zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem z GH

Elder Druidek
08-01-2006, 20:05
Hej! Mam problem dot. Guild House'ow. Pamietam, jak gralem na Hibernie, nalezalem do gildii, mielismy GH Dark Mansion (za brama w Thais). Pamietam, ze miala podziemia, gdzie nie bylo PZ, ale nie jestem pewien, czy nie miala polaczenia z powierzchnia poza GH - czy mozliwe bylo, ze podziemia byly wlasnoscia GH z 1 respem bodajze poison spidera i rota, gdzie bezpiecznie mozna bylo trenowac bez obawy o atak innych playerow - oprocz ludiz z gildii oczywiscie? Jesli tak, to jakie inne GH posiadaja takie podziemia (Thais i niedaleko - Fibula i Greenshore raczej odpada) ?

Resson
08-01-2006, 20:43
OD innej strony też tam można dojśc. Aczkolwiek jest to trochę niebezpieczne.

Phoelerius
09-01-2006, 22:43
Mozna wejsc do DM od strony jaskin z potworkami(gdzies kolo dragon lair pod Thais jest te wejscie)), pod drzwiami sie jakies potworki kreca, ale nie jest tak ze mozna je zabijac bedac w pz, poprostu zaraz za wyjsciem z GH jest spawn jakiegos shita.

Elder Druidek
10-01-2006, 15:39
Wiem, ze bedac w pz nie zabijesz tych potworkow, aczkolwiek myslalem, ze te podziemia sa jakby "wlasnoscia: GH. Czy sa inne GH posiadajace prywatne lub w miare bezpieczne podziemia (chodzi, o to zeby zaden noobek nie przyszedl, bo po co doswiadzony gracz ma sie tu krecic:P). Dragon Lair w thais - masz na mysli ten spawn obok beho?

Phoelerius
10-01-2006, 18:55
Wiem, ze bedac w pz nie zabijesz tych potworkow, aczkolwiek myslalem, ze te podziemia sa jakby "wlasnoscia: GH. Czy sa inne GH posiadajace prywatne lub w miare bezpieczne podziemia (chodzi, o to zeby zaden noobek nie przyszedl, bo po co doswiadzony gracz ma sie tu krecic:P). Dragon Lair w thais - masz na mysli ten spawn obok beho?
Tam gdzie jest kilka dragow + DL, pietro nizej 2 DL(jak dobrze pamietam)...
GH w OC tez ma takie jakby drugie wejscie przez jakas tam jaskinie(nie pamietam dokladnie), GH pod Femor Hills jest dobrze ukryte(The Hideout), kolo GH na poloc od PH tez raczej noobki nie chodza(The Treehouse).

Nosso Mc'Furry
11-01-2006, 21:17
Hej! Mam problem dot. Guild House'ow. Pamietam, jak gralem na Hibernie, nalezalem do gildii, mielismy GH Dark Mansion (za brama w Thais). Pamietam, ze miala podziemia, gdzie nie bylo PZ, ale nie jestem pewien, czy nie miala polaczenia z powierzchnia poza GH - czy mozliwe bylo, ze podziemia byly wlasnoscia GH z 1 respem bodajze poison spidera i rota, gdzie bezpiecznie mozna bylo trenowac bez obawy o atak innych playerow - oprocz ludiz z gildii oczywiscie? Jesli tak, to jakie inne GH posiadaja takie podziemia (Thais i niedaleko - Fibula i Greenshore raczej odpada) ?

Do DM jest dojście i to nie jedno. Nie ma takich domków gdzie mógłbyś spokojnie afkować bez obawy o atak innego gracza. Cip Soft wie co robi ;)