PDA

Pokaż pełną wersje : Poszukuje takich rpg

Lookerro
04-01-2006, 23:53
jak w temacie ale zeby byly 3d exp nie meczyl sie dniami i system walki jak w rose online czy Morrowind albo Oblivion a nie np w tibi ze trzymasz tylko zebys lal;] i bez takich diablo;] bo ja chcem zeby byl 1 serwer duza mapa=] i pvp;]

Caer
05-01-2006, 00:01
Panie, tak to panu tylko w Erze dogodzą ;p. Idź se poszukaj na forum, Ghost już tu kilka gier z pełnymi opisami co zrobić żeby grać podał.

Lookerro
05-01-2006, 00:07
ej no chlopie sorx jak maple story ale szukam i bez skutku kazde ma dajhesz atak i samo atakuje;/ nie mzoesz blokowac ni walic skakac i uciekac;/

Yoh Asakura
09-01-2006, 09:14
A przyklejony temat to od czego jest ?
http://www.mmorpg.com/
Tam masz MMORPG'i,poszukaj sobie jakiegoś który by pasował do twojego opisu.

P0PI
09-01-2006, 09:53
hmm moze Guild Wars duza mapa nitrzymasz ze nawalasz max lvl wbija sie w 3 dni duzo questow az zaduzo za***site pvp ( na pvp ta gra polega)
gra ksoztuje ponad 100zl abonament jest za free ofc 3d

Silk Road
Turf Batles
Proejct entropia
Knight online (platna)
Kal online
WoW(Platne)

co by jescze dodac

Ryl (platne) 15 day trial

Neo cron ( niegralem podbno fajne) (platne)
albo pograj sobie w Lineage 2 (plata/bezplatne shardy)

a jak niemasz w co grac scagnij sobie pokemony :D

Bersek
09-01-2006, 14:26
Popi które z tych gier najbardziej Polecasz.
Najbardziej interesuje mnie gra typu Tibia ( tylko nie tracisz zadnych wartosciowych zeczy przy smierci), albo też gre z ciekawymi, rzadko spotykanymi Profesjami/Rasami :)

Ziomisław
09-01-2006, 14:58
Knight online (platna)

Omfg chłopie ty sie lecz. Knight online jest płatny tylko kiedy chcesz zrobić coś takiego jak pacc w tibii, ale to daje tylko lepszy drop i takie tam bzdury więc nie warto.
@topic
Polecam WoW pirackie shardy albo Knight Online ( nie płatny...).
@avatar tego, którego cytuję:
Zmień to bo to moje jest ......