zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : pytanko do graczy

Shocky
05-01-2006, 19:47
Mam prosbie do graszy na "kyrze"
mogli byscie mi napisac kilku ciekawszych polaków , którzy mog± miec cos do powiedzenia na tym ¶wiecie , bo z tego co slyszalem kilku jest ale zastanawia mnie to czy jak wyjde na maina (o ile bede gral na kyrze to czy nie podejdzie do mnie kilku swe albo br i G()()D BY3 z graniem na tym servie ;/
z gory takie małe ThX ;]

ripper
05-01-2006, 19:56
To dział "Wydarzenia ze ¶wiatów", a Twoje pytanie ma się do tego raczej nijak. Zapytaj może jakim¶ innym charem na forum tibia.com? Ten dział nie jest od tego. Zanim założysz następny temat, pomy¶l czy wybrałe¶ odpowiedni dział. Co do tego, że Cie jaki¶ br czy swe będzie huntował, to może się po prostu nie przyznawaj? Chyba że to godzi w Twoje uczucia patriotyczne. Ja bym po prostu trzymał dziób na kłódkę i się nie przyznawał...

paior
05-01-2006, 20:00
to jest tak Nikt do ciebie nie podejdz nie powie cyu nie zabije widzalem 3 4 pk swe nawet jak cos pomoga ale szykuje sie na wojne jak po ss zajmiesz miejsce nikt sie nie wrabie prawie :P to na tyle

DuLiB
05-01-2006, 20:10
Sytuacja na Kyra, nie jest stabilna jak na kazdym mlodym servie, kazdy moze wyleciec :P