zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nasza przygona na Desercie

Zwieshu
05-06-2004, 15:25
Ostatnio zginolem zabity przez elf scauty <Grimni>i postanowilem ze bede tylko trenowal. I potrenowalem odzyskałem skila i poszlem z kolega<Wooks> pozwieszac 8o . Pochodziliśmy troche i dotarlismy na pustynie i wlazilismy do kazdej dziory co sie da :D az weszlismy do takiej co sie nie dalo wyjsc z powrotem ?( pytalem sie kolegow co mam zrobic i mowily ze tylko szukac wyjscia, wiec zeszlismy niezej i nizej i nizej zabijając pomniejsze potwory :] ale wiedzielismy, że bedzie z nami kiepsko. Zaczeły nas gonic 2 orki berserki ale udało nam sie z yellow hp uciec. Weszlismy wyrzej a tam 2 fd, poszlismy dalej (ucieklismy ;) ) i zas 2 berserki ale biły tylko mnie i mialem red jak ucieklem. Zchodzimy nizej po drabinie patrze a tam mnostwo slinow. wkoncu jeden z kolegow zgodzil sie przyjsc po nas czekalismy tam na niego i przy okazji hp odnawailismy. Zeszlismy nizej do slinow i wyszlismy zas z red :( . Pisze do kolegi gdzie jest a tu niema go online, zgadnijcie co sie stalo berserki go kill :( .wylogowalismy sie i na nastepny dzien wbijamy bo mnie potworow bedzie polazilismy troche i chcielismy znalezc skrzynie rzeby sie telepotroeac tak jak w depo sie to robi ale po drodze 4 berserki i juz koniec. Bilans 2 dni to stracone 23k exp 2 spikeswordy 4 skile i smieci z dp ;(

elite
05-06-2004, 15:34
HAHAHA, fajna wycieczka... Ale jak chodzisz sobie po takich jaskiniach to bierz pod uwage to ze sie zawsze gdzies wpakujesz... Zwiedzajac tibie ma sie male szanse na malym levelu ze sie przezyje :P

yombi
05-06-2004, 15:39
No wlasnie fajna wycieczka tylko ze stracilem lvl i po jednym skillu i nawet fish.skill:( a wycieczka tak fajnie sie zapowiadala...

---
Wooks
knight
16 lvl:(
50/43:(
Venore
Azura

wiadomość z ostatniej chwili wlaśnie odzyskałem skille i mam 51/44:)

Zwieshu
05-06-2004, 15:52
teraz juz wiem ze na malym lvl nie da sie duzo zdzialac, wlasnie z kolega prowadzimy akcje pod kryptonimem "skill up". Juz odzyskalem 2 k\skile jeszce 2 i bede na rowno, potem tylko lvl.

Jak tos ma podobne perzygody to sie podziecie z nami :D

------
Azura
Grimni
Knight

Ja mam zawsze pecha i 2 dni stracone 2 lvl, 4 skile, 2 spikeswordy

Stanton
05-06-2004, 18:18
Dobra wyprawa, ale na drugi raz pamiętaj o paru uhach na wszeli wypadek. A tak wogule to kture lvl, bo sam sie wpadkowałem knightem na pustyni ale na 35lvl zerki mi mogły zrobic laske :D

eerion
05-06-2004, 19:15
ja maiłem wyprawę podobną tylko ze do ancient temple.
Przeszlismy przez teleport we 4, a tylko ja wróciłem.
POsżło łąncize od sszytskich lduzi ponad 35k expa, 1 FS 1 D-shield i baki runów pełno skilla, itp.
Pełno ejst takich zapowiadających się wypraw

Zwieshu
06-06-2004, 13:14
Ja miałem 21 lvl 57/50 skile kolega 17 lvl skile niewiem dokładnie koło 50/45. Więc berserki niezle nas biły ja dostałem hita za 90 ale jak 2 naraz mnie biły a kolega 115hp od jednego :D jak to zobaczyłem to wiedziałem że bedzie kiepsko se strachu nie robiłem najlepszych skrinow zrobiłem 8 a na dodatek 4 te same 8o