Pokaż pełną wersje : Teddy Bear!
Oto Teddy bear ..dostałem go od mikołaja...
TO nie jest żaden fake..
Dostałem go 7 stycznia.W thais.
Nooby w tibia.org.pl powiedzieli że to fake.Sprzedałem go Sir scorpowi (server Guardia) Za 200k+boh+c arm.
Powiem mu żeby wam tu potwierdził.
Tibia.org.pl (sux ;F)
http://img48.imageshack.us/img48/8623/teddybear6ag.jpg
Longerososol
09-01-2006, 20:56
lol 200k :>
Thristen
09-01-2006, 20:57
hahahahaahaha...
Zal mi ciebie za taka kase sprzedac takiego Rarka..
lmao
n/c
grats ;)
to ze rodaje mikolaj miska to nie zaden mit, to prawda
mogles wiecej za niego wyciagnac i to duzo wiecej.... twoj blad bracie
lol 200k :>
Ta chcesz to się go zapytaj....
Sir scorp na guardzie... ;|
Edit:Dobra nie piszcie czegoś takiego żle zrobiłeś za mało wziołeś ..
PLz chce pozytywne comenty
Miales STRASZNEGO farta GRatuluje tylko troche sie osmiesyzles za taka cene ja bym o wogule nie sprzedawal jedeny na guardi!
Ta, widzialem go u Scorpa w domku.. 200k + boh + c arm? Przecież to tyle co nic za taki rar : /
Dlatego Scorp się tak na całym forum lansuje z tym misiem ;> chce się poczuć pr0
Swoją drogą nie opłacało Ci się go sprzedawać za taką sumę~
mankutos
09-01-2006, 21:40
Nie wiedzialem ze MIkolaj rozdaje tez tedy beara:D
pepe daniel
09-01-2006, 21:56
sir scorpa znam z rla i gadałem z nim, ale wg mnie za teddy beara mogles wziąsc conajmniej 1mln :P
bo wiesz taki item to żadkość na nowym serwerze
KiLLeR1906
09-01-2006, 22:03
co ten teddy bear daje ze ti taki rar??:/ :baby:
A czemu ten ss jest tak nie ladnie 'spier.dolony' w znczeniu tego slowa zamazany ? Pozatym, mysle ze Teddy bear'a nie powinienes sprzedawac ( ale to juz zalezy od Ciebie ). Mysle, ze jest warty 1 - 1.300 mln a nie 200k, boh, c arma. Pisze to dlatego, poniewaz forum jest po to zeby pomagac innym. Jesli masz zamiar sprzedac teddy bear'a to zrob to za dobra a nie marna cene. Btw. od kiedy carlinczycy maja rary ? ; p
Dlatego Scorp się tak na całym forum lansuje z tym misiem ;> chce się poczuć pr0
Swoją drogą nie opłacało Ci się go sprzedawać za taką sumę~
Taa... koles szpanuje tym jak by jedyny na tibii był.... Ale niech chlopiec nacieszy sie choc tym...
@Scrop
Jeszcze tylko chyba filmu niebylo z twoim teddy beerem w dziale Filmy.
Niemoge sie doczekac...
WoW MIS :D
ter wez wrzuc na luzik, nie mozna se zwal porobil na forum? pozatym, jesli on chcial wziasc 200k to wzial, inne ceny byly podobne... a co do tego kto tu pisze widze ze duzo osob mi zazdrosci i tyle..
btw. pepe ssij :P
No niewiem czy tak kazdy jest zazdrosny. Gdybym chcial miec misia to bym kupil misia a nie sova :p
A prawda, kolesia sprawa ile wzial. ALe sie troche znoobil :p Kupic za 200k sprzedac za 1,5kk :p
dzakobeczek
10-01-2006, 07:44
Człowieku, jednym słowem Cie po****** za ok. 300k sprzedac miska uaHSUAHSUAHUSH Jest o wiele wiele wiecej warty !
Hmmm ....
Powiem ci jedno :p za taka cene co ty sprzedales ja kupilem ale na calmerze :)
U nas przez update jest 7 Misi ja mialem pierwszego :)
I sprzedalem go za 1mln :> Teraz kosztuja juz po 400-600k :)
A oto fotka :)
http://img222.imageshack.us/img222/8951/teddy0iv.jpg (http://imageshack.us)
Czy mi się zdaje, czy tego beara tylko w thais ludzie dostają?
Shava Valtrix
10-01-2006, 08:30
nie wiem czy ktos ma 1kk w kasie na guardi conajwyzej mogles MPA zazdac xD
ale i tak gratz
P.s jaki masz lvl ??
a czy ktoś zauważył , że to nie jest misiek z anni?bo tamten to ATB a nie TB...ja bym nie kupił bo to gówno ; d a scorp to n00b ; d latał na 3 spawny na ank na dragi i wyzywał wszytskich jak on poszedł , ja przyszłem , on wrócił i mnmie wyzywa , że mu spawn zajęłem
ps. na guardi za 200k to nawet mss'a nie będzie
Teddy Christmas! (updated by Zakiti)
Since the last update, people have begun to receive teddy bears from santa on all worlds. Not all people are aware of this and has been scammed to pay huge amounts of money for the teddys, beliving they were buying their servers only bear. For example, just recently, Minavand 110 master sorc bought a teddy bear for 300 crystal coins(...)
W skrócie: Od ostatniego update ludzie zaczeli dostawać misie jako prezenty do mikołaja. Ostatnio Minavand 110 master sorc kupił misia za 300 crystal cionsów (3kk) !
Lol... dobra... to moja sprawa miałem 27 lvl sorc..
Teraz sobie zrobiłem nowa postac knight 8 lvl i ciagle skiluje ;p
Wiecie mnie cso takie nie raduje...I co bym wzial np 1mln..
I bym biegał w jakimś za******* eq ... padne i po czyms ..wiec wiecei to był moj wybor...
ps;Adminie... Zrób ten temat zamknięty z góry thx.
I bym biegał w jakimś za******* eq ... padne i po czyms ..wiec wiecei to był moj wybor...
<Goox pada i umiera ze smiechu>
twoje rozumowanie jest denne, dlaczego?
"wole byc biedny w zyciu a wrecz bezdomny! bo co sie stanie jak mnie okradna gdybym byl bogaty? :O "
<Goox pada i umiera ze smiechu>
twoje rozumowanie jest denne, dlaczego?
"wole byc biedny w zyciu a wrecz bezdomny! bo co sie stanie jak mnie okradna gdybym byl bogaty? :O "
Dobra denerwuja mnie wasze komentarze to tylko nabijanie postow ;Q
Nie komentujcie juz ..
thx
Gacek Knight
10-01-2006, 13:28
1 niewidze fotki ;/ 2 no troche mało praktycznie dostępny wyłącznie z anihilatora . xD
straszny blad omg! i nie tlumacz sie ze bys padl i by ci wypadlo poprostu nie chcesz sie przyznac do bledu. pewnie sie podnieciles na widok 200k... a pozatym jak bys mial ten eq to chyba jest kasa na aol ...
Nowohucianin
10-01-2006, 14:07
1 niewidze fotki ;/ 2 no troche mało praktycznie dostępny wyłącznie z anihilatora . xD
lol w anni jest annihilator bear a to teedy bear
a czy ktoś zauważył , że to nie jest misiek z anni?bo tamten to ATB a nie TB...ja bym nie kupił bo to gówno ; d a scorp to n00b ; d latał na 3 spawny na ank na dragi i wyzywał wszytskich jak on poszedł , ja przyszłem , on wrócił i mnmie wyzywa , że mu spawn zajęłem
ps. na guardi za 200k to nawet mss'a nie będzie
hm.. jak bylem pierwszy poszedlem tylko po bolty to czemu nie? pozatym nie jestem noob w przeciwienstwie do ciebie bo z annihilatora jest annihilation bear, a ten co sie dostaje od mikolaja nazywa sie teddy bear
c u
Gacek Knight
10-01-2006, 14:31
@ups serio xD sorki za błąd xD <lalla>
Dzienciol
10-01-2006, 15:30
U mnie na lucerze kumpel mojego kumpla , stal calymi dniami przed dp i podszedl do niego jakis noobek ktory dostal misia od mikolaja O_O i wymienil sie z moim kumplem za knight axe O_O , kolesi nie gra za duzo to go sprzedal ale on dostal :
*vampirke
*bohy
*nie pamietam dobre rzeczy warte 200k
*i 200k w zlocie
Ja jakbym mial tyle siana to tez bym go kupil bo ladnie w domku wyglada :)
Sir Emilio
10-01-2006, 16:01
U mnie na lucerze kumpel mojego kumpla , stal calymi dniami przed dp i podszedl do niego jakis noobek ktory dostal misia od mikolaja O_O i wymienil sie z moim kumplem za knight axe O_O , kolesi nie gra za duzo to go sprzedal ale on dostal :
*vampirke
*bohy
*nie pamietam dobre rzeczy warte 200k
*i 200k w zlocie
Ja jakbym mial tyle siana to tez bym go kupil bo ladnie w domku wyglada :)
O tak... Odrazu jest 100000 kumpli którzy dostali misie od św. Mikołaja. Weź poprostu przyznaj się, że mu zazdrościsz i tyle.
Marcelik
10-01-2006, 16:32
scorp to n00b
No z tym to sie zgodze :)
jestem z nim w klasie( :cup: ) to wiem
:) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup:
The knight of darkness
10-01-2006, 17:16
Noo gratuluje!!! Zrobiłeś interes życia!!! :D po prostu moje gratulacje.. Za samą sprzedarz na jakiejś aukcji internetowej (zabronione :) ) zarobił byś sporo kasy :D
Mis Ma Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dużą wartość kolekcjonerska.Nie wiem czemu go sprzedales tylko za 200 k + inne duperele.Takich misi szukaja rare hunterzy przez lata i ich nie znajduja a ty znalazles takoweko w jednej chwili...ale coz..twoj mis ty nim zarządzasz
@edit : Mozliwe ze ceny Teddy bearow beda spadaly.Częsciej sie je teraz zdobywa.Boje sie pomyśleć ze beda robic Teddy bear farm<Grupy ludzikow na jednym accu.Kazdy bral by prezent i jak misio by sie trafil by byl sukces>
Post nei wazny, misiek sprzedany ^^:D
AAAaaaaaaaaa o w morde też tak chce ale za taka cene to sam bym go kupil nie no jak wszyscy ;) troche sie z tym osmieszyles ale lepsze to niz nic :P moglbys za niego wziasc W H*** kasy ale przepadlo
Wiecie moja sprawa ile wziołem
Najwyrażniej tyle mi wytsarczyło ;] A sir scorp to i tak za***isty kumpel ;p
Pozycja4
10-01-2006, 21:47
Gratuluje misia,jak sprzedales to nie weisz co straciles Xd.
Dzisiaj kumpel z fortery tez go dostal od Mikolaja;< farciarze.
mashroom paulo
11-01-2006, 14:31
tak... rzeczywiście Scorp jest noobem bo kupil teddy beara za 200k ... -.- zastanówcie się zanim coś napiszecie.... czy to jedgo wina, że kupil tego miśka za tak tanio??
Gratuluje, ale tak tanio sprzedać takiego rarka. Tak wogóle ja bym go wogóle nie sprzedawał ;p
...:::BANAN:::...
11-01-2006, 14:54
Stary ja nie kce ci dokopywac ale zrabales sprawe ludzie placa niesamowite pieniadze za takie zeczy a ty to sprzedales za (w porównianiu z tym co mogles wziac) grosze (w sensie Gp oczywiscie). No ale coz zdazaja sie wpadki. Scorp mial farta ze kupil za taka cene a pozatym jak jest taki dobry Qmpel to czemu ci nie powiedzial ze mozna to sprzedac o wiele drozej... Bo cie wykozystal :P
Mariusz of Guardia
11-01-2006, 15:04
To jest prawda.Ja gadalem z Nim.Skopiowal bym ta rozmowe ale bede mial haka jak ostatnio:D
Lol... dobra... to moja sprawa miałem 27 lvl sorc..
Teraz sobie zrobiłem nowa postac knight 8 lvl i ciagle skiluje ;p
Wiecie mnie cso takie nie raduje...I co bym wzial np 1mln..
ps;Adminie... Zrób ten temat zamknięty z góry thx.
omfg! hahha! zal ze tak tanio sprzedales? muahauauhauha XD
gz taddy beara i nie gadajcie ze malo wzial ja widzialem akcje jak jakis newbie zamienil teddy beara za k axa bo myslal ze teddy beary mikolaj tak o rozdaje :P
Corran Horn
11-01-2006, 15:30
Ej koles sprzedales takiego miska za taka niska cene ;> mogles pomyslec i spytac sie ewentualnie ludzi po ile stoi "Teddy Bear" a nie odrazu sprzedawac za 200k i duperele..wedlug mnie zle zrobiles..ale coz twoj wybor..;]
a i jeszcze 1 jezeli Sir Scorp jest twoim niby zaje****ym kumplem to czemu ci nic nie powiedzial po ile stoi teddy bear tyle wykorzystal okazje i zrobil cie w konia..heh..powodzenia w daleszej grze ;] :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.