zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dziwne sekretne pomieszczwenie...z BANSHE!

Crazy Mage
09-01-2006, 00:01
Pewnego dnia
(dzisiaj zaciekawilo) mnie gdzie jest muwimy teraz o stalker
(na dul od thais tam gdzie sa cyce i m ino guard) stalker i czy jest naprawde mocny zabilem go 1 gfb i wypadlo obstan lance puzniej sprawdzalem na mapie czy jest cos nizej zaczolem kopac na slepo czy gdzie jest dziurka i trafilem weszlem a tam byly schody weszlem i patrze mieczyki sie zaswiecily myslalem ze to stalker idzie a to :evul: BANISHE :evul: zatkalo mnie ucieklem chcialem zobaczyc czy mocna jest i patrzala sie na mnie patrzala i walnela ta swoja czerwona nutka :D na 1 hita moja postac testowa walnela :cup: niezla jest chociarz niby slabsza jest od gs ale mnie ciekawi czy tam Qest jest ale pewnie nie i co dalej jakie potworki tam sa czy wiencej banishe jest czy moze jakis super potworek powiedzcie plx narka :D

Vil
09-01-2006, 00:28
To nie jest quest, nie ma tam nic ciekawego.

Crazy Mage
09-01-2006, 00:37
aha :) ale jakie potworki sa jeszcze?
cos ciekawego wiem ze sa -3 pientra :)

Radek 666
09-01-2006, 00:56
Byłem kiedyś u stalkerów, ale dalej wolałem dla bezpieczeństwa nie zchodzić. Teraz już nie spróbuje, bo nie gram w Tibię, ale gdybym grał to bym się tam wybrał i spróbował stawić czoła Banshee xD.
PS. Ortografia się kłania ;). Polecam przepuszczać tekst przez worda, bądź pisać ze słownikiem xD.

Manrox
09-01-2006, 07:18
Na -1 jest Stalker, na -2 jest Banshee, a z tego co mi wiadomo na najniższym poziomie jak zszedłem (nie dużo widziałem bo od razu Dead) jest Dragon Lord w maleńkim pomieszczeniu (a może zlurowany?)

Andrew
09-01-2006, 12:59
Na -1 jest Stalker, na -2 jest Banshee, a z tego co mi wiadomo na najniższym poziomie jak zszedłem (nie dużo widziałem bo od razu Dead) jest Dragon Lord w maleńkim pomieszczeniu (a może zlurowany?)

jestes pewien?? jak dla mnie to tam sa 2 wejscia albo sie podkopac kilofem z cypelku kolo cyckow, albo podkopac sie w podziemiach kapliczki lezacej nieco na polnoc, jak idziemy od strony cyckow to kopiemy dzioore na -1 poziomie sa 2 stalkery, kopiemy dziure kilofem, na -2 poziomie sa tylko schody, na -3 poziomie jest tylko banschee, po zabiciu niej idziemy na polnoc i wchodzimy pietro wyzej sa tam 2 albo 3 ghoule i bramka lvlelowa 25, idac na polnoc a na koncy skrecac w prawo dojdziemy do drabinki, po wejsciu na nia znajdziemy sie wpodziemiach kapliczki (male pomieszcze nie ze schodami ktore prowadzą na powiezchnie)

Mam nadzieje ze rozwialem twoje herezje na temat Dragon Lorda