Pokaż pełną wersje : Niedostępne konta (update)
Interfejs (http://tibia.4players.de/service/?subtopic=unaccessibleaccount) pozwalający na odzyskanie niedostępnych kont jest obecnie online. Jak już wiecie byliśmy zmuszeni do zmiany haseł wszystkich kont z powodu ataku hackerskiego. Ci, którzy nie byli w stanie otrzymać tych haseł, mają teraz możliwość przesłania ich na nowy adres email.
Pamiętaj, że hackowanie kont, jak również publkiowanie listy zhackowanych kont jest karalne. Prosimy również o zmiane haseł jeśli mieliście takie samo hasło do innych kont np. mailowe, ponieważ hackerzy publkowali listy haseł.
Interfejs odzyskiwania będzie aktywny do 6 października. Po sprawdzeniu danych i stwierdzeniu, że jesteś właścicielem prześlemy ci hasło. Nie wysyłaj do nas maili bezpośrednio ponieważ nie odpowiemy na nie, kożystaj tylko z formularza odzyskiwania konta. Oczywiście przesłanie skanu paszportu przyśpieszy sprawę w przypadku spersonalizowanych kont. Prosimy tych, którzy dostali maile z nowymi hasłami o zaloowanie się przynajmniej na stronie, abyśmy zobaczyli ile kont zostało już aktywowanych. Dziękujemy!
Bo nie czytasz, co ci piszą.
Przecież napisali ci, że po zakończeniu weryfikacji dopiero przyślą hasła, za zaczną sprawdzać dopiero po 6 października.
A czy ktoś z was próbował wejść na Lost Account Interface - bo mi nie działa (cały czas pojawia się strona z Service). Czy ktos może sprawdzic czy jemu to chodzi (może cos jest nie tak u mnie). Dziękuję. Pozdrawiam
Oryginalnie dodany przez Shimaki
A czy ktoś z was próbował wejść na Lost Account Interface - bo mi nie działa (cały czas pojawia się strona z Service). Czy ktos może sprawdzic czy jemu to chodzi (może cos jest nie tak u mnie). Dziękuję. Pozdrawiam
Nie chodzi u nikogo, to jeszcze resztki po tym ataku hackerskim, miejmy nadzieję że CIPowie niedlugo wszystko naprawią. Pozostaje nam tylko czekać i musze przyznac ze na mnie ta przerwa od tibi działa jak najbardziej pozytywnie :)
Czesc wam bylem na tibia.com i bawilem sie z tymi pierdolami o interfesie i podalem nowy e-mail nawet 2 nowe e-maile to wszystko zrobilem wczoraj a haslo nie przyszlo co mam robic plz pomozcie!!!! ;(
czytać, co pisze na ekranie.
Kurde, kolejny, co nie czyta.
Juz 300000 razy było pisane, i tobie tam przy tym formularzu też pisało, że dopiero po 6 października CIPowie zaczną sprawdzać zgłoszenia i wtedy wyślą odpowiedzi.
A co zrobić jeśli dostałem hasło, zalogowałem się, potem nie zmieniłem hasłą a skasowałem mejla i teraz nie znam hasła wzięłem przypomnienie hasła na mejla i każe mi kliknąc w linka a tam nie może znaleźć strony??
No i co dzisiaj 6 a mojego hasła jak nie ma tak nie ma
Głupota niektórych forumowiczów bije wszelkie rekordy.
CIPowie powiedzieli wyraźnie ze do 6 bedzie działał interface na stronie, a hasła zostana rozesłane po 6 (i może to być dzień po 6 a może i miesiąc po 6 bo tak czy siak bedzie to po 6).
Jeżeli jeszcze jeden kretyn, który nie umie czytac z uwagą zapyta "gdzie jest moje hasło bo przeciez juz 6" to mnie szlag trafi.
Probowales sie zalogowac pewnie podczas gdy byl server wylaczony. Sprobuj dzisiaj i wszystko powinno byc ok.
WiQ : uspokój się. Jak kogoś nie lubisz, to twój problem, ale na tym forum do innych pisze się z kulturą.
Magus : to samo.
Dopiero dziś cipowie napisali, że dopiero zaczynają oglądac, co kto wypełnił w formularzu, wiec po woli może zaczną wysyłać hasełka.
nie wiem jak inni ale ja z kazdym dniem coraz bardziej trace nadzieje na odzyskanie swoich postaci X( X( X(
:D :D :D Odzyskalam swoje konto Uuuuff ale mi ulzylo :D :D :D trza jutro obaczyc jle czego z czego ubylo
--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--
Asieks/Mag/21lvl+/26mlvl+/Lunara/Ab'Dendriel/ ---poszukuje gildi Postac wskrzeszona:D:D
charakter kolegi :))
Mesyszor/knight/18-19lvl+/skill;43/37/mlvl../Lunara/Ab'Dendriel
Ja również odzyskałem postać. Jestem happy.
WiQ : uspokój się. Jak kogoś nie lubisz, to twój problem, ale na tym forum do innych pisze się z kulturą.
Magus : to samo
Taa wiem, ale sam rozumiesz.
@Wiq - to co napisałem wcześniej tyczyło się ogółu, a nie Ciebie konkretnie, wiec łaskawie nie "jeb" na mnie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.