Pokaż pełną wersje : Etelek Gleus shackowany
Wczoraj okolo godziny 23 Etelek zaczal mnie atakowac. Jak okazalo sie osiem godzin pozniej zostal odeslany na rooka... Rookowanie trwalo 8 godzin!
Wiem, ze 90% polakow serdecznie Cie nie lubilo, ale w sumie i mi Ciebie zal
Pandorian technomancer
05-01-2006, 10:38
sam sie zrokowal bo mial hunta.
przeniósł sie na Kyre
Wczoraj okolo godziny 23 Etelek zaczal mnie atakowac. Jak okazalo sie osiem godzin pozniej zostal odeslany na rooka... Rookowanie trwalo 8 godzin!
Wiem, ze 90% polakow serdecznie Cie nie lubilo, ale w sumie i mi Ciebie zal
Bardzo się postarałeś pisząc ten temat. Nierzetelne informacje, nic odkrywczego nie napisałeś, ale za to rewelacyjnie zgadujesz statystyki z dokładnością do 1%.
obserwator_pythery
05-01-2006, 11:19
przeniósł sie na Kyre
sam sie zrokiowakl ;pEtel zawsze mial lekkie problwmy z umyslem ale az tak chory to nie byl ;p
Nigdy go nie lubilem i by;em jego przeciwnikiem ale zadnemu wrogiowi nie zyczylbym tego co Etel przezyl.
<cvhodz i tajk cie etle nie lubie> Prosze zaciebie o cofke serva ;/ sam bym stracil z 2 levele i sporo lota z vampow ale cos ;/ :(
czegop sie nie robi dla polakow nie ;p
AdamPythera
05-01-2006, 15:22
przeniósł sie na Kyre
No Ja bym się tu zastanowił. Może i sam się zrookował, i przeniósł na Kyrę. ponieważ postaci z Kyry ma nierooknietą itp. Jednak z drugiej strony, w komencie na tibia.com ma "Hacked by Twojastara" - co jest nie potwiedzonym (ale zawsze) znakiem haku.
Nie chce sie o to kłócić bo i może nie mam racji.
Najlepiej jakby Etel się tu sam wypowiedział
Pandorian technomancer
06-01-2006, 09:12
No Ja bym się tu zastanowił. Może i sam się zrookował, i przeniósł na Kyrę. ponieważ postaci z Kyry ma nierooknietą itp. Jednak z drugiej strony, w komencie na tibia.com ma "Hacked by Twojastara" - co jest nie potwiedzonym (ale zawsze) znakiem haku.
Nie chce sie o to kłócić bo i może nie mam racji.
Najlepiej jakby Etel się tu sam wypowiedział
On sie juz o tym wypowiedzial w temacie dotyczacym kolejnego +100 lvl na Pytherze.
btw. w komencie moge sobie wpisac nawet hacked by Cipsoft
AdamPythera
06-01-2006, 10:05
On sie juz o tym wypowiedzial w temacie dotyczacym kolejnego +100 lvl na Pytherze.
btw. w komencie moge sobie wpisac nawet hacked by Cipsoft
No to se pisz, ja Ci nic nie udowadniam, tylko fakt przepisalem nie? :)
Knight mathoff
06-01-2006, 14:39
sam sie zrokiowakl ;pEtel zawsze mial lekkie problwmy z umyslem ale az tak chory to nie byl ;p
Nigdy go nie lubilem i by;em jego przeciwnikiem ale zadnemu wrogiowi nie zyczylbym tego co Etel przezyl.
<cvhodz i tajk cie etle nie lubie> Prosze zaciebie o cofke serva ;/ sam bym stracil z 2 levele i sporo lota z vampow ale cos ;/ :(
czegop sie nie robi dla polakow nie ;p
czego sie nie robi dla Polaków?? Nie ucina im się głów za nadmierną ilość błędów w postach... i widać efekty...
Damu Unix
16-01-2006, 11:17
Etel nie zrookolwa sie sam,mial haka! Jesli nie wiecie to po co piszecie?
Wiem to bo sam mi mowil! Wiec jesli nie wiecie to nie piszcie...
Etelek dobry był , czego chcecie od niego ... Szkoda że zrokowali go :(
bardzo dobrze że jes spowrotem na roq ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.