Pokaż pełną wersje : eye evil
http://rapidshare.de/files/10618075/boss_hg.rec.html
film do kitu.
1. nic nie widac - mogles sie poswiecic i wylaczyc light hack'a na te 30 minut =;/
2. gdzie tam jest evil eye?! bo jakos go nie zauwazylem
Thourivel
08-01-2006, 11:56
Gratz ziom xD tylko z tym światłem to prawda ; p na filmie mogłeś jakies luxa puścić :)
Gratz ziom xD tylko z tym światłem to prawda ; p na filmie mogłeś jakies luxa puścić :)
Np exevo gran vis lux?:P, film badziewny
film do kitu.
1. nic nie widac - mogles sie poswiecic i wylaczyc light hack'a na te 30 minut =;/
2. gdzie tam jest evil eye?! bo jakos go nie zauwazylem
sciagnij sobie tez i wlacz jak ogladasz film;] ja neiwidze poroblemu a jak eye evila neiwidzisz wogole to moze okulista?
sciagnij sobie tez i wlacz jak ogladasz film;] ja neiwidze poroblemu a jak eye evila neiwidzisz wogole to moze okulista?
ty nie masz 10lat czlowieku;] moze mniej...bywa;] w ogóle pisze sie oddzielnie-bywa
@top za brak swiatla w filmie temat powinien byc kasowany bo nie wiem po co mam meczyc sie przez 30 minut? ***ac to! nie bede sciagal zadnego light hacku jak poradzil pan notop;]
ty nie masz 10lat czlowieku;] moze mniej...bywa;] w ogóle pisze sie oddzielnie-bywa
@top za brak swiatla w filmie temat powinien byc kasowany bo nie wiem po co mam meczyc sie przez 30 minut? ***ac to! nie bede sciagal zadnego light hacku jak poradzil pan notop;]
25 dzieciaku;]
Athaniel
09-01-2006, 17:47
ja on ma 25 lat to ja mam 2500 lat . Pisałem z Homerem "liliade" i "Odyseje" a tak w ogóle to Odyseusz i Zeus to mój qumpel. "Ludzka głupota nie ma granic"
ja on ma 25 lat to ja mam 2500 lat . Pisałem z Homerem "liliade" i "Odyseje" a tak w ogóle to Odyseusz i Zeus to mój qumpel. "Ludzka głupota nie ma granic"
gratuluje masz 2500 moze jakis zakladzik?;]
gratuluje masz 2500 moze jakis zakladzik?;]
jak ty masz notop te swoje 25 lat to sie boje myslec kim ty bedziesz w przyszlosci?;] pewnie zrobisz niedlugo magistra i ja bede do takiego kreta swoje potomstwo bedę wozil mowiac ze w szkole sie dobrze uczą;]...albo bede u takiego kreta zęby leczył;/ yhh przykra perspektywa
Ja pier**le weźcie sie ograrnijcie,on ma 25 lat... ale macie za***i**e żarty typu mam 2500 lat itd :o ,Pozdro notop od starego crypto~ ;]
jak ty masz notop te swoje 25 lat to sie boje myslec kim ty bedziesz w przyszlosci?;] pewnie zrobisz niedlugo magistra i ja bede do takiego kreta swoje potomstwo bedę wozil mowiac ze w szkole sie dobrze uczą;]...albo bede u takiego kreta zęby leczył;/ yhh przykra perspektywa
pamietaj ze wiekszosc wychowania dzieci biora z domu...az sie boje pomyslec co za perspektywa gdy bedziesz mial dzieci ;]
@miku
thx pozdro tez
Kozi_leus
09-01-2006, 20:45
Hmmm 0 light hacka to po pierwsze . Po drugie moim zdaniem waste runek ;/ . No i troche nie ładnie używać TBI czy innego niedozwolonego programu . Szkoda , bo to podważa to , czy zdobyłeś ten lvl uczciwie .
Bjoern Shu
09-01-2006, 21:10
pamietaj ze wiekszosc wychowania dzieci biora z domu...az sie boje pomyslec co za perspektywa gdy bedziesz mial dzieci ;]
@miku
thx pozdro tez
BUAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHHAHAHAHA
~respect xD!
ja mam 5 lat moge tu pisac? :<
No i troche nie ładnie używać TBI czy innego niedozwolonego programu . Szkoda , bo to podważa to , czy zdobyłeś ten lvl uczciwie .
Heh, jesli Ty masz ten 84 lvl i 64 mlvl to tez podwazam twoja uczciwosc w grze, watpie zebys nigdy bez zostawienia postaci na afku z bocikiem xd wbil 64 mlv, no chyba ze masz brata w innej strefie czasowiej i gracie na zmiane ;), tudziez nabyles postac na allegro :)!
ja mam 5 lat moge tu pisac? :<
Ja Ci pozwalam ale fakt ze nie mam tu nic do gadania ;P
I jak zwykle jak 99% topickow na tym forum tamat schodzi na cos zupelnie niezwiazanego z filmem <komant filmu a 2500 lat gdzie to ma zwiazek koment kilm nie kolesia z fantazja!!>
koles polecil mi abym zaczął uzywac light hacka jak nic nie widze ;] I kto tu jest dzieckiem?:]
koles polecil mi abym zaczął uzywac light hacka jak nic nie widze ;] I kto tu jest dzieckiem?:]
po huuj piszesz ze ciemno niechesz niegoladaj a sua nieuzywa hackow matole czemu ? bo boji sie hacka ? jak ci ciemno to sam sobie scaignij i ogladaj z lighthackiem ja tam dobrze widzialem
nasz go w rl ze go oceniasz.? A moze on potrafi pogodzic nauke z tibią w przeciwienstwie do ciebie ^.-. Wyzywasz ludzi a nic o nich nie wiesz
Draconis Dragontooth
10-01-2006, 10:36
**** .... ludzie ! w tym temacie daje sie swoje posty na temat tibiacamu a nie rozmyśla nad wiekiem notopa , jedno jest pewne , on grał wtedy w tibie kiedy wy graliście na playstation czy nintendo 64 bo komputerów nie mieliście .. a co do filmiku , jeżeli o mnie chodzi to "ujdzie"
**** .... ludzie ! w tym temacie daje sie swoje posty na temat tibiacamu a nie rozmyśla nad wiekiem notopa , jedno jest pewne , on grał wtedy w tibie kiedy wy graliście na playstation czy nintendo 64 bo komputerów nie mieliście .. a co do filmiku , jeżeli o mnie chodzi to "ujdzie"
no i widzicie kto mnie zna ten wie;) thx all:*
Kozi_leus
11-01-2006, 11:34
Heh, jesli Ty masz ten 84 lvl i 64 mlvl to tez podwazam twoja uczciwosc w grze, watpie zebys nigdy bez zostawienia postaci na afku z bocikiem xd wbil 64 mlv, no chyba ze masz brata w innej strefie czasowiej i gracie na zmiane ;), tudziez nabyles postac na allegro :)!
Hmmm jeżeli masz jakieś wątpliwości zapraszam na lunare i popytaj ludzi ;P . Pozatym nie napisałem , że koleś sharuje albo coś . Powiedziałem , że istnieją podejrzenia o to,że coś ma za uszami :P . Jeżeli to tylko light hack to spox, kiedyś to był problem ,ale jeżeli teraz 70 many kosztuje gran lux więc jaki problem . Gdyby light wand został użyty nie byłoby problemu, a tak dyskusja się rozwija :). Też nigdy się nie dowiemy kto naprawdę gra uczciwie a kto nie . Ja nie używam light hacka bo istnieje takie coś jak magic light wand :P
lipne xD bardzo evul hunt xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.