PDA

Pokaż pełną wersje : BUG?! - Cyclop'y.

Dj Nekro
09-01-2006, 12:56
Siemka, dokladnie przed chwila bylem expic na cycach, i napotkalem pierwszego cyca (expilem tam pod thais) i jak juz go dobilem do czerwonego HP to on poprostu zniknol!!! Nie tak jak Stalker tylko byl ten szary dymek jagby sie wylogowal (Cyclop? ;) ) Wiec czy to bylo bug czy co? :D

Quezacoatl
09-01-2006, 12:58
Tak to jest bug wprowadzony przez Cipsoft, a nazywają go antyluring... :D

I wszystko jasne Temat do zamknięcia... Pozrdo ;p
oo, dzięki ci że nabiłeś tego posta i nam powiedziałeś nie domyślilibyśmy się XD

Grzybms
09-01-2006, 12:59
To z pewnoscia nie BUG tylko poprostu uciekales przed cycem i go atakowales...gdy juz z nim odbiegles za daleko od jego respawnu, wtedy on zniknął. Tak to jest z potworkami :). Pozdro :p

Dj Nekro
09-01-2006, 13:00
Tak to jest bug wprowadzony przez Cipsoft, a nazywają go antyluring... :D

No mozliwe bo troche za mna biegl ;) - To teraz jak ktos bedzie mial cienkie skile to juz sobie nie po expi, bo zanim zabije cycka to mu zniknie :D chyba ze bedzie biegal dookola czegos :)

Pozdrawiam.

Crocir
09-01-2006, 20:46
Siemka, dokladnie przed chwila bylem expic na cycach, i napotkalem pierwszego cyca (expilem tam pod thais) i jak juz go dobilem do czerwonego HP to on poprostu zniknol!!! Nie tak jak Stalker tylko byl ten szary dymek jagby sie wylogowal (Cyclop? ;) ) Wiec czy to bylo bug czy co? :D

a wtedy sie obudziles i dowiedziales ze nasikales w majtki B) a poza tym jest to temat wprowadzony przez koeljenego nooba, ktory nie przeczyta artykulu, ktory poajwil sie jakos w wakacje i dotyczace Tiquanda update :baby: GRRRR X(

Dj Nekro
10-01-2006, 13:14
a wtedy sie obudziles i dowiedziales ze nasikales w majtki B) a poza tym jest to temat wprowadzony przez koeljenego nooba, ktory nie przeczyta artykulu, ktory poajwil sie jakos w wakacje i dotyczace Tiquanda update :baby: GRRRR X(

Zaczne od tego ze juz sie wyjasnilo i nie musisz sie podlizywac ze przeczytales jakis tam artykul. Myslisz ze ja mam czas na czytanie artykulow? - Mam, ale nie zawsze. Robie cos bardziej pozytecznego niz Tibia, i to ze niezauwazylem jakiegos artykulu (nieprzeczytalem) to nieznaczy ze jestem noobem. Czlowieku zobacz kiedy dolaczylem na to forum i dodaj sobie jeszcze rok! - Wyjdzie ci suma ile juz gram w Tibie.

Pozdrawiam.

PROSZE O ZAMKNIECIE TEGO TEMATU!

Dragu
10-01-2006, 13:56
hmm necro ale zachowujesz sie inaczej nie jakbys gral 2 lata ja gram 1.5 i wiem troche a takiego bzdurnego tematu to nigdy bym niewzucil-.-
glosno o tym update bylo

Dj Nekro
10-01-2006, 14:11
hmm necro ale zachowujesz sie inaczej nie jakbys gral 2 lata ja gram 1.5 i wiem troche a takiego bzdurnego tematu to nigdy bym niewzucil-.-
glosno o tym update bylo

Po pierwsze, nie necro tylko nekro
Po drugie, czy ja pisze ze NIESLYSZALEM o tiquanda Update? - Czytaj uwaznie. Co do tematu to sie juz wszystko wyjasnilo i moze komu innemu sie to przyda, np. komus kto zaczyna grac w tibie.
I przestancie sie udzielac w tym temacie bo to juz naprawde niema sensu!

Ja juz sie nie udzielam w tym temacie! Dziekuje.

Pozdrawiam.

malyjanek
10-01-2006, 17:36
widocznie nie slyszales skoro zakladasz taki durny temat.Pozatym uzywaj opcji szukaj jestes na forum od 2004 i jeszcze sie nie nauczyles? xD