zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowa stronka o Tibi by Darkeinn

Xifuzal
02-06-2004, 15:05
Ta stronka ma prawie wszystko ;]
Ale narazie co dopiero ja dodalem wiec moga byc bledy
www.tibia.xit.pl (http://tibia.xit.pl)
nie zararzajcie sie ze wono chodzi :P

kidler
02-06-2004, 16:00
o.0 bardzo fajna i ladnie zrobiona stronka bardzo popoprawiaj bledy i pododawaj to czego brakuje i bedzie jedna z najlepszych polskich www. o tibi serdeczne gratz 8o :)) 8o

MObik
02-06-2004, 16:08
No to tibia.pl ma kąkurencje nawet niezła ta strona niepowiem niepowiem:)

ceviz
02-06-2004, 16:26
Troche sie ładuje ale spox stronka. Kalkulator do skilli i sily ciosu juz gdzies takie widzialem :P

Zureq (RUBERA)
02-06-2004, 16:59
Nom, nieźle, nieźle. Pierwsze wrażenie dobre. Jednak te kalkulatory powinieneś później sam stworzyć, albo przynajmniej na j. polski przetłumaczyć. Co do layouta, to ten biały jakoś nie pasuje :P Popróbuj z odcieniami żółtego. Nawet chyba lepsza strona niż Slajta ;) i to niezapowiedziana. Mogłeś zrobić większą kampanię reklamową :P

Bibuvet
02-06-2004, 17:06
wypas stronka pracuj dalej
:)

mokry
02-06-2004, 17:16
Bardzo ładna stronka!! Ale te kalkulatory skilli - nieładnie, oj nieładnie :P

MatKus
02-06-2004, 17:16
Nie to, zebym sie czepiał, ale mogl bys Tibie GG czy co tam uzywasz do swiatla wylaczac na screenach ;)

A po za tym popraw skrypty JavaScript. Jak sie nie wylaczy pokazywania komunikator o bladach, to nie da sie nic robic na stronie, co chwila blady wyskakuja przy samym ruszaniu myszką po menu (konkretnie coś źle masz z MouseOut)

Zaś co do kalkulatora - wpisałem swoje skille i broń i... hmm, wynik zdeczko za wysoki mi wyszedł. Wiesz, to zalezy, co bijesz, jest zbyt wiele czynników mających na to wpływ.

Po za tym brakuje kilku obrazków.
A że paru elementów strony nie ma, to się nie czepiam, bo widać, że pracujesz nad swoim dziełem, i ogólnie idzie Ci to całkiem nieźle.

mokry
02-06-2004, 17:19
Oryginalnie dodany przez matkus
Zaś co do kalkulatora - wpisałem swoje skille i broń i... hmm, wynik zdeczko za wysoki mi wyszedł. Wiesz, to zalezy, co bijesz, jest zbyt wiele czynników mających na to wpływ.

Nie wiem czego się czepiasz Matkus. U mnie awans z 61 na 62 w skillu axe wyszedł dokładnie tyle ile trenowałem ;)

Dr. Omader
02-06-2004, 17:40
Hmmz wiesz nie chcialem sie czepiac ale coz sam jestes winien:

Kto pozwolil ci wykorzystac MOJE tlumaczenie newsa z tibia.com? Powiesz ze sam tlumaczyles to ja odpowiadam: txt zawiera moje zwroty, co do slowa jest identyczne... Bah nawet masz tresc zmieniona tak jak ja ją zmienilem zeby zachowac spojnosc a nie wierne tlumaczenie. O tym ze nie masz polskich liter bo ja ich nie uzywalem w tlumaczeniu juz nie wspomne albo o paru bledach jakie zrobilem. Krotko mowiac PLAGIAT!

Niestety dalej strony nie dano mi testowac niz do pierwszej strony gdyz umiesciles strone na Interii. i piekny napis:
"Godzinny limit transferu dla konta tibialolki.w.interia.pl umieszczonego na serwerze MIASTO WWW został przekroczony. "

mozesz mi powiedziec co to za genialny pomysl umieszczac strone na interi? Jest pelno inyych hostow!
Jak worci strona to z checia zaczne szukac dalej txtow innych ludzi :rolleyes:

jak robisz strone to rob to pozadnie....

P.S. tak jestem zly, wredny, glupi, egoistyczny i wredny. I mam to gdzies.... (to dla tych co sie lubia mnie czepiac)

SkiLo
02-06-2004, 18:06
stronka jak kazda o tibii - pelno takich

do interfacu: zmien kolory na mniej jaskrawe, i w menu daj wyrównanie do lewej-bedzie przejrzysciej.

Transfer przekroczony

koniecznie zmien serwer.jest tyle darmowych (piwko.pl,of.pl,...) nie pamietam wiecej bo dawno nie sprawzdalem ofert.

Xifuzal
02-06-2004, 18:17
Sorki za to co zrobiłem to był pierwszy i ostatni raz ;( Nie bede sie tłumaczył ...
Jeśli tak to powiedz mi gdzie powinnem umieścić stronke aby dobrze chodziła ??
Wiesz nie jestem taki wyjadacz jak ty :))

ps. Dzięki za uwagi :baby:

Barts
02-06-2004, 18:34
strona zawiera baaaaaaaardzo duzo bledow juz po pierwszym sprawdzeniu zauwazylem dosc duzo przyloz sie troche

Mornar
02-06-2004, 18:39
Moim zdaniem Dr. Omader się czepia. Pewnie dlatego, że dobrze zapowiada i boi się :baby:

PRACUJ DALEJ MOZE NIEDLUGO BEDE WCHODZIL NA TWOJA STRONE, A NIE NA TĄ.

mali
02-06-2004, 18:39
No no stronka niezla ;) zmien pare kolorów a bedzie super :)

Xifuzal
02-06-2004, 18:45
Tak macie racje ma blędy :P
To przez to że nie uwarzam na lekcjach informatyki i zamiast buszować w HTML'u gram sobie w Tibie :D

Lefty
02-06-2004, 18:45
ekhm.

http://mysite.verizon.net/vze7p87m/

to jest link do strony Yodaya.
jedna z lepszych stron o tibii, chodź mało reklamowana, nie widziałem jeszcze amatorskiej strony Tibii, która nie kradła by z w.w. strony czegoś. Nie przeglądałem strony Xifuzal'a całej, no ale kalkulatory na pewno są kopiowane od Yodaya.

Jeżeli chcesz zaistnieć ze swoją stroną, zrób ją sam.

Adrian
02-06-2004, 18:57
LIMIT TRANSFERU PRZEKROCZONY

Xifuzal
02-06-2004, 21:15
O co wam chodzi z tym Limitem umnie nic takiego nie pisze :P

mogadige
02-06-2004, 22:54
GRATZ strony.Najlepsze to so te kaltulatory skill :D .Wogule cala stronka jest :P :)) COOL :)

p.l
03-06-2004, 15:54
Buu, nawet nie mogłem sprawdzić czy na żywca zerżnąłeś informacje z jakieś oficjalnej strony ...

Daj źródło tych skryptów to spróbuję to naprawić

kamyk93
05-06-2004, 09:40
no może być ale kolorki byś zmienił :D dobrze jest że jak klikasz na itemy pisze z czego wypada
>< tibia.pl tez to powinna mieć>< :)) ale tak to jest dobrze

Dan the Automator
05-06-2004, 10:12
Oryginalnie dodany przez kamyk93
>< tibia.pl tez to powinna mieć>< :)) ale tak to jest dobrze

Tibia.pl tak ma, tylko skrypt jest w renowacji - jak bedzie mozesz zobaczyć na www.tibia.dla.pl
~

Przynajmniej TIbia.pl nie kopiowała tego z Encyclopedia Of Tibia ~ <_<

Sitawuze
06-06-2004, 14:55
Fajna stronka oby tak dalej jescze troche musisz poświęcić pracy i mógłbyś dodać link "Download" :P

Zoorekk
06-06-2004, 15:09
Kolorystyka nawet, nawet (Ten główny napis "Tibia" przypomina mi logo "Click") ale ponad połowa serwisu nie działa (nie wiem, może tylko mi?!) Więc za dobra to nie jest :)

Xifuzal
06-06-2004, 18:07
No dobra a co teraz powiecie jak poprawilem tu i uwrzie :))
www.tibia.xit.pl

Bofedojo
06-06-2004, 19:40
Bledy jakie zauwazylem:
Nie dziala link "Na poczatek... ", "Zasady" "Poradnik", "Druid", "Sorcerrer", "Palladyn", "Knight", "Credits", "Potwory"
Malo ludzi i tematow na forum, nie dziala kalkulator skilli, "sila ciosu" plagiat!

A tak po za tym to strona spx :) . Nie wiem czy tylko mi to nie dziala :P.

Zoorekk
06-06-2004, 20:09
Stary jak robish stronke to najpierw ją skończ, a potem pokazuj, a nie odwrotnie...

Chyba że tylko mi nie wczystuje działów ;)

SkiLo
07-06-2004, 02:26
Oryginalnie dodany przez Xifuzal
No dobra a co teraz powiecie jak poprawilem tu i uwrzie :))
www.tibia.xit.pl

wiekszosc linkow nie dziala z menu po lewej
brakuje obrazkow do niektorych sprzetow

-logo "tibia"okrutne - zmien to natychmiast
-menu po prawej zrob takie jak po lewej, takie wielkie buttony sa nieciekawe
-po co info o aktualizacji na samej gorze (jak cos to wrzuc tam date,newsa,motto itp.itd.

...

Pozatym poczytaj troche jak zrobic porzadna strone www. Bo bledow masa i nie chce mi sie wypisywac kolejnych.

Lefty
07-06-2004, 05:08
- zmień logo...
- zrób własny szablon*
- wywal dział bronie...
- wywal kalkulatory...
- zrób dwa wymienione wyżej sam

więc w sumie... możesz zaczynać od nowa.

*mogę się mylić, ale jestem na 80% pewnien, że widziałem taki na jakiejś tandetnej stronce z gotowcami...

medevial
08-06-2004, 16:51
fajna stronka tylko Calc skilli nie dziala :/

Skarin
05-08-2006, 18:47
Mi pisze, że404 Not Found

Maximus89
05-08-2006, 19:25
Nie dzwiie sie ze nie istnieje juz strona skoro temat ma juz 2 LATA!!!! Po **** odświeżasz stare tematy?!!

Skarin
06-08-2006, 01:16
Sorry ale ja go nie odświżyłem tylko był na górze bo ktoś coś pisał 8. Ja nie patrze na daty. WIec sie na mnie nie drzyj. OKKKKKKKKKKKK!!!????

Maximus89
06-08-2006, 01:45
Sorry ale ja go nie odświżyłem tylko był na górze bo ktoś coś pisał 8. Ja nie patrze na daty. WIec sie na mnie nie drzyj. OKKKKKKKKKKKK!!!????

To jakim cudem go znalazles??Jak to sie stało że nagle napisałeś w nim posta skoro ostatni post ma ok.2 lata