PDA

Pokaż pełną wersje : Slipknot (Nu Metal)

Dj Nekro
04-06-2004, 19:38
Jeżeli ktoś z was słucha Slipknota lub jakiegoś innego Nu metala to podjacie mi do niechc linki, bym był bardzo wdzięczny :)

Mleczyk
04-06-2004, 20:43
wow, SlipKnoT to nu-metal ;) gratz pomysłu :)

a co do stron to jest łatw coś znaleźć... wpisz chocby w wyszukiwarce wp.pl slipknot i strona o tytule polish=shit to bedzie ta... najbardziej zajebista :D

pozdrawiam

pamietaj - nie ryzykuj stwierdzenia z SKT to nu-metal... nie kazdy moze byc dla Cie tak mily jak ja ;P

Dan the Automator
04-06-2004, 21:17
Huh? Jak dla mnie to slipknot to nu-metal (bo co innego?)
Ma wszystko to co potrzeba rasemu amerykańskiemu nu-metalowi potrzebne; bo np thrash metal napewno to nie jest, znalazłem typów co twierdzili że to death metal 8o 8o 8o 8o
link

www.slipknot1.com

Mleczyk
05-06-2004, 10:05
@up
Twoje zdanie ;)
ja tam sądze, że SKT to metal. czysty, zwykły. no wiem, wiem, elektronika jest. no i co?? a R+ to nie ma elektroniki?? no i czym jest? naprawdziwszym trashem :)

Dan the Automator
05-06-2004, 10:10
Oryginalnie dodany przez Mleczyk
@up
Twoje zdanie ;)
ja tam sądze, że SKT to metal. czysty, zwykły. no wiem, wiem, elektronika jest. no i co?? a R+ to nie ma elektroniki?? no i czym jest? naprawdziwszym trashem :)

Jeśli zakladając że np Mashine Head to czysty metal, SkinLab to czysty metal, to tak, SlipKnoT można też tam zaliczyć. Ale IMHO częściej spotkasz się z stwierdzeniem Nu-Metal, oraz z szyderczym uśmieszkiem "tych TRU" ;)

Digzy
05-06-2004, 12:21
Bardzo odwazne stwierdzenie z tym nu-metalem i jak dla mnie nietrafne. Ja tez sadze, ze Slipknot to po prostu metal , bo do trashu na pewno nie mozna tego zaliczyc co mozna bylo zauwazyc 31 maja porownujac Slipknot do Metallicy. Nie ta bajka. A co do samego zespolu to nie znam ich zabardzo, ale w Chorzowie spisali sie nawet niezle, a ostatni singielek "Duality" jest dosyc dobry :P

]v[ichal
05-06-2004, 22:17
Slipknot na na 100% nie nu - metal ( porównajcie sobie chociażby z LP - widzisz różnice? ) Slipknota dobra była ta 2 płytka ( ta po Made feed kill repeat - nie pamietam juz tutułu)
Acha fanom Slipknota polecam Slaves on Dope - bardzo podobne
Hehe ja już ze slipknota wyrosłem :)

Mleczyk
06-06-2004, 13:34
ta... a jednak wg wiekoszsci SKT to nie nu-metal... chocby plyta IOWA tego dowodzi, ale ja sie nie bede sprzeczal - jesli ktos uwazato za nu to czemu nie, niech tak mysli ;)

sir abaddon
16-06-2004, 10:18
czlowieku wez sie za cos pozadnego :P
posluchaj takich zespolow jak slayer,vader,czy
testament to jest prawdziwa muzyka nie jakis nowy shit :D