Pokaż pełną wersje : Pierwszy Dragon
Pierszy raz w życiu zablokowałem dragona jestem z tego bardzo zadowolony.
http://rapidshare.de/files/10449687/Zamek._hehe.rec.html
Behomoth122
05-01-2006, 16:08
:) ;) B) ;) :) B) ;) :) ta Smierdzace osrane gacie lepiej z dragonem sobie radza niz ty co ty wogole robisz czlowieku gacie lepiej osrane blokuja zrozum to :D! :) ;) B) ;) :) B) ;) :) :) ;) B) ;) :) B) ;) :) :) ;)
@Behemot: ehh, szkoda mi takich ludzi jak ty...
@Topic: Filmik średniawy, ale gz pierwszego draga :)
Jorg Bruce
05-01-2006, 16:22
:) ;) B) ;) :) B) ;) :) ta Smierdzace osrane gacie lepiej z dragonem sobie radza niz ty co ty wogole robisz czlowieku gacie lepiej osrane blokuja zrozum to :D! :) ;) B) ;) :) B) ;) :) :) ;) B) ;) :) B) ;) :) :) ;)
Zamknij sie, jesli Ci się nie podoba no to nie komentuj ^,-
@Topic
No nice nice brachu oby tak dalej !!
HrHr było widać że to twój pierwszy drag bo strasznie sie bałeś ale było dobrze troche masz za mały lvl ale znowu skile niezłe jak na ten lvl
wczoraj sie zarejestrowal i tylko by na kazdego srał i z gaciami cos robil;p
@top
bijąc swojego pierwszego draga myslalem ze rękoma rozwale monitor tak sie denerwowalem(loot to serpent sword i 2 burst arrowy(z mojego draga ofkorz))
Serapis Seledian
05-01-2006, 17:29
heh ze tak powiem 1 komentarz zdcydowanie nie na miejscu ;/ , a co do smoka cóż:) stres normalna rzecz jak ja mialem bloczyuc to cala droge co parenascie sekund pytalem sie a co bedzie jak dedne :P poszlo latwo i nawet niewie luhow stracilem :P - I gratuluje :) jak to sie mówi: U will never forget ur first dragon :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.