.).
Najpierw sprawdz swoje info, a potem sie wypowiadaj noobie.
@Up
Moje info jest 100% sprawdzone;p daj swoj nick na kyra skoro nazywasz mnie noobem;p
Niestety na razie nie moge pomoc :( jestem faccem i dopiero probuje sie wydostac z rooka.
Do pozostalych - Czy wy wogole wiecie, co to jest PA?? Bo sadze, ze wiekszosc tu wypowiadajacych sie nie odroznia PA od zwyklego noobostwa. Myslicie, ze jak szwedzi zadza to jest tak fajnie? To wbijcie sobie wszyscy na Selene a zobaczycie co oznacza PA. Gdy za byle co, czasami zupelnie bez powodu a czasami z wyssanych z palca powodow, bedac na 70+ lvl dostajecie hunta od swe i nie macie szans na dalsza gre.
Nie jakies wyganianie 20-30 lvl(ktorzy graja od tygodnia) z glupich jaskin, czy to ze od czasu do czasu zwina wam lootbaga. Ale konsekwentne niszczenie hlvl(ktorzy poswiecili swojemu charowi KILKA MIESIECY) i ktorzy sa zmuszani do OPUSZCZENIA serwera.
Myslicie sobie "a co mnie obchodza hlvle? Teraz jestem low, potem sie bede martwil". Potem juz nie bedzie sie o co martwic, bo po przekroczeniu 70-80+(czasami komus udaje sie osiagnac wyzszy, gdy nie podskakiwal wczesniej swe ale i tak wreszcie dostaje hunta) zostaniecie zmuszeni do zakonczenia gry z wymyslonych powodow.
Pojedynczo i jeden po drugim - DLATEGO gdy przyjdzie wasza kolej to nie bedzie nikogo, kto bylby razem z wami przeciwstawic sie temu.
Dlaczego? Bo to banalny mechanizm – jeden hlvl dostaje hunta a reszta się cieszy, bo dobrze ze to nie oni. Gdy on przestaje grac bo poluja na niego dzien i noc, to kolejny dostaje hunta…i znowu to samo reszta się cieszy, bo nie na nich padlo itd. itd. Az wkoncu przychodzi ich kolej…i co? I lamenty na forum głównym, ze ja nie winny, ze to PA itp. itd.
Tam zaden polak nie ma szans zdobycia 100+ bo od razu wymysla sie byle jaki powod i go niszczy.
to tyle wykladu na temat odrozniania PA od noobostwa. mam nadzieje ze juz wszyscy wiedza, co ten skrot oznacza, bo to naprawde smutne gdy poloczki sami sobie grob kopia, piszac o tym ze autor tego topicu i go popierajacy sa noobami i nie maja szans na wygrana.
zobaczymy jak bedziecie spiewac gdy po 5 mies grania i meczenia sie nad swoim charem wylecicie z serva za to, ze zupa byla za slona.
piszecie, ze swe sa fajni? oczywiscie, ze tak. tak samo jak pl i br, ale TYLKO WTEDY gdy istnieje przeciwwaga i gdy musza sie z kims liczyc. gdy jedna nacja opanowuje serwer to cala reszta ma w plecy.
musi byc rownowaga na serwie wywalczona magia i toporem.
autor poprosil was tylko o pare groszy, runki i inne bzdety. TO NIE WY NADSTAWIACIE TYLKA, TO NIE WY WALCZYCIE I NIE WY SIE NARAZANIE. Wiec jesli uwazacie, ze te 3-4k (nie wiem ile teraz po tym update kosztuje taki np bp of uh) to dla was taki majatek wielki, to powstrzymajcie sie od bzdur typu "a i tak przegracie" i CHOCIAZ NIE NISZCZCIE MORALE TYM, KTORZY WALCZA I NADSTAWIAJA TEGO KARKU.
btw. rzeczywiscie nie wszyscy swe sa zli. :) sa jeszcze gorsi. na selenie bylo takich 2-och: alfis i popeye vidfamne. dwaj kumple i wielcy wojownicy ze swe, wielcy pk i pa znienawidzeni przez wszystkich, bo...zabijali wszystko co sie ruszalo i na drzewo nie uciekalo niezaleznie od koloru flagi. nie mialo znaczenia czy jestes pl czy swe, jak ich spotykales-utani hur i wiaaaaac :D maja tam bany. mozliwe, ze zaczeli grac na kyrze, niezaleznie od opinii maja genialne pvp, wiem ze namierzenie ich na innych kontach pod innymi nickami graniczy z cudem. ale...jak juz napisalem dla nich jest bez znaczenia kogo zabija, wazne zeby zabijac, to cel ich gry. dlatego czasami nie warto podchodzic do kazdego jak do kanalii tylko dlatego, ze jest swe, bo moze sie okazac, ze macie akurat do czynienia z takimi draniami :evul: jak ta dwojka. i fajnie byloby miec ich po swojej stronie (jak juz napisalem, dla nich liczy sie chaos i zabijanie, wiec...wystarczy podac im wroga na tacy)
Pamientajcie tez ze forsaken to nie tylko polacy. Muwie to zeby uswiadomic wam ze nie wszyscy szwedzi sa "ble" a polacy "Oh i ah" wspaniali i uczciwi.
A powiem tyle - najbardziej powinniscie sie bac Forsaken. To jest ekipa ktora zleje wam dupsko nawet jezeli bedzie was 4x wiecej :> Ot starzy znajomi z Galany :P Moze tez kojarzycie Isare i Berylie :> just think...
Gitovoru
06-01-2006, 07:15
piszecie, ze swe sa fajni? oczywiscie, ze tak. tak samo jak pl i br, ale TYLKO WTEDY gdy istnieje przeciwwaga i gdy musza sie z kims liczyc. gdy jedna nacja opanowuje serwer to cala reszta ma w plecy.
musi byc rownowaga na serwie wywalczona magia i toporem.
autor poprosil was tylko o pare groszy, runki i inne bzdety. TO NIE WY NADSTAWIACIE TYLKA, TO NIE WY WALCZYCIE I NIE WY SIE NARAZANIE. Wiec jesli uwazacie, ze te 3-4k (nie wiem ile teraz po tym update kosztuje taki np bp of uh) to dla was taki majatek wielki, to powstrzymajcie sie od bzdur typu "a i tak przegracie" i CHOCIAZ NIE NISZCZCIE MORALE TYM, KTORZY WALCZA I NADSTAWIAJA TEGO KARKU.
btw. rzeczywiscie nie wszyscy swe sa zli. :) sa jeszcze gorsi. na selenie bylo takich 2-och: alfis i popeye vidfamne. dwaj kumple i wielcy wojownicy ze swe, wielcy pk i pa znienawidzeni przez wszystkich, bo...zabijali wszystko co sie ruszalo i na drzewo nie uciekalo niezaleznie od koloru flagi. nie mialo znaczenia czy jestes pl czy swe, jak ich spotykales-utani hur i wiaaaaac :D maja tam bany. mozliwe, ze zaczeli grac na kyrze, niezaleznie od opinii maja genialne pvp, wiem ze namierzenie ich na innych kontach pod innymi nickami graniczy z cudem. ale...jak juz napisalem dla nich jest bez znaczenia kogo zabija, wazne zeby zabijac, to cel ich gry. dlatego czasami nie warto podchodzic do kazdego jak do kanalii tylko dlatego, ze jest swe, bo moze sie okazac, ze macie akurat do czynienia z takimi draniami :evul: jak ta dwojka. i fajnie byloby miec ich po swojej stronie (jak juz napisalem, dla nich liczy sie chaos i zabijanie, wiec...wystarczy podac im wroga na tacy)
tak jak powiedziales nie wszyscy swe sa zli ale infestusi sa jakby "wcieleniem zla" :D mozna tak to okreslic ja tam nie wiem mam nadzieje ze wygramy wojne a nie tak jak wiekszosc mowi "i tak przegracie" no co do tego to dzieki za wsparcie... Tak wogole to nie ma innej opcji niz wygrana...
Gitovoru
06-01-2006, 07:31
Gram na kyrze, zaraz 20 druid ale moim zdaniem i tak przegramy ze szwedami, a tak wogule to po co ta wojna moz ebardziej pokojowo
p.s.
tak wogole to ty masz sobie wszytsko wziac czy dla kogo beda te runki etc ( i tak nie przysle)
nie to nie jest kasa tylko dla mnie kazdemu sie przyda cos: strzaly, ringi etc
tak jak powiedziales nie wszyscy swe sa zli ale infestusi sa jakby "wcieleniem zla" :D mozna tak to okreslic ja tam nie wiem mam nadzieje ze wygramy wojne a nie tak jak wiekszosc mowi "i tak przegracie" no co do tego to dzieki za wsparcie... Tak wogole to nie ma innej opcji niz wygrana...
Buhahha, wcielenie zła!! Co to ma być za określenie?! Czy ty myślisz że w Szwecji istnieje jakaś sadystyczno-rasistowska grupa młodocianych tibijczyków!? 8o 8o 8o 8o Człowieku! To są tacy sami ludzie jak ty, a to że grają lepiej niż większość polaków zawdzięczają kilku swoim członkom, którzy grają w tibie już szósty rok, tak tak SZÓSTY ROK!!!
A tak na marginesie to kilku z polaków miało zaproszenie do Infestus, nie gram tu więc nie wiem ilu z nich z tego skorzystalo. Powodzenia na Kyrze zapowiada się ciekawy server, 2000 osób grających cięzko podpożądkować jedną kilkunastoosobową gildią, wojenki to będziecie mieli co weekend. :p :p :p
P.S. Czekam na kolejne górnolotne teksty w stylu: "Imperium Zła", "Grupa trzymająca Władzę", itp. :p :p :p
iron aepir
06-01-2006, 08:34
ja chce wojne wojne bede druidem to chyba cos wspomoze B)
EDIT@szczegulnie uhy
nathaniel
06-01-2006, 16:05
jestem pod wrażeniem ;] polak pomoże polakowi [prawie wszyscy] lol wielkie gz dla was ;d
lipa ... dzisiaj stoje se w dp z takim typem z ( True ) i jakis koles 35 knight i pytam sie tego kolesia z True czy maja zamiar pomuc w wojnie ... ( bo ktos pisal tutaj na forum ze soublades + true itp ze sa razem na Lucrim Ire ) ja sie pytam czy Ture pomaga po 10 minutach jeden z Infestusow na priv pisze ze mam deda ... lol a ja mowie ze ja sie tylko zapytalem a on na to ze dedne pozniej ... lipa
Paciorek_Paladyn
06-01-2006, 16:52
Wypada zyczyc powodzenia!
Ale tak naprawde to nie wiem za kim jestem bardziej!
Hmm....
Szwedy najczesciej to mniejsze nooby niz Polacy!
Ale bede partyjota!
POLACZKI DO BOJA :)
Raiderek
06-01-2006, 17:55
Jaka wojna?
Co? Gdzie? Kiedy?
Ja jescze nic nie słyszałem o bezpośrednich starciach, i wolałbym nie słyszeć.
Być moze ta wojna skończyła by się dla "polaczków" klęską (Brak zgrania).
@pewnien post.
Aurelius będzie ze szwedami (99%).
Zresztą jeden H-lvl by nam nie pomógł.
Do wojny (jeśli do niej dojdzie) się przyłącze.
To tego samego spróbuje namówić moją gildie...
HAIL KYRA!!!
HAIL MONASTERY OF DEAD!!
HAIL LANCELOT! :p
Ja nierozumiem po co wogule ten topic skoro niema rzadnej takiej wojny...
AntyGrins
06-01-2006, 21:38
hehe widze ze tu polowa nie wie o co chodzi i dobrze :) moze przynajmniej bedzie jakies zaskoczenie dla szwedow :)
@Raiderek
Na kyra sa dwa "obozy" szwedow ;)
jaronosk
07-01-2006, 01:06
W pełni sie zgadzam z Hythe, właśnie pisze do Jenkry żeby mnie przyjoł, ****a dzisiaj np. expiłem se na cycach od 2h i patrze , w***uje mi sie jakis 39 ms i se normalnie puka moje cyce i se expi, oczywiście jak sie stawiałem to mnie zaczol pókać i musiałem odejść --.--. To nie pierwszy RAZ !!!!!!!!!!!!!!!! INFESTÓSÓW I RESZTE SZWEDÓW WYWALIĆ TRZA Z SERVA , IDE NA WOJE !!!!
Polewkin
07-01-2006, 01:18
CZlowieku jezeli liczysz na jakies itemki to zycze powodzenia moze co najwyzej da ci jakis 10 lv kilka hmmow i na tym sie skonczy Umiesz liczyc licz na siebie
A co do wojny polacy pewnie przegraja jak zwykle slabe pvp i gra bez teamowa nawet bez tsa....
Morximal
07-01-2006, 06:22
Haha zabawmy post, po 1 nie ma rzadnej wojny, po 2 rasizm na tym forum to juz jest przesada, nie ma tylko zlych polakow i tylko zlych szwedow ani zlych brow, z doswiadczenia wiem ze jak ktos dostanie sie do wladzy to bedzie probowal to wykorzystac jak najlepiej dla siebie czyli poprostu robic PA, uwazam takze ze minie duzo czasu zanim Kyra bedzie bardziej "pokojowa" ten server wyszedl w swieta i po 2 tygodniach gra na nim 1000 osob, kazdy chce expic i naduzywa swojego "mocy" czyli poprostu robi PA, ile razy tak sie trafilo ze mimo ze mam 40 lvl 10 lvl przyszedl na kopalnie i mowi " leave" nadodatek polak, a potem pisal "prosze nie bij rodaka".
/Xezbeth
Trochę inaczej było na Saphirze.
Od września 2005, rozegrały się 4 wojny, z czego 3 to wojny No pain (Chompollet Tzetzi) z Immortal Alliance (Eterron). Obaj leaderzy to szwedzi, i dali polakom czas na zdobycie leveli. Jedynie Vorgrath (szkoda, bo fajny zią) dołączył do wojsk Eterrona, które niestety zostały rozbite.
Na szczęście polacy rosną w siłę na Saphirze np. Drantherin (72 EK), i nie włączają się w żadne wojny.
Aha, ciekawi was 4 wojna? Otóz wojnaa... Black Halks (ja w niej byłem) vs. Pewna fajna gildia, której nazwy nie pozwolono nam ujawnić ze względu na to, że wygrała.
Ja miałęm wtedy 24 knight (byłem najlepszy w Black Halks ;p;p) a najlepszy z tamtej gildi był level 62 I TO ROYAL PALADIN. Więc domyślacie się że przegraliśmy? To niezbyt ciekawe, ale sam ja na 24 lvlu uganiałem się za jakimś 70 Elite Knight, który chronił tego palka na 62, tylko że palek dostał freeza, a knight poszedł naparzać leadera naszej grupki. Byłbym wygrał dla nas (polaków) tę wojnę, gdyby palek znowu nie wlazł do gry ;/;/
Ja wam moge powiedziec tak jesli wygramy pa bedzie nadal ale nie w takim stopniu jak to robilo swe
Po 2 lepiej zeby polacy rzadzili nic swe
Ja akurat nie lubie pa tepie to i sam nie jestem pa
Pozdrawiam was
Jestesmy na najlepszej drodze do tego zeby ta wojne wygrac, fragujemy kolejnych czlonkow "Lucrum Ira" i "Orichai Devir on Kyra". Mimo to jest nam ciezko bo nie mozemy czuc sie swobodnie narazie na tym serwerze. Zgadzam sie z tym co mowi pronek ;] Jesli wygramy PA bedzie dalej ale nie takie jakie bylo podczas panowania LI. Mam nadzieje ze teraz zaden polak nie bedzie trzymal strony szwedow...
kocham jak ktos niewie o czym mowi, typowe dla polakow
stanek kochanie, wiesz ze liderem forsaken jest SZWED?
Wojna wd mnie zostanie rozstrzygnieta na korzysc nasza czyli Forsaken :D Jesli macie zamiar pomoc to pomagajcie :D a nie btw wysylacie 10 ham lub 100 meat do dp -.-
Hail Forsaken !!
Master Freeze
11-01-2006, 13:58
Ja juz kiedyś brałem udział w takiej wojnie.. Tylko że pomyliłem drużyny i stałem po stronie szwedów :p. Tylko jak krzyknełem cos w stylu : WYGRAMY !!, to niewiadomo czemu wszyscy obrzucili mnie SD ! Albo strzelali we mnie z boltów. Mniałem fart że to była mała wojna, chyba nawet nie uzgodniona, bo Mistrzowie Polacy się nie wstawili a ja wyszlem z tej wojny z redem :p .
urzekająca opowiesc ale co ma to wspolnego z Kyra?
nowlasnie .... Gedd ma racje ! przeciez Shyan i Galiron to sa swe !! lool nie mowcie wywalic swe z serva albo cos takiego ;] ze all swe ! bo zeczywiscie chyba 2 leaderow w FOrsaken sa swe ...
my czterej pnaceeeerniii.............. :D jak wiemy szwedzi zawsze bali sie walczyc na open battle :D czemu? bo ich sila tkwi w trapach :D chociazby ta walka nad thais :D buce planuja 3 tyg plan trapingu i zgarniaja 2 fragi tlyko hahah :D
Hail !
Gedd powiem ci tak nie udzielaj sie na forum bo jak bys chcial wiedziec to lider nie jest szwedem tylko hiszpanem lolu i nie pisz bzdur! Po drugie wojna nie jest przeciwko szweda tylko "Power Abuser" a jak wiadomo kto ma wladze ten to stosuje LI to wielkie jedno pa pod ich wladzami inni nie pograja szczegolnie polacy. Napisalem do lidera LI czy mnie przyjmie spytal sie skad jestem jak napisalem ze z polski napisal ze nie co to znaczy ze jest rasita! i tak bym nie psozedl do nich hahaha chcialem tylko sprawdzic czy przyjmie kazdego.
PA
Wojna zawsze musi byc bo co to by byla gra bez tego po to sie chyba gra zeby sie bic i miec wladze nad swiatem :D
Gedd powiem ci tak nie udzielaj sie na forum bo jak bys chcial wiedziec to lider nie jest szwedem tylko hiszpanem lolu i nie pisz bzdur! Po drugie wojna nie jest przeciwko szweda tylko "Power Abuser" a jak wiadomo kto ma wladze ten to stosuje LI to wielkie jedno pa pod ich wladzami inni nie pograja szczegolnie polacy. Napisalem do lidera LI czy mnie przyjmie spytal sie skad jestem jak napisalem ze z polski napisal ze nie co to znaczy ze jest rasita! i tak bym nie psozedl do nich hahaha chcialem tylko sprawdzic czy przyjmie kazdego.
PA
Wojna zawsze musi byc bo co to by byla gra bez tego po to sie chyba gra zeby sie bic i miec wladze nad swiatem :D
hahahahahaha
i gdzie żes te prawdy zyciowe wyczytal? sprawdziles se po prostu gildie na tibi.com i kozaczysz jaki to pro yoyo niejestes? rozejrzałbys sie w kolo zamiast expic sobie tym knighcikiem na kilka zmian z kolegami to bys wiedzial kto jest prawdziwym liderem.
farsidy jest "liderem" bo zalozy forsaken, sporo przed wojna. dowodca bitewnym i faktycznym liderem jest eon aldarion.
a co do tej proby dojscia do li, glownym powodem bylo z pewnoscia to ze ci nie ufa a nie narodowosc, a pytanie o narodowosc tylko go w tym potwierdzilo.
ps uwazaj na slowa, nawet na takim niepozornym forum, bo nigdy niewiadomo kim ten maly gedd z tibi.pl sie moze okazac w rzeczywistosci ;]
Morximal
12-01-2006, 05:51
my czterej pnaceeeerniii.............. :D jak wiemy szwedzi zawsze bali sie walczyc na open battle :D czemu? bo ich sila tkwi w trapach :D chociazby ta walka nad thais :D buce planuja 3 tyg plan trapingu i zgarniaja 2 fragi tlyko hahah :D
Hail !
nie wyszli na open bo wiedzieli ze przegraja, nas bylo 20 osob wiecej >.>
Sorry czy ty mi grozisz czyms czy mi sie zdaje nie expie z kolegami tylko sam lolku jak bym expil z kolegami to by byl 24h online. Co to tego to jak bys chcial wiedziec jestem w wojnie jesli jest jakas akcja to tam biegne np w pierwszym dniu bylem na ank potem bylem na of zabic 44 rp. Kiedys na Phonga pobiedlem do carlin wyszedlem z expa, wiec mi nie mow co robie bo wiem co robie!
Pozatym jak moze Farsidy byc rozkazywac jesli jest offline bo on duzo nie gra, ale sam napisales ze liderem jest Eon~ to sie pisze ze chodzi Ci o Eon~ a nie o lidera bo liderem jest Farsidy, ktory jest hiszpanem
Hail !
Szwedzi Ci nie wyjda na otwarta wojne jesli ich jest 27 a nas 50+
owszem nie wyjda ... czas pokaze kto wyjdzie ze zwycięską dłonią z tej potyczki :D
13 dni i unbanished :D
Sorry czy ty mi grozisz czyms czy mi sie zdaje nie expie z kolegami tylko sam lolku jak bym expil z kolegami to by byl 24h online. Co to tego to jak bys chcial wiedziec jestem w wojnie jesli jest jakas akcja to tam biegne np w pierwszym dniu bylem na ank potem bylem na of zabic 44 rp. Kiedys na Phonga pobiedlem do carlin wyszedlem z expa, wiec mi nie mow co robie bo wiem co robie!
Pozatym jak moze Farsidy byc rozkazywac jesli jest offline bo on duzo nie gra, ale sam napisales ze liderem jest Eon~ to sie pisze ze chodzi Ci o Eon~ a nie o lidera bo liderem jest Farsidy, ktory jest hiszpanem
no fakt, jestes ledwo 125 godzin 45 minut online od poczatku stycznia.
w wojnie se "jestes" ale w gildi nie, i ty sie ****a wypowiadasz na temat dowodcy? niemajac zielonego pojecia? farsidy nie jest zadnym ****a dowodca. kazdy czlonek forsaken o tym wie, i procz ignorantow, cala kyra.
co do tej "akcji na ank" to ty robisz z siebie idiote czy to byl żart zagłady jakis po prostu?
na ank, z tego co wiem to byla tylko 1 "akcja" pierwszego dnia, kiedy nooby z sunblade zaczely atackowac geo aldariona, ponad 6(niepamietam dokladnie ilu) na jego samego, przyszly mu z pomoca 3 osoby, kazalismy polaczkom przestac ale debile nie posluchali to zabilismy 2 z nich, reszta uciekla, i na tym sie skonczyla ich "pomoc dla forsaken".
ps co do tego grozenia, w sumie to ci nie groze ale niedlugo zaczne bo mnie twoje kozaczenie w****iac zaczyna
Malyszek
12-01-2006, 15:47
Prosze wszystkich o niewypowiadanie sie w tym temacie bo wszystko co to pisza ci, którzy "nie" są noobami jest gówno prawda. O niczym nie wiecie a piszecie rzeczy, które nawet nie mialy miejsca. Co do nazwy tematu to chyba wysrany przez krowe go wymyslil
powyzszy post skomentuje jednym slowem bo nie lubie duzo gadac :::: " LóL "
Jak bys chcial wiedziec to obecnie sie nie ucze ani nie pracuje wiec mam czas na gre! Jak jestes taki madry to podaj mi swojego nicka a nie sie bunkrujesz. Nie moja widac ze sunblades atakowalo geo i don kozine jesli oni byli za LI a nas laskawie nikt nie poinformowal, ale na ank kazal przybiec, a co do tego ze nie jestem w gildi sam mi inv nie przyjdzie a od Farsidy juz chyba 3 dzien czekam! :/
To sie już robi śmieszne powoli... -.-
koles , sam jestes smieszny znam cie z beryli piedo~~ o jakichs gownach a sam na 20 lvl nap+ caly czas wiec zatkaj morde wielki kozaku ;]
btw. jak grasz na kyra napisz do mnie plx
Signed.
Natur
Hail Forsaken ;) ! ! (We Win)
Sluchac sie Pana Natura !! :P
*********** głupoty ;) za dużo nie wiem o co chodzi co jak i dlaczego ale niema co zawsze będe za Zylem, Geddem, Shayanem i resztą spółki z NG i EZ =) Chłopaki rezacie niema co, tylko szkoda że nie wyszło wam to na Arcani :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.