Pokaż pełną wersje : Mój fake story p.t. "Prygody Miziola Pogromcy"
Miziol 666
05-01-2006, 07:41
Oto mój 1 fake story na tym forum (2 w ogóle). Będe edytowywał tego posta i wszystko znajdzie się tutaj. A więc:
http://i31.photobucket.com/albums/c353/miziolpogromca/umarlakiwstep1.png
http://i31.photobucket.com/albums/c353/miziolpogromca/umarlaki1.png
http://i31.photobucket.com/albums/c353/miziolpogromca/umarlaki2.png
http://i31.photobucket.com/albums/c353/miziolpogromca/umarlaki3.png
Teraz oceńcie. Jak się nie spodoba pomysł to nie będę zaśmiecał forum.
Dark Sven
05-01-2006, 08:13
eee....brak jakies sensownej fabuły.A i gdzie te beho sie podziałty.Kto kim jest? i Czy eb u beho i nekro nie wala na dystans i nie rozwaliły by go?
hmhmhmh rob dalej ale postaraj sie
Wykonanie dobre. Reszta tak jak mowil Dark Sven,
Mi sie podoba proste bedzie sie szybko robilo ;p
Mi sie niepodoba te drzewa takie małe i tak jak reszta oprócz pana homo mówiła.
tak naprawde to o co w tej historyjki chodzi, nie sory to nie jest nawet historyjka, zaledwie 3 obrazki >.< wogole jezeli juz piszesz potwory to pisz dobrze a nie vampire piszesz przez w !!! X( ocena 2
Krzysiek Zabujca
05-01-2006, 19:41
Troszke LIPA to ma byc cały fake? Bo jak tak to jest 2/10 :confused:
Dark Alphadron
08-01-2006, 08:05
Nie jest taki zły. Zauważcie szanowni komentatorzy że to dopiero początek. Np. F.E.A.R. NCrasha też na początku był cienki, New World by Avager też się nudno zaczyna, The Master of Darkness Crowala... przykładem jest chyba każdy fake na forum.
:| :| :|
Hmmm... Moje zarzuty są bezpodstawne, więc mówie je tylko tak żeby powiedzieć.
Troszkę mi się wydaje że to mój(Orci atakują rookgard) outfit... Biało-czerwony... Ale nie oskarżam cie o to, rób co tam chcesz. I troche też mi zajeżdża początkową fabułą mojego story... Ale ok. Zobaczymy co będzie dalej...
no... wybacz mi ale musze skrytykowac...moze nie jestem mistrzem fake`ow to bledy i tak wskaze:
1.brak fabuly
2.skad ten "mistrz nekromanta" wiedzial ze ten "miziol pogromca" zabil czeska?(moze sie czepiam...)
3.brak fabuly
4.kto to jest czesiek?(nie no... naprawde sie czepiam)
5.brak fabuly
5.albo mi sie wydaje, albo jak widzisz cialo czlowieka to zawsze jest napisane przez zostal kogo zabity...(ale to nie musi tak byc :D )
6.brak fabuly
7.wydaje mi sie, ze niektore nazwy potworow zle powklejane... (czemu z malej litery?) i albo mi sie wydaje, albo to jest blad... "mistrz nekromanta" jezdzi na tym beholderze? 8o
8.BRAK FABULY (okej... czepiam sie... albo tak jak mowil dark swen jest, ale kepsciutka)
to by bylo na tyle...(popracuj nad tym)
pozdro
EDIT: aha... po 9.w topicu napisales "prygody" zamiast przygody :D
Nie chciał bym się narzucać ale czemu nad Ghoulem jest napis Mummy?:|
Ale tak ogólnie to rób dalej bo nawet fajne:D.
Sir'Matek
10-01-2006, 16:20
Nawet, nawet fajnie zrobiles potworki. Dales prawie wszystkich nieumarlych :p tylko ze w lewym gornym rogu mumia wyglada jak ghoul
po 1: niema konkretnej fabuły
po 2: imiona potworów powinny być z wielkiej litery
po 3: niepisze sie "wampire" tylko "Vampire"
po 4: na ostatnim obrazku jest Ghoul podpisamy "mummy"
po 5: wykonanie do bani
moja ocena to 2/10
Cicho, może się wyrobi chłopak :) Ja tam bym zobaczył dalej tylko postaraj się nad nią troche bardziej. Heh, fajny nikc "Miziol" :P
Yea juz od 12 dni nie ma nowych częsci!!
Bo chciałbym sie dowiedziec troche więcej o fabule tego majstersztyxu :)
Ogolnie dno ale moze byc :)
echh. czwarty screen jest wogle kaszana masz ghula i podpis nad nim mummy
marcinszyl
28-01-2006, 11:00
ghule to nie mumie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
up@ masz racje ;p
topic@ ej weż troszku to małe nie sądzisz ? i gdzie sie podzialy te nekro i beho
:D
Royal Koniu
28-01-2006, 11:55
to nie ma sensu :| banshe i nekro juz dawno by go rozwaliły
Po 1 ten post nie ma zadnej fabuly, po 2 z 3 ss'ow nie ma zadnego story a po 3 nie ma sensu nawet robienia takiego czegos:p
Magic Master
29-01-2006, 10:32
Nie jest taki zły. Zauważcie szanowni komentatorzy że to dopiero początek. Np. F.E.A.R. NCrasha też na początku był cienki, New World by Avager też się nudno zaczyna, The Master of Darkness Crowala... przykładem jest chyba każdy fake na forum.
Ja zgadzam się z Alphadronem. Dajcie chłopakowi szanse to może sie poprawi i da troche fabuły w dalszych częściach. Wstrzymam się z oceną. :confused:
Kolega Eragona
29-01-2006, 10:35
Popieram was powodzenia Miziol 666 :)
Dark Alphadron
29-01-2006, 11:16
No nareszcie ktoś kto trzeźwo myśli (nie chodzi mi o to że reszta to pijacy ;)).
Ocenię to jak się rozkręci, czyli około 3 odcinka. A na razie rób fake Miziol i nie przejmuj się komentami.
Co ty fabułe zgubiłeś? Za DUŻO potworów.Mogles zrobic 2 orshrabalyi by było lepiej.Moja ocena : 3/10
Słabe następnym razem postaraj się bardziej:kon:
Co ty fabułe zgubiłeś?Za DUŻO potworków.Mogles dac 2 albo 3 orshrabale i by było lepiej. Moja ocena : 3/10
Legolas De'Shadow
11-02-2006, 18:36
Co ty fabułe zgubiłeś?Za DUŻO potworków.Mogles dac 2 albo 3 orshrabale i by było lepiej. Moja ocena : 3/10
Double post?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.