Pokaż pełną wersje : Nowe filmy Studia Filmowego "Gacek"
-=DanieL=-
09-01-2006, 20:53
Wklejam tutaj część nowych filmów Studia filmowego "Gacek"
Przede wszystkim zamieszczam tutaj link do programu Quick Time Player jest on potrzebny do odtwarzania filmów w formacie 3gp. które się tutaj znajdują. Oto obiecany link:http://www.underpl.org/index.php?d=download&cat=43&dfile=393
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=22&id=339&t=24
http://www.apple.com/quicktime/win.html(podałem kilka linków na wypadek gdyby któryś przestał działać ;))
UWAGA:Dostaje msg na priv wiadomościach dlaczego wklejam filmy w 3gp. i co to są te pliki 3gp. otóż: .3gp jest rozszerzeniem, tak samo jak np .avi lub *****. A dlatego mają taki dziwny format bo te wszystkie filmy były robione przezemnie i kolegów w rlu z komórki :).
Film nr 1. WMV mojej roboty!! :)
Zamieszczam tutaj linki do filmu WMV, przedstawia on czwartą część Harrego Pottera (Harry Potter i Czara Ognia) jak dotąd nieopublikowaną tutaj!
http://www.upload2.net/download2/bZkla4CoAZ8UvKd/Harry+Potter*****.html
http://rapidshare.de/files/11252343/Harry_Potter*****.html
Film nr 2. WMV mojej roboty!! :)
Zamieszczam tutaj linki do wmv, przerobiłem Star Wars epizod I na wmv dodałem muzyke , dodatki i kilka bajerów http://rapidshare.de/files/11191758/STAR_WARS_WIDMO_1*****.html
http://www.upload2.net/download2/lTY8c34Uc2ljsc0/STAR+WARS+WIDMO+1*****.html
Zalecam oglądanie WMV przez winampa i zmniejszenie ekraniku do mniejszych rozmiarów wtedy obraz będzie miał lepszą jakość. Pozdro :)
Film nr 3.
>Harry Potter i Kamień Filozoficzny
http://www.upload2.net/download2/R5...ficzny.3gp.html
http://rapidshare.de/files/10598392/Harry_Potter_i_Kamie__324__Filozoficzny.3gp.html
Harry Potter odkrył, że Quirrel jest sługą Lorda Voldemorta, który chce od niego krzemień ale on sie nie zgadza. Voldemort każe Quirrelowi zabić Harrego.
Jest to jeden film z wielu innych które nakręciliśmy o Harrym Potterze.
Film nr 4.
>Wymierające gatunki - Rozwadiskus ***oświnius
http://www.upload2.net/download2/5YW96CcHSBWHmEB/Rozwadiskus+***o%C5%9Bwinius.3gp.html
Wrzócam w upload bo rapidshare znów szwankuje ;)
Dokument zawiera wiele ciekawych informacji na temat tego wymierającego zwierzęcia.
Film nr 5.
>Epizod I Mroczne Widmo
http://rapidshare.de/files/7926160/widmo.3gp.html
http://www.upload2.net/download2/e4A1vhJvorEWCw6/Star+Wars+Epizod+I+Mroczne+Widmo.3gp.html
Decydująca walka między Darth Maulem a Obi Wanem i Qui Gonnem (czy jakoś tak :P).
To jest jeden film o Star Warsach z sześciu. Reszte znajdziecie na naszym forum (www.gacek.forumer.pl)
Film nr 6.
>Niewidomy Mariusz
http://www.upload2.net/download2/hIW2jDibq2Q3Xej/Cerber_Atakuje.3gp.html
Pan niewidomy Mariusz wracał do domu niestety pomylił domy i zamiast żony Heli spotkał coś innego (bardzo groźnego), a co to było to się sami dowiecie jak obejżycie film :P.
Uwaga:
Jeśli niepodobają ci się filmy bądź nasze poczucie humoru nie wygłaszaj kazań dla innych forumowiczów jacy to jesteśmy "Źli" "okropni" itp. itd. poprostu skomentuj to np "filmy nie podobały mi się."
Filmy w tym temacie będą regularnie aktualizowane (prawdopodobnie co tydzień jakieś nowe) więc prosze moderatorów o nie zamykanie, a ni o usuwanie tego tematu :).
UWAGA:
Te filmy które tutaj umieściłem to niesą wszystkie nasze filmy wręcz przeciwnie to tylko mały procent naszych dzieł jeśli chcesz więcej naszych filmów: Zapraszamy na nasze forum www.gacek.forumer.pl Znajdziecie tutaj wszystkie nasze filmy oraz wiele innych ciekawych działów o różnej tematyce.
Jeszcze jedno JEŚLI KTOŚ POWIE, ŻE W TYCH FILMACH JEST ZAMIESZCZONY JAKIŚ VIRUS TO JEST ZDROWO UPOŚLEDZONY!! ;/
Życzymy miłego oglądania.I prosimy o komentowanie :>
nie podobał mi sie zaden z nich. Moim zdaniem wogóle nie macie poczucia humoru i nie nadajecie sie do robienia takich filmików. Jednym słowem "DO DUPY" :D dobra zacząłem teraz Ty ;) ale jutro bo teraz ide
-=DanieL=-
09-01-2006, 20:59
nie podobał mi sie zaden z nich. Moim zdaniem wogóle nie macie poczucia humoru i nie nadajecie sie do robienia takich filmików. Jednym słowem "DO DUPY" :D dobra zacząłem teraz Ty ;) ale jutro bo teraz ide
Nie niebęde się z tobą kłucił tylko zgłaszam ten post do admina ponieważ nie obejzaleś filmów tylko odrazu skomentowałeś miłego bana ;)
Szalony Nurkowiec
09-01-2006, 21:03
nie podobał mi sie zaden z nich. Moim zdaniem wogóle nie macie poczucia humoru i nie nadajecie sie do robienia takich filmików. Jednym słowem "DO DUPY" dobra zacząłem teraz Ty ale jutro bo teraz ide
Dopiero co powstał temat a ty juz po kilku sekundach obejrzałeś te dwa filmiki które trwaja razem ze trzy minuty?? Jak zwykle fenomenalnie, a teraz także życzę miłego bana.
A tak w ogóle DO DUPY to dwa słowa fenomenie.
Szalony Nurkowiec
09-01-2006, 21:38
No i jednak Daniel wcale nie robił nic złego, bo został odbanowany. Niech żyje sprawiedliwość
Omg plix mi noob japier*** cantralnie jakbym widzial dzieciaki z przedszkola hmmmm... zaraz..zaraz... a moze jadnek to bylo w przedszkolu? :p
Zreszta ten formal 3gp sux lepsza jakos filmu mam na telefonie ;p
Małpeczka
09-01-2006, 21:58
Fiftaszek ty fenomenie jak to Nurkowiec działasz jak pewien człowiek, który ocenia film bez obejrzenia. Jesli skrytykowałeś filmy bez obejrzenia zeby nas wqurzyc to brawo za dowcip chociaz i tak nas to nie rusza, ale jesli skrytykowałeś film bo ci sie nie podoba chociaz nawet go nie widziałes to jesteś afrykańska odmiana wróżki Trynwaldy. Po 2 WOŁAM O OSWOBODZENIE DLA DANIELA!!!!
Ekipo Daniela:
O to powód bana:
Ja Ci to wcześniej obiecałem. Nie wiem który mod bana ściągnął, ale zrobił głupio. Należy Ci się za Debilizm, Wulgarność i zakładnie kilku kont. Spróbuj założyć więcej. Nudzę się niemożebnie więc będe śledził twoje IP.
Więc nie dostał bana za ten temat.
I możecie sobie prosić.
i powiedzcie mi dlaczego Matkow21 i teraz DANIEL dostają bana a nie ja ? To oni robią źle, a nie ja. Przyznaje skomentowałem bez obejrzenia i zrobiłem głupio, ale nie wiem co wy robicie, że dostajecie bany. Ja dostałem tylko ostrzezenie. Niedługo i Ty Szalony Nurkowcu dostaniesz bana, bo nie potraficie nawet z forum korzystać. Przez mój wyższy post chciałem pokazać jak bardzo się podniecacie tym, kto coś napisze. Zamiast 1 osoba mnie zeklnąć albo po prostu podać adminowi to oczywiście cała paka Daniela musiała mnie zjechać i to nie raz :)) pozdro
Małpeczka
10-01-2006, 16:19
Noto chwali Ci się przynajmniej to, że przyznałeś, że głupio zrobiłeś oceniając film bez oglądania. Pozdro
Blah, obejżałem z ciekawości film o Harrym Potterze i się troche zawiodłem. Myślałem, że to jakiś pastisz będzie (HP ma ciemne okulary jak jakiś niewidomy :D), a tu znowu wrzaski i padaczka -.-. Spróbujcie zrobić coś bez tych rzeczy ;)
afff "File /files/10444082/Rozwadiskus_***o__347_winius.3gp.html not found."
Szalony Nurkowiec
11-01-2006, 22:23
O to nam właśnie chodziło żeby Harry wyglądał jak niewidomy :D A to tylko w tej części jest tyle wrzasków, a nakręciliśmy trzy, więc zapraszam na nasze forum www.gacek.forumer.pl gdzie są wszystkie nasze filmy.
-=DanieL=-
12-01-2006, 13:19
i powiedzcie mi dlaczego Matkow21 i teraz DANIEL dostają bana a nie ja ? To oni robią źle, a nie ja. Przyznaje skomentowałem bez obejrzenia i zrobiłem głupio, ale nie wiem co wy robicie, że dostajecie bany. Ja dostałem tylko ostrzezenie. Niedługo i Ty Szalony Nurkowcu dostaniesz bana, bo nie potraficie nawet z forum korzystać. Przez mój wyższy post chciałem pokazać jak bardzo się podniecacie tym, kto coś napisze. Zamiast 1 osoba mnie zeklnąć albo po prostu podać adminowi to oczywiście cała paka Daniela musiała mnie zjechać i to nie raz :)) pozdro
Dla twoich wiadomości ja już nie mam bana. Ale ok pisz co chcesz respect dla ciebie, ale na next raz zanim napiszesz, że nasz film jest do niczego to go najpierw obejżyj i będzie spoko:) pozdro
No to więc:
Filmiki są niezłe :) Ale na forum znajdują sie lepsze:) Polecam zakłady psychiatryczne i star warsy :-)
Powodzenia chłopaki w dalszej działalności! :-)
Moze kupcie se jakąś kamerke ?:P Lepsza jakość by była, a wtedy lepiej, łatwiej by sie oglądało :-))) :D
Pozdro, Vooter!
Szalony Nurkowiec
12-01-2006, 19:08
Wiesz, kamera to moje marzenie od początku powstania naszego studia :)
Macie niepokolei w głowach...
-=DanieL=-
12-01-2006, 21:32
Macie niepokolei w głowach...
A oglądałeś jakiś film ? wątpie : ]
Przeczytać post jaki napisał jakiś urzytkownik na 1 stronie, a potem dać koment podobny do niego to i każdy umie ale obejżeć film... a dopiero skomentować i to bardziej precyzyjnie to jest już sztuka, a filmów nie oglądałeś bo sprawdzałem ilość ściągnięć na rapidshare i na upload i żadnym z filmów nie przybyło. Prawdopodobnie dopiero teraz zaczynasz ściągać te filmy a potem będziesz się bronił żałosne :)
Regaster
12-01-2006, 21:40
Hm… pooglądałem jakiś film (harry potter?) i 0 śmiechu jedyne moje skojarzenie to se… grupowy :P
-=DanieL=-
12-01-2006, 21:43
Hm… pooglądałem jakiś film (harry potter?) i 0 śmiechu jedyne moje skojarzenie to se… grupowy :P
huhu sex grupowy szczególnie że tam grało tylko dwóch aktorów aahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaahaAAHHAHAH AHA kolejny który czyta 1 post nieogląda filmów a potem komentuje ten twój text z sexem mnie zabił ahahahha
Przeczytałem posty Sefihi'ego i Regaster'a and doszedłem do wniosku, że wyobraźnie ma ten ostatni bo filmy kojarzyły mu się z sexem ;p
Fajna choreografia w Gwiazdnych Wojnach (part first) ;)
-=DanieL=-
12-01-2006, 22:04
Przeczytałem posty Sefihi'ego i Regaster'a and doszedłem do wniosku, że wyobraźnie ma ten ostatni bo filmy kojarzyły mu się z sexem ;p
Albo jest bardzo nie wyrzyty ten rega~ albo jest z innej planety...tak to bywa :P
Kozi Hetfield
12-01-2006, 22:19
No dobra ogladnołem sobie i stwierdzam że faktycznie wypaśne filmiki, z Potterem rox :)
A oglądałeś jakiś film ? wątpie : ]
Przeczytać post jaki napisał jakiś urzytkownik na 1 stronie, a potem dać koment podobny do niego to i każdy umie ale obejżeć film... a dopiero skomentować i to bardziej precyzyjnie to jest już sztuka, a filmów nie oglądałeś bo sprawdzałem ilość ściągnięć na rapidshare i na upload i żadnym z filmów nie przybyło. Prawdopodobnie dopiero teraz zaczynasz ściągać te filmy a potem będziesz się bronił żałosne :)
ahahah ogladalem... cienkie walaja sie poziemi i dra mordy!
O ile sie nie myle to jest strona Tibia.pl wiec zamieszczamy tu filmiki o tibi w roznych formatach... Reklamujcie se gdzie indziej swoja parodie studia filmowego... Zreszta nawet nie macie kamery , ktora zastepuje komorka -.- ZALOSNE................
-=DanieL=-
13-01-2006, 14:06
ahahaha wiedziałem, że tak będzie chyba zostane psychologiem :P. Wczoraj nie ściągnełeś filmu i skomentowałeś a dzisiaj dopiero ściągnełeś i teraz się bronisz xDDD.
Cfaniaczku daj mi 1500 zeta na kamerę cyfrową to będe ci robił filmy z kamery bo ja niewiem skąd mam wziąść tyle kasy kilka ładnych lat musiałbym zbierać ;) głupota ludzi, powala XD
P.S naucz się edytować posty wiem, że to trudne ale poco pisać jeden obok drugiego żeby napisać 2 linijki textu?
możecie dać harrego na megaupload plz ?
Szalony Nurkowiec
13-01-2006, 16:52
http://www.upload2.net/download2/R5WoDddQ1kt32Pf/Harry+Potter+i+Kamie%C5%84+Filozoficzny.3gp.html
Megaupload jest jakieś udziwnione i nie chce mi sie bawić, więc daję upload2.
-=DanieL=-
13-01-2006, 21:42
Jutro nakręcimy nową serie filmów i jakiś wrzócimy do tego tematu :)
Jeśli ktoś chce to może dać propozycję na film każda propozycja zostanie przez nas rozpatrzona :)
Szalony Nurkowiec
13-01-2006, 22:09
A dokładniej to V epizod Star Wars Imperium Kontratakuje. O ile wujcio Kilo wyjdzie :[
Aval'yah
13-01-2006, 22:26
Pisałem już w poprzednim temacie co sądze o tych "filmach". Syf. SYF! S Y F!
Tym razem zdołałem obejrzeć tylko ten pierwszy. I doszedłem do wniosku, że jesteście albo totalnymi debilami albo zwyczajnie chorzy. To co nakręciliście jest porażająco głupie i obrzydliwe. Was to śmieszy? Żal mi was, naprawdę. Idźcie się leczyć.
-=DanieL=-
13-01-2006, 22:38
Pierwszy jest i może zwariowany ale trzeci lepszy. Ale dzięks na komenta ;]
P.S a twoje fake'i też są beznadziejne może i mają niezłe wykonanie ale robisz co 3 dni nowego a starego nie możesz skończysz pisze to tutaj bo wcześniej nie miałem okazji ale często siedze na fake'i i chętnie to tutaj napisze :)
Szalony Nurkowiec
13-01-2006, 22:52
Tym razem zdołałem obejrzeć tylko ten pierwszy. I doszedłem do wniosku, że jesteście albo totalnymi debilami albo zwyczajnie chorzy. To co nakręciliście jest porażająco głupie i obrzydliwe. Was to śmieszy? Żal mi was, naprawdę. Idźcie się leczyć.
MY mamy się leczyć? Chyba nie oglądałeś Jackassów, albo jeszcze lepiej Dirty Sanchez. Ci pierwsi to moi idole :D a drudzy to debile i masochiści :P
Więc spamujesz i nie masz wyobraźni.
chyba nie oglądałeś Jackassów [..] Ci pierwsi to moi idole
Święta prawda ;D
MY mamy się leczyć? Chyba nie oglądałeś Jackassów, albo jeszcze lepiej Dirty Sanchez. Ci pierwsi to moi idole :D a drudzy to debile i masochiści :P
jeśli chodzi o jackassów to nie macie z nimi nic wspólnego :P oni to naprawde robią sobie jaja i z tego to można świetnie pośmiać, ale po obejrzeniu filmów w tym temacie dalej jakoś nie moge sie do Was przekonać. Niestety ocena tematu: 1
matkow21
14-01-2006, 18:30
jeśli chodzi o jackassów to nie macie z nimi nic wspólnego :P oni to naprawde robią sobie jaja i z tego to można świetnie pośmiać, ale po obejrzeniu filmów w tym temacie dalej jakoś nie moge sie do Was przekonać. Niestety ocena tematu: 1
Dobra ja niebende się już wykłucał i robił afery żadnej bo byłem zbanowany na chwile przez samego DROMADERA ale za co innego
A my lubimy to co robimy i nam to się podoba.
A TAK WOGÓle to mamy nowe filmy
poszukajcie na www.gacek.forumer.pl
-=DanieL=-
14-01-2006, 18:57
Dziś powstały nowe filmy jeden z nich wrzóciłem w 1 poście :) może wieczorem wrzóce jeszcze jeden reszte znajdziecie na www.gacek.forumer.pl. Pozdro for all.
Małpeczka
14-01-2006, 18:58
Nowe filmy zostali nakręceni i tym razem mam nadzieje ze sie wsyzstkim spodobajom a zwlaszcza dokument o Cerberze, polecam i pozdro 4 all
nowe filmy są wy***ane w kosmos szczególnie Powielony Niewidomy ale on się znajduje na forum gacka
Szalony Nurkowiec
14-01-2006, 20:28
Czy ja gdzieś napisałem, że my jesteśmy PODOBNI do Jackassów?????? Ja napisałem, że to moi IDOLE. Jak zwykle fenomenalnie.
Xameleon
15-01-2006, 16:08
Jak widac Fiftaszek nie grzeszy umiejętnością czytania ze zrozumieniem. A tak wogle to mamy nowe filmy :D www.gacek.forumer.pl
matkow21
15-01-2006, 20:25
Niedługo nasze filmy będziem robiĆ w wmv i nietrzeba będzie tego programu mieĆ ,chociarz on to podstawa jak dla mnie.
Czy ja gdzieś napisałem, że my jesteśmy PODOBNI do Jackassów?????? Ja napisałem, że to moi IDOLE. Jak zwykle fenomenalnie.
A ja tylko mówie, że nie jesteście do nich podobni. Wspomniałeś o nich po tym jak ktoś ocenił wasz film. Więc tylko powiedziałem, że nic nie macie z nimi wspólnego. Nie musisz pisać, że jesteście do nich podobni, żebym mógł napisać o tym, że nie jesteście tacy. Po co do nich nawiązujesz w ogóle ? Co ma piernik do wiatraka ?
HHahaha ale tu masz coś wspólnego z moim sedesem zawsze jak się wysram to on się spuszcza hahaahah.
reported... 1 ban to dla Ciebie za mało żeby sie nauczyć trzymać nerwy na wodzy ?
Szalony Nurkowiec
15-01-2006, 21:29
No i znowu nasz fenomenalny Fifi... ja nawiązałem do Jackassów ponieważ ktoś napisał żebyśmy się leczyli, a ja wspomniałem o Jackassach, bo to oni prędzej powinni się leczyć. Mam nadzieję że po przeczytaniu tego sto razy zrozumiesz o co chodzi.
-=DanieL=-
16-01-2006, 23:42
Uwaga , uwaga w poście nr 1. Dodałem WMV mojej roboty !! Życze miłego oglądania i prosze o komentowanie :):) pozdro
Szalony Nurkowiec
17-01-2006, 14:03
A na naszym forum www.gacek.forumer.pl zamieściłem film pt. Gackass, czyli nasze wygłupy, nie jest on skończony bo będziemy (przynajmniej ja) dalej odwalać hity i tak powstanie pełny film.
-=DanieL=-
17-01-2006, 22:25
Uwaga Uwaga nowy film WMV post 1. Harry Potter i czara ognia!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.