PDA

Pokaż pełną wersje : Zjazd Ludzi Grajacych w Tibie

Lord-Saimon
11-01-2006, 10:10
Zjazd Ludzi grających w tibie

Co wy na to ?? Ja osobiście chciał bym żeby cos takiego sie odbyło było by to fajne doświadczenie można by sie spotakać ze swoimi kumplami z gry i by to bardziej zgrało Polaków podobno takie zjazdy sie odbywaja w innych państwach. Gdzie trzeba sie dobijać żeby takie cos zorganizować ?? W Polsce??
wyobrażam to sobie jako jedno dniowa badz troche wiecej przygoda. Moze wielka Kafejka internetowa ??muzyka ?test pvp konkursy nagrody było by spoko
może Tibia.pl potrafiła by cos takiego zorganizować?? To chyba wszystko co chciałem napisac może w niedługim czasie dojdzie do takiego zjazdu xD

kaczi
11-01-2006, 10:39
Jak Ci tak bardzo zależy to organizuj.
Były już podobne spotkania w Polsce.

Lord-Saimon
11-01-2006, 10:42
no ale wiesz mam 17 lat wiec niemam zabardzo jak zorganizować takiego czegoś

Karlos
11-01-2006, 10:45
Tia super spotkanie z 12 letnimi 16 latkami, im lovin it :>

Matek
11-01-2006, 10:45
no ale wiesz mam 17 lat wiec niemam zabardzo jak zorganizować takiego czegoś

no wiec czekaj. Moze ktos sie znajdzie. ;]

DR.UTi
11-01-2006, 10:50
Był już kiedyś taki temat, stworzony przeze mnie. Podsumowałem wszystkie "+" i "-" takiego zjazdu, i minusy wygrały. Naprawdę więcej z tym problemów z sama organizacja, niż przyjemności. Taki zjazd nie ma raczej sensu. Najprostrzy powód ? Zastanów się głęboko gdzie byłby zjazd (Każdy chciałby gdzie indziej), do tego wątpie żeby 8/10 forumowiczów (poniżej 18 lat) puszczono na coś takiego, a więcej minusów (jak i plusów) znajdziesz w temacie:

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=35516&page=1&pp=10&highlight=zjazd+tibijski

To tyle.