Pokaż pełną wersje : Kazordoon - Przewodnik
Film nakręciłem dla ludzi, którzy nie wiedzą :
-co to jest kazz,
-gdzie jest kazz.
-jak się dostac do kazz,
- i wreszcie co gdzie tam jest.
Miłego oglądania :))
W mieście krasnali... (http://www.members.lycos.co.uk/ligahomepage/kazordoon.rec)
merchior
05-06-2004, 18:48
Mogłeś pokazać jeszcze kopalnie każdy poziom po kolej. Było by jeszcze nudniejsze. Sorrki ale po co to zamieściłeś??? Jak ktoś pyta o Kazz to znaczy że n00b bo naprawde normalni gracze znaja mape...a bynajmiej najbliższe miasta, a kazz jest po środku mapy(mniejwięcej po środku ;p )
@merchior ej kolego sam jesteś noob. Jak jużto pytają sie Newbie a nie Nooby. jak nie rozrużniasz roznicy miendzy noobem a newbie to tylko świadczy o tobie jaki jesteś -.- napisaleś ze znają mape - tak tak studiowali ją a potem zdawali test gdzie co jest co nie ? <lol>
edit: ekhm.... heheh nie patrzcie na błędy ortograficzne. Ale noob ze mnie chyba :P
Winged Vallor
05-06-2004, 21:03
Mogłeś pokazać Kazz Prison HYHY 8)
Ale spoko filmik :)
Sitawuze
06-06-2004, 11:59
Gratuluje za dobry pomysł bo co prawda naprawde nie które nooby nie wiedzą gdzie jest depo nawet w kaz :P
------------------------------------------------------------------------
Nie zatrzymasz mnei jak zachodzącego słońca !!!
Dziękuje za poparcie ale prośba - nakręciłem film dla NEWBIE a nie dla NOOB'ÓW. Newbie to kolo, który jest nowy w tibii i nie orintuje się w takim mieście jak kazo. Noob to koles, który zabija Ci potworki jak trenujesz twierdzi, że jest master, a nie wie kto są Cip'y.
Sitawuze
06-06-2004, 15:05
Masz racje Lig@ jestem po twojej stronie i trzymam sie twojej strony :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.