Pokaż pełną wersje : Pacc za free dla niektórych
Mam takie noobowe pytanko ale ja sie na tym wogle nie znam. Za klikniecje w banner dostaje sie podobno iles tam kaski. A wypalilo by gdyby na tibi.pl sie umiejscilo takie cos i kazdy by klikal a potem pacc za free??
Pacca by dostawały powiedzmy osoby ktore wygraly jakis konkurs.
Swojego czasu probowalismy tak placic za domene, sek w tym ze tibia.pl ma tak duza ogladalnosc ze firmy ktore tak "chetnie" placa za kilkanie na banerek po kilku godzinach wycofywaly sie z umowy z powodu naruszenia przez nas regulaminu.
To regulamin muwi, że nie można za duzo w to klikać!?!? X(
To w takim razie na tym nie można zarobić. ;( ;( ;(
Hegemmon
04-06-2004, 10:56
można można.. tylko trzeba wiedzieć jak.. np na stronie pajacyka mozna klikać na bannery i 1000000razy dziennie ale i tak licznik zapisze dziennie tylko jedno kliknięcie z jednego IP. :P
podobno dobry jest program partnerski z Allegro ale kokosów siępo tym nie spodziewajcie 8)
a tak btw.. są jeszcze nne sposoby zarabiania przez internet... w stanach np jest podobno dobrze rozwiniety pomysl ze pewne firmy zbieraja adresy czlonkow i zleceniodawcy zlecaja powysylanie np 10.000 reklam do okreslonej kategorii odbiorcow( wiek, plec, miejsce zamieszkania itp) ten kto w tym uczestniczyl musial odebrac reklame i kliknac na dolaczony link wtedy zapisuje sie jako obejrzana reklame a za takei cos dostaje sie kilka groszy... u nas niestety jest to jedna wielka lipa ale gdyby cos zrobili z tym okropnym spammem to moze firmy zaczely by szukac jakieos innego sposobu na dotarcie do potencialnego klijenta. niestety do tego daaaaleka droga (a zeby bylo szybciej zaznaczajcie w skrzynce te maile ktore uwazacie za spamm)
Matheous
04-06-2004, 17:34
Wpisz w googlu czy innej wyszukiwarce 'zarabianie przez Internet' to ci znajdzie ze 100 stron z ofertami-ale ile z nich jest prawda to ja nie wiem:D
PACC za free to marzenie kazdego Tibijczyka;)
@Gremlin
To jaki jest ten regulamin, że tibia.pl go łamie? ;(
Te firmy się wycofywały tylko dlatego, że zadużo ludu na to klikneło?
;( ;(
A może Łunia nas uratuje :] 8)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.