Pokaż pełną wersje : BP- czyli czym się różnia Backpacki :)
Czarny Vicher
08-01-2006, 12:51
Witam ... Ostatnio znalazłem różowego BP założyłem go i jedyna co zauważyłem to ,to że jest cięzszy od mojego zwykłego brązowego BP ... Jeśli ktoś sie na tym to prosze o wypis w tym temacie czym się róznia miedzy sobą kolory BP ... słyszałem że złoty bP zmniejsza o połowe cięzar wllozonych do niego itemow ... Prosze tych co sie na tym znaja o napisanie :) tutaj róznic ....
Pearl Agata
08-01-2006, 12:52
Witam ... Ostatnio znalazłem różowego BP założyłem go i jedyna co zauważyłem to ,to że jest cięzszy od mojego zwykłego brązowego BP ... Jeśli ktoś sie na tym to prosze o wypis w tym temacie czym się róznia miedzy sobą kolory BP ... słyszałem że złoty bP zmniejsza o połowe cięzar wllozonych do niego itemow ... Prosze tych co sie na tym znaja o napisanie :) tutaj róznic ....
lol? Pierwsze słyszę żeby różne kolory bp coś robiły...:)
One różnią się tylko kolorem i miejscem gdzie można je kupić...niczym więcej:)
Dwimenor
08-01-2006, 12:55
Eeee tak mnie skonfundowałeś, że aż się zalogowałem aby sprawdzić. I Uprzejmie ci donoszę, że to co mówisz to czysta bujda. Wszystkie bp warzą tyle samo ( 18 oz ), a to z złotym, ankharumiańskim plecakiem to już totalna bujda.
Czarny Vicher
08-01-2006, 12:59
Aha dzieki za inf. teraz juz bede wiedział ... a co do tego rozowego to powaznie jest ciezszy :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.