Pokaż pełną wersje : Przechodzenie rooka
Czkowron
05-06-2004, 11:05
Film przedstawia przechodzenie rooka - niestety w częściach :( (nie mam czasu przechodzić całego od razu ;] ).W każdym razie tu będe zamieszczać linki do filmów :
Przechodzenie rooka - dzień1 - część 1 (http://members.lycos.co.uk/czkowron/tibia/filmy/przechodzenie%20rooka/rook%20day1-%20part1.rec)
Przechodzenie rooka - dzień1 - część 2 (http://members.lycos.co.uk/czkowron/tibia/filmy/przechodzenie%20rooka/rook%20day1-%20part2.rec)
Wkrótce następne części ;)
Comment plx
Triciol Pogromca
05-06-2004, 12:18
GooD JoB! NAreszcie cos sensownego :] Dzieki zaraz obejrze
edit1:
Malutko malutko. Czekam na wiecej
Lucznik Swiatla
05-06-2004, 13:56
Boshe.. dobrze ze mozna przyspieszyc bo bym zasnol :)
Wies tak mysle ze jezeli ktos sie dowiaduje o tibi to w wiekszosci od kupli... i pewnie mu powiedza o co chodzi ... ten filmik ma przedstawiuac chyba kompletnie poczatkujacym o co chodzi... ale jezeli tak to mow wiecej ... nawet jak trzeba kliknac potwora.. (tego tez nie wszyscy wiedza)
Ja nidługo jak new serw wyjdzie i skombinuje paccyka sproboje nagrac rooka w 1 dniu istnienia serwa, ostatni zrobilem na aldorze ale wiesza sie w 5% ;/ a aldore przeszedlem w niecalem 3 godzinki gdy zaczeli facce wpuszczac
faktycznie nuda.
1.mogles zaczynac calkiem od zera z objasnieniami dla poczatkujacych, a nie nosisz odrazu chaina i copper na sobie
2.jak juz chcesz chodzic napakowany stuffem to trzeba bylo najpierw kupic mace, legiona i studded legsy i wtedy zaczac nagrywac
3.troche dlugo to wszystko robiles, 25 min i nadal 1lvl ?(
kolejne 15 min i prawie zerowy progres ?(
wiem ze duzo ludzi,lagi itp.itd. ale jak nagrywasz filmik to trzeba sie przygotowac, a nie nagrywasz co popadnie.
Oryginalnie dodany przez SkiLo
faktycznie nuda.
1.mogles zaczynac calkiem od zera z objasnieniami dla poczatkujacych, a nie nosisz odrazu chaina i copper na sobie
2.jak juz chcesz chodzic napakowany stuffem to trzeba bylo najpierw kupic mace, legiona i studded legsy i wtedy zaczac nagrywac
3.troche dlugo to wszystko robiles, 25 min i nadal 1lvl ?(
kolejne 15 min i prawie zerowy progres ?(
wiem ze duzo ludzi,lagi itp.itd. ale jak nagrywasz filmik to trzeba sie przygotowac, a nie nagrywasz co popadnie.
O co ci chodzi z przygotowaniem ?? Tibia jest nieprzewidywalna. Teraz może być pusto na spawnie, a za chwile5 osób. Teraz nie ma gs pod dwarven bridge, a za chwile jest. Jak można się przygotować ?? Chyba nigdy filmu nie kreciłeś...
Oryginalnie dodany przez Lig@
O co ci chodzi z przygotowaniem ?? Tibia jest nieprzewidywalna. Teraz może być pusto na spawnie, a za chwile5 osób. Teraz nie ma gs pod dwarven bridge, a za chwile jest. Jak można się przygotować ?? Chyba nigdy filmu nie kreciłeś...
wiem ale nie o to mi chodzilo(chodzilo mi glownie o eq).nvm
nagralem wiele filmow juz. przechodzenie rooka tez probowalem,ale za duzo ludzi i filmik nie wyszedl wiec nie zamieszczam narazie
Triciol Pogromca
17-06-2004, 22:46
kiedy next czesci bo juz troche sie na to czeka
thx za filmik, wkońcu wiem jak wyjść
thx za filmik, wkońcu wiem jak wyjść
Link nie działa, ale obejrzałeś, nie?
Zomg&noob&archeolog&nabijacz postów:|
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.