Pokaż pełną wersje : Filmik zrobiony w WMV(Danubia war i troche swoich fotek)
Joe Rosswel
04-01-2006, 17:36
Nic dodać nic ująć obejrz a zobaczysz... also comment plx :)
http://rapidshare.de/files/10391394/Movie*****.html
_______
J.ros~
Rav Dominantes
04-01-2006, 18:12
Jak ktoś przeskanuje lub da jakieś komenty to ściagne... miałem za dużo razy hacka.... :P
Joe Rosswel
04-01-2006, 19:32
Jak ktoś przeskanuje lub da jakieś komenty to ściagne... miałem za dużo razy hacka.... :P
Joe Rosswel i keylogger?! za kogo ty sie kur.. uwazasz mistrzu.... sciagnij filmik zobacz go, wyspij sie jutro pogadamy, a nie mi tu wyjezdzasz ( Jak ktoś przeskanuje lub da jakieś komenty to ściagne ) łaski nie robisz niechcesz nie sciagaj ale nie wyjezdzaj z takimi tekstami
____
J.r
:(
Kolo chyba w życiu nie sciągał filmów WMV ;]. Co do filmu to początek (wojna) nawet nawet ale później twoje expienie przez następne pół filmu raczej mało fascynujące ;/
Rav Dominantes
05-01-2006, 12:34
Eeee wypraszam sobie... jakbys stracił tyle co ja w tibi byś też nieściągał :p
Ehhh ale przecież nie musisz sciągać pozatym sam możesz to przeskanować.
A tak pozatym to wiesz wogóle co to jest film w formacie WMV?
Ares de'Buchanan
05-01-2006, 13:27
A tak pozatym to wiesz wogóle co to jest film w formacie WMV?
A Ty wiesz co to jest rozszerzenie DWG?
Bo wygladasz jeden z drugim jakbyscie wszystkie rozumy pozjadali.
Joe Rosswel
05-01-2006, 21:27
@Kajko filmik o mnie nie mial byc ani fajny ani smieszny lecz pokazanie jak na 17 lvl sie wymiata i ze w 4 dni osiagam 23 lvl. A nie jak ty i inni ktorzy po pierwsze: sciagaja noobowskie filmy i gratuluja wykonania, po drugie: osiagaja w tibi 15 lvl i niby ze sa dobrzy lecz sa retired. Ale i tak thx za comment bo zawsze jest to jakis plus. Lecz jezeli masz zamiar tak sie wypowiadac to nie zajdziesz daleko.
J. Rosswel _/
Ale jeśli chcesz pokazać swój exp to możesz to zrobić w recu bo w WMV to raczej się daje urywki z swego życia tibijskiego bo WMV dużo zajmuje więc dużo sciągania.
Joe Rosswel
06-01-2006, 12:10
KAJKO!
chrzanu5
06-01-2006, 13:36
@Kajko filmik o mnie nie mial byc ani fajny ani smieszny lecz pokazanie jak na 17 lvl sie wymiata i ze w 4 dni osiagam 23 lvl. A nie jak ty i inni ktorzy po pierwsze: sciagaja noobowskie filmy i gratuluja wykonania, po drugie: osiagaja w tibi 15 lvl i niby ze sa dobrzy lecz sa retired. Ale i tak thx za comment bo zawsze jest to jakis plus. Lecz jezeli masz zamiar tak sie wypowiadac to nie zajdziesz daleko.
Eee no nie wiem czy w 4 dni 6 lvli to jest tak dużo. Ja zrobiłem z 28-38 w dokładnie 10 dni. Nie siedziałem cały dzień przed kompem, poniewaz nie moge. tak długo siedzieć. Był to paladin na swiecie Titania. A co do filmiku to nie wiem jaki jest ob nie ściągnąłem jeszcze przez to rapidshare. Moze ktoś rehost?
"Titania>>Ridarnu Iceblade>>Knight>>Skills 50+/50+ Ciągle Rosną>>Level 12"
Ladnie to zrobiles, w ile czasu? Z pol roku najmniej, ale nie zle no coz gratz skila i hajt lvla (Tylko pamietaj nie jestes Cartman) ;)
Joe Rosswel
06-01-2006, 21:19
@chrzanu5!
.l.
chrzanu5 = just a noob
Joe Rosswel = Hero and >_> Baletmistrz o.0
____
Proud
J.R
B)
Fajnie ze sie podniecacie ze wbiliscie z 28lv na 38lv w 10dni.Lubie sluchac takich noobowski wypowiedzi:) Jakbys wbil z 59lv level 72 w 10dni tak jak ja to zrobilem to moglbys sie podniecac ale nie czyms takim :baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.