Pokaż pełną wersje : Zachowanie kibiców Legii.
Czy nie uważacie, że ci kibice Legii, którzy napadli na piłkarzy Lecha Poznań wczoraj podczas wręczania Pucharu Polski nie są idiotami?? Pobili piłkarzy i członków PZPN-u, wyrwali im puchar z rąk... zwierzęta nie ludzie. A kibice Lecha zachowali się bardzo dobrze na pierwszym meczu finałowym, który odbył się w Poznaniu. Atmosfera była idealna, już powoli ludzie myśleli, że przełom, ale niestety grupa ograniczonych umysłowo kibiców Legii wszystko zepsuła. I nie wiem po co im to było, cała Polska jest przeciwko nim, wiadomość się rozeszła w tempie błyskawicznym, ludzie jeszcze bardziej nie lubią Warszawy. Czy było to potrzebne?? No cóż, była przegrana, ale jeszcze będzie szansa. To zachowanie było niehonorowe, zero szacunku.
Bofedojo
02-06-2004, 16:46
Takich ludzi powinno sie trzymac w klatce! To nie kibice! Mam nadzieje ze juz nigdy ich na stadion nie wpuszcza... Do Legii nic nie mam, ale to zachowanie ich kibicow mnie wnerwilo X(
Oni przecież tylko po to tam pojechali. Nie można oceniać tak pięknego miasta jak Warszawa, tak wspaniałej drużyny jak Legia i jej świetnych kibiców po paru idiotach, którzy wcale mecza oglądać nie chcieli!
Według mnie Poznań jest ładniejszy od Warszawy ;) .
Kibice nie wytrzymali bo Legia ma mało sukcesów poza tym chcieli być sławini ale i tak:
:)) Wisła Kraków rządzi :))
Dany_2004
06-06-2004, 20:09
NIEee ja ich uwielbiam Ale bardziej piłkarzy !! C C CWK CWKS LEgia !!
Co myśle o Wisle ??
GWIAZADA BIAŁA ZNAK peda.. (przepraszam za słownicto)
Kto rządzi ? BKS Stal bielsko - biała 9ale w siatkówke kobiecą:P) Na meczu piłki nożnej nie byłem i nie będe... To nie kibicowanie tylko rzeźnia :P Jeżeli ogladam piłkę nożną to jest to coś pokroju ligi mistrzów...
Andy ognisty
07-06-2004, 09:24
Takich debilowatych ludzi nie powinno sie wpuszczac na mecze. Sam mieszkam w Stalowej Woli, mój ukochany ;) klub Stal Stalowa Wola tez ma wielu takich pseudokibiców, dzieki nim juz pare razy trafilismy do wiadomosci po meczach cala okolica stadionu jest porozwalana i tak mniej wiecej co pol roku sama druzyna ledwo sie utrzymala w 3 lidze - beznadzieja ale klub ciagle w nia inwestuje za to druzyna koszykarska - 3 miejsce w 1 lidze (czyli teoretycznie drugiej bo jest jeszcze era basket liga) a klub obcina pensje zawodnikom i trenerom
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.