Pokaż pełną wersje : Tibia-uzależnienie
Alanus Lutinum
07-01-2006, 09:43
Jak zapewne wicie 70-80 procent ludzi grajacych w tibie jest uzaelnionych od tej "pieknosci". Ja jestem w tej grupie uzaleznionych. Może wiecie jak grać chocby z 5h dzinnie do 1,5h-2,5h. Bo jak gram w tibię czuje sie sczesliwy, a jak nie gram to też ale bardziej szczesliwy, poniewaz nie gram w tibie a to moj problem.
powiem ci tak:]tez przez pewien okres tak gralem az zaczelo mi sie LO zobaczylem co sie dzieje z ocenami...a pozatym nie mam tyle czasu zeby byc chociaz w top 5 sorcow na servie a nie interesuje mnie byc ktoryms z kolei...wiec postanowilem nie grac wogole i jakos bardzo dobrzemi to wychodzi:]najwyzej jak LO skoncze to na new serva pojde ale nie teraz bo mam za malo czasu:]a jak tylko przestalem grac w tibie to naprawde mam tego czasu duzo wiecej i mozna go spedzic duzo przyjemniej:]
Paciorek_Paladyn
07-01-2006, 13:40
Macie na to kilka sposobow!
1 z nich to wziasc prysznic nie wycierac sie i wyleciec nago zima na dwor EFEKT MUROWNY!
2 tygodnie grania w tibke :) Bez ograniczen i bez nauki :)
Mój char jest online przez ~15h w soboty/niedziele i około 7h od pn do pt :), a średnią na te półrocze będe miał około 4,0 :). Trzeba umieć expić z książką w ręku :).
predalien
07-01-2006, 18:40
Jeśli nie chcesz grać w tibie a nie możesz przestać to wyrzuć kompa przez okno.
Angel of Death
07-01-2006, 18:44
Macie na to kilka sposobow!
1 z nich to wziasc prysznic nie wycierac sie i wyleciec nago zima na dwor EFEKT MUROWNY!
2 tygodnie grania w tibke :) Bez ograniczen i bez nauki :)
Sorry za offtop ale każdy post tego gościa jest totalnie bezsensowny i idiotyczny. -.-
... jak grałem , to miałem ~4,5 średnio , a teraz gram w UT 2004 i nie musze siedzieć ile wlezie , tylko dla siebie czasem zagram , i będe teraz wzorowy 4,9 średnia ...
Osobiscie to ja jestem strasznym nalogowcem!!! :D Jedyne co mnie ratuje to starszy brat... grozac mi haslem :P
Sorry za offtop ale każdy post tego gościa jest totalnie bezsensowny i idiotyczny. -.-
Popieram . ALe to taki mały offtop
On Topic:
Ja tez gralem w tibie i kiedy zobaczylem oceny na polrocze , troche mnie to przerazilo. Poprostu skasuj tibie lub poprostu powiedz sobie ze nie mozesz. Mi to pomoglo i sie z tego ciesze : ]
A ja nie jestem uzależniony od Tibi . Czasami to wogule mi się w to grać nie chce , lepiej w StrongHold : Crushader ( Twierdza : Krucjata :) ) to jest najlepsza strategia ...
wez idź pekuj...poczekaj aż cie zabiją... to ci sie na troche odechce ... (nie mam już od dawna tej niechęci po śmierci.bo gram by zabijać....blah.... a nie by być kimś :] ).
milan233
07-01-2006, 21:01
JA jestem uzależniony i musze sie przyznac. Ale naszczesice mam starszego brata ktory pozwala mi tylko grac 2-3h dziennie;P inaczej gral bym 5-7h dziennie a w wakacje z 15:P
Gralem kiedys dlugo w Tibie... Nie moglem przestac ;D Wciaz brala mnie ta chec wbicia wyzszego levela... A teraz od niedawna postawilem sobie poprzeczke! Gram 2h dziennie i ani minuty dluzej ;]
Od Tibii jestem uzależniony, ale wiem kiedy przestać grać. Oceny nie są złe, a do tego mam brata i siostre, którzy też uporczywie zajmują pieca :)
Prezes-Portas
08-01-2006, 14:32
Najlepiej rozdaj wszystkie itemy i zrookuj postaci usun tibie. :p
Dark Euzebioosz
08-01-2006, 22:37
Zacznijmy od tego że totalnie s*******iliście sprawe zaczynając grać w tibie.
Jak chcecie przestać to stańcie w depo i napiszcie swój numer i hasło... następnego dnia nie będzie wam sie chciało grać - sprawdzone przez naukowców z Kaliforni.
Albo weźcie sobie kupcie jakąś konkretną gierke a nie gracie w jakieś piksele ruszające sie! Ludzie, na komurce mam gierki z lepszą grafiką (chyba że macie kompa pentium II 236 mhz z 1995 roku-to rozumiem). Jak patrze na tibie to mi sie rzygać chce ;(
@Dark Euzebioosz
Grafika to nie wszystko, pamiętaj o tym.
Mój char jest online przez ~15h w soboty/niedziele i około 7h od pn do pt :), a średnią na te półrocze będe miał około 4,0 :). Trzeba umieć expić z książką w ręku :).
do tego co piszesz to trzeba byc generalnie inteligentnym, miec malo wymagajaca szkole, wyrozumialych rodzicow i nie miec znajomych ktorzy truja Ci dupe zebys poszedl z nimi na pizze (zeby nie bylo ze mlodziez sprowadzam na zla droge i na browara im kaze chodzic:)). nie wiem jak u Ciebe z tym jest....
EDIT:
aha i po przeczytaniu ponownie posta zaciekawilo mnie stwierdzenie "moj char" a nie na przyklad "siedze przy Tibii" co jakby to powiedziec nie czynni Cie juz takim "fajnym", bo w tym momencie odnosze wrazenie ze sharujesz. na to ie musisz odpowiadac - odpowiedz przed soba :)
Alanus Lutinum
09-01-2006, 12:49
Ale mi chodzilo o to zeby mniej grac
Paciorek_Paladyn
09-01-2006, 14:07
O kurde! Uzaleznienie! Prawie kazda gra uzaleznia jak jest dobra!
Np. Ja we wrzesniu mialem WoWa i gralem calymi dniami teraz mam tibie i tez nonstop gram a na koniec polrocza bede mial srednia 4,4!
Trzeba umiec pogodzic to z tym!
Ja np. Expie a ksiazke mam oparta o monitor i jak cos bije albo trainie mlvl to czytam co tam sie trzeba nauczyc! :) Latwe jak drut i napewno lepsze niz zrywanie z tibia! :cup:
[...] Latwe jak drut [...]
hmm jezeli drut jest latwy to co jest proste?:)
a taka nauka o jakiej psizecie - w czasie traina wystarzca do czasu, lub w mniej wymagajacych szkolach. z doswiadczenia wiem ze jest to po czesci oszukiwanie samego siebie. costam sie nauczysz, ale na nauczenie sie tego samego tracisz 2 czy 3 razy wiecej czasu niz zrobilbys to poswiecajac 100% swojej uwagi nauce, a pozniej zajmowac sie tibia.
Tibia jest głupia, dlatego uzależnia.
Tibia uzaleznia bo jest głupia
Wiedźmin
10-01-2006, 19:37
Tibia jest głupia, dlatego uzależnia.
Tibia uzaleznia bo jest głupia
Powiedz mi, czy ty masz wrodzony talent do bezsensownych postów, czy ktoś ci za to płaci?Jeżeli tibia jest głupia, to po co siedzisz na forum tej "głupiej" gry?
mi z uzaleznienia od tibi przerzucilo sie na uzaleznienie od Counter Strike'a
....
Naprawde straszne ale prawdziwe =(
Ale co do Tibi
Ta gra bylaby idealan gdyby nie lduzie ktorzy w nia graja
(bachory, i przedewwszystkim RASISCI ( siema polskie nooby :* ) i Sharerzy)
@On Askara
ZABIC SWE!@!#( ONI SA BE #@*#& POWER ABUSEHY ***AMNE@*&#!*@#& WOJNY @#*@&#
a jak przyszlo co do czego to wszyscy na wojnie padli
hahaah..
Zmasakrowany rolnik
20-08-2006, 17:18
Ale dzis leje co nie ;/ kurde pada i pada moglo by juz przestac , a tak wogule to co to tibia ? :creature:
Pozdro for tibia.pl
Ja np. Expie a ksiazke mam oparta o monitor i jak cos bije albo trainie mlvl to czytam co tam sie trzeba nauczyc! :) Latwe jak drut i napewno lepsze niz zrywanie z tibia! :cup:
No moze i jestes inteligent moze, i dobrze sobie radzisz, i z tym, i z tym. Ale jak to w zyciu bywa cos za cos wiec wnioskujac z twojego posta masz bardzo kiepska i kondyche oraz zdrowie(oczy!). Juz cie widze na pozy bramkarzaXD.
Nie gadajcie mi, ze "deil jeste be! nie jestem mieczakiem", ale to cala prawda.
BO prawda jest to, ze nie ma idealow i cos za cos trzeba placic zdrowiem,intelektem,rozrywka.
Wracajac do tematu to powiem jakie sa sposoby na tibie:
1.Cherz skonczyc z tibia? odlacz sobie internet i nie wracaj. Nie kupuj nowych gierek na kompa. Wszystko ci sie znudzi i bedziesz sie interesowal czyms innym XD.
2.zabij sie (charem) i wyladuj sobie sile na najblizszy komputer :D(uzyj dynamitu dynamitu!).
3.Graj nonstoper az ci sie oczy zniszca XD(joke).
3.
Yoh Asakura
21-08-2006, 11:40
Janek, jesteś śmieszny. Chyba naprawde przypłaciłeś gre w tibie utratą intelektu (o ile w ogóle jakiś miałeś).
Jak ty wywnioskowałeś, że ma słabą kondycje ? Co ty kurwa, drugi Nostradamus jesteś ? Może mi jeszcze przepowiesz, że teraz siedze przed komputerem i pisze tego posta ?
A.d 1:
Co mają inne gierki pokroju np. Preya do syfiastej Tibii ?
A.d 2:
Tak, a potem będą przekleństwa typu: o kurwa mój komputer poszedł się pierdolić co ja powiem starym...
A.d 3:
XDDDDDDDD joke.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.