PDA

Pokaż pełną wersje : Pierwszy Dragon

Morkun
05-01-2006, 15:54
Pierszy raz w życiu zablokowałem dragona jestem z tego bardzo zadowolony.
http://rapidshare.de/files/10449687/Zamek._hehe.rec.html

Behomoth122
05-01-2006, 16:08
:) ;) B) ;) :) B) ;) :) ta Smierdzace osrane gacie lepiej z dragonem sobie radza niz ty co ty wogole robisz czlowieku gacie lepiej osrane blokuja zrozum to :D! :) ;) B) ;) :) B) ;) :) :) ;) B) ;) :) B) ;) :) :) ;)

Misza
05-01-2006, 16:15
@Behemot: ehh, szkoda mi takich ludzi jak ty...
@Topic: Filmik średniawy, ale gz pierwszego draga :)

Jorg Bruce
05-01-2006, 16:22
:) ;) B) ;) :) B) ;) :) ta Smierdzace osrane gacie lepiej z dragonem sobie radza niz ty co ty wogole robisz czlowieku gacie lepiej osrane blokuja zrozum to :D! :) ;) B) ;) :) B) ;) :) :) ;) B) ;) :) B) ;) :) :) ;)

Zamknij sie, jesli Ci się nie podoba no to nie komentuj ^,-

@Topic
No nice nice brachu oby tak dalej !!

Kevlakv
05-01-2006, 16:24
HrHr było widać że to twój pierwszy drag bo strasznie sie bałeś ale było dobrze troche masz za mały lvl ale znowu skile niezłe jak na ten lvl

Etoric
05-01-2006, 16:29

wczoraj sie zarejestrowal i tylko by na kazdego srał i z gaciami cos robil;p

@top
bijąc swojego pierwszego draga myslalem ze rękoma rozwale monitor tak sie denerwowalem(loot to serpent sword i 2 burst arrowy(z mojego draga ofkorz))

Serapis Seledian
05-01-2006, 17:29
heh ze tak powiem 1 komentarz zdcydowanie nie na miejscu ;/ , a co do smoka cóż:) stres normalna rzecz jak ja mialem bloczyuc to cala droge co parenascie sekund pytalem sie a co bedzie jak dedne :P poszlo latwo i nawet niewie luhow stracilem :P - I gratuluje :) jak to sie mówi: U will never forget ur first dragon :P