Pokaż pełną wersje : Mmmmaaaammmmyyyy Wwwaaassss.... :D
Dr. Omader
08-01-2006, 18:37
Wywalenie modkow to...
Jeden.
Wielki.
Wkręt.
Ten caly temat z glosowaniem, te wszystkie nasze posty i teksty na ircu, to jedna wielka sciema.
Od razu na wstepie zaznaczam, ze to nie byl moj pomysl. Co by nie bylo na mnie ;) Bylem tylko marionetka w rekach modkow :P
Na pomysl czegos takiego wpadl Shinjix, reszta modkow sie zgodzila i tak powstala ta mistyfikacja :)
Wszystkie wypowiedzi moderatorow i Oxygane w tym temacie byly klamstwami i grą. Chyba nie myslicie, ze my sie tak na codzien zachowujemy? Przeciez to totalnie nie w naszym stylu, az dziwne, ze nikt sie nie poznal.
Drodzy uzytkownicy, nie czujcie sie urazeni tym naszym malym kawalem... Praca modka ciezka, czlowiek sie musi czasem rozerwac, proponuje przeczytac ten caly temat z perspektywy osoby, ktora wie ze to wkret. Ja wrecz plakalem czasem ze smiechu :D
Czy wy naprawde myslicie, ze ja jestem skonczonym kretynem? No dobra, ze o mnie tak myslicie to wiem, ale zeby MatKus sie na cos takiego zgodzil?
Ludzie... Nigdy w zyciu w ten sposob nie wybralibysmy, ktorego moderatora wyrzucic. Za nic nie zmienilbym tego skladu moderatorskiego na inny, Ci ludzie sa wspaniali. To ile oni pracy odwalaja, to jaki poziom prezentuja i to ile im polskie spoleczenstwo Tibijczykow zawdziecza jest nie do zmierzenia.
Oxygane byl o wszystkim poinformowany, nakrecal tylko atmosfere i buntowal was :P
Dlaczego sam siebie nie dalem? Kurcze nie dali mi! Chcialem sie dodac, ale zaraz sie pojawily glosy modkow:
"Dromek, nie wrzucaj siebie. Ma byc realistycznie. Tylko modków."
Chcialem, ale mi gady nie daly :< Dobrze wiem, ze gdybym ja tu byl w sondzie mialbym najwiecej glosow, a oni nie chcieli zebym wygral :/
Dlaczego Corsa i Fanfiego wywalilem? Za duzo ludzi na nich glosowalo i mieli racje po czesci glosujac tak. Co by to byla za frajda gdyby wszyscy glosowali tylko na Corsa i Fanfiego? To nie ma sensu :/
Jesli chodzi o ten niby konflikt miedzy Scorem, a mna to jedyne o co mialbym pretensje do niego, to to ze menda nie poszedl do Wrocka na studia i ze jeszcze nie napilismy sie razem. Zreszta o to napicie sie to do wszystkich modkow sie kieruje :P
Tak jak my sie ze Scorem dogadujemy to malo ludzi sie dogaduje, gdyby byl kobieta to bym sie ozenil z nim chyba :D
Powiem szczerze, ze spodziewalem sie wielu bluzgow i wyzwisk w strone modkow, na szczescie zachowaliscie poziom(przynajmniej wiekszosc). :)
BTW ta grafika jest mistrzowska, nie wiem kto ja zrobil ale ciagle sie z niej smieje :D
http://tinypic.com/juy435.jpg
Teraz zapraszam do lektury postow/logow z irca i gg, ktore pokaza wam modkowiem.
Dziekujemy wszystkim za zabawe, powinnismy wam dac kwiaty, ale ciezko by bylo :P
ps. Bez urazy, potraktujcie to naprawde jako kawal :)
ps. 2. Oczywiscie forum padlo jak to wstawialem ;)
Such a evul.
My się fajnie pośmialiśmy, wy sobie zrobiliście nadzieję na konkurs moda, wszyscy szczęśliwi :P
Kilka osób się zbłaźniło, kilka innych pośmiało wraz z nami modami (i adminami).
Chciałbym przypomnieć, że my naprawdę jesteśmy zgranym teamem i się dobrze dogadujemy :). A to, że niektórych nie widać lub są "brutalni", to tylko dlatego, ze albo moderują nie pozostawiając po sobie śladów, albo maja dość kretynizmu w czystej postaci.
Pozdrawiam,
Shinjix!
Cóż mogę powiedzieć...jestem z siebie niemożebnie zadowolony. 2 miejscie po miesiącu urzędowania sprawia, iż wiem że moja praca nie idzie na marne i jest dostrzegana. Poza nieprawdopodobną masą śmiechu dostarczyliście mi jednak kilku powodów do przymyśleń.
Niestety, po zachowaniu tych kilku kretynów muszę powtórzyć: każdy ma prawo odwołać się od mojej decyzji. Na pewno odpowiem. Jeśli nadal czujecie sie pokrzywdzeni moim działaniem musicie zgłośić to adminom. Co prawda myślę że wykonuje swoją pracę dobrze, ale dopuszczam do siebie myśl, że mogę popełnić błąd.
Mam nadzieję że po tej akcji nie będziemy musieli martwić się o światową populację Wielbłądów Głuchołazowskich. Liczę na waszą wyrozumiałość i dalszą współpracę dla naszej małej społeczności.
Tak więc pobawiliśmy się, pośmialismy się, trza wrócić do roboty i narzekania. Zanim jednak część z was rzuci nam się do gardeł wyobraźcie sobie jedną rzecz: że jesteście bo drugiej stronie.
Praca moderatora jest faktycznie trudna, ale dzięki takim akcjom chce nam się pracować właśnie dla was, nasi kofani, zrobieni w konia, użytkownicy!
Kolejka dla wszystkich!
You have been pwned!
Muahahahaha! xD
Niektórzy stanęli na wysokości zadania i rzeczywiście pokazali poziom, nawet potem zaczęto nas bronić, że my niby fajni jesteśmy i że dużo robimy :P
Dzięki Oxy za odwalenie czarnej roboty - było świetnie :)
DrOm jak zwykle próbuje się wymigać z odpowiedzialności... Następna sonda będzie: "Czy jesteś za tym, żeby Dr. Omader stracił prawa Administratora?" :P
Panowie i panie, rozmowa miesiąca, z użykownikiem Matkow w załączniku.
: ] widzieliście raul pokazał swoje oblicze banując mnie -=DaNieL=- ale ja niemam zamiaru opuszczać tego forum przez jednego modka i jego widzimisie ; )
Raúl 16:02:55
ty wysunalem sie na druga pozycje
Raúl 16:03:04
jednak to podburzanie ich cos daje
Drom 16:03:27
:P
Raúl 16:03:45
albo tamten idiota zaklada nowe konta i na mnie glosuje
Raúl 16:04:15
i chyba tak jest
Raúl 16:04:24
najnowszy uzytkownik Wini Wini WINCJUSZ
Raúl 16:04:31
i odrsazu ten temat oglada
Drom 16:09:07
Ty
Drom 16:09:16
a wiesz ze ten wini wini winicjusz na ciebie glosowal? :D
Raúl 16:09:28
no mowie to jest konto tego idioty
(...)
Drom 17:31:36
***nij drugiego bana
Drom 17:31:37
dla morka
Drom 17:31:41
bo konto nowe zalozyl
Raúl 17:31:42
haha
Raúl 17:31:44
dobra
Drom 17:34:22
13 glosow Ci udupie :P
Raúl 17:24:42
dogonilem cie :D
$corcerer 17:25:05
bo ten debil matkow zaklada nowe konta i na ciebie glosuje
Raúl 17:25:11
haha
Raúl 17:26:04
widzisz wiedzialem kogo sprowokowac :D
$corcerer 17:26:12
****a
$corcerer 17:26:15
i tak sie nie liczy
$corcerer 17:26:18
ja wygrywam
A ten to już przebił wszystkich:
5857403 15:14:14
skasuj mojeje gg to niezgodne z prawem mam prawo ci wytoczyĆ sprawę
(...)
Raúl 15:19:16
chociazby dlatego zeby nie wyjsc na blazna
5857403 15:19:38
pisze się chociarz
(...)
5857403 17:59:08
to jeszcze nie koniec wojny zostałem zbanowany ale wszytkie kafeji w miescie dadzom mi pomoc
5857403 17:59:14
wszytscy kumple
5857403 17:59:24
i wszyscy ci którzy som po mojej stronie
8530768 16:37:03
czyt. Anormalnu Wyrzutku Społeczeństwa
8530768 16:37:07
anormalny *
8530768 16:37:19
zgadnij jaki urzytkownik do ciebie pisze?
Raúl 16:37:44
boze kolejny co chce z siebie blazna zrobic?
8530768 16:37:45
na forum cfaniaczysz a tu niechcesz pogadać?
8530768 16:37:54
hahahahah
8530768 16:37:58
nie niechce
8530768 16:38:02
poprostu forum wysiadło
8530768 16:38:08
i niemam jak się z tobą kłucić
Posądzono mnie nawet o zmienę płci. Do czego to doszło!
<@Scorcerer> TANA
<@Succubus> ?
<@Scorcerer> ZMIENILAS PLEC ?
<@Scorcerer> CZEMU JA NIC NIE WIEM ?
<@Succubus> ^^"
<@Scorcerer> http://www.forum.tibia.pl/showpost.php?p=654939&postcount=127
<@Scorcerer> :DDD
<+slay> 'glos oddalem na Tantossa (?) sry ale niewiem jak sie pisze twoj nick, bo pierwszy raz slysze zebys byl modkiem.' <- to to? =p
<@Succubus> tak wyszło Scorek... chcialam ci zrobic niespodzianke ^^"
<@Succubus> mialam cie zajsc od tylu... dac klapsa w posladek... i wtedy... :D
<@TheBard> Tana - jestes OBRZYDLIWY. =p
Dla reszty, wciąż nieuświadomionych użytkowników: tak, jestem płci ładniejszej i tak, moderatorzy płci nieowłosionej istnieją. Niby skąd braliby się nowi moderatorzy? :p
Przeraził mnie ogólny brak wiary na forum... Nie wybacze ;)
Co tu duzo mowic... Bylo sporo smiechu, ja wysiadlem kiedy padl pomysl wybierania moderatorow na kadencje jak poslow. Gratz dla tych userow, ktorym udalo sie nie zrobic z siebie calkowitych idiotow : d
$corcerer
08-01-2006, 21:55
Teraz, zanim zacznę z Was lać, pozwolę sobie na chwilkę trzeźwego komentarza:
Dziękujemy, za wyciągnięcie naszych brudów. Nareszcie się okazało kto tak naprawde jak kogo lubi i kto za kim murem stoi. To taka nieplanowana niespodzianka, ale cóż, wyszło jak wyszło. Z tego miejsca chciałem tylko podziękować Kaldowi, Ownedowi, Ville_Vallo, Vallowi, Ghostowi, i wszystkim, którzy mnie wspierali, w tej jakże ciężkiej dla mnie chwili :D. Gewofa skopię osobiście na kwaśne jabłko jak tylko go dorwę za terroryzm, ale to potem :DDD
Chyba przydałoby się żeby użytkownicy mogli oglądać logi moderatorskie, coby nie mówili, że nic nie robimy. Nie sądzisz MatKus?
Użytkownikom czasami przydałoby się trzeźwe spojżenie na to, co robimy. Jakaś symulacja. A z kolei mnie - może trochę więcej pokory i mniej chrzanienia nie na temat...
A teraz powróćmy do śmiechu:
No i co, zonka zaliczyliście, co? HAHAHAHA :D Daliście się zrobić w jajco tak wielkie, ze japierdziele!
nups! :D
Dobra, a teraz postawcie sie w mojej sytuacji: Wszyscy mi wysylali MSG ze sa ze mna, a Ox na mnie nastawial (Ox wiedzial o wszystkim ofcoz). Jakieś pogróżki do niego poszły, biedaczek chyba wyląduje w szpitalu przez was :DDDD A teraz czajcie jakie MSGi leciały na różnych kanałach :D Postarajcie się, chodź wiem, że to trudne, postawić w mojej sytuacji, i zrozumieć jak bardzo lałem z was przed moim monitorkiem :D
(http://attachment.php?attachmentid=75) Dość mocno obcięty log, dlatego miejscami może być niespójny, ale zawsze - #tibia.pl (http://www.forum.tibia.pl/attachment.php?attachmentid=86)
Gadka z Oxem na priva (http://www.forum.tibia.pl/attachment.php?attachmentid=87)
Gadka z Dromem na priva (http://www.forum.tibia.pl/attachment.php?attachmentid=88)
Polew na modsach. (http://www.forum.tibia.pl/attachment.php?attachmentid=89)
I jeszcze troszkę ciekawych tekstów z IRC i forum:
15:48:44 <+slay> http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=655108&postcount=160
15:48:45 <+slay> o_O
15:48:52 <+slay> O_o
15:48:55 * slay sie zadlawil15:50:16 <+slay> No ja prawie spadlem z krzesla jak to przeczytalem
TANA ZMIENILA PLEC!!!!1111
A glos oddalem na Tantossa (?) sry ale niewiem jak sie pisze twoj nick, bo pierwszy raz slysze zebys byl modkiem.
Niektórzy nawet czaili...
15:50:21 <+Rank> Ukartowlai to z dRomem.
15:50:30 <+Rank> Ukartowali*
15:50:32 <+slay> Rank, mozliwe, bo to troche dziwnie wyglada
15:50:47 <+slay> Wiesz, najpierw dupolizanie a pozniej taka ewidentnie przejaskrawiona zdrada
15:51:17 <+Rank> a jesli dROM da mu bana to bede pewien, ze Oxys robi sobie z dROMEM jaja
...Ale na szczeście ox panował nad sytuacją, i grał dalej swoją rolę - szpiega. BTW:
16:03:27 <Oxygane> on mnie znienawidzi
16:04:37 <Scorcerer> ****a drom
16:04:41 <Scorcerer> ja *******e
16:04:46 <Scorcerer> oni nas na prawde znienawidza
16:04:54 <Dr_omader> nhahahhaa
16:04:54 <Dr_omader> :D
16:05:03 <Dr_omader> nie
16:05:07 <Dr_omader> mnie znienawidza
16:05:15 <Scorcerer> nas tez
16:05:13 <Dr_omader> bo mimo ze to byl pomysl shina i wasz
16:05:16 <Dr_omader> to mi sie oberwie :p
16:05:27 <Scorcerer> jak sie dowiedza ze wszyscy gramy
16:05:32 <Dr_omader> hahaa
16:05:33 <Dr_omader> sa?
16:05:34 <Dr_omader> so?
16:05:38 <Dr_omader> ja tu placze ze smiedchu :D
16:06:10 <Scorcerer> a ja?
16:06:20 <Scorcerer> jak slay alnal to z oczami to glebłem
15:55:02 <@TheBard> VV - wiesz, sa dwie mozliwosci.
15:55:17 <@TheBard> a) Oxy jest nieobliczalny - moglby byc serio.
15:55:25 <@TheBard> b) Oxy jest nieobliczalny - mogl to wymyslij z Dromem.
15:55:33 <+Ville_Vallo> c) Oxy byl pijany
15:55:39 <+MoHeR> ja wam mówie Drom chce zrobic interes z tibia.pl dlatego che sie pozbyc wszystkich którzy moga mu w tym
16:14:30 <Dr_omader> Ty jaka pompa
16:14:32 <Dr_omader> ten matkow21
16:14:35 <Dr_omader> zaklada lewe konta
16:14:38 <Dr_omader> i glosuje na raula
Zaszlo to juz za daleko, by poprostu przeprosic.. Bo i przeprosin nie będzie :D !ZONK! Teraz widzimy prawdziwe charaktery,i zachowania w takch sytułacjach Modków,a nie sztuczne odzywki w tematach. Wiedziałem, znienawidzicie nas.
16:35:13 <Dr_omader> [16:35] oni sobie wszysyc chyba w łeb strzelą jutro :p Jak tam kolejka do spluwy?
Jeszcze raz dziękuję za dwa upadki z fotela i zapluty monitor (ze śmiechu)
Do Majewskiego wam daleko...
Szybko się zorientowałem. Domyśliłem się też, że Oxy także jest w to wmieszany. Pisałem mu, że mnie wkręca, a on tylko '?'. Ale cóż, skoro on gra swoją grę, to ja swoją... Ale naprawdę fajny temat, tyle postów jednego dnia dawno nie skrobałem. Szczególnie ten z mamą mi się podobał.
BTW. To jest oczywiście moja grafika. Ulepszona wersja to:
http://tinypic.com/jv3t46.gif
Tu jest wersja Oxego:
http://img478.imageshack.us/img478/5624/szubienica3ou.gif
Taaa... ciekawe ile się teraz znajdzie takich co będzie nam wmawiać że to właśnie historia o ukartowaniu tego wszystkiego jest kitem który Drom próbuje wcisnąć żeby to wszystko "odkręcić":P
I o ile głosy na Scora mnie jakoś specjalnie nie zaskoczyły, no ale Tanę? Kobietę? Wstydzilibyście się:P
Nie powiem że "wiedziałem że wkręcacie", ale nie zaskoczyło mnie to, że to był żart.
Bardziej pasują do was te jaja, niż wywalanie modków :D
@edit: mam przynajmniej czyste sumienie - na nikogo nia zagłosowałem :D
@Shinjix - a to wszystko ponoć twój pomysł. Ładnie tak userów nabierać :D
Taaa... ciekawe ile się teraz znajdzie takich co będzie nam wmawiać że to właśnie historia o ukartowaniu tego wszystkiego jest kitem który Drom próbuje wcisnąć żeby to wszystko "odkręcić":P
I o ile głosy na Scora mnie jakoś specjalnie nie zaskoczyły, no ale Tanę? Kobietę? Wstydzilibyście się:P
Nieeee, mnie bardziej ciekawi ile osob powie, ze "wyczuli podstęp i też grali" ;>
Domyśliłem się też, że Oxy także jest w to wmieszany. Pisałem mu, że mnie wkręca, a on tylko '?'. Ale cóż, skoro on gra swoją grę, to ja swoją... Ale naprawdę fajny temat, tyle postów jednego dnia dawno nie skrobałem. Szczególnie ten z mamą mi się podobał
hehe, o to mi chodziło :). Jak jest naprawde i tak sie nie dowiemy ;P
You have been owned noobs ;) Zostaliscie pięknie zownowani ;) Niektore moje posty pisalem z podlogi bo nie moglem wytrzymac. Thanks for fun Drom :*
<Dr_omader> hiho
<Gewof> s*******aj
<limenu> XD
<Kuraj> ale cisza
<Ville_Vallo> Dr_omader - teraz napisz Scorowi co masz napisac
<Gewof> ^Tibianus^ ban Dr_omader perm
* ^Tibianus^ sets mode: +b *
[email protected]
* Dr_omader was kicked by ^Tibianus^ (Banned by: Gewof Duration: perm Reason: Requested)
<Oxygane> Gewof gratz odwagi
<Ville_Vallo> perm = permanent = na zawsze ?
<Nizidramanii`yt> tak
<Succubus> beda klopociki....
<Gewof> Oxygane, co mi zrobi?
<limenu> To jak tana.. podziel sie z nami ta wiedza i daj nam zajecie na dluuugie zimowe wieczorki ;3
<Ville_Vallo> bana na forum ci da ;P
<Oxygane> Gewof nie wiem
<Rank> No i?
<Ville_Vallo> i z partyzantki bedzie cie wykanczal
<Nizidramanii`yt> o rety, straszne, ban na forum ktore zaniedlugo sie samo rozpadnie
<Nizidramanii`yt> godnoa pozalowania strata
<Ville_Vallo> czyt. przyjedzie do ciebie i ci wpiedoli ;P
* Xensa has joined #tibia.pl
<Nizidramanii`yt> kula w leb i do ziemi... nic innego nie pozostaje
<Gewof> predzej sam mu dam w ryj
<mejlun> zamiast to miedzy wami zalatwic to na forum
<Dr_omader> Ville_Vallo: dlaczego nie?
<Dr_omader> matkus sam wpadl na taki pomysl:)
<limenu> winamp » Hunter - Bialoczerw :: 128 kbps/06:02
<mejlun> za malo odwagi zeby scora wywalic?
<Dr_omader> tylko mu sie tematu nie chcialo zakladac
<Ville_Vallo> aha.
<Nizidramanii`yt> yhym, i co jeszcze ciekawego powiesz?
<Ville_Vallo> czyli juz wiem jaka sobie rozrywke robicie
<Gewof> bo wczesniejszym obrobieniu mu laski przez Droma ofkoz
Pięknie łykasz Gewof ;)
Radek 666
08-01-2006, 22:09
No i coś jeszcze? :D Ja już się dawno domyśliłem, szczególnie po tych rozmowach z GG itp. :P
Dr. Omader
08-01-2006, 22:10
Nieeee, mnie bardziej ciekawi ile osob powie, ze "wyczuli podstęp i też grali" ;>
Tia... ;)
Super ten wielblad sie dziwnie trzesie :p
Taa, bo właśnie go MatKus jechał od tyłu, ale wyszedł poza kadr.
Teraz się sypną posty tych "wiedzących". Przy każdym takim numerze masa ludzi daje się nabrać, a jak przychodzi do wyjaśnień to wszyscy "wiedzieli" ale udawali że nie wiedzą.
heh. pomysl fajny. teraz wszyscy zaczna pisac "wiedzialem ze cos kombinujecie"
btw: troche szkoda bo juz myslalem ze gremlin wyleci :evul: ;)
Szczerze powiem ze zaskoczony nie jestem ani troche ;) Juz wczoraj cos podejzewalem, nawet cos na ircu wspominalem... W 100% zorientowalem sie o co chodzi jak drom wyjechal z postem o sliskich chodnikach czy cos takiego ;P
Ale fakt faktem momentami to nie bylo zabawne ale zalosne... 20 stron bluzg i odpowiedzi na bluzgi z kolejnymi bluzgami mnie osobiscie nie smieszy ;)
$corcerer
08-01-2006, 22:25
Co tam, ważne, że polew był :D
Wyczulem podstep i gralem!!!111oneone =D
Trzeba przyznac, duzo osob sie nabralo (w tym ja). I "zart" wyszedl. =)
Jedyne po czym z Ville_Vallo i Slayem sie troche sie skapnelismy byla nawrotka Oxego.
"Chcieliscie wydymac Freda, teraz Fred wydyma Was!"
a tu jeszcze pare logów z gg
VV 16:27:28
pewnie pare banow pojdzie
VV 16:27:37
ale co - pobije cie?
Ja 16:27:45
moze i tak
VV 16:27:47
czytalem na moobsach ze cie do drzewa przywiazal O.o
Ja 16:27:54
wiesz, on jest starszy i wiekszy troche
Ja 16:28:00
a ostatnio cos mu odbija jeszcze
VV 16:28:20
hyh
VV 16:28:40
swietnie. czyli dla niego internet i real world zachodzi na siebie
Ja 16:29:18
widac ostatnio tak
Ja 16:29:25
ale kiedys tak nie bylo
VV 16:30:05
wiesz. nie mnie temu osadzac - ja go nie znam
VV 16:30:12
ale jak ma cie pobic to to jest debil i juz
Slay 15:54:37
a teraz tak SZCZERZE. ten Twoj post wyglada przekomicznie i nieszczerze. to kolejna prowokacja, prawda? juz nieistotne dlaczego, z czyjej inicjatywy, tylko sam fakt. prowokacja?
Ja 15:54:50
nie
Ja 15:54:54
dlaczego tak sadzisz?
Slay 15:55:12
bo tak to wyglada
Slay 15:55:29
najpierw dobry dupoliz, a nagle ewidentnie przejaskrawiona zdrada
Slay 15:56:35
uzywasz zbyt duzych slow jak na sytuacje i to wyglada troche nieszczerze
Ja 15:56:41
nie jest to zadna prowokacja czy fake
Ja 15:56:48
tego mozesz byc pewien
Ja 15:56:54
widocznie nie znasz mnie jeszcze dobrze
Slay 15:56:59
widocznie nie
Slay 15:57:10
ale skoro twierdzisz, ze to nie prowokacja, to Ci wierze
Superman 16:35:20
od razu wiedziałem, że drom chce udupić scora rozmawiałem o tym z raulem, ale ja nie lubię scora
Superman 16:36:11
jak napisałem raulowi, że drom to ukartował, to ten się mnie pyta, czemu więc głosuję na scora, a ja, że tak chcę
A oto jak sie scor spieszyl, aby porotflowac troche
Dromader 22:27:45
dzwoni do mnie scor i mowi:
Dromader 22:27:46
KALD Tfu... Drom! Mi sie sprawy pokomplikowaly, zapierdzielam -10 po sniegu, bede za 30 minut moze dluzej
Jak mi żal, oj jak mi żal że mnie przy tym nie było :(
Z chęcią też bym się pośmiał ^^
Tak się zastanawiam czy bym się złapał :p
Radek 666
08-01-2006, 22:33
Teraz się sypną posty tych "wiedzących". Przy każdym takim numerze masa ludzi daje się nabrać, a jak przychodzi do wyjaśnień to wszyscy "wiedzieli" ale udawali że nie wiedzą.
Dobra, ja na początku się wcale nie domyślałem i dałem nabrać. Ale potem, kiedy zaczeli dawać te kawałki z rozmów na GG, to już się domyśliłem, że to wszystko jest na żarty :P. I skojarzyło mi się także "Odejście Hegemmona" (nie wiem czy dobrze twój nick napisałem, jak nie to sorki :P). Ale w sumie, pod końcem byłem 50/50 przekonany, jak zobaczyłem, że $cor~ już nie ma moda ;). To przypominało trochę motyw z jakiegoś serialu brazylijskiego (bleh ;P).
Hegemmon
08-01-2006, 22:35
Choroba jasna niech to szlaq! znowu na mnie nie poczekali.. nawet sms-a nie posłali... a chciałem się wpisać na początku ;( to dopiero zgrany team
w dodatku dostałem tylko dwa głosy, z czego jeden sam na siebie oddałem :(
śmiesznie trochę było, choć sporo mnie ominęło.
A na pocieszenie dla tych, którzy się zawiedli, mały prezęcik:
http://images.google.pl/images?q=tbn:2iqIZx6ZNKAJ:www.alkad.tarnow.pl/oferta/reklamowe/dromader.jpg
P.S.
Tak wyglądał drom, kiedy czytał posty:
http://images.google.pl/images?q=tbn:woY4I7yRoncJ:podroznik.net/galerie/main/pix/14.jpg
$corcerer
08-01-2006, 22:41
23:28:23 <@Succubus> wiecie co mnie najbardziej przeraza?
23:28:27 <@Scorcerer> nie?
23:28:42 <@Succubus> ze ludzie obiecywali, ze jak to kawal, to modow za jaja powieszą
23:28:59 <@Scorcerer> Tana, czego sie obawiasz ?
23:29:13 < Oxygane> Ty nie masz jaj ;)
23:29:14 <@Succubus> ze oni sa pomyslowi.
23:29:15 <@Vall> Tanie to przygotujemy jakies specjalne tortury =)
23:29:16 <@Scorcerer> to w twoim przypadku nie dojdzie do skutku
23:29:39 <@Succubus> bo jesli jaja z janikami pomyla, to mam bardziej przesrane od was :p
23:29:54 <@Scorcerer> :PPP
Radek 666
08-01-2006, 22:43
I pamiętajcie... Nie wyrzucajcie płonącego Droma za okno! :D
http://zoufalec.jinak.cz/prilohy/camel.jpg
EDIT
@up
Włosy łonowe też mogą być! ;)
EDIT
Teraz Drom będzie w przebraniu chodził bojąc sie o własną wielbłądzią skórę :P.
http://www.cnn.com/HEALTH/9804/02/teens.smoking/link.joe.camel.lg.jpg
O fu*k, it was mega shit !!!
Heh a ja się dałem nabrać, nawet na IRCu różne żeczy na DrOma pisałem.
(chyba się nie obrazi)
Wielkie GRATZ dla was za pomysłowość !!!
Przyznam sie bez bicia ze sobie dalem wkrecic, ale tekst o chodnikach wydal mi sie za bardzo hardcore'owy zeby to bylo prawdziwe :) a jak tak biedny z przejeciem czytalem te wszystkie bluzgi i wypociny zastanawial mnie jeden fakt: "przeciez Drom i $cors to zawsze tacy qmple byli" :P ogolnie to jazda byla przednia :) i pozniej jeszcze jak zobaczylem po zamknieciu tematu wyniki sondy (bo nie glosowalem) to tylko myslalem "Kto k*rwa glosowal na Dwima czy Raynolda?!" ;]
@Raynold:
ciekawy jestem czy o mnie mowiles:)
a oto moje PW do Raynolda:
1st
hehe widze ze niejako pod wplywem dzisiejszych wydarzen i tematu Droma wziales sie do pracy, odpowiadajac na posta z 30.12 w tym (http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=654890&postcount=17) temacie :) jest to ta chyba jedyna dobra strona teje calej afery. niestety tylko patrzec jak zlosliwcy zaraz zaczna na Ciebie najezdzac ze zeby nie wyleciec, zaczales sie udzielac. mam jednak nadzieje ze tak nie bedzie, a jezeli wogole myle sie rozumujac w ten sposob - popraw mnie :)
pozdrawiam,
Khazar
Odpowiedz Raynolda:
Uwierz, to nie było spowodowane tym całym tematem, że Dr. Omader chce nas wywalić. Ja tam mam tylko 2 głosy, na pewno mnie nie wyrzuci... A to napisałem, bo taką czułem potrzebę :) Dziwna zbieżność w czasie, no ale... ;)
No ale fakt, że kiedyś sie więcej udzielałem pisząc posty, teraz mało postuję, a dużo moderuję - nie da sie jednego i drugiego - brak czasu :/
2nd:
No to chyba ze zbieznosc :) wiesz ja czasem uwazam ze lepszy taki modek ktory modkuje niz taki co gada za duzo nie wywiazujac sie ze swoich obowiazkow. dlatego dziwily mnie w tamtym temacie argumenty typu "jego wywalmy bo w ostatnim miesiacu napisal tylko 10 postow i nie zalozyl zadnego tematu". szkoda tylko ze z tego tematu o wywalaniu modkow zrobila sie taka dziecinada...
lach wam wyszedl, nie ma co :)
HAHAHAHAHA
Kocham Was jak braci modki;P....udalo wam sie.. jak zwykle zreszta...tak cos czujem ze tu smierdzi...ale dalem sie przekonac ta rozmowa na gg oxy:P
GZ
you all advance in Clowning;P
i trzymajcie poziom;)
Jak do tej pory udalo wam sie:D, to byl ciezki sprawdzian.
O Wy Evule Modki & Adminy jedne : P
Nie ładnie, oj nie ładnie. Tak wkręcać biednych userów, ale co tam. Przynajmniej powiedziałem sobie publicznie i widze ze bez ostrzezenia co o niektórych modkach sądze : D.
SuperMan - fajny ten wiszący wielbłąd (bez urazy dla szefa ofkoz:D)
Arthus Drag'Tail
09-01-2006, 07:02
Cos mi w tym niepasowalo :D. Nie wiedzialem ze to jakis wkret, ale wydawalo mi sie to podejrzane. :D W kazdym razie wkreciliscie mnie- to musze przyznac.
Wyobrazcie sobie jaka afera by byla, jakbyscie dali to w newsach :D
MATI9630
09-01-2006, 07:05
OŻESZ WY NÓPY!!!!111 HAUNTED!!!1111 REPORTET!!!111 ZOBACZYCIE - JAKIS MOD WAS ZBANUJE!!!111
Lól, myślałem, że to fake, po rozmowie Oxy'ego z Dromem(jakby kopiował, nie byłoby odstępów;]), ale dalsze wkręty mnie przekonaly. Bó:[. Ale już zszykowałem zemstę. Patrzcie, samolot!
BuAhAhAhAhAhAhAhAhAhAhAhA!!!111111einein..tfu znaczy razraz
Edit:
Nie narzekajcie, że mało głosów.. a co p.l ma powiedzieć? 8o
No ja sie wkrecilem;]
A matkow to byl orginal czy tez wkret? Bo nie wieze, ze tacy idioci rodza sie w polsce?
A matkow to byl orginal czy tez wkret? Bo nie wieze, ze tacy idioci rodza sie w polsce?
Oryginał :) To jest najśmieszniejsze :->
Nie mówcie już o tym dziecku, proszę... Naprawdę brak mi słów na niego.
Szukaliście pretekstu do bana? ;)
W sumie, nie czytałem całego tamtego tematu,bo był nudny :P
Ale fajnie że to żart.
Gromnjir
09-01-2006, 10:11
Szczerze mowiac to i tak malo mnie to obchodzilo, ale wyniki ankiety i posty wiekszosci uzytkownikow byly szczere i w 100 % prawdziwe.
Misza (8-01-2006 16:56)
tibia.pl upadnie
Misza (8-01-2006 16:56)
na 100%
Ja (8-01-2006 16:56)
co?
Ja (8-01-2006 16:56)
lol
hehehe.... sorry Ville ;)
@Up
Taaaak, wkręcanie was, żeby wyciągnąć niektóre "brudy" i sie pośmiać to najlepsze wyjście :P
I nie szykuje się, żeby tibia.pl padła. Wręcz przeciwnie - ciągle się rozwija.
Wręcz przeciwnie - ciągle się rozwija.
Oj, z tym rozwijaniem to ogolnie ciezko.
A ja wiem jaka byla przyczyna sporu: Drom sie scwanil i uznal, ze wszystkie zyski ze sprzedarzy PACC po podzieleniu na wszystkich modow sa zdecydowanie za male (bo doszlo ich paru). Dlatego wlasnie chcial kilku z nich wywali, tak, zeby kazdy dostawal tyle ile przed nominowaniem nowych modow. Ale jeszcze scwanszy Scor sie obudzil, ze moze zostac odciety od doplywu gotowki i zaczal walke. Zagrozil sadem i Drom zmiekl, potem chcial naprostowac i stad tem pomysl z zartem.
Zartuje oczysicie
Oj, z tym rozwijaniem to ogolnie ciezko.
Jeżeli chodzi ci o aktualizacje to "pracujemy nad tym", hahaha...
A tak na serio: różdżki - są; mapa - w trakcie konstrukcji; czary - byłyby już jakiś czas temu, gdyby mi się coś nie popsuło i nie musiałbym robić od nowa :P - wkrótce będą.
Co do ogólnego rozwijania się strony/forum - tu się grubo mylisz. A hosting tibia.pl.com? A kupno pacc? A konkursy, ktore organizujemy co jakiś czas? A gadżety? A maile?
Gdybyś jeszcze wiedział co jest w planach...
A kupno pacc? (...) A gadżety? A maile?
To fakt;)
A konkursy, ktore organizujemy co jakiś czas?
Jakie konkursy??;)
Walekifa
09-01-2006, 12:35
Oh,jak to miło -.- Przynajmniej wam sie udało pośmiać,a ja chidzłem cały nerwowy.i zebrałem 3 punkty :p
Myślę pozatym że ten temat był wzkasówka dla modów co mogli by w sobie zmienić,i niektórym mogło by być przykro,np. Raulowi żel udzie tak po nim jadą :confused:
Ps.Wiszący wielbłądek też mi się podoba,ryba nawet w to uwierzył,i chyba dalej trzyma go w podpisie :D (nie tylko ryba :p)
Baron Kaldrick
09-01-2006, 12:52
Wczoraj na ircu powiedziałem, że jak okaże się, że to są jaja, to się w****ię. Jak się okaże, że to jest prawda, też się w****ię. Ogólnie to jestem na Was w****iony. =p
O lol...ja to się nabrałem, ale jakoś mi tak nie pasowało, bo żeby modów wywalać...?
Ps.Fajny ten wielbłąd :):).
Ghost Nieudany
09-01-2006, 12:57
ROTFL
Nie powiem, że mnie nie wkręciliście, bo wkręciliście. Chociaż, mogłem się spodziewać, bo Drom jest nieobliczalny. Chociaż równie dobrze mógłbym się spodziewać, że to prawda, bo Drom jest nieobliczalny. =P
I tak BTW... DROM! I TAK MUSISZ ODEJŚĆ, bucu! Wielbłądy na Madagaskar!!!!!!!!1111oneoneonedromaderone ;D
OnlyM(PL)
09-01-2006, 13:11
O.O! Sprtyne nawet ja sie dalem nabrac, gz. Ale jednak troche jest niedosciagniec ze strony modkow. Jakby nie ta klutnia miedzy Dromem a Oxy to bym juz dawno odgadl, kurcze ale jestescie evul =/
W sumie, napisałem co myślałem.
A tak btw.:
To kogo wkońcu wywalacie? Bo się już sam pogubiłem.
I kiedy ten konkurs na moda?
żart
Czarna_Mamba
09-01-2006, 13:25
@Up
To wszystko sciema była. ;))
Ale to było po prostu zawaliste ;))
Po prostu Gratulacje.
Będę ten temat pamiętać do końca swoich dni ;)
Jeszcze raz: To było ekstra ;D
Mamy wreszcie modków z poczuciem humoru xD
Miłego Dnia.
Descartes
09-01-2006, 13:35
A nie mówiłem?
Galarion
09-01-2006, 13:39
No, ja tez wiedzialem ><. Wasze wypowiedzi byly troche za bardzo nakrecone: "Wielka gala wyrzucania modkow", ale zart fajny ^^. Za to na Hege dalem sie nabrac kiedys :(.
Będę ten temat pamiętać do końca swoich dni
Uwaga, wy tu ksztaltujecie osobowosc uzytkownikow :).
A kupno pacc? (...) A gadżety? A maile?
To fakt;)
A konkursy, ktore organizujemy co jakiś czas?
Jakie konkursy??;)
No i pięknie, wydało się, że znowu coś szykujemy dla userów ;)
Dark Sven
09-01-2006, 13:51
yhhmmm..... na bank omader scykał bąka i udał ze to zart.NA bank
ROTFL
Nie powiem, że mnie nie wkręciliście, bo wkręciliście. Chociaż, mogłem się spodziewać, bo Drom jest nieobliczalny. Chociaż równie dobrze mógłbym się spodziewać, że to prawda, bo Drom jest nieobliczalny. =P
I tak BTW... DROM! I TAK MUSISZ ODEJŚĆ, bucu! Wielbłądy na Madagaskar!!!!!!!!1111oneoneonedromaderone ;D
Najpierw wykastrowac wielblady
Muahahahaha a ja bylem prawie pewien ze DrOma pierdzielnol piorun i chlopak zwariowal :D
Fajnie ze to zart, bo juz sie balem ze scorc odejdzie :) jak ja kocham jego komentarze do banow czy usunietych tematow :D
Teraz wszysy mowia ze sie nie dali wkrecic i tez udawali. WKRECILISCIE MNIE :p
MAMY CIE
Walekifa
09-01-2006, 14:16
Taaaak,Teraz jest 'Koffam te wasze odzywki"
"hihi,fajny żarcik"
"dobrze że żaden mod nie odejdzie!"
A wtedy co było? -.-
Tylko bluzgi,obrażanie ich i kozaczenie,bo myśleliście że drom jest z wami.
ostry236
09-01-2006, 14:21
Jakos nie specjalnie smieszne.
Dwimenor
09-01-2006, 14:44
@ostry236
Zależy dla kogo;) Po niebieskiej stronie forum ubaw był po pachy:)
Heh. Ja bym im teraz nie ufał. Pewnie znów nas wkręcają, że to był tylko wkręt... Myślisz, że wszystko jest już po staremu, a tu figa! Nie z nami te numery, Bruner!
Konkursy? To Drom nie wydal wkoncu tej kasy na swojego trabanta?;D
-=DanieL=-
09-01-2006, 14:56
WIDZE ŻE zostałem z matkowem urzytkownikami miesiąca :[ :[ :[ :[
UWAGA:
jutro biore ekipe wsiadam w autokar i ide zabijać modów:[
Pierwszy kto padnie :
1.GANGREL666 < - - - przewidziane szczególne okrucieństwo
2.Raul <- - - przewidziane szczególne okrucieństwo oraz kastracja
3.Raynold
4.Dr.Omader
szykujcie się na drógim świecie nie będzie prima aprilis :[!!!!
spider-bialystok
09-01-2006, 15:01
Hahaha >.<
Moze to i zart, ale okazalo sie jak uzytkownicy oceniaja prace niektorych moderatorow. Ja swoje zdanie utrzymuje dalej.
Xan Arcanist
09-01-2006, 15:05
Niezła polewka była podczas czytania tamtego temetu :D
Walekifa
09-01-2006, 15:06
Konkursy? To Drom nie wydal wkoncu tej kasy na swojego trabanta?;D
Wydał na łańcuchy,żeby nie przejechać Oxy'iego :p
Heh, 2 czy 3 dni istnienia tematu i 233 odpowiedzi :D Jak zobaczylem grafike oxego, prawie spadlem z krzesla :) Swietna :) Wypowiedzialem sie na 5 stronie bodajze, ale dalem sobie spokoj pozniej, bo spodziewalem sie, ze dromek nie zrobilby czegos takiego i to tylko jeden, wielki wkret ;)
... lol , ale ja głupi jestem , tyle osób wiedziało i nic prawie nie mówili o tym wkręcie , a ja wierzyłem w każdy post padający ze strony modków ... ale ciesze się , że to wkręt , bo miałem to forum za idealne (do czasu tego 'bullshitu') i dziś miałem wygłosić mowe pożegnalną (jaki to Drom jestes wredny , że te forum tak upadnie fastem itp.) ... ale teraz jestem happy , bo nic strasznego sie nie stało ...
PS. a jak z tymi 'pechowcami' co zaczęli ostro pogrywać i dostali tego dnia bana/warna ... będą cofnięte , czy to też było ukartowane ?? ...
Uhm... Miałem małe podejrzenia, czy wy to naprwade robicicie, przecież ktoś mógł kogoś namawiąć by głosować na xxx i takim sposobem dany modek by wyleciał, a nic nie zrobił... :P
Więcej takich akcji plax0r111!!1``1`~
-=DanieL=-
09-01-2006, 15:10
... lol , ale ja głupi jestem , tyle osób wiedziało i nic prawie nie mówili o tym wkręcie , a ja wierzyłem w każdy post padający ze strony modków ... ale ciesze się , że to wkręt , bo miałem to forum za idealne (do czasu tego 'bullshitu') i dziś miałem wygłosić mowe pożegnalną (jaki to Drom jestes wredny , że te forum tak upadnie fastem itp.) ... ale teraz jestem happy , bo nic strasznego sie nie stało ...
PS. a jak z tymi 'pechowcami' co zaczęli ostro pogrywać i dostali tego dnia bana/warna ... będą cofnięte , czy to też było ukartowane ?? ...
Własnie dostałem warna od tej złej tanatess czy jak jej tam :[ chcę krwi jakiegoś moderatora !! ;/ // // / /
Gufat III
09-01-2006, 15:11
@Do Moderatorów
Macie w******* ;-)
Ale powiem szczerze: Dobry pomysł, teraz właśnie się śmieję: z własnej głupoty :D Ja - który zawsze uważał tibia.pl mod team za najbardziej idiotyczny*, najostrzejszy ale zarazem najskuteczniejszy i zgrany, dał się nabrać... Ehh szkoda gadać ;-)
*interpretuj to jako zbytnią ostrość w podejmowaniu decyzji
Xan Arcanist
09-01-2006, 15:41
Więcej takich akcji plax0r111!!1``1`~
Teraz taka akcja nie wypali bo wszyscy się będą spodziewać kolejnego wkrętu
Dr. Omader
09-01-2006, 15:44
Wczoraj na ircu powiedziałem, że jak okaże się, że to są jaja, to się w****ię. Jak się okaże, że to jest prawda, też się w****ię. Ogólnie to jestem na Was w****iony. =p
No... Czyli po staremu :p
chcę krwi jakiegoś moderatora !! ;/ // // / /
Nie podsiadamy takowej, oddalismy na cele charytatywne razem z sercami, w koncu i tak nam nie potrzebne byly ;)
I tak najlepszy byl Gewof jak sie dowiedzial, ze to wkret, a on biedny nie mogl spac po nocach, tak sie przejal ;)
-=DanieL=-
09-01-2006, 15:47
No... Czyli po staremu :p
Nie podsiadamy takowej, oddalismy na cele charytatywne razem z sercami, w koncu i tak nam nie potrzebne byly ;)
I tak najlepszy byl Gewof jak sie dowiedzial, ze to wkret, a on biedny nie mogl spac po nocach, tak sie przejal ;)
Drom pamiętaj że jesteś 4 na mojej liście śmierci moderatorów jutro o 14:00 ginie gangrel666 radze się nim nacieszyć w ostatnich chwilach jego życia :[! Ja się tyle namęczyłem nad tymi postami , żeby udowodnić jakie z was lenie a tu co jakiś joke ; [ [ [ [ [ [ [
... szkoda , że tak szybko zamkneliście tamten temat , bo mimo wszystko można było się pośmiać z 'walki' między górą i dołem ...
hahaha, to było dobre ;). Co prawda wczoraj ten temat zobaczyłem, a jestem na forum odniedawna, więc nie miałem rozeznania.
hahaha, mamy cię ;)
Mnie najbardziej skosił obrazek dyndającego droma. Aż spadłam z krzeszła. Co najśmieszniejsze, obrazek nie był podstawiony tylko zrobiony w amoku zdesperowanego użyszkodnika ;)
A za gre na ircu powinni mi oskara przyznać. Nigdy tak nie psioczyłam na nikogo jak tym razem ;)
A wiec to joke?ARGHFMGOMG!Dobra przyznaje wkreciliscie mnie :).
Niech to. podejrzewalem ze to wkret ale jak drom pierwszy raz przylazl to puscily nerwy =')
[Lizanie dupska]
WYBACZ PRZEPRASZAM.....
[/Lizanie dupska]
Macie tutaj jak oxy mnie wkrecal - menda jedna mala.
Michał (8-01-2006 16:16)
i na serio z dromem taka rozmowa byla? bo ciezko mi uwierzyc
Oxygane (8-01-2006 16:17)
naprawde
az sie boje pomyslec co bedzie jak wpadnie do mnie
Michał (8-01-2006 16:17)
drom sie zachowal chamsko. ale to w koncu twoj kumpel
widac nie jest godny byc moim kumplem
skoro moim kosztem
tak moim kosztem, bo chcial zebym podpuscil ludzi na scora
przez co by mnie znienawidzili
Oxygane (8-01-2006 16:18)
wywalic go
Michał (8-01-2006 16:18)
a gadales z nim juz o tym?
Oxygane (8-01-2006 16:18)
jakos nie mam ochoty
Michał (8-01-2006 16:19)
ale kurde. po tym jak najezdzales na scora to jakos troche inaczej na ciebie patrzylem. ale jak dla mnie wystarczajaco odkupiles swoje winy
Oxygane (8-01-2006 16:19)
przez noc doszedlem do wniosku
Michał (8-01-2006 16:19)
ale co z tym chcesz zrobic? droma nie wywalisz
Oxygane (8-01-2006 16:20)
ze lepiej bedzie jak powiem prawde
matkus ma wieksza wladze od droma
trzeba z nim pogadc
Michał (8-01-2006 16:20)
i co? 1 admin zostanie?
a na cholere ich wiecej?
Michał (8-01-2006 16:21)
mi to z worka
Michał (8-01-2006 16:21)
wiem jedno. jak wyrzuca jakiegos modka to odejde i ch..
Michał (8-01-2006 16:22)
bo jeszcze nigdy nie widzialem na zadnym forum zeby nooby i nic nie znaczacy uzytkownicy decyduja ktory modek ma odejsc
Oxygane (8-01-2006 16:22)
gery.
Oxygane (8-01-2006 16:22)
widziales jak to moda obalali?
Michał (8-01-2006 16:22)
nie?
Oxygane (8-01-2006 16:23)
no wlasnie
Michał (8-01-2006 16:23)
a co tam robili?
nie wiem tez nie widzialem
ale slyszalem, ze bylo ostro
Michał (8-01-2006 16:23)
zapytaj tany albo kalda to Ci opowiedza
Michał (8-01-2006 16:24)
ale po pierwsze - drom odbiera glos scorowi, daje wolna reke noobom zeby mogli jechac po nim O.o
Oxygane (8-01-2006 16:24)
tak to ma alibi
jakby wywalil do ot tak sobie ludzie mogliby sie buntowac
i inne mody tez
ano
a tak ma alibi
tzn. mial
mial
bo mu go zabrales
Oxygane (8-01-2006 16:25)
ciekawe czy juz o tym wie
Oxygane (8-01-2006 16:25)
czy jeszcze nie
Michał (8-01-2006 16:25)
raczej nie
dawno by zareagowa
l
Oxygane (8-01-2006 16:27)
tez tak mysle
Michał (8-01-2006 16:27)
pewnie pare banow pojdzie
****a, wiesz jakiego stresa mam
ale co - pobije cie?
moze i tak
czytalem na moobsach ze cie do drzewa przywiazal O.o
wiesz, on jest starszy i wiekszy troche
a ostatnio cos mu odbija jeszcze
Michał (8-01-2006 16:28)
hyh
Michał (8-01-2006 16:28)
swietnie. czyli dla niego internet i real world zachodzi na siebie
Oxygane (8-01-2006 16:29)
widac ostatnio tak
Oxygane (8-01-2006 16:29)
ale kiedys tak nie bylo
Michał (8-01-2006 16:30)
wiesz. nie mnie temu osadzac - ja go nie znam
Michał (8-01-2006 16:30)
ale jak ma cie pobic to to jest debil i juz
Oxygane (8-01-2006 16:30)
wiesz
Oxygane (8-01-2006 16:31)
ja sie bardziej boje, zeby mnie nie przejechal czy cos
moze to nowe auto ma taki wplyw na niego
Michał (8-01-2006 16:31)
juz nie zartuj
on jest PO*******ONY
Michał (8-01-2006 16:32)
O.o
Michał (8-01-2006 16:33)
moze stresy or sth
Oxygane (8-01-2006 16:33)
nie wiem, moze
Michał (8-01-2006 16:33)
ale trzeba mu to przyznac - fajnie zalatwia wszystko z osobami ktore go wkurzaja
Michał (8-01-2006 16:42)
btw. zapomniales przeprosic $corcerera. => zrob to zanim zamknie ktos temat
Michał (8-01-2006 16:42)
jakis gosc to napisal i chyba ma racje
Oxygane (8-01-2006 16:52)
..
Michał (8-01-2006 16:53)
poswiecenie poswieceniem. ze scorem troche z***ales
i trzeba ci to przyznac
Oxygane (8-01-2006 16:53)
nie lubie go
powin mi podziekowac
bo gdyby nie ja by wylecial na bank
kazdy ma swoich kumpli
ob nikt by sie o niczym nie dowiedzial
Michał (8-01-2006 16:54)
i tak pewnie wyleci.
Oxygane (8-01-2006 16:54)
szczerze to mam to w dupie
Michał (8-01-2006 16:55)
chyba ta strona padnie
Oxygane (8-01-2006 16:55)
jestresmy swiadkami konca jednego
Oxygane (8-01-2006 16:55)
a poczatka drugiego
Michał (8-01-2006 16:56)
ano
Oxygane (8-01-2006 16:59)
proponuje sobie dac to podpisu
jaki img z tekstem
"Wy***ac Droma"
czy cos w tym stylu
Pelna rozmowa - bez tajemnic ;P
Ja bym jechal dalej ze sklinka ale gangrel mnie powstrzymal i poluzowalem zaworki.
Vanhelsen
09-01-2006, 16:29
ha... ha... ha...
Nie ma to jak poważny team moderatorów co? Żal mi was jak cholera i tyle.
Może to i jest śmieszne z waszej strony, ale z mojej jest to żałosne.
n/c...
just for provocation.huhehehe nie zdazylem napisac posta bo czytalem cale to śmieciowisko,wkręciłem się ale zaskoczyły mnie głosy na Scora wydaje mi się chyba najlepszym moderatorem.a moderatrorzy których nie lubię już i tak nie ma
gratulacje udanego wkręta ale wy jesteście na wyższej pozycji i użytkownicy nie mogą takich wkrętów robić
ps.żal mi wszystkich którzy wypluwali swoje flaki na tamtym temacie
Myślę pozatym że ten temat był wzkasówka dla modów co mogli by w sobie zmienić,i niektórym mogło by być przykro,np. Raulowi żel udzie tak po nim jadą :confused:
Czy ja wiem. Większość, która wypowiadał się przeciwko mnie, robiła to po tym gdy wypisywałem swoje posty w tamtym temacie by jak najbardziej Was podburzać. Jedyny, który od początku okazywał nienawiść w stosunku do mnie to był matkow. Ale czy naprawdę mam się przejmować opinią takiego człowieka? :D
I do wszystkich, którzy wciąż mają jakieś przeciwskazania co do mojej pracy. Nie, nie zmienię swojego podejścia do forum. :)
Podczas tej całej "afery" zbanowałem tylko jednego użytkownika, który już został wczoraj odbanowany.
A to Royal-Frytex, (...)
I od tamtego momentu podobno twierdziłeś, że już nigdy nie będę miał szansy na zostanie moderatorem. :D
Dr. Omader
09-01-2006, 16:48
gratulacje udanego wkręta ale wy jesteście na wyższej pozycji i użytkownicy nie mogą takich wkrętów robić
Jak to nie? Wiesz ile razy probowali? A to Royal-Frytex, a to akcja z masowym raportem postow, ktora nie doszla do skutku, jeszcze pare takich rzeczy bylo :p
@up
Badzcie gotowi. juz ja i moja banda noobkow przygotujemy cos na was!
@down
Zrozumcie chlopaka. moja prawa reka ;) <j/k>
OnlyM(PL)
09-01-2006, 16:58
Co wy na to zeby zrobic teraz cos w ramach rewanzu przeciw modkom? :> plxpxlxpxl
Dwimenor
09-01-2006, 17:03
A proszę bardzo. Byle by było śmieszne, a nie chamskie. Z chęcią się pośmiejemy. Tylko musicie się bardzo postarać-niebieska strona forum widzi/wie/może znacznie więcej od czarnych userów;)
Xan Arcanist
09-01-2006, 17:04
@Ville: Aż strach się was bać... nooby działają w kupie a kupy nikt nie ruszy :)
OnlyM(PL)
09-01-2006, 17:13
No ale to trzeba jakos wykombinowac i obgadac na konferenci gg albo gdzies bo na forum modki wszedzie sie wcisna -.- . I jeszcze jeden problem co takiego zmajstrowac?
Xan Arcanist
09-01-2006, 17:15
IMO gadanie o tym co by tu modkom przygotować w TYM temacie nie jest najszczęśliwszym pomysłem ;)
MATI9630
09-01-2006, 17:18
A co do wiszacego wielbłąda - ryba dał to do podpisu.. klikam na jego konto.. patrzę : ostrzeżeń 1. PW do niego: Czy dostałeś warna za Droma w podpisie?.
Potem otwieram PW - "nie to za co innego.. POWIEŚ GNOJA" xD.
@Matek - a skad wiesz, ze Matkow się urodził w Polsce? Może w Niemczech.. ;)
Czuje sie taki.. oszukany.
Moze mnie to nie bawi (biorac pod uwage, ze stracilem sporo czasu na obserowanie rozmow) ale ciesze sie ze przynajmniej wy mieliscie zabawe.
W zasadzie ja tez mialem z was jak sie niby sprzeczaliscie ;p.
Ale jeszcze wieksza zabawe mam z glupich userow (niewazne jakich) ktorzy pokazali swoja prawdziwa twarz plujac na Raula (chm.. ciekawe co to za user ;))
Heliwurab
09-01-2006, 17:51
Tak, modki się bawią w najlepsze a my tu niecierpliwie czekamy aż znienawidzony przez nas moderator opuści na wsze czasy to forum, aż w końcu się dowiadujemy że to wszystko pic na wode! I jak tu potem nie dostać furii??
Musicie zrobić oddzielne pod-forum dla użytkowników, żebyśmy mogli się z was troche pośmiać ;)
ech, modek to ma klawe życie...
buah, niezly wkret, gratz dla modkow, a userzy chcacy zrobic wala modą niech pamietaja ze mody widza wszystkie topici oraz pw na forum, a moj gg to 9478893 ;D
Aval'yah
09-01-2006, 18:13
A to Royal-Frytex..
Co to Royal-Frytex? o.0
Co do tematu to sam nie wiem co o tym sądzić. Wiem, rozumiem, żarcik, pewnie się pokładacie ze śmiechu ale dla mnie to trochę nie-teges. :/
Gufat III
09-01-2006, 18:21
Mam pomysł jak wkręcić modków :-) Ihihihihihihihihihihihihihihihihihi...
i napisales tego posta zeby kazdy sie na ciebie rzucil z pytaniem co to za pomysl?
Stary. pomysl troche, skombinuj po cichu ekipe i wkrecaj.
A nie publicznie -.-
Haha! Wiedziałem, wiedziałem, wiedziałem.. no, że to jest żart xP Już kiedyś się wrobiłem na to, że Hege rezygnuje z posady modka xD Teraz już nie wzięliście mnie tak łatwo, ale to było zabójcze! Gratuluję pomysłu, haha ; )
Gufat III
09-01-2006, 18:28
i napisales tego posta zeby kazdy sie na ciebie rzucil z pytaniem co to za pomysl?
Stary. pomysl troche, skombinuj po cichu ekipe i wkrecaj.
A nie publicznie -.-
O to chodzi właśnie. Narazie jeszcze zobacze ile z tego wyjdzie, a już będą ludzie chętni i SAMI się zgłoszą ;-) (byle nie za szybko)
@up
to masz juz zaklepane 50mln pw od idiotow
btw. leniuch =p
OnlyM(PL)
09-01-2006, 19:08
A nie poprostu tych co sie zglosza wybrac paru -.- i juz.
Btw. me blzbzlblzlz me evuk cheater plx br?
Btw. ja mam plan jak to specjalnie zrobic. Tyle tylko powiem.
@up
to masz juz zaklepane 50mln pw od idiotow
btw. leniuch =p
Czemu zaraz od idiotów? Kilku normalnych też się powinno znaleźć ;)
$corcerer
09-01-2006, 19:19
Co to Royal-Frytex? o.0
Młody jesteś :D
MSPANC :P
Mnie najbardziej skosił obrazek dyndającego droma. Aż spadłam z krzeszła. Co najśmieszniejsze, obrazek nie był podstawiony tylko zrobiony w amoku zdesperowanego użyszkodnika ;)
A za gre na ircu powinni mi oskara przyznać. Nigdy tak nie psioczyłam na nikogo jak tym razem ;)
Tak. Jakem zdesperowany.
oxy (8-01-2006 17:09)
juz zrobilem
oxy (8-01-2006 17:11)
http://img478.imageshack.us/my.php?image=szubienica3ou.gif
adam (8-01-2006 17:25)
lool
adam (8-01-2006 17:25)
za duży
oxy (8-01-2006 17:26)
wiem
zmniejsz i daj na ftp jakis
prosze
adam (8-01-2006 17:26)
ale brzydki
sam jestes brzydki
adam (8-01-2006 17:26)
adam (8-01-2006 17:27)
ty, ale ty mnie wkręcasz
ja wiem
tak jak wtedy z tym raportowaniem
oxy (8-01-2006 17:27)
?
chcesz ze mnie debila zrobić jak wtedy
****a
zmniejsz to tylko
daj na jakis ftp
oxy (8-01-2006 17:28)
a ja dam to pierwszy do podpisu
adam (8-01-2006 17:28)
wiem, że ty dasz, bo tobie drom pozwoli
oxy (8-01-2006 17:28)
mozesz?
adam (8-01-2006 17:29)
ładniejsze zrobie
oxy (8-01-2006 17:30)
co mi pozwoli?
oxy (8-01-2006 17:30)
zrob.
ah tak przepraszam były frytki ale i tak użytkownicy mają ograniczone pole manewru co nie zmienia faktu że sie myliłem:)
ps.planszomeni to też była wkręta?bo ja naprawde chcialbym taka grupe;p
A co do wkręcenia moderatorów, to oni niestety biorą was wszystkich nawet za jeszcze większych idiotów niż jesteście, więc będzie wam trudniej (nagła reakcja zupełnie inna od spodziewanej).
Dr. Omader
09-01-2006, 19:56
A co do wiszacego wielbłąda - ryba dał to do podpisu.. klikam na jego konto.. patrzę : ostrzeżeń 1. PW do niego: Czy dostałeś warna za Droma w podpisie?.
Potem otwieram PW - "nie to za co innego.. POWIEŚ GNOJA" xD.
Wiszacy wielblad rox \../
buah, niezly wkret, gratz dla modkow, a userzy chcacy zrobic wala modą niech pamietaja ze mody widza wszystkie topici oraz pw na forum, a moj gg to 9478893 ;D
PW nie widza modkowie, nie widza tez nawet admini. Ale jesli MatKus albo ja chcialbym, nie wiem po co zobaczyc pw usera to moge to zrobic, ale troche kombinowania jest z tym i nie ma sensu sie bawic :P
Sorcerer Maciek
09-01-2006, 19:57
Lud jak zwykle sie nabiera. Kiedy ludzie zrozumieja, ze na forum jak w zyciu - nikt was nie bedzie pytal kogo sobie zyczycie na moda, a kogo nie.
Jak mi się wydaje to przy akcji N00bz oglądałeś pw? Bo uniewinniłeś Melkora... A może jednak nie, bo nie chciałeś uniewinnić Nordoma.
Rabanbar
09-01-2006, 20:42
Po niebieskiej stronie forum ubaw był po pachy:)Srach, gniew, agresja, nuda, robienie pa na forum... niebieska strona mocy to one...
Use the power of blue site.
Ech, nikt już Royal Frytex, jak ja mogłem śmieć myśleć że kto kolwiek będzie pamiętał kto nazwę wymyślił(Poza Raulem, który mi ostatnio co nieco przypomniał o tej akcjii :* Raul)
A co do wkrętu...ty mi Ville jesteś coś winien ;)
PW nie widza modkowie, nie widza tez nawet admini. Ale jesli MatKus albo ja chcialbym, nie wiem po co zobaczyc pw usera to moge to zrobic, ale troche kombinowania jest z tym i nie ma sensu sie bawic :P
Nie wierze mu. Po prostu mu nie wierze ;). Pewnie siedzi teraz i przegląda wszystkie PW jakie sobie ludzie ślą i sprawdza czy ktoś nie spiskuje przeciwko niemu.
chcę krwi jakiegoś moderatora !! ;/ // // / /
Ja tez, w koncu wampirrem jestem, nie?? :P
Dzięki Drom :* Posłużyłeś mi za tarczę (buahahahha) i to ciebie chcą bić/wieszać/mordować...
And remember:
You don't know the power of the blue/red side of forum.tibia.pl!
and
Anger, Fear and Aggression... the Dark Side of the Force are they!
Dr. Omader
09-01-2006, 23:47
Jak mi się wydaje to przy akcji N00bz oglądałeś pw? Bo uniewinniłeś Melkora... A może jednak nie, bo nie chciałeś uniewinnić Nordoma.
Tak jak mowilem, jest pewien sposob, ale wymaga troche zabawy, ktora wtedy byla warta mojego czasu ;)
Na codzien naprawde mam lepsze zajecia niz kombinowanie jak tu sie dobrac do waszych PW.
PW to Prywatna Wiadomość i taka tez jest, nikt tej prywatnosci nie niszczy.
Yoh Asakura
10-01-2006, 12:53
ps.planszomeni to też była wkręta?bo ja naprawde chcialbym taka grupe;p
Planszomeni nie byli i nie będą wkrętem.A jak mi spowrotem gg zacznie działac to omówie z Tasiorem jej dalsze plany ;) .
Wkuwiacie mnie, po cholere kopiujecie sobie tego gifa z mojego podpisu? Pozwolil Wam ktos kuźwa?
Radek 666
10-01-2006, 15:10
Jak macie jakieś plany to D4RK M4ST3R może dołączyć xP.
MATI9630
10-01-2006, 16:03
Oxy > Ty. W temacie o zwalnianiu modów;p. BTW, sPACCyfikowałeś Droma. Oł je.
Yoh > skąd wiesz, że nie będa? Moze Drom utworzy to, uczyni Cie liderem, wszystko bedzie cayc, gdy nagle on usunie grupe?;D Ups.. podalem mu pomysl;p
Gangrel666 > I tak nie odpiszesz, bo zaliczyłeś deda od Daniela^^
Edit: Jakby Drom zwalnial modów really, robiłby to słusznie. Powód:
http://img491.imageshack.us/img491/3447/surprisexd8it.png
Pomysł by me, hell yeah.
OnlyM(PL)
10-01-2006, 17:27
Wlasnie! Czy te glosy na Scora nie byly czasem sfalszowane? Bo jakos tak akurat wszystko na to winika.
MATI, Oxy pozwolił wrzucić jpga ;] A ten jest animowany. Pozatym teraz to już nie ma sensu, wtedy to niby była 'słuszna sprawa' itd.
Dla reszty, wciąż nieuświadomionych użytkowników: tak, jestem płci ładniejszej i tak, moderatorzy płci nieowłosionej istnieją. Niby skąd braliby się nowi moderatorzy? :p
Przeraził mnie ogólny brak wiary na forum... Nie wybacze ;)
Nie wiedzialem ze jestes... pucią ładniejsza :P
Ale uwierz mi, pierwszy raz slysze o modku Tanatoss (czy jak sie tam nazywasz :P)
Gz pomyslu -.-
Nie wiedzialem ze jestes... płcią ładniejsza :P
Ale uwierz mi, pierwszy raz slysze o modku Tanatoss (czy jak sie tam nazywasz :P)
Gz pomyslu -.-a może od razu nazwijmy Tanę Thanatosem? XD tylko uważajcie, by się za bardzo z nim nie utożsamiła, gdyż posypią się bany dożywotnie XD z racji roli śmierci...
Tanatess - Tana - teraz z jej nickiem nie powinno być problemów, chyba widać, że ma skrócony, więc może by tak zwracać się do niej tym skrótem, niż silić się na wymyślanie dziwacznych przekształceń całości, jeśli ktoś nie wie jak się to pisze -_-"
d.Taube
Czarna_Mamba
11-01-2006, 16:37
Dla reszty, wciąż nieuświadomionych użytkowników: tak, jestem płci ładniejszej i tak, moderatorzy płci nieowłosionej istnieją. Niby skąd braliby się nowi moderatorzy?
Przeraził mnie ogólny brak wiary na forum... Nie wybacze
Płci ładniejszej... xD
Feministki górą !!
Yeah.
Miłego Dnia.
a może od razu nazwijmy Tanę Thanatosem? XD tylko uważajcie, by się za bardzo z nim nie utożsamiła, gdyż posypią się bany dożywotnie XD z racji roli śmierci...
Tanatess - Tana - teraz z jej nickiem nie powinno być problemów, chyba widać, że ma skrócony, więc może by tak zwracać się do niej tym skrótem, niż silić się na wymyślanie dziwacznych przekształceń całości, jeśli ktoś nie wie jak się to pisze -_-"
d.Taube
Z kostuchą to ja już dawno się utożsamiłam. Drżyjcie.
A skrócenie nicku było zastosowane tylko po to, by nie było potem niedomówień, bo już conajmniej kilkanaście razy były problemy z 'moją płcią' :p
hehe..
[mały offtop]
Tana ;P ze mną to i tak nie możesz konkurować jeśli chodzi o tą zmianę płci XD
jestem chyba tutaj najbardziej 'bezpłciową istotą' bo choć mi się zdaje, że baba ze mnie, to co drugi użyszkodnik wmawia mi, że chłop ;P
ale ale... Thanatos... to był facet! XD a z nim to chyba byś nie chciała :p
[/koniec małego offtopa]
co by tu nie było czystego offtopa...
z mojej strony powiem tak - więcej śmiechu mam z tego, gdy ktoś sam robi z siebie idiotę nie będąc nawet podjudzanym, niż ktoś daje się podpuścić ;P
d.Taube
Walekifa
11-01-2006, 22:52
Dodam jeszce że gdyby drom nie zamknął tematu,to tam była by prawdziwa wojna,juz itak z tego co widziałem użytownicy zaczeli wychodzić spod kontroli,Jeszcze chwila,a polała by się faaaala niemiłych słów,Sam nie wiem czy modkowie cały czas grali,czy w pewnych chwilach wychodzili z siebie,i zaczynali ostro atakować :)
Bo spory z raulem i grangelem były już naprawdę żałosne,i za ofensywne,więc napewno nie wszystko przebiegło zgodnie z planem :evul:
Ps.Tana,thx za zwalczenie plagiatora :P
Hegemmon
11-01-2006, 23:35
cuż, drom, jak to drom, zapomniał, że najlepszym sposobem, na zobrazowanie wyników jakiejś akcji, jest sonda. Trochę po terminie, ale lepiej późno, niż za rok nie? :P
Dr. Omader
12-01-2006, 00:17
Dodam jeszce że gdyby drom nie zamknął tematu,to tam była by prawdziwa wojna,juz itak z tego co widziałem użytownicy zaczeli wychodzić spod kontroli,Jeszcze chwila,a polała by się faaaala niemiłych słów,Sam nie wiem czy modkowie cały czas grali,czy w pewnych chwilach wychodzili z siebie,i zaczynali ostro atakować :)
Bo spory z raulem i grangelem były już naprawdę żałosne,i za ofensywne,więc napewno nie wszystko przebiegło zgodnie z planem :evul:
Ps.Tana,thx za zwalczenie plagiatora :P
Dlatego zamknalem temat, zeby sie userzy nie pozabijali :p
A co do modkow to caly czas grali, nikt nie wychodzil z siebie chyba, że ze smiechu ;)
@Hege:
Ty tez sie w pore obudziles, nie ma co ;)
Hegemmon
12-01-2006, 00:31
bo prawde mowiac ten temat znudzil mi sie po przeczytaniu ~20 postow, ale wciaz mi sie naprzykrzal w subskrybcjach i wtedy wpadlem na pomysl sondy :P
Hehehe... .zaglosowalem na ostatnia opcje...
Dalem sie wkrecic, wiec co. Napewno sie nie smialem;)
A wiec najpierw cos od siebie:
Mnie przez ten krótki okres czasu niestety nie było na forum, czego niezmiernie żałuje bo na pewno byłoby śmiesznie niezależnie od tego czy dałbym się wkręcić czy nie.
Stwierdzam że nawet jakbym dął się wkręcić to bym nie zagłosował na nikogo.
Dlaczego? Siedze na tym forum już prawie dwa i pół roku.
Przez ten czas jak widziałem tibia.pl trzymała się raz lepiej, raz gorzej (oczywiście zawsze start jest njabardziej żywiołowy, ale musze powiedzieć że wtedy był tak kilkaset razy mniejszy odsetek noobów - na forum jak i w tibii - wiecie, wtedy jeszcze nie było promocji neostrady (czyt - świąteczne i wakacyjne pokolenia neostrady)). Potem przez pewien czas sytacja była wręcz żałosna, lecz teraz wszystko idzie powli ku lepszemu, z czego jestem niezmiernie zadowolony ^^. Przez cały ten czas modki się nie obijały, widziałem ich pracę, zwłaszcza na początku gdy ich przykładanie się do pracy oceniałem na sobie zwłaszcza. Potem przyszła fala noobów i po prostu modki się nie wyrabiały. Ale jak doszło częstsze rekruowanie modów to jest lepiej.
Samą pozycję modka i jego odczucia wezmę z autopsji. Forum na którym byłem wprawdzie nie było wybitnie duże (w pół roku od nowego forum powstało tam 16,5k postów). Niestety małe rozmiary forum nadrabiało niedopracowanie forum - które tworzone przez admina nia miało przez długi czas wielu funkcji (banowania, upomnień) - tak że różnica pomiędzy modkiem a userem równała się opcji kasowania postów i tematów przez danego modka (nie było kasowania masowego - trzeba było po 1 poście). Jakby nie patrzeć było to męczące. I wiem że modek jak człowiek - raz ma dzień lepszy raz gorszy - tutaj nikt nie ma prawa się pultać. Spróbuj sobie wysiedzieć 5 godzin czytając same debilizmy, itp. Ttuaj oczywiście forum jest porządne, ale za to jest olbrzymie. Więc wystarczy pomyśleć ile pracy i poświęcenia kosztuje moderatorów utrzymanie go w ryzach, a co dostają w zamian? Przekleństwa i bluzgi od dzieciarni której skasowano kretyński temat. A teraz czas na waszą refleksję.
To Tyle z mojej strony. Nie wiem dlaczego, ale chciałem o tym napisać i napisałem. Gratulacje jeśli komukolwiek chciało się to czytać
Dobra a teraz puenta co do tego tematu:
Przerobiłem większość tamtego tematu (strony 1-8 i 16-koniec) i musze powiedzieć że cała ta sytuacja przypominała...
Wolną elekcję, w której userzy to tzw. szlachta szaraczkowa a moderatorzy to magnaci. Szaraczki puszą się że mod(król) może zostać zdjęty (ukoronowany) z ich łaski i wyboru.
Żałosne. Zachowanie sarmaty było już krytykowane w drugiej połowie XVIII wieku, ale jak widze Polacy wolno się uczą
Shanhaevel
12-01-2006, 13:42
Ju bastards. :( Ale zanzaczyłem najwyższą opcję. ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.