Pokaż pełną wersje : [Furora] Pk movie III & IV
Jak w temacie, pk na furorze tym razem troche wieksze lvlki ;]
W pierwszym filmiku dwa fragi:
12 sorc oraz 21 drut
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/4115
w 2 filmiku mamy:
16 knighta, 19 druta oraz 17 knighta
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/4116
Filmiki zdecydowanie lepsze od poprzednich :) zostal nagrane 2-3h temu ;]
Enjoy!
Comment plx!
Pawel ziomek
07-01-2006, 22:37
Nie powiem ze filmiki te duzo lepsze sa od poprzednich ale Gz dla Ciebie . Super filmiki Pk xD
Pozdro
Ogólnie filmik denny ... mogłem tego nie ściągać ... oglądałem lepsze filmy ... ale jak na twoje początki pkowania to idzie całkiem dobrze ... popracuj nad pvp ;)
to nie sa poczatki mojego pkowania a co di mojego pvp to wiem ze jest denne dlatego niegram juz sorckami/pallami tlyko knightem ;] bije kto wejdzie na drgoe just 4 fun :D
a pozatym jeszcze z moim lagiem... to sie ****a wtedy niedalo uhnac nawet jak mnie ten bobas zlapal a najelsze bylo stoje sobie obok nich a ten exiva "szymiel i jeszcze te wszystkie kompasy itd :PPP own3d xD
na tym twoim knighcie tez pewnie acc sharing co nie? B)
Cariel Da'Rose
08-01-2006, 10:54
w pvp to musisz troche na otsach pociwiczyć xd, nieoplaca sie knigtow pkowac: za duzo hp, i na tym lvu nic dobrego niewypadnie (chyba ze cUd). a co do tego pk to moze byc xddddd mogliscie zaplanowac sobie ofiary... bo takiego chodzenie za miastem i szukanie jest troche w****iajace xd
na tym twoim knighcie tez pewnie acc sharing co nie? B)
lol? wtf? jaki acc sharing -_-
lol? wtf? jaki acc sharing -_-
dobrze wiesz o co chodzi wiec mi tu nie ******* farmazonow :baby: co do sharowania to macie za maly lvl ...
nie niewiem ;-) chyba mnie z kims pomyliles ó.ó
mysle ze nie :p z tego co mi kumple mowili to masz na imie sebastian ... no to jednak sie nie myle ;] a czy to takie dziwne? ze robisz acc sharing? wkoncu kazdy (nieliczne osoby nie sharuja) na furorze sharowal swoje konta. a ja to wiem na 100% ze Elvila (zapomnialem nick) sharowales a tego knajta na kyrze tez sharujesz :confused: no to o czym my to mowimy... wypieraj sie jak chcesz ale ja wiem swoje :D
Cariel Da'Rose
08-01-2006, 13:52
mysle ze nie :p z tego co mi kumple mowili to masz na imie sebastian ... no to jednak sie nie myle ;] a czy to takie dziwne? ze robisz acc sharing? wkoncu kazdy (nieliczne osoby nie sharuja) na furorze sharowal swoje konta. a ja to wiem na 100% ze Elvila (zapomnialem nick) sharowales a tego knajta na kyrze tez sharujesz :confused: no to o czym my to mowimy... wypieraj sie jak chcesz ale ja wiem swoje :D
o co ci wlasciwie chodzi? o to zeby udowodnic przed mala iloscią ludzi ze ktos sharuje? a ty 54 ms napewno sharowales lub sharujesz...bo samemu bys takiego lv niezorbil, Chyba ze ten wpis to poprostu Joke.... A co do Łolka watpie zeby sharowal, znam go.
elvril nigdi nie byl sharowany, mial passy do niego ziom z rl ktory sie czasem logal (rzadko) ale nie bylo to jakies regularne sharowanie nie ja bym tego nie nazwal koelga sie logal czasem pospalac mane czy jak nie mial co robic poexpic bo ten owy kolega mial swoja postac (sharowana) i jak 2 ziomek nim gral to on jak niemiial co robic ja bylem off gral elvem, na kyrze to juz wogule ;] ktos ci cos powiedzial ale chyba niedokladnie ; o
btw hu ju ar?
o co ci wlasciwie chodzi? o to zeby udowodnic przed mala iloscią ludzi ze ktos sharuje? a ty 54 ms napewno sharowales lub sharujesz...bo samemu bys takiego lv niezorbil, Chyba ze ten wpis to poprostu Joke.... A co do Łolka watpie zeby sharowal, znam go.
na wstepie powiem jedno... nie sharowalem mojego chara ... i nie mam zamiaru tego robic ... sam doszedlem do wszystkiego bez niczyjej pomocy ... gram juz troche ta postacia ... ale przynajmniej SAM ... a tak do masy innych ludzi krorzy to przeczytaja :p Cariel Da'Rose to 2 owner tego knighta na kyrze ;p i pewnie sharowal tez Elvila ... B) czyz sie nie myle?
tak mylisz sie, cariel to kolega z titani a napewno nie owner knighta <lol>
Cariel Da'Rose
08-01-2006, 14:07
Chador~ Gratz dla ciebie ze sam robiles ale zastanawia mnie w ile czasu normalny chlopak w wieku 13-16 lat chodzacy do szkoly i majacy życie towarzyskie robi taka postac? z wlasnego doswiadczenia wiem ze ciezko to zrobic...
A nawet jezeli to co mowisz byla by prawda , To co? jak sie on przyzna do Sharingu orgazmu dostaniesz? nierozumiem twojej zawistności, moze w przeszlosci sharowales i cie 2 owner za przeproszeniem wy***ał?
Taaaaa :) juz nie bede nic dalej gadal... sharujie sobie, sharujcie ... z tego co wiem to przez jeden dzien na charze na kyrze bylo 3 ownerow ale ciekawe tylko czemu jeden z nich odszedl ... ? moze ty mi to powiesz ? :) moge jeszcze od kumpla z gg wziasc pewne rozmowy z pozostalymi ownerami... ale nie bede juz wam robil lipy bo mi poprostu was szkoda .... 25 knight (acc sharing) buhahaha... kyra istnieje juz z 2 tyg a tu 25 lvl :/ czemu nie w tOP 25? :cup: widocznie graja nia jakies dzieci B) dobra nie chce mi sie rozpisywac, elo
Cariel Da'Rose
08-01-2006, 14:14
Chador to ze ty lubisz robic knightow ze skilami 40/40 to inna sprawa, moze on skiluje? lub ma duzo nauki, życie towarzyskie jak juz wspomnialem. Istnieje wiele mozliwosci.
Chador~ Gratz dla ciebie ze sam robiles ale zastanawia mnie w ile czasu normalny chlopak w wieku 13-16 lat chodzacy do szkoly i majacy życie towarzyskie robi taka postac? z wlasnego doswiadczenia wiem ze ciezko to zrobic...
A nawet jezeli to co mowisz byla by prawda , To co? jak sie on przyzna do Sharingu orgazmu dostaniesz? nierozumiem twojej zawistności, moze w przeszlosci sharowales i cie 2 owner za przeproszeniem wy***ał?
hmmm ... wlasnie o to chodzi :) ze wy***al i wszyscy wiemy dokladnie kto. ale juz wole zostawic ten temat w spokoju bo tylko sie przestraszycie i nie bedziecie sharowali :( i delete dostaniecie :( straszne 8o
hmmm ... wlasnie o to chodzi :) ze wy***al mojego kumpla i wszyscy wiemy dokladnie kto. ale juz wole zostawic ten temat w spokoju bo tylko sie przestraszycie i nie bedziecie sharowali :( i delete dostaniecie :( straszne 8o
P.S sry za double post ale strona laaguje :/
Cariel Da'Rose
08-01-2006, 14:17
I jeszcze Jedno Chador, To ze ty sam grasz i zrobiles ten lv to znaczy ze jak Kret w hacie siedzisz, jestes zapewne gruby, niemyjesz sie itp, TYP czlowieka: Melon. Albo robiles tego chara 2-3 lata.
I jeszcze Jedno Chador, To ze ty sam grasz i zrobiles ten lv to znaczy ze jak Kret w hacie siedzisz, jestes zapewne gruby, niemyjesz sie itp, TYP czlowieka: Melon. Albo robiles tego chara 2-3 lata.
nawet jak robilem to co? ... mam swoje zycie na rl i tibia nie jest dla mnie wszystkim... gram z nia dla przyjemnosci, dla siebie a nie po to zeby miec jak najwiekszy lvl ... to jest tylko gra ... a nie jakies zawody na lvl ... X(
omg czlowieku rzadzisz ja sharowalem wszystkie posatcie jestem 24/7 online bez przerwy gram just nontoper gra mna 12 ownerow co 2h zie zmieniaja tak zeby nikt sie nie zmeczyl a se pogral i wogule gralo 24 ale wy***alem 12 i moze twoj kumpel to jeden z nich a taki maly level bo ekspimy na ratach i wogule jestem rookstayerem own3d
Cariel Da'Rose
08-01-2006, 14:30
nawet jak robilem to co? ... mam swoje zycie na rl i tibia nie jest dla mnie wszystkim... gram z nia dla przyjemnosci, dla siebie a nie po to zeby miec jak najwiekszy lvl ... to jest tylko gra ... a nie jakies zawody na lvl ... X(
na wiekszym lvu tibia stanie sie tym wlasnie wyscigiem... dowiesz sie o tym =]
Apropo Ludzie komentowac.. ;)
troche slabo :p
loot sux :confused:
cudzil padl 2x wtedy przed peirwszylm filmem i potem jeszcze meidzy 1 a 2 za***al go taki pedal co i mnie bil i aikerie tez :]
cudzil= nostrato
ci kolesie od 'gru sie tylko do mnie plumkali xD
Ej kolo ja mam 100 lvl + i jade na trzech ownerów i nie wiem ale chyba kuje cie to w oczy że ktoś ma zaufanych kolegów z którymi sharuje X( co za nóbek z Ciebie
omg czlowieku rzadzisz ja sharowalem wszystkie posatcie jestem 24/7 online bez przerwy gram just nontoper gra mna 12 ownerow co 2h zie zmieniaja tak zeby nikt sie nie zmeczyl a se pogral i wogule gralo 24 ale wy***alem 12 i moze twoj kumpel to jeden z nich a taki maly level bo ekspimy na ratach i wogule jestem rookstayerem own3d
nieee jak juz to chyba co 3h była zmiana jezeli sie orientuje :)
@UP
czemu sciemieasz ? znasz mnie na rl ze wyciagasz bezpodstawne wnioski?
po 3h to byla zmiana jak jechalm na 8 ownerow ald to bylo daawno
mam teraz nowa postac na 1 lvlu gram na 12 ownerow zmiana co godzine tak zeby nikt sie przemeczal i kazdy sobie pogral i tak se pykamy no i 1 lvl caly czas bo expimy na deerach ;(
dobra to jest temat zalozony po filma a nie chcesz komentuj film a nie o tym iludziestu ownerow mam
da end
komentowac film plxxz0r
filmiki takie sobie szkoda ze loota nie bylo ;\
@offtopic:jeszcze jedna klutnia w tym temacie i reported temat ma ;;
niedlugo bedzie czesc V w ktorej ebdziemy u***ywac afkerow pojde na mc drutem kolegi albo cos i zrobimy rzez ale szczeglow niepodam bo jeszcze mnie u*******a....
BEWARE!!!111!@@@@@@!!!11
zioms, filmik ogolnie SREDNI/SLABY i nie poleca go sciagac =/
jakis 15 pall z 15 lvlowa ekipa ida za miasto i ubijaja 12 i 21 druta -.-
to tak nobowsko :)
fajniej by bylo tak jak ja ostatnio zrobilem, zabilem 20 sorca przed dp, nie afka na 2 sdki 12 drutem :):):)(yellow hp rox)
w 2 filmie apda 16,17 knight i 19 drut ;]
no.... 19 lvl .... hauhauhaa rox :baby: ubijcie jakis 40 ... a takich filmów to nie pokazuj na forum ... najlepiej wbij na jakiś 8 lvl i 6 lvl zabijaj
Cariel Da'Rose
10-01-2006, 15:11
no.... 19 lvl .... hauhauhaa rox :baby: ubijcie jakis 40 ... a takich filmów to nie pokazuj na forum ... najlepiej wbij na jakiś 8 lvl i 6 lvl zabijaj
Powiedzial co wiedział rl kolega Sharera "Macia". bedąc na naszym lvu ciekawe jakbys ty ubil 40lva? Combo z boltow i lmms? ... I ty pochwal sie moze jakimis pk films chyba ze ten twoj caly sorc 54~ to Joke lub non-pvp wolrd (Niezdziwilo by mnie to).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.