Pokaż pełną wersje : Niemiecki Pacc
benson beneq
08-01-2006, 14:21
siemq
mam pytanie
mieszkam w niemczech
ale jestem polakiem
niewiem jak mam oplacic pacca w niemczech czy ktos zna jakis adress strony niemieckiego serwera gdzie pisze jak oplacic w niemczech
prosze pomozcie ;(
Neaniver
08-01-2006, 14:29
taka strona godna polecenia:
www.tibia.com
benson beneq
08-01-2006, 14:41
tak wiem
ale jak ja mam pacca oplacic
bylem na niemieckiej stronie ale tam nic niepisze o tym jak sie w niemczech kupuje
tutaj pisze
ale mozna z poslki oplacic dla polskiej strony a z niemieckiej nieiwem dzie co i jak
a w polsce dopiero w maju bede
moze wie ktos jak to zrobic a moze ktos oplaca z niemczech
plz help!
mieszkasz w Niemczech, zakladam, ze umiesz Niemiecki :) Zapytaj sie jakiegos neimca na serverze o Niemiecki fansite badz bezposredznio jakiegos gostka w grze, co i jak :)
Pozdrawiam,
Ferdek~
benson beneq
08-01-2006, 14:54
umiem niemca
ale trudno niemca znalezc w tibii (jak dla mnie)
a jeszcze z paccem
a na stronie tibia.de
nic tam niema ;/ o paccu
jest napisane a nie pisze -.-
wszystko jest napisane na tibia.com nie ma różnicy czy płacisz z niemiec czy z polski
tez tak sadze, ale z tego co slyszalem jakis debil (a raczej dosc duza grupka debili zwanych pospolicie poslami) przyjal uchwale ze obie formy sa poprawne.
@topic:
nie rozumiem w czym tkwi dla Ciebie problem. na tibia.com masz wszystko wyraznie napsiane - adres korespondencji itd. bierzesz te XX euro, wsadzasz do koperty, wypelniasz odpowiedni formularz na tibia.com, dostajesz ref number ktory dolanczasz do kasy w kopercie i za kilka dni masz pacca - to jedna z mozliwosci. jezeli nie odpowiada Ci ta opcja, to do jasnej anielki wybierz inna forma platnosci... na tibia.com masz wszystko wyraznie napsiane!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.