PDA

Pokaż pełną wersje : Niedostępne konta (update)

bosal
27-09-2003, 19:29
Interfejs (http://tibia.4players.de/service/?subtopic=unaccessibleaccount) pozwalający na odzyskanie niedostępnych kont jest obecnie online. Jak już wiecie byliśmy zmuszeni do zmiany haseł wszystkich kont z powodu ataku hackerskiego. Ci, którzy nie byli w stanie otrzymać tych haseł, mają teraz możliwość przesłania ich na nowy adres email.

Pamiętaj, że hackowanie kont, jak również publkiowanie listy zhackowanych kont jest karalne. Prosimy również o zmiane haseł jeśli mieliście takie samo hasło do innych kont np. mailowe, ponieważ hackerzy publkowali listy haseł.

Interfejs odzyskiwania będzie aktywny do 6 października. Po sprawdzeniu danych i stwierdzeniu, że jesteś właścicielem prześlemy ci hasło. Nie wysyłaj do nas maili bezpośrednio ponieważ nie odpowiemy na nie, kożystaj tylko z formularza odzyskiwania konta. Oczywiście przesłanie skanu paszportu przyśpieszy sprawę w przypadku spersonalizowanych kont. Prosimy tych, którzy dostali maile z nowymi hasłami o zaloowanie się przynajmniej na stronie, abyśmy zobaczyli ile kont zostało już aktywowanych. Dziękujemy!

MatKus
28-09-2003, 12:52
Bo nie czytasz, co ci piszą.
Przecież napisali ci, że po zakończeniu weryfikacji dopiero przyślą hasła, za zaczną sprawdzać dopiero po 6 października.

Shimaki
28-09-2003, 22:48
A czy ktoś z was próbował wejść na Lost Account Interface - bo mi nie działa (cały czas pojawia się strona z Service). Czy ktos może sprawdzic czy jemu to chodzi (może cos jest nie tak u mnie). Dziękuję. Pozdrawiam

Magus
28-09-2003, 22:54
Oryginalnie dodany przez Shimaki
A czy ktoś z was próbował wejść na Lost Account Interface - bo mi nie działa (cały czas pojawia się strona z Service). Czy ktos może sprawdzic czy jemu to chodzi (może cos jest nie tak u mnie). Dziękuję. Pozdrawiam

Nie chodzi u nikogo, to jeszcze resztki po tym ataku hackerskim, miejmy nadzieję że CIPowie niedlugo wszystko naprawią. Pozostaje nam tylko czekać i musze przyznac ze na mnie ta przerwa od tibi działa jak najbardziej pozytywnie :)

Verino
01-10-2003, 18:36
Czesc wam bylem na tibia.com i bawilem sie z tymi pierdolami o interfesie i podalem nowy e-mail nawet 2 nowe e-maile to wszystko zrobilem wczoraj a haslo nie przyszlo co mam robic plz pomozcie!!!! ;(

MatKus
01-10-2003, 18:39
czytać, co pisze na ekranie.
Kurde, kolejny, co nie czyta.
Juz 300000 razy było pisane, i tobie tam przy tym formularzu też pisało, że dopiero po 6 października CIPowie zaczną sprawdzać zgłoszenia i wtedy wyślą odpowiedzi.

Bambuko
01-10-2003, 22:08
A co zrobić jeśli dostałem hasło, zalogowałem się, potem nie zmieniłem hasłą a skasowałem mejla i teraz nie znam hasła wzięłem przypomnienie hasła na mejla i każe mi kliknąc w linka a tam nie może znaleźć strony??

Magus
06-10-2003, 22:01
No i co dzisiaj 6 a mojego hasła jak nie ma tak nie ma

Głupota niektórych forumowiczów bije wszelkie rekordy.
CIPowie powiedzieli wyraźnie ze do 6 bedzie działał interface na stronie, a hasła zostana rozesłane po 6 (i może to być dzień po 6 a może i miesiąc po 6 bo tak czy siak bedzie to po 6).
Jeżeli jeszcze jeden kretyn, który nie umie czytac z uwagą zapyta "gdzie jest moje hasło bo przeciez juz 6" to mnie szlag trafi.

n3m3s!s
07-10-2003, 16:45
Probowales sie zalogowac pewnie podczas gdy byl server wylaczony. Sprobuj dzisiaj i wszystko powinno byc ok.

MatKus
08-10-2003, 18:36
WiQ : uspokój się. Jak kogoś nie lubisz, to twój problem, ale na tym forum do innych pisze się z kulturą.
Magus : to samo.

Dopiero dziś cipowie napisali, że dopiero zaczynają oglądac, co kto wypełnił w formularzu, wiec po woli może zaczną wysyłać hasełka.

1jacho5
09-10-2003, 17:02
nie wiem jak inni ale ja z kazdym dniem coraz bardziej trace nadzieje na odzyskanie swoich postaci X( X( X(

Asieks
09-10-2003, 20:36
:D :D :D Odzyskalam swoje konto Uuuuff ale mi ulzylo :D :D :D trza jutro obaczyc jle czego z czego ubylo

--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--=--
Asieks/Mag/21lvl+/26mlvl+/Lunara/Ab'Dendriel/ ---poszukuje gildi Postac wskrzeszona:D:D
charakter kolegi :))
Mesyszor/knight/18-19lvl+/skill;43/37/mlvl../Lunara/Ab'Dendriel

Magus
09-10-2003, 22:36
Ja również odzyskałem postać. Jestem happy.

WiQ : uspokój się. Jak kogoś nie lubisz, to twój problem, ale na tym forum do innych pisze się z kulturą.
Magus : to samo

Taa wiem, ale sam rozumiesz.

@Wiq - to co napisałem wcześniej tyczyło się ogółu, a nie Ciebie konkretnie, wiec łaskawie nie "jeb" na mnie.