Pokaż pełną wersje : Dragi - Titania
Przeczytałem poradnik FTP i mam nadzieję że udało mi się zamieścić screena :))
Grałem miesiąc na titani i zdążyłem porobic pare screenów, ale wracam na lunare po hacku (nowa postać) :P
http://republika.pl/stanton/Screeny/dragon%20solo.jpg
Comment plx! Jak nie widać to strasznie mi wstyd. :P
Jak każdy screen wyszedł dość duży. Jak można go zamieścić troszke mniejszego? :(
Siweczek
03-06-2004, 08:21
Nawet fajne. Jaki masz level ??? tak apropo
Moje Były lepsze ( Kirin-Tor ) ;(
Ale spox druid czy tam sorc na solo :) z 2 summonami gratz. :)
Oryginalnie dodany przez Siweczek
Nawet fajne. Jaki masz level ??? tak apropo
Wtedy 28 sorc, ale wracam na stary server - Lunara 8o
Zwykłe zdjęcie nic nowego :P
Tony Da'Rose
03-06-2004, 12:02
Heh.. Kamikazze spoko ss, ale i tak jestem wku***ony z powodu jeb**ego reseta serva z wczoraj... Zrobilem ok 70k expa, zarobilem 20k kaski i wszystko poszlo sie je*ac!!!!!!!!!!!! X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
idZi Master Of Dizaster
03-06-2004, 12:12
yo yo fajne foty znaczy troszku nudne za mało akcji :9 :D
Ss spoko ale dlaczego tylko 1 ;(ja jak robie ss'y to juz zamieszcam min 5 fotek 8) ale ss spoxo :baby:
Noham obecnie :2handed:
~~eternia~~
Godugugi Wielki obecnie :berserk:
Prawda jest srebram a milczenie zlotem :evil:
Bah.
Nie widziałem tutaj smoka :D
ej niewiem o co wam chodzi z tymi screen(ami), gdyż ja tu tylko widze jednego...eh ;(
Pantoflarz
03-06-2004, 19:44
fajny screen tylko szkoda ze jest jeden i plz powiedz jakiego loota wyciagnales 8)
Trzciniak
03-06-2004, 20:09
Fajne ss. Ale mam wazne pytanko o do tego miejsca i twojej taktyki. Czy ty stałes z tymi summonami zaly czas tam na dole czy po prostu raz tam zszedłes i zapomocą mana fluidów przywołales oba stworki? Bo jezeli tam można stać to spoko.
Edit
Hehe trzeci LMM mi wskoczył chociaż mogły by to być HMM a zamiast HMM za większą liczbe postów EXPLO, ale to nie jest najważniejsze.
Mela The Knight
03-06-2004, 20:19
Powiem krotko: Ludzie czy was nie nudza te ss`y z dragow. Tyle ich bylo ze sa nudne. Oczywiscie moze ktos z was lubi ss`y z dragow ale ja do nich nie naleze. X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Trzciniak
04-06-2004, 07:38
Oryginalnie dodany przez Mela The Knight
Powiem krotko: Ludzie czy was nie nudza te ss`y z dragow. Tyle ich bylo ze sa nudne. Oczywiscie moze ktos z was lubi ss`y z dragow ale ja do nich nie naleze. X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Ty to masz kłopoty, jak ci sie nie podobają smoki to nie wchoć na tematy związane z nimi i nie dawaj takich głopawych komentaży. Są ludzie na pewno którym sie takie ss podobają.
Oryginalnie dodany przez Trzciniak
Fajne ss. Ale mam wazne pytanko o do tego miejsca i twojej taktyki. Czy ty stałes z tymi summonami zaly czas tam na dole czy po prostu raz tam zszedłes i zapomocą mana fluidów przywołales oba stworki? Bo jezeli tam można stać to spoko.
Zeszłem i przywołałem DS i potyrałem 1 smoka z 1 summonem, a potem przywolalem lidera... albo na odwrót nieamiętam 8o
Fajny ssek ;] Gdzie jest to miejsce bo kolega tam huntuje a na draglandzie mozna sie wpieprzyc na podwojny spawn (z blokerem nie ale jak samemu to sie drag wierzga :P)...?
btw: Ale i tak najbardziej w calym ssie to mi sie podoba twoj pozlacany tasak :D
Walokon14
14-06-2004, 11:30
ja nic nie widze ;( chlip chlip chlip
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.