zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ring of the Sky

bmatrix
06-01-2006, 13:26
Nigdzie nie znalazłem tematu o tym pierścieniu więc piszę. Wiecie coś o Ring of the Sky?? Wiem że wypada z warlocka, na tibia.pl pisze że nie da się sprzedać ani w ogóle nie ma opisu, a w poradniku Gdzie Jest Opłacalny Loot pisze że można go sprzedać za 160k u djinna....... może wyjaśni mi ktoś czy da się go sprzedać i czy jest on tylko dla ozdoby czy jak.

Sent
06-01-2006, 13:28
wydaje mi sie ze jest "rzadki" .. chyba na moim servie maja go 3 osoby? tylko o tych trzech slyszalem .. jakbym go mial to bym se zostawil ;]

spider-bialystok
06-01-2006, 13:36
Ten ring nie daje nic, lecz jest bardzo zadki i cenny.

Maxys_
06-01-2006, 13:39
Pierścień wypada bardzo rzadko z warlocka. Nic nie daje ale to bardzo ładne i dość cenne deco.. na Harmonii (prawie 2 letni świat).. po 40k można go kupic już. Nic więcej chyba się o tym ringu powiedzieć nie da.

You see a ring of the sky.It weighs 0.40 oz.

Wordi
06-01-2006, 13:45
ROTS jest to typowo czesto spotykane "RARE"(ze tak je ujme). Nosza go dla ozdoby wysoko levelowce. Ozdabia sie nim domki. 160k gp u dzina hmm mysle ze chyba jakis blad a moze i o tym nie wiem. Na swiecie np. 2 letnim jest ich juz wystarczajaco by ci co je maja(chodzacy na warlocki)mogli je sprzedawac szarym gracza. A i wsumie watpie by schodzili za 160k gp gdzie kolwiek. Poprostu to by byl a ceny loot. Srednio MI wypadaly 2-3 razy dziennie jesli expilem tylko przez np 8 h z przerwami na warlockach. Zadko sa sprzedawane gdzyz naprawde jesli chodzi o ringi to wedle mego uznania sa w top3 Pieknosci i radosci z ich posiadania.

Pearl Agata
08-01-2006, 12:50
wydaje mi sie ze jest "rzadki" .. chyba na moim servie maja go 3 osoby? tylko o tych trzech slyszalem .. jakbym go mial to bym se zostawil ;]

3 osoby? o.O Na jakim świecie Ty grasz?:p:p

@Topic
Ladna ozdoba i bardzo drogi:) Nic poza tym:):)

Serijj
08-01-2006, 13:09
21:36 Slepy: Sell Royal Helmet, Ring Of The Sky