Pokaż pełną wersje : pytanko do knajtów
Gagagigo
13-01-2006, 20:34
gram sobie knajtem na 46 lvl, moje dzienne zarobki nie przekraczaja jednak 5k :(
w kazdym razie, mam uzbierane troche kaski i niewiem co z robic :
opcja 1.
Kupic Demon Shield , RH, lub DSM (dłuugo bym jeszcze odkładał)
opcja 2.
manaski i nabijac 6 mlvl zeby siekac z eXplo (ile mniej wiecej zejdzie manasków
na 75% od 5 mlvlu do 6 )
PalAnonim
13-01-2006, 20:59
Przy skillach z podpisu, proponuje (zakladajac ze masz postmana) expic na soldkach, robic mega lootbagi i potem sprzedawac loot. Mozna wyciagnac nawet do 100k tygodniowo :]
@up: 100 k tygodniowo to zaden wyczyn.
@topic:
Z explo bedziesz zadawac zalosne obrazenia, na pewno nie bedzie cie stac na expienie runami takze lepiej sobie odpusc. Proponuje demonke.
Proponuje scaraby i tomby w ankrahmun ztymi skillami spokojnie dasz rade, kasa niezla a i exp zacny ;)
Mintwallin. Exp nienajgorszy, ale mnóstwo lootu czyli pieniędzy. Kumpel na 50 lvlu wbił tam 211k expa jednego dnia (oczywiście nie grał 15+ godzin, taki "normalny dzień") i zarobił DUŻO kasy. Z Twoimi skillami dasz radę.
Gagagigo
14-01-2006, 09:37
jest jednak problem,
Arcania jest przepełniona ;/ wszystkie eXpowiska pozajmowane, znaczy te dla FACC ( soldki , mino itd.) ostatnio nawet na PoH zchodza sie ludzie na lvlach ~`20 X(
a świet dla PACC...no cóz tomby są świetne bo jeśli nawet ktos tam jest to nie n00bek tylko wysokolevelowy gracz, i nie blokuje bezmyslnie respów,
co do eXplo mam pytanie:
czy obrażenia zeleza tez od zwyklego lvlu , czy tylko od mlvl ?
ile m/w bym bił, bo kiedys itak trzeba nabic ten 6 mlvl
moim zdanie lepsza jest ta 1 opcja czyli kupno Demon Shielda DSM'a lub RH :) a następnie nazbieraj na 3bp manasów i bij mlvl :]
@edit obrażenia od explo zależa od mlvlu i w małej mierze od levelu :)
PalAnonim
14-01-2006, 11:24
@up: 100 k tygodniowo to zaden wyczyn.
100k gp to zaden wyczyn na niskim lvl?? Watpie...
100k gp to zaden wyczyn na niskim lvl?? Watpie...
Przy dobrej miejscowce da sie to spokojnie zrobic. Wszystko zalezy od czasu gry.
Na twoich mozliwosciach to gurady ewentualnie scaraby, a co do kupna rzeczy to proponuje demon shield'a, w twoim przypadku zarabianie malo pieniedzy jest pewnie odzwierciedleniem malo spedzanego czasu przed komputerem, proponuje hunty typu hydry, dragon lordy itp. :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.