Pokaż pełną wersje : tomby
siemano mam sprawe bowiem nie wiem gdzie sa jakies fajne tomby ale z expem dla 30 knigta skille 73/73 eq crus helmet c-armor k-legi gs fs c-shield przeczytalem poradnik na temat ankh ale tam malo co o tombach szukam takiego miejsca gdzie beda ghule mumie i szkielety czyli cos dla mnie wiecie crypt shamblery jada bardzo duzo z life drain z lapy tez troche i nie wesolo bedzie jak na vampa trafie xD prosze o odpowiedz ;p
Mogłbyś iść do Ghostland koło carlin. Tam jest dużo szkieletów ghuli. :wiking:
Ja mógłbym ci wskazać wejście ale to by był QS niestety :( .
MOge ci tylko powiedzieć że żeby wejść do jednego trzeba znaleźć takie jakby pola smoły. Tam trzeba kopać kratka po kratce łopatą po około 5x na jedną kratkę (Ja tak znalazłem wejście do trzech).
Jeśli zagada jakiś admin (albo wyślesz mu prv msg)i powie że można to dam screeny z pierwszego piętra tego tomba. B)
hehe o to sie nie martw wiem gdzie to jest tylko musialbym miec resp obadany a niestety nie mam :( a moze sa jakies miejsca dla pacc albo facc obojetnie dla mnie katedra? a moze kazo? chodzi mi o dosyc szybkie resp i kaska xD
sry za double post ale coś mam z netem :p
są na wschód od ankh. :sword:
poisoner
11-01-2006, 19:50
nie wiem gdzie sa jakies fajne tomby
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=35423&page=2&pp=10&highlight=tomby
Tutaj sa pokazane wejscia do wszystkich tomb. Poprobuj expic w kazdej.
Mogłbyś iść do Ghostland koło carlin. Tam jest dużo szkieletów ghuli.
Yeah, facc sie odezwal ze swoja zajefajna propozycja expienia w tempie faccowym (czyt. slimaczym)
Ja mógłbym ci wskazać wejście ale to by był QS niestety
Zwalilo cie? Od kiedy pokazanie wejscia do tomby to QS? Ludzie zrozumcie ze tomby to normalne expowisko i nie jest zadna tajemnica jak tam dojsc.
a moze kazo?
slimaczy exp
chodzi mi o dosyc szybkie resp i kaska xD
to tylko tomby: super exp i bardzo duzo kasy w goldach, wiec nie trzeba targac tych spowalniaczy expa
są na wschód od ankh
nie tylko
tomby to jest qs spooling .... Bo kazda tomba to jest czesc quastu a ty sie nie wywyzszaj ze masz pacc ja mam pacc na 120 dni jeszcze a na arenie dla pacc expilem moze 3 dnie a wiec Sie nie wywyzszaj !!!!!!!!!!!!!!!!!! X( X(
myslisz ze masz pacc to jestes lepszy buahahha znam 1000 osob które sa odciebie 2 razy lepse a sa facc
powiem tak o tombach pordniki sa :P a jak juz to
http://members.lycos.co.uk/berud/crypt.jpg
na zielono masz tomby szukaj
poisoner
11-01-2006, 20:14
tomby to jest qs spooling .... Bo kazda tomba to jest czesc quastu
No kurde wielka mi podpowiedz, ze mi ktos wskaze wejscie do tomby. Bardzo mi duzo to pomoga w rozwiazywaniu questu. :p
ja mam pacc na 120 dni jeszcze a na arenie dla pacc expilem moze 3 dnie
To po co go kupiles?
moze nie podpowiedz ale niemozna !!!! a pacc kupilem only na blokowanie jak nie wiesz to ci powiem ze katedra to chyba najlepsze miejsce dla knighta do 40 lvl
poisoner ty wez lepiej sobie usun konto i nic nie pisz bo taki kretyn z ciebie jest ze glowa mala [ mowie o caloksztalcie ]
ja polecam dla ciebie ruiny na wschod od miasta, multum gulakow a co za tym idzie multum gp's
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.