PDA

Pokaż pełną wersje : Przechodzenie rooka

Czkowron
05-06-2004, 11:05
Film przedstawia przechodzenie rooka - niestety w częściach :( (nie mam czasu przechodzić całego od razu ;] ).W każdym razie tu będe zamieszczać linki do filmów :

Przechodzenie rooka - dzień1 - część 1 (http://members.lycos.co.uk/czkowron/tibia/filmy/przechodzenie%20rooka/rook%20day1-%20part1.rec)

Przechodzenie rooka - dzień1 - część 2 (http://members.lycos.co.uk/czkowron/tibia/filmy/przechodzenie%20rooka/rook%20day1-%20part2.rec)

Wkrótce następne części ;)

Comment plx

Triciol Pogromca
05-06-2004, 12:18
GooD JoB! NAreszcie cos sensownego :] Dzieki zaraz obejrze

edit1:
Malutko malutko. Czekam na wiecej

Lucznik Swiatla
05-06-2004, 13:56
Boshe.. dobrze ze mozna przyspieszyc bo bym zasnol :)
Wies tak mysle ze jezeli ktos sie dowiaduje o tibi to w wiekszosci od kupli... i pewnie mu powiedza o co chodzi ... ten filmik ma przedstawiuac chyba kompletnie poczatkujacym o co chodzi... ale jezeli tak to mow wiecej ... nawet jak trzeba kliknac potwora.. (tego tez nie wszyscy wiedza)

Drill
07-06-2004, 16:16
Ja nidługo jak new serw wyjdzie i skombinuje paccyka sproboje nagrac rooka w 1 dniu istnienia serwa, ostatni zrobilem na aldorze ale wiesza sie w 5% ;/ a aldore przeszedlem w niecalem 3 godzinki gdy zaczeli facce wpuszczac

SkiLo
07-06-2004, 18:32
faktycznie nuda.
1.mogles zaczynac calkiem od zera z objasnieniami dla poczatkujacych, a nie nosisz odrazu chaina i copper na sobie
2.jak juz chcesz chodzic napakowany stuffem to trzeba bylo najpierw kupic mace, legiona i studded legsy i wtedy zaczac nagrywac
3.troche dlugo to wszystko robiles, 25 min i nadal 1lvl ?(
kolejne 15 min i prawie zerowy progres ?(

wiem ze duzo ludzi,lagi itp.itd. ale jak nagrywasz filmik to trzeba sie przygotowac, a nie nagrywasz co popadnie.

Lig@
09-06-2004, 20:06
Oryginalnie dodany przez SkiLo
faktycznie nuda.
1.mogles zaczynac calkiem od zera z objasnieniami dla poczatkujacych, a nie nosisz odrazu chaina i copper na sobie
2.jak juz chcesz chodzic napakowany stuffem to trzeba bylo najpierw kupic mace, legiona i studded legsy i wtedy zaczac nagrywac
3.troche dlugo to wszystko robiles, 25 min i nadal 1lvl ?(
kolejne 15 min i prawie zerowy progres ?(

wiem ze duzo ludzi,lagi itp.itd. ale jak nagrywasz filmik to trzeba sie przygotowac, a nie nagrywasz co popadnie.

O co ci chodzi z przygotowaniem ?? Tibia jest nieprzewidywalna. Teraz może być pusto na spawnie, a za chwile5 osób. Teraz nie ma gs pod dwarven bridge, a za chwile jest. Jak można się przygotować ?? Chyba nigdy filmu nie kreciłeś...

SkiLo
09-06-2004, 23:11
Oryginalnie dodany przez Lig@

O co ci chodzi z przygotowaniem ?? Tibia jest nieprzewidywalna. Teraz może być pusto na spawnie, a za chwile5 osób. Teraz nie ma gs pod dwarven bridge, a za chwile jest. Jak można się przygotować ?? Chyba nigdy filmu nie kreciłeś...

wiem ale nie o to mi chodzilo(chodzilo mi glownie o eq).nvm

nagralem wiele filmow juz. przechodzenie rooka tez probowalem,ale za duzo ludzi i filmik nie wyszedl wiec nie zamieszczam narazie

Triciol Pogromca
17-06-2004, 22:46
kiedy next czesci bo juz troche sie na to czeka

Archeo
11-11-2007, 12:06
thx za filmik, wkońcu wiem jak wyjść

Saviour
11-11-2007, 12:34
ARCHEOLOG!

Kamashi
11-11-2007, 14:09
Jak to sie sciaga :F