Pokaż pełną wersje : Inny dylemat byłego knighta :/
słuchajcie.
od 3 postaci / serwerów wstecz grałem knightem,
teraz zrobiłem pala na kyrze, jak narazie gra sie do dupy (ale każdym voc bo nowy serv...)
mimo wszystko gdy pomyśle o tamtych knightach to mnie sentymenty biorą.
Nie chce przeżucać sie na knighta jak sie dorobie lvl i skili więc pytam:
co byście zrobili na moim miejscu.
2. Co lepsze na takim servie
dotąd walczyłem tylko swordem, i wydaje się on ciekawy, na kyrze bsa można kupić już za 25k, ale ma troche mały atk, gs waży prawie 200 oz.
natomiast fire axe jeszcze nawet u nas niema a jak będzie to będzie stało 60k~, za to axe mają dobry atk,są lekkie, a taka różnica defa to prawie nic
ja na twoim miejscu grał bym taką profesią jaką lubie najbadziej ja najbardziej lubie Sorców dlatego gram nim ;) a co do broni to najlepiej walcz swordem bo wmiare tani i na Kyrze jest ich chyba więcej od axe bo f-axa narazie nima więc początkowo walcz swordem a potem możesz (lecz niemusisz) przeżucić się na inną broń :)
graj tym czym lubisz... a co do broni to mozesz wybrac jeszcze cluby;) skull staff nie jest az taki zly, ale war hammer ssie;/ chyba lepiej byloby wybrac na twoim miejscu swordy...
słuchajcie.
teraz zrobiłem pala na kyrze, jak narazie gra sie do dupy (ale każdym voc bo nowy serv...)
dotąd walczyłem tylko swordem, i wydaje się on ciekawy, na kyrze bsa można kupić już za 25k, ale ma troche mały atk, gs waży prawie 200 oz.
natomiast fire axe jeszcze nawet u nas niema a jak będzie to będzie stało 60k~, za to axe mają dobry atk,są lekkie, a taka różnica defa to prawie nic
w pozniejszych fazach gry na wielu "polach" palek ma przewage nad knightem. a co do wyboru broni to bylo takich tematow setki, i generalnie prowadza one do konkluzji, ze : cluby sa dla magicznych, dla knightow swordy albo axe wedle wlasnego widzimisie, bez wyraznej przewagi jednych czy drugich.
słuchajcie.
jesli dla ciebie to nic to respect dla tego pana w rozowym sweterku
-podalbys levele poprzednich postaci - warto wiedziec czy ma sie do czynienia z kims znudzonym knightem czy z gosciem ktory po raz 4 bedzie robil 20 lev na kolejnym swiecie.
-przemysl to, czy odpowiada ci styl gry palka
-ze wzgledu na sprzet ( koszty ) na pewno bedzie ci sie gralo znacznie latwiej palkiem, wiekszosc zdobyczy z questow zamienisz na gotowke a koszty expienia beda porownywalne jesli nie nizsze. Jesli dodatkowo masz pacc to masz naprawde duzo mozliwosci wyboru miejsca expienia.
Podsumowujac: jesli jestes zdecydowany co do pozostania na Kyrze nie rob nowej postaci. Gra palkiem jest naprawde przyjemna.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.