PDA

Pokaż pełną wersje : Dziewczyna pomozcie plz!

kolosek
02-06-2004, 20:19
Podoba mi się dziewczyna, koleżanki mówia, że ja jej się też podobam. Pomużcie co mam zrobić zagadać czt co? jak zagadac to jak?

Slajt
02-06-2004, 20:35
Ja nie moge!!
znowu jakis wyskoczyl
Poprostu zagadaj i chyba nie mosze tlumaczyc co dalej
<LOL>

kolosek
02-06-2004, 20:37
hmmm latwo ci powiedziec : zagadaj jak?;/

Cycu
02-06-2004, 20:46
Moim zdaniem głupie :

1.Jak masz na imie ?
2.Zawsze odpowiadaj ze ladnie,pieknie :P leca na wkrenty
3.Ladnie dzisiaj wygladasz :P
4.Która godzina najwrzszy czas sie poznac ;)

Niewiem wymyslaj , wymyslaj głupio ale niezabardzo a poleca nato ja mam pewien sposu opracowany z kumplami :))

kolosek
02-06-2004, 20:53
hmm jak ma na imie to wiem;\ ja chodze do klasy ,,a'' a ona do ,,b'' :P ale bardzo malo o niej wiem.. a pytanie jak masz na imie bylo by troche chamskie;\ na poczatek najlepiej by bylo cos w stylu: siema ladnie wygladasz a dalej ----- ;/

Slajt
02-06-2004, 21:29
JAK SAM ODPOWIADASZ NA SWOJE PYTANIA TO DLACZEGO NAS SIĘ DU H*** PYTASZ ?!
LOL
:D

Adamsik
03-06-2004, 13:38
No właśnie.
Wpadł kolo na forum i od razu myśli ze my tutaj wszystko wiemy.
Jak będziesz miał dylemat typu
Jaka zupe mam zjeść ogórową czy pomidorówe to też będziesz o tym na forum pisał.
Musisz sam zdecydować jaka forma poznania się ze sobą będzie najlepsza.

mokry
03-06-2004, 13:57
OMG Co za temat!? Później pewnie zapytasz się w co masz się ubrać na randkę?

Dan the Automator
03-06-2004, 13:58
Nie rozumiem - jest pytanie, w odpowiedznim dziale, a wy się rzucacie...

@Topic
Jeśli boisz się zacząć od jakiegoś kmplementu (zrozumiałem, czasem to cholernie nienaturalnie wychodzi ;) ) możesz sposobem na głupka ;)
Tzn pytasz o jakąś trywialną sprawe w stylu "Sorry nie wiesz która jest godzina?" "wiesz może gdzie jest sala xxx?" - i dalej probujesz jakos kontynuować dialog ;)
Głupie - ale czasem wychodzi :D

Haos Pemon
04-06-2004, 21:09
O bosze no nie wiem ile ty masz gosciu lat ?? 8o

w tym trzeba miec doświadczenia o takich rzeczach sie nie pyta :D

kazdy glupi to wie
ale moja rada na przyszlosc nie rznij sie w pierwsza randke :)) :P

aha i ten staff to fajny kit tesz umie robic taki na specjalnym programie :D

Dj Nekro
04-06-2004, 21:45
Możesh zrobić tak:
1) Cześć, jestem (twoje imie), a ona też ci chyba odpowie więc potem powiesh, koleżanki i koledzy mi trochu o tobie mówili:)
2)Spróbuj z nią zawziąć jakiś kontakt typu: gg, telefon :)
3)Gadaj z nią często (jak najczęściej !!!)
4)Na koniec sie spytaj czy nieposhła by na spacarek lub do kina itd. z tobą:)

_-_-_-_ To SiĘ SprAWdZa ;) (serio, jak dla mnie to sie sprawdziło:))

she_devil
05-06-2004, 07:29
Oryginalnie dodany przez Dobo
Nie rozumiem - jest pytanie, w odpowiedznim dziale, a wy się rzucacie...

@Topic
Jeśli boisz się zacząć od jakiegoś kmplementu (zrozumiałem, czasem to cholernie nienaturalnie wychodzi ;) ) możesz sposobem na głupka ;)
Tzn pytasz o jakąś trywialną sprawe w stylu "Sorry nie wiesz która jest godzina?" "wiesz może gdzie jest sala xxx?" - i dalej probujesz jakos kontynuować dialog ;)
Głupie - ale czasem wychodzi :D

Rzniecie glupa odpada, bo jak Ci kolesiowa odpowie to sobie pojdzie, a jak bedziesz podtrzymywal konwersacje to sie w*****, bo marnujesz jej cenny czas.
U wyjatkowo cerpliwych dziewczyn ti sie sprawdzi, ale chyba tez nie, bo moze cie uznac za idiote :P
Tak wiec...
NIE ROB TEGO W SZKOLE :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) <joke>

JołAsia
21-06-2004, 16:54
Jak masz koma to skołuj jej numer. :P zacznij od puszczania sygnałów czy czegoś takiego, a później przejdź do mesów, randek, ślubów, dzieci, emerytury itd. hehe :D Moim zdaniem tak najprościej. Możesz też się do niej podłączyć na gg. Czasami dzięki wynalazką XXI wieku łatwiej jest nam wyrazić swoje uczucia i zrobić pierwszy krok. :]
PS. Jeżeli ona nie ma żadnego z tych wynalazków to spróbuj znaleźć się na tej samej imprezie co ona (chociażby dyskoteka szkolna) i wtedy działaj. Możesz też zagadać czy ma pożyczyć np. 10 groszy. Jeżeli Ci pożyczy to będzie kolejna okazja do rozmowy :) Powodzonka:))

Lord Czaja
21-06-2004, 19:05
Tu raczej Ci nikt nie powie ;)
Obadaj nawww.xforum.pl (http://www.xforum.pl). Tam ludzie mają większe "doświadczenie"(dużo expią :P)

Podpalacz
22-06-2004, 01:19
Zapros ja gdzies:) I na spotkaniu zalatw sprawe:)

Hi
Meeting
yes

Pozdro =]

Dr. Omader
22-06-2004, 03:26
Dobra odrazu powiem ze dawno nie smialem sie tak bardzo jak po przeczytaniu tego tematu. Niektore odpowiedzi to sa naprawde bardzo genialne.

@topic: ROTFL

@autor: na moj gust zle trafiles, pytasz sie o takie sprawy nie tych ludzi co potrzeba powiedz mi co ci pomoga 14 latkowie(to tak na oko srednia wieku na forum ale mysle ze moze do 12 uda nam sie zejsc) ktorzy nie maja o zyciu(ze nie wspomne o kobietach) pojecia i cale dnie graja w tibie? Z takim pytaniem to powinienes z starszymi kumplami pogadac... Nie wspomniales ile masz late ale napewno malo to masz jeszcze prawo nie wiedziec ale do cholery Tibia Ci mozg wypalila czy co? Troche inwencji tworczej przy takich sprawach.

A teraz kilka moich ulubionych cytatow z tego tematu:

by Haos Pemon:
ale moja rada na przyszlosc nie rznij sie w pierwsza randke - no genialna rada napewno mu pomoze... specjalista pewnie przemowil... za duzo filmow dla doroslych....

by JołAsia:
Możesz też zagadać czy ma pożyczyć np. 10 grosz - omg! i to dziewczyna mowi... Nie no swietny podryw, nie ma to jak podejsc do fajnej dziewczyny i wyzebrac 10gr... taka dziewczyna to sobie niezle pomysli potem o nim...

by Podpalacz:
Hi
Meeting
yes
- za duzo Tibii, stanowczo za duzo Tibii...

Bylo jeszcze pare "mądrych" wypowiedzi niestety ulegly one cenzurze z uwagi na jezyk -.-""

Co do tematu to sie ludzie nie czepiajcie bo moze jest smieszny ale niech sobie bedzie. Nie lamie regulaminu, a w forum chodzi o wymiane pogladow, nie tylko na temat Tibii.

A wracajac do autora: hmm... nie wiesz juz nawet jak poderwac dziewczyne? Zaloze sie ze w tibi to bys wiedzial co zrobic zeby dziewczyne poderwac... Moze to czas zeby wyjsc z domu i zobaczyc co sie dzieje w "prawdziwym" swiecie, przezyc troche i nabrac doswiadczenia zeby nie zadawac takich genialnych pytan... jak bedziesz siedzial przed Tibia caly dzien to zycie samo do Ciebie nie przyjdzie.

No dobra a teraz zeby nie bylo to masz tu pare rad odemnie:
- zbierz informacje o niej. Gdzie mieszka, co lubi czego nie lubi. Którędy wraca do domu i jakies tam inne rzeczy ktorych mozesz sie latwo dowiedziec.
- teraz masz juz info jakies sensowne to wyciagnij z tego wnioski... mozesz ja zaczepic jak bedzie wracala do domu, odprowadzic(niby to przypadkiem na nia trafisz) do domu
- pogadaj z nia na przerwie. Pytasz o czym? No to zbierales info to je wykorzystaj mzoe macie wspolny temat? (tylko nie gadaj z nia o Tibii bo to bedzie katastrofa... chyba ze sama gra)
- impreza to tez dobre miejsce na poderwanie jej
- ogolnie musisz uzyc wyobrazni i rozumu bo nie ma jednej rady na wszystkie kobiety... one sa nieprzewidywalne :rolleyes:
- ogolnie jestes w dobrym polozeniu bo ty jej sie podobasz tez to nawet jak cos zrobisz nie tak to nie zwroci na to uwagi.
- o pomoc mozesz poprosic wspolnych znajomych, moga was umowic albo zachecic do rozmowy wzajemniej...

Igi
23-06-2004, 17:08
mówisz do niej:
-Cześc ?(
-Cześć 8o
-Słyszałem że jesteś ładna 8o
-aha 8o
-nielicze na nic więcej niż lizanie jaj 8o
ALE BYM SIE LAŁ GDYBY TA DZIEWCZNA ZOBACZYŁA TEN TEMAT I TE WSZYSTKIE POSTY!!! 8o

1.Jeżeli chodisz na dyske to możesz podrywać ją udawając że jesteś pijany ale bez tego też sie da
2.Zrób se włosy na żel

p.l
23-06-2004, 17:39
No można się pośmiać porządnie ...

Powiedz ile masz lat bo takto to nie ma co pisać ...
przecież nie będe Ci pisał jak się podrywa w Liceum jak do podstawówki (naprawdopodobniej) chodzisz :rolleyes:

Slajt
23-06-2004, 18:01
Hahhahahahahahhhahaha
Dawno się tak na tym forum nie uśmiałem !!!
Ostatnio chyba przy temacie Lol, lulu, lolowi (nie pamiętam jak to szło).

@Dr. Omader
Mam 14 lat, masz coś?
Wiesz ile panienek zaliczyłem ?
Nie no spoko, żartuje.

@Igi
Text typu "licze na lizanie jaj" , "postawisz mi pałke" itd... hahahhahahahahah !!! poprostu szkoda mi słów !!! hahahahahahha

@założyciel tematu
Większość określa cię jako 14-latka
ok
taki sam przedziałczasowy :P
co ci mogę podpowiedzieć ?
dziewczyny z reguły nie lubią takich co... lubią lizanie jaj ;) takich co wyskakują i mówią jesteś moja czy coś w tym rodzaju, dziewczyny lubią gości którzy są spokojni (chyba lepiej pasowało by tu słowo opanowani).
Zacznij spokojnie, nie pytaj sie o godzine, salę, pieniądze (lol, bez obrazy jołasia).
Poprostu "ładnie" się przywitaj, zacznij jakiś temat (tu się zgodzę z Omaderem-zbież o niej informacje).
Spraw by stała się twoją koleżnaką, często z nią rozmawiaj, zgadzaj się z nią nawet jeśli nie ma racji (zasada 1: dziewczyny zawsze mają rację).
Niech będzie twoją przyjaciółką. Zapraszaj ją do kina, ...blablabla, poproś by z tobą chodziła :rolleyes:

Ahhhh
jak ja się napisałem
;)
Mam nadzieję, że poskutkuje w twoim przypadku.
Powodzenia

PS:
hi
meeting --- to najbaardziej mnie dobiło
bye

zdecydowanie za dużo tibii !!!

Igi
23-06-2004, 20:41
@Slajt
Ale ja żartowałem o tym z lizaniem jaj! 8o

Ja tu PlERDOLNE !!! :D

Kubakapica
24-06-2004, 10:56
Hmm. Wiecie co.. Każdy w tym temacie powinienan napisać iel ma lat bo to się robi żałosne.... Pieprzycie o jakimś podrywaniu, zaczepianiu, lizaniu jaj... Zastanówcie się... Gościu który napisał post nie ma wielu lat (brak doświadczenia itp). A wy się z niego polewacie... Założe się, że sami macie kompleksy i musicie się z kogoś wyśmiać, żeby się odreagować. Bezsens... "postaw sobie włosy na żel". Żałosne... Rzygać mi się chce jak widze tych wszystkich użelowanych kretynów, dla których liczy się zeby się tylko z dziewczyną lizać i co chilw popisywać się swoimi mięśniami i "bardzo bogatym" słownictwem. Co do tych porad. Dajeciu mu porady i to takie jakieś podrywanie na siłe jak w jakiś kretyńskich amerykańskich filmach. Chyba że chesz (Ty założycielu tematu0 mieć dziewczyne na siłe... Wiesz, żeby być z kimś to musisz go poznać. Licz się też z tym, że ona sama ma chłopaka... Wszystko musi naturalnie przyjśc a nie tak po chamsku na siłe. Dowiedz się kiedy ma urodziny/imieniny. Daj jej bukiet kwaitów... Troche romantyczności... A jak nei bedzie chciała z Tobą gadać to nie rób nic na siłe i tyle... No to bu bylo na tyle.

Trzciniak
24-06-2004, 11:15
Niezły bas, z takim tematem na forum to troche przypał. Lepiej pogadaj z kimś starszym np bratem jak masz, ciotecznym jak nie masz rodzonego.

@Igi, jak by ona to zobaczyła to... huhu, jaja by były nieprzeciętne :P.

Main Vegeta
24-06-2004, 11:16
Nie no... chlopak wpadnie w kompleksy :D przestancie mu jezdzic :D

Wiec tak, mysle ze najlepiej tu poradzil Dr. Omader i Slajt (w ostatnim poscie :] )

Nic tu wiecej powiedziec sie nie da, mimo wszystko milosc- choc w mlodym wieku- a moze raczej chwilowa sympatia, nie jest latwym uczuciem. Trzeba sie... znac :D

Ja bym nie szukal rad na tym forum, po pierwsze nie mam skolnnosci do muwienia wszystkim o moich uczuciach i nie chce zeby ktos sie o nich dowiedzial, dla mnie to krepujace.

Btw. W Twoim wieku dziewczyny sa troszke dojrzalsze i pewnie przypadla by jej do gustu dojrzalosc emocjonalna a nie zebranie albo udawanie pijanego...

MayGyver
24-06-2004, 11:25
a kto mowi o udawaniu pijanego?
niech walnie sobie jednego badz dwa na odwage tylko niech nie przesadza bo bedzie sie czolgal i nic z tego nie wyjdzie
obejrzyj sobie kilka odcinkow borewicza
szczegolnie taka wersje ktora po necie krazy
taka na czasie o terrorystach

i ew. sprobuj bajeru na lodz podwodna
podchodzisz do dziewczyny i mowisz:
- przepraszam, bo wlasnie wyszedlem z lodzi podwodnej, jaki to kraj?
ona odpowie ze polska hi hi hi
i wtedy powiesz - to moze pojdziemy gdzies razem?

zapomnialem dodac:
kopulacja przy pierwszym spotkaniu jest ok, pod warunkiem ze juz sie wiecej nie spotkacie (chociaz sa wyjatki)

eldian
24-06-2004, 15:32
Nie jestem dziewczyną ale pomoge chociarż nie próbowałem:
1)Zapytaj kolegów czy ma postać w tibi jak ma to się zapytaj na jakim serwie
2)podchodzisz do nie i mówisz że podobno masz postać w tibi itp.

Igi
26-06-2004, 09:18
@Kubakapica
Jaki typek włosy na żel to nie kretyznzm (chyba ze ulizane). wszyscy se tu jaja robią a ten wyjechał z mądrościami :D

------------------------------
C-bool - would you feel

Paullina
26-06-2004, 18:52
Oryginalnie dodany przez Igi
@Kubakapica
Jaki typek włosy na żel to nie kretyznzm (chyba ze ulizane). wszyscy se tu jaja robią a ten wyjechał z mądrościami :D

A wlasciwie czemu sobie jaja robicie z niego? Moze naprawde nie mial kogo sie o to zapytac? Moze wstydzil sie zapytac kolegow, rodzicow? Czemu odrazu wszyscy (z wyjatkami) sie z niego smiejecie? Tylko dlatego zeby nabic posta, bo sami nie wiecie tak naprawde co nalezaloby w takiej sytuacji zrobic?

@Do autora tematu:
Nie biez do siebie tych porad, bo sa one beznadziejne, no moze nie wszystkie. Podejdz do dziewczyny i spytaj sie czy ma chwilke czasu, jak odpowie ze nie ma to sprawa jasna, nie ona jedyna. Jak odpowie ze ma czas to rozwin rozmowe, zacznij jakis temat, ktory was oboje interesuje i najwazniejsze to sie nie stresuj, bo to napewno Ci nie pomoze ;> Powodzenia. ;P

Igi
28-06-2004, 10:03
@do autora tematu
Paullina ma racje , niebierz sobie tego do serca

To było załosne.......... :]

Paullina
28-06-2004, 10:14
Oryginalnie dodany przez Igi

@Paullinabo sami nie wiecie tak naprawde co nalezaloby w takiej sytuacji zrobic

A ja wiem.Zwalić se konia 8o

-------------------------------------------

Zalosne, to co napisales. lol

Mathew il-Vec
22-07-2004, 16:35
HA :D HA :D HA
Jak ten temat na poczatku zobaczyłem to myślałem, że spaddnę z krzesła ze śmiechu. Poczytałem troche debilnych wypowiedzi i w końcu spadłem. A to kurwa bolało ;( .Więc pomyślałem ,że trzeba skończyć z tym, bo kiedyś ktoś tak spadnie, że straci wszystkie hp-ki. ;) Dobra koleś posłuchaj tego:
1) Najpierw dowiedz się czy ona nie ma nikogo, bo wdedy zadanie masz baaardzo utrudnione. (Pozdro dla Homera from B-rd). Jej chłopak może się nieźle w*****ć, dlatego jeśli ma kogoś, to rób to po cichu.
2) Poznaj jej przyjaciół. Dowiedz z kim jej najlepsza kumpela się kuma. Zkumaj się jaj przyjaciółmi. To jest o wiele łatwiejsze, bo masz zupełnie inne zamiary.
3) Jeśli jesteś jeszcze gówniarz :baby: i masz zimę dookoła to poderwij ją na śnieg. Jest to bardzo brutalna i niebezpieczna metoda, gdyż polega na dokuczaniu poprzez rzuty śnieżką, a wybranka może się w końcu w*****ć.
4) Dowiedz się na jakie iprezy chodzi. Jeśli w każdy piątek jeździ do Noja to też zacznij jeździć na takie imprezy. Tam temat masz już oklepany:
Siema
Czy ja cię już gdzieś nie widziałem.
Taaak już wiem! Czy ty nie chodzisz do Szkoły.....
5) Pomyś czym możesz jej zaimponować. I dowiedz się czym się interesuje. Jeśli masz dobrą gadkę to poderwij ją na dowcipy i tego typu rzeczy. Jeśli chodzisz na siłkę, to zagadaj tak:
Siema
Nieźle wyglądasz, trenujesz coś....
Ja natomiast chodzę na siłkę. Wyciskam tyle i tyle....

Koleś jeśli przeczytałeś cały ten temat to ta laska jest już twoja. Apeluje natomiast do Adminów o zamknięcie tego tematu, bo jak tak dalej pójdzie to tutaj zrobi się poradnik w sprawach sercowych...

Zoorekk
22-07-2004, 23:19
Napisz (sorry, powiedz :) ) odrazu "KOCHAM CIĘ!" i już :P

Gewof
23-07-2004, 01:38
No wiec tak, zacznijmy od tego ze nalezy spedzac z obiektem naszych zainteresowan jak najwiecej czasu zeby lepiej sie poznac i zmniejszyc dystans do siebie. Gdy juz w miare dobrze sie poznamy mozna zaczac proponowac jakies wspolne wypady, np. na spacer do parq, na hustawki (moze lol, ale to jest dosc fajna forma spedzania czasy z droga osoba) itd. Gdy zobaczymy ze ta osoba chetnie z nami gdzies wychodzi i milo spedza sie razem czas, trzeba przejsc do akcji. Mozna zaczac powoli, pisac esy(jezeli jest taka mozliwosc) o lekkim zabarwieniu milosnym zeby droga osoba mogla zaczac sie czegos domyslac, od czasu do czasu powiedziec jakis komplement itp. Jak juz zauwazymy ze nasz cel rowniez wysyla w nasza strone podobne sygnaly przechodzimy do koncowej akcji czyli "poporoszenia o chodzenie(nie do sklepu po bulki :P ) no i w tym wypadku wybieramy jakies fajnie miejsce, dzien wczesniej zapraszamy ta osobe(powinienes wszystko stawiac jak na faceta przystalo ;) ) no i dajmy na to ze zapraszamy ja na pizze. No wiec idziemy z nia do takiej pizzerii odsuwamy krzeselko, zachowujemy wszelkie zasady kultury, po tym jak skonczycie posilek siadasz blizej tej osoby i wypowiadasz magiczne slowa... jezeli przez ten caly czas podbiles jej serce, byles dla niej dobry i starales sie jak najmniej psuc jakies sytuacje, to masz 95% pewnosc ze powie "tak". Wiec do dziela panowie ;) (pamietajcie rowniez ze nie tylko wyglad sie liczy ale rowniez(i bardziej) to co mamy w srodku i jacy jestesmy) :)

piotrusgit
23-07-2004, 07:33
Szybka akcja wędka spławik stajesz koło jej dzrzwi i zaczynasz prawic... a tak na serio to zalezy od twego harakteru jezeli jestes przeboowy t na zywca raz sie żyje a jeśli jesteś nieśmiały to s[próbuj z ią zagadasz i sam poinieneś wyczuć moment z zadajejesz jej to pytanie

Mistic De'Cros
23-07-2004, 09:04
chyba logiczne zagadaj to typki nie dyziaj ....

aha i jeszcze jedno to nie jest program tylko miłość a forum tibii..... X(

TheNatoorat
23-07-2004, 09:51
@Re up: A to jest dział O wszystkim i o niczym, geniuszu...

@Re topic: Najważniejsza rada: Za nic w świecie nie bądź pohopny! Staraj się, by działanie były spokojne, dziewczyny ogólnie nie przepadają za niecierpliwymi chłopakami. A, i jeszcze jedna rada. Bądź sobą!

kibolek
23-07-2004, 16:31
Jezuuuu jak igi to powiedzial to myslalem ze padne:D ta cala rozmowa byla swietna ale: nei licze na nic wiecej niz lizanie jaj to mnie po prostu powalilo:D:D:D:D Chyba sie przejde do mojej znienawidzonej kolezaneczki z klasy i jej to powiem ciekawe jak zareaguje:D lol

brat_podpalacza
26-07-2004, 14:04
ok to ja powiem Ci cos od siebie, mam 15, lat... i powiem wam ze to jeszcze nie jest czas na dziewczyny, bo jak widze kolesi którzy zarywaja do panienki, a na drógi dzien jak idzie z kumplami to nawet do niej czesc nie powie, to az mi zal dupe sciska, dlatego póki co graj i sie baw(nie w sesie zabawkami) a puzniej przyjdzie ci czas na zmiany, ze bedziesz caly czas chodzil na jakies imprezy i zapomnisz o Tibii, o grach i o tym forum

Cya

Siergiey
31-07-2004, 12:44
Tak jak ktos wczesniej wspomnial wszystko zalezy od charakteru: niesmialy czy przebojowy. Jesli przebojowy podejdzie rozpocznie rozmowe od byle czego, np ladnego masz pieska (bez skojarzen xD),jesli niesmialy moze stac sie przebojowy, po wypicu specjalnej miksturki:) Idzie sie do sklepu mowi poprosze cwiarteczke, jesli pani poprosi o dowod mowimy ze w domu zostal, i polowe wypijamy, a druga zostawiamy na pozniej albo czestujemy przyszla dziewczyne (wiadomo po co)

Pasorzytek
31-07-2004, 14:58
Nieśmiały chłopiec spaceruje z dziewczyną.
- Słuchaj... Chciałabyś chodzić ze mną?
- A co, boisz się sam?

Siergiey
31-07-2004, 20:14
Jak to wyzej mialobyc smieszne, to sie niestety nie udalo :P Bo skoro spaceruja, to chodza juz, nie? Wiec jakby nie chciala z nim chodzic, to by nie spacerowala:/
A widzialem to setki razy:)

behama
31-07-2004, 20:51
Zapytaj wwspolnych ziomków czy niema gg czy dadza ci numer... ja np dziewczyne blizej poznalem i tez sie jej podobalem i zyjemy dlugo i sczesliwie :D

Ertai
31-07-2004, 21:03
Zapytaj ja czy bedzie z Tobą chodzic-to jest tak banalnie żałosny tekst,nie słyszałem bardziej dobijającego.
Z jednym się zgodze masz dw wyjścia:
-zaprzyjaźnij się z nią ,zapoznaj powiedzmy przez koleżanki wybranej osoby.Wszystko przyjdzie z czasem,przyjaźń przerodzi sie w miłośc -tylko jeśli będziesz ją stale pielęgnował,a słowa staną się zbędne
-jak dla mnie lepszy,zapoznaj sie z nią ,przypadkiem spotkaj i odprowadź do domu,praw komplementy,bądź opanowany,powoli,dbaj o nią ,musisz pilnować jej potrzeb,zawsze mieć więcej wolnego czasu dla niej niż ona go potrzebuje,ale nie być natarczywy,a pewnego wieczora (czysto teoretycznie) przy blasku księżyca,na plazy /spacerze,obejmij ją przybliż swoje usta do jej...ale to już jest inna historia i wątpie abyś dojrzał do którejkolwiek z tych dróg,ai pamiętaj wszystko powoli,nic na siłe

kibolek
04-08-2004, 22:37
Jezeli masz ponad osiemnastke:) to idz z nia na piwo to zawsze skutkuje przynajmniej u mnie:) Mowie ci najlepsza jest warka:)

Melabux_1
05-08-2004, 22:58
Ale wy jestescie....
przecie trzeba chodzic 2-3 lata X(
i bardziej sie jej przypatrywać
po 2 latach pytasz się jej :

1. cześć.. jestem (twoja imie) a ty jak masz na imie?
2. ona ci odpowie a ty na to acha i moisz jej ze grasz w tibie a potem sie jej pytasz a aczym sie interesujesz :D
3. ona ci odpowie a ty powiedz o kurcze.. ja tesh moze mógłbym cie zaprosic gdzieś.. gdzie bedziemy mogli więcej pogadać
4. UWAGA ubierz się sensownie na "NIBY RANDKE" a nie jak jakiś hooligan :D
5. jeżeli masz odwage zapytaj się mamy lub taty a oni ci powiedzą potem spisz to na kartce i wczuj sie w role dziewczyny twojej ;) pozakreslaj skresl i juz ;) ;)

POZDRO !!!!