zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Free items!!!

Cyber Demon
10-01-2006, 15:21
Oto jak rozdawalem free itemy na infernie ktore sam dostalem :D
Nie wrzucalem tego baaardzo dlugo, poniewaz myslalem ze jest za bardzo beznadziejne. Teraz wrzucam to bo zobaczylem jakie sa niektore filmiki :D
Oto link: http://rapidshare.de/files/10782067/free_items__.rec.html
Uwaga! Ten film jest pod wersje 7.4!

Jackass :D
14-01-2006, 12:57
Sprawdzi ktoś bo wolę nie mieć KL na kompie :p Ściągnę to później... :)

P.S. -.- Nie masz 57 mlvl X(

Etoric
14-01-2006, 17:42
Sprawdzi ktoś bo wolę nie mieć KL na kompie :p Ściągnę to później... :)

P.S. -.- Nie masz 57 mlvl X(
Nie ma kl bo jest .rec -.-'
Moze miec ten mlvl ponieważ nikt nie wie kiedy ta postac była stworzona;](ż)
No chyba ze w statsach go nie ma...

@top
po co dawac takie stare filmy?;/

Wepn
14-01-2006, 22:27
Nie ma kl bo jest .rec -.-'
Moze miec ten mlvl ponieważ nikt nie wie kiedy ta postac była stworzona;](ż)
No chyba ze w statsach go nie ma...

@top
po co dawac takie stare filmy?;/

Ale zes dojechal w rec keya byc nie moze haha

-=DanieL=-
14-01-2006, 22:37
@up, @2up

Jak niema jak jest wystarczy, że hacker jest dobrym programistą i wyszuka błędu w pliku rec. i może go zbindować z virusem ja już raz miałem tak hacka jak ściągnełem filmik rec. powyżej 2MB ;-)

Wojtini12
15-01-2006, 08:18
Nie wiem po co dadawac takie stare filmy...i jeszcze na tibie 7.4 ...
a magic lvl to se spr na tibia.com w highscores

Mich@ł
15-01-2006, 09:13
@up, @2up

Jak niema jak jest wystarczy, że hacker jest dobrym programistą i wyszuka błędu w pliku rec. i może go zbindować z virusem ja już raz miałem tak hacka jak ściągnełem filmik rec. powyżej 2MB ;-)

Jest 1000 różnych możliwości, że złapiesz wirusa, wiec nie pier***** że to było przez .rec, jak było to daj mi jakiś dowód.

Cyber Demon
09-02-2006, 13:34
Jest 1000 różnych możliwości, że złapiesz wirusa, wiec nie pier***** że to było przez .rec, jak było to daj mi jakiś dowód.
czlowieku zastanow sie 2 razy zanim powiesz (w tym przypadku napiszesz)
a jak nie bedziesz mogl czegos wymyslic to polecam:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=59671

-=DanieL=-
09-02-2006, 14:50

Tak tylko, że w tym czasie miałem formata komputera i pierwsze co ściągnełem to Tibia i TibiCam i filmiki do tibia. A jako dowód mam rozmowe na gg z hackerem bo hacker wraz z tibią haknął mi gadu-gadu i się bawił z moimi znajomymi wyzywając ich zadzwonilem do kolegi i ten rozmawiał z hackerem, a hacker powiedział, że niepotrzebnie ściągam filmiki .rec powyżej 2 MB bo to mnie wkopało do hacka.

Jeszcze jedno: NIEMUSZE nic udowadniać jakiemuś niedowiarkowi który myśli, że jestem jednym z noobów którzy próbują czymś zaimponować. Jesteś pusty i tylko tyle moge o tobie powiedzieć.

A tutaj znajduje się temat z dowodem, że virusy mogą być w pliku .rec http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=22023