Pokaż pełną wersje : Bug
Tekst GMa na Luminerze:
18:58 GM Judigator on Luminera: please do not do the banshee quest today, there is a bug. Please try tomorrow. Thanks :)
tłumaczenie:
Prosze nie wykonujcie dzisiaj banshee questa, tam jest bug. Sprobujcie jutro. Dziekuje :)
ktoś moze wie o jaki bug chodzi?
benson beneq
09-01-2006, 18:22
bug oznacza blad
czyli blad w grze jakis blad wyskakuje
posdro ;]
bug oznacza blad
czyli blad w grze jakis blad wyskakuje
posdro ;]
klania sie czytanie ze zrozumieniem -.-
On sie pyta jaki to bug a nie co to jest bug mistrzu -.-''
Topic:
Sam bym sie chciał dowiedziec :)
moze cos z nagrodami, ze nie mozna angród wyciagnac czy co...
a może po drodze nie ma potworków ... kto wie ... :)
Tekst GMa na Luminerze:
18:58 GM Judigator on Luminera: please do not do the banshee quest today, there is a bug. Please try tomorrow. Thanks :)
tłumaczenie:
Prosze nie wykonujcie dzisiaj banshee questa, tam jest bug. Sprobujcie jutro. Dziekuje :)
ktoś moze wie o jaki bug chodzi?
wszystko ladnie, ale jedna rada: "there is" nie zawsze oznacza "tam jest". w tym przypadku oznacza to "wystapil", "jest" (to niby brzmi tak samo, ale tylko niby:P)
zimne_piwo
09-01-2006, 20:27
z tego co mówił GM na help channelu to prawdopodobie jakiś przełącznik nie działa, ale wątpię by to była prawda, gdyż jeden team dziś miał końcyć quest, tzn. robić tylko final room i nagle ich GM teleportował do różnych miast...
oficjalna wersja to niedziałający jeden z przełączników...
Phoelerius
09-01-2006, 22:44
z tego co mówił GM na help channelu to prawdopodobie jakiś przełącznik nie działa, ale wątpię by to była prawda, gdyż jeden team dziś miał końcyć quest, tzn. robić tylko final room i nagle ich GM teleportował do różnych miast...
oficjalna wersja to niedziałający jeden z przełączników...
To masz zla wersje.
Jest zbugowany seal w ktorym sie wylewa krew na outarz(ten kolo poision fieldow), a nie zaliczajac tego seala nie mozna wykonac questa.
Dark Euzebioosz
10-01-2006, 16:15
Widze że sie znacie panowie profesorowie :cup:
Tego questa nie pozwalał wykonywać ponieważ i tak by zniego narazie nic nie dostali bo są zmieniane nagrody za niego i ilości potworów (podobno mają być :bohy,crown set i demon shield). Quest ma być o wiele trudniejszy, i o wiele dłuższy (od 75lvla)
@Up:.. mhm.. potwierdz mi czyms te informacje mistrzu...
aaa to juz wiem dlaczego nie dalo sie zrobic tego questa jak robilismy teamem w niedziele akurat przy tym sealu nic sie nie dal ozrobic i zostawilsmy go ... Ehhh co za pech :(
Patryczeqq
10-01-2006, 16:24
up up@
lol! skad ty juz wiesz ze bedzie demon shield itp?? X(
a po drugie to jak nie masz dokladnych zrodel to nie pisz bzdur!!
Widze że sie znacie panowie profesorowie :cup:
Tego questa nie pozwalał wykonywać ponieważ i tak by zniego narazie nic nie dostali bo są zmieniane nagrody za niego i ilości potworów (podobno mają być :bohy,crown set i demon shield). Quest ma być o wiele trudniejszy, i o wiele dłuższy (od 75lvla)
A wiesz, że z rata ma wypadać Golden Armor, a z desert questa bedziesz dostawać 100k i Crown legi? :confused:
up ja wiem i juz mi wypadl 2 razy a z questa na carlin sword wypada bright sword oraz wedka i dragon shield
Master druid
10-01-2006, 17:38
Jeden dekiel się odezwie to od razu inni muszą kretynów udawać? Weście wyluzujcie nie działa seal z krwią qmacie? Nic nie zmieniają cipki [CipSoft], jak chcieliby to zrobić to zrobili by to w jakimś updacie -.- co nie? -.-
Dark Euzebioosz
10-01-2006, 19:46
Jeden dekiel się odezwie to od razu inni muszą kretynów udawać? Weście wyluzujcie nie działa seal z krwią qmacie? Nic nie zmieniają cipki [CipSoft], jak chcieliby to zrobić to zrobili by to w jakimś updacie -.- co nie? -.-
Ja w przeciwieństwie do ciebie czytam codziennie newsy z zagranicznych stron o Tibi. Tej strony nie podam bo byłoby to naruszenie jednego z punktów regulaminu Forum! (Regulaminu też pewnie nie czytałeś)
...przydupasie jeden
Ja w przeciwieństwie do ciebie czytam codziennie newsy z zagranicznych stron o Tibi. Tej strony nie podam bo byłoby to naruszenie jednego z punktów regulaminu Forum! (Regulaminu też pewnie nie czytałeś)
...przydupasie jeden
ja sie co do tego pana juz nauczylem jak sie czyta jego posty :) czytacie to co napisal, przepuszczacie to przes "sitko", potem jeszcze raz, i jeszcze raz, i jeszcze raz i wiecie co zostaje? spójniki;] a tak naprawde to dzieciak chce zablysnac i wydaje mu sie ze to robi ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.